معرفی اپ

برترین اپلیکیشن‌های رایگان اندروید در سال ۲۰۱۶ – بخش اول

با وجود اپلیکیشن‌های بسیار زیاد در گوگل پلی، شاید پیدا کردن چیزی که به آن نیاز دارید سخت باشد. به همین دلیل لیست کاملی از بهترین اپلیکیشن هر دسته‌بندی را همراه با امکان دانلود برای شما قرار داده‌ایم. بعضی از این اپلیکیشن‌ها نیاز به پرداخت درون برنامه‌ای دارند اما در کل تمامی برنامه‌هایی که در لیست قرار دارند، نسخه رایگان هستند که کارایی کافی را دارند.

 

بهترین آنتی‌ویروس رایگان
Malwarebytes Anti-Maware

بهترین اپلیکیشن آنتی‌ویروس برای شما، بستگی به این دارد که می‌خواهید از یک نرم‌افزار مستقل استفاده کنید، یا از مجموعه مشترک با کامپیوتر که دارای لایسنس باشد، اما به هر حال، اگر یک اپلیکیشن رایگان، موثر و متمرکز روی آنتی‌تروجان برای تلفنتان می‌خواهید، Malwarebytes را پیشنهاد می‌کنیم.

این اپلیکیشن واسط کاربری ساده‌ای دارد و در سایز بزرگ باز نمی‌شود و سرشار از ویژگی‌های مفید است. تمرکز آن بر محافظت از دستگاه شما در مقابل تروجان و مراقبت از حریم خصوصی است.

دانلود از اینجا

 

بهترین اپلیکیشن هواشناسی
Accuweather

دسته‌بندی اپلیکیشن‌ هواشناسی همیشه رقابت شدیدی دارد. اما Accuweather با سابقه طولانی همیشه در صدر این دسته‌بندی بوده است. با انواع پیش‌بینی‌های پیشرفته و واسط کاربری ساده با طراحی خوب، همه ویژگی‌های مورد انتظار را دارد. امکاناتی مثل دمای واقعی محسوس که نشانگر دمایی است که تحت شرایطی مثل باد و متفاوت از دمای معمولی حس می‌شود. همچنین این برنامه پیش‌بینی بارش‌های روزهای بعد را نیز به شما نشان می‌دهد. اپلیکیشن Dark Sky  به همین اندازه خوب و کاربردی است، اما رایگان نیست.

دانلود از اینجا

 

بهترین تقویم رایگان
SolCalendar

برای خیلی از افراد، تقویم گوگل به اندازه کافی کاربردی و ساده است و نیازی به جستجو برای تقویم دیگری ندارند. اما به هر حال اگر هوس تغییر و اضافه کردن چند ویژگی جدید به سرتان زد، SolCalendar می‌تواند بهترین انتخاب باشد.

به نسبت دیگر اپلیکیشن‌ها این تقویم همبستگی کمتری دارد، اما از نظر کاربردی بودن بسیار متعادل است و استفاده از آن آسان است و در واقع در بین برنامه‌های رایگان یکی از بهترین‌هاست. این تقویم شاملل چند ویجت مختلف برای صفحه اصلی است.

دانلود از اینجا

 

بهترین GPS آفلاین رایگان
Google Maps

امکان رایگان بودن و کار کردن در حالت آفلاین یک انتظار بیش از حد است، اما چندان غیر ممکن هم نیست زیرا یک انتخاب خوب با این ویژگی‌ها وجود دارد. انتخاب پرکاربرد و کاملا رایگان در این زمینه بدون شک Google Maps است. امکانات فوق‌العاده ماننده ارائه بهترین مسیر برای رسیدن به یک مقصد و یا مشاهده وضعیت ترافیک از مهم‌ترین ویژگی‌های این اپلیکیشن است.

دانلود از اینجا

 

بهترین اپلیکیشن رایگان مسیریابی و راهبری
Here WeGo

این برنامه یک پیشنهاد آسان برای مسیریابی در حال رانندگی و یا در وسایل حمل و نقل عمومی برای رسیدن به مقصد است که البته در حالتی که دسترسی به اینترنت داشته باشید، زیرا در حالت آفلاین کار نمی‌کند.

تصویرسازی سه‌بعدی با جزئیات و قابلیت تصمیم‌گیری  این اپلیکیشن را به شدت جذاب و کاربردی ساخته است. برای حمل و نقل  عمومی این برنامه به شما نشان می‌دهد که سفر شما چقدر طول می‌کشد و چقدر باید هزینه بپردازید. این برنامه در بیش از ۱۰۰ کشور کار می‌کند.

اگر هیچ وقت نیاز به رانندگی پیدا نمی‌کنید، اپلیکیشن Citymapper می‌تواند برای شما مفید تر باشد.

 

دانلود از اینجا

 

بهترین اپلیکیشن یادداشت برداری
Google Keep 

 Keep یکی دیگر از اپلیکیشن‌های کاربردی گوگل است که رایگان بوده، استفاده از آن آسان است و با توجه به ویژگی‌های آن می‌توان گفت از سایر رقیبان بهتر است.

Google Keep همچنین بر روی کامپیوتر نیز قابل استفاده است و امکان همگام سازی نیز وجود دارد. از جمله ویژگی‌های این برنامه قابلیت تغییر رنگ، یادآور همراه با زنگ و غیره را می‌توان نام برد.

دانلود از اینجا

 

بهترین اپلیکیشن رایگان برای صفحه قفل
Next Lock Screen

یک اپلیکیشن صفحه قفل که توسط مایکروسافت ساخته شده، به نظر نمی‌رسد که بتواند بهترین انتخاب برای لیست بهترین‌های اندروید باشد. اما Next Lock Screen بدون شک یکی از بهترین اپلیکیشن‌های قفل صفحه موجود است. برخی از گوشی‌ها در صفحه قفل نوتیفیکیشن‌ها را به خوبی نشان می‌دهند، Next Lock Screen علاوه بر این ویژگی، یک قدم فراتر رفته و امکان استفاده از اپلیکیشن‌ها و انجام تنظیمات و یا دسترسی سری به شماره تماس را با یک دکمه فراهم می‌کند.

دانلود از اینجا

 

بهترین ویرایشگر عکس رایگان
Snapseed

رقابت سختی بین دو اپلیکیشن ویرایشگر عکس وجود دارد، اما Snapseed (که جدیدا توسط گوگل خریداری شده) پیروز رقابت با  VSCO Cam است.

این اپلیکیشن اندروید با سابقه طولانی، دارای ۲۵ فیلتر مختلف است، از فرمت‌های JPG و RAW DNG پشتیبانی می‌کند، امکان کنترل تنظیمات تصویر و مجموعه ای از سایر ابزارها را دارا می‌باشد. همچنین کاملا رایگان بوده و این دلیل برتری آن بر VSCO است که استفاده از برخی فیلترهای آن نیاز به پرداخت هزینه دارند.

دانلود از اینجا

 

بهترین مرورگر رایگان
Firefox 

مرورگر مورد علاقه شاید یک انتخاب سلیقه‌ای باشد و وابسته به این که به چه چیزی نیاز دارید. اما اگر اینطور نیست و به دنبال یک مرورگر خوب هستید، مروگر Firefox چه برای تلفن و چه برای کامپیوتر پیشنهاد ماست.

این مرورگر علاوه بر قابلیت شخصی‌سازی، تاکید بسیاری بر حریم خصوصی دارد. در ضمن متن باز نیز می‌باشد.

دانلود از اینجا

 

بهترین گالری عکس رایگان
Google Photos

بدون شک برنده رقابت بهترین گالری، Google Photos است، زیرا فضای ذخیره سازی نامحدودی برای عکس‌های شما ارائه می‌کند که کمک زیادی به خالی ماندن حافظه گوشی می‌کند. اما تنها دلیل برتری Google Photos این نیست، این برنامه توانایی جستجوی بسیار دقیقی دارد که به صورت خودکار افراد، مکان‌ها و موارد مختلف مانند غروب و خیلی چیزهای دیگر را تشخیص می‌دهد. دقت تشخیص آن واقعا بی نظیر است. با این ویژگی به راحتی می‌توانید عکس‌های خود را دسته بندی کنید. این ویژگی به علاوه فضای رایگان ذخیره سازی ارزش زیادی برای کنترل زمان شما دارند.

دانلود از اینجا

 

بهترین لانچر رایگان
Arrow Launcher

این دومین اپلیکیشن از مایکروسافت در لیست ما است. Arrow Launcher با اختلاف اندکی از دیگر رقیبان به خاطر نداشتن تبلیغات و کم دردسر بودن آن پیش افتاد.

به طور خلاصه این برنامه امکانات دستی اضافی ارائه می‌کند، مثل فایل‌هایی که اخیرا استفاده شده و افرادی که با آن‌ها تماس گرفته شده. به علاوه یک پنل برای یادآوری و لیست دلخواه تنظیمات.

اگر به دنبال یک لانچر هستید که به شما اجازه شخصی سازی از هر نظر را بدهد، شاید لازم باشد پول پرداخت کنید.

دانلود از اینجا

قسمت دوم این مطلب را فردا در نت نوشت بخوانید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا