آموزشی

اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام را متوقف کنید ؟

چگونه اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام را متوقف کنیم ؟

با قابلیت جدیدی که اخیراً به اینستاگرام اضافه شده است افرادی که شما را فالوو کرده اند می توانند متوجه زمان حضور و استفاده شما از این اپ شوند. پس اگر در زمان آنلاین بودنتان، پیغام های دایرکت آنها را نادیده بگیرید ممکن است باعث دلخوری آنها شود. خوشبختانه راهی برای غیرفعال کردن این قابلیت وجود دارد تا شما بتوانید حریم خصوصی خود را حفظ کنید.

با قابلیت جدیدی که اخیراً به اینستاگرام اضافه شده است به نام اشتراک گذاری وضعیت فعالیت که طی آن افرادی که شما را فالو کرده اند می توانند متوجه زمان حضور و استفاده شما از این اپ شوند. پس اگر در زمان آنلاین بودنتان، پیغام های دایرکت آنها را نادیده بگیرید ممکن است باعث دلخوری آنها شود. خوشبختانه راهی برای غیرفعال کردن قابلیت اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام وجود دارد تا شما بتوانید حریم خصوصی خود را حفظ کنید.

در مطالب دیگر نت نوشت می توانید با ۱۱ ترفند اینستاگرام و ۱۰ ترفند مخفی اینستاگرام و ۶ نکته اینستاگرام و ۷ ویژگی مخفی اینستاگرام آشنا شوید. برای دستیابی به این مجموعه روی هشتگ آموزش اینستاگرام کلیک کنید.

اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام را متوقف کنید

اطلاعات مربوط به حضور شما، در حال حاضر در بخش پیام های دایرکت اینستاگرام نمایش داده می شود، همانطور که می دانید در این بخش شما بطور خصوصی با طرف مقابلتان چت می کنید و با قابلیت جدیدی که اخیرا به اینستاگرام اضافه شده است ( اشتراک گذاری وضعیت فعالیت ) می توانید ببینید او چند دقیقه پیش از برنامه استفاده کرده است یا اگر یکی از افراد لیست شما هم اکنون در حال استفاده از اینستاگرام باشد شما عبارت Active Now را مشاهده خواهید کرد. اگر نمی خواهید وضعیت فعالیت شما نیز در اکانت های مخاطبین نمایش داده شود، می توانید به راحتی اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام را غیر فعال کنید. البته با غیر فعال کردن این گزینه شما نیز دیگر نمی توانید زمان حضور دوستانتان را ببینید.

بیشتر بخوانید: حذف فالوئر های اینستاگرام را بدون بلاک کردن آنها !

در ادامه با نحوه غیر فعال کردن اشتراک گذاری وضعیت فعالیت خود در اینستاگرام ( Activity Status) با ما همراه باشید.

۱- اینستاگرام را باز کنید و روی profile ضربه بزنید

روی آیکن profile ضربه بزنید

روی آیکن profile ضربه بزنید

۲- روی آیکن سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

روی آیکن سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

روی آیکن سه نقطه در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید.

۳- به پایین اسکرول کنید و گزینه Show Activity Status را غیرفعال کنید.

گزینه Show Activity Status را غیرفعال کنید

گزینه Show Activity Status را غیرفعال کنید

بدین صورت وضعیت فعالیت شما در اینستاگرام غیر فعال می گردد و هم اکنون در قسمت پیام های دایرکت فقط لیست آخرین پیام ها و زمان ارسال و دریافت آن ها را خواهید دید.

بیشتر بخوانید: اجرای اینستاگرام در کامپیوتر ؛ شبیه سازهای اندرویدی به شما کمک خواهند کرد!

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برو بالا