ویدئوگجت‌ها

این رادیو با چاپ سه بعدی ساخته شده و بدون داشتن باتری یا سیم برق نیز کار می‌کند!! +ویدئو

در این مطلب به شما می گوییم چگونه با کمک فناوری چاپ سه بعدی و بدون نیاز به هیچ گونه تجربه الکترونیک، لحیم کاری، سیم کشی و یا حتی باتری، رادیو کارآمدی بسازید؟ تا پایان با نت نوشت همراه باشید.

سیج هانسن، تکنیسین برجسته تگزاسی که به چاپ سه بعدی و الکترونیک علاقه مند است، با کمک فناوری چاپ سه بعدی قالب رادیویی تولید کرده است که شما می توانید به راحتی آن را در خانه سرهم کنید.

این دستگاه که رادیو کریستال نامیده می شود، نوعی رادیوی فوق العاده ساده است که در اولین روزهای تولیدش با اقبال عمومی روبه رو شده است. این نامگذاری به خاطر مهمترین مولفه رادیو یعنی، آشکارساز کریستالی (یا دیودی) آن بوده است. تنها انرژی لازم برای کار این رادیو، سیگنال دریافتی آن است که برای تولید صدا مورد استفاده قرار می گیرد.

این رادیوی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی، بدون داشتن باتری یا سیم برق نیز کار می کند!!
این رادیو با چاپ سه بعدی ساخته شده و بدون داشتن باتری یا سیم برق نیز کار می‌کند!!

هانسن در گفتگو با Digital Trends عنوان کرده است: “رادیو AM یکی از اولین روش های انتقال صوت به مخاطبان گسترده اش در اوایل دهه ۱۹۰۰ بوده است، اما امروزه هنوز هم بسیار محبوب است. ایستگاه های رادیویی، امواج صوتی را به امواج الکترومغناطیسی تبدیل می کنند، که می تواند فواصل طولانی را طی کند.

هر ایستگاه رادیویی از فرکانسی مشخص استفاده می کند، اما هنگام ارسال امواج رادیویی، این امواج باهم ترکیب می شوند. بنابراین کار رادیو این است که برای دریافت فرکانس خاص ایستگاه، موج رادیویی پایه را تعیین، تقویت و مدوله کند.

این رادیوی ساخته شده با فناوری چاپ سه بعدی، بدون داشتن باتری یا سیم برق نیز کار می کند!!

در رادیو، امواج رادیویی توسط آنتن از طریق سیم پیچ دریافت می شود که به عنوان یک القاگر عمل کرده و فرکانس را تعیین می کند. سپس دیود، جریان متناوب دریافتی را به جریان مستقیم تبدیل می کند که باعث ایجاد امواج صوتی در بلندگوی پیزو می شود. ”

چیزی که رادیو کریستال را هیجان انگیز می کند ساده بودن مدار آن است به طوری که حتی می توان از وسایل معمول خانگی برای ساخت آن استفاده کرد. علت استفاده از نرم افزار مدل سازی سه بعدی ارائه فرم ساده ای از مدار و توضیح نحوه کار آن می باشد.

هانسن طراحی خود را سخاوتمندانه در اختیار همگان قرار داده است. وی در این باره می گوید: “من همه اطلاعات این پروژه شامل فایل های ۳D به همراه دستورالعمل های دانلود و همچنین ویدئو های آموزشی در اینترنت قرار داده ام تا در ساختن این رادیو به دیگران کمک کند. امیدوارم مردم این سرگرمی آموزشی را انجام دهند و از رادیو دست ساز خود لذت ببرند. ”

منبع: digitaltrends

ارسلان غلامی

ارسلان غلامی هستم. فوق لیسانسم رو رشته فوتونیک دانشگاه شهید بهشتی خوندم و علاقه مند به اخبار تکنولوژی و تازه های علم هستم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا