اخبار تکنولوژی

سامسونگ اینتل را پشت سر گذاشت! تبدیل شدن سامسونگ به پردرآمدترین شرکت تولیدکننده تراشه !

شرکت اینتل نزدیک به یک دهه به عنوان شرکت پیشتاز در زمینه تولید تراشه شناخته میشد. اما در سال ۲۰۱۷ سامسونگ موفق شد این شرکت را پشت سر گذاشته و جایگاه اول در این زمینه را به خود اختصاص دهد. حال گزارش مالی سالیانه این دو شرکت منتشر شده و بر اساس آن، اینتل و سامسونگ به ترتیب موفق به کسب درآمد ۶۲٫۸ و ۶۹٫۱ میلیارد دلاری در بخش تولید تراشه شده‌اند.

اگرچه درآمد سامسونگ بیشتر بوده اما مقایسه درآمدهای این دو شرکت کار چندان مناسبی نمیباشد، چراکه اینتل اکثر تمرکز خود را بر روی تولید پردازنده‌های x86 معطوف کرده و در این امر با فاصله زیادی جلوتر از سامسونگ قرار دارد. در مقابل، سامسونگ نیز در بخش تولید مموری و حافظه فلش پیشتاز بوده و از لحاظ مالی نیز، در حال حاضر کسب و کار دوم سود بیشتری را به دنبال دارد.

بدون در نظر گرفتن جنبه مالی، “بخش حافظه سامسونگ” در آینده نقش بسیار مهم‌تری را نسبت به پردازنده‌های سنتی اینتل ایفا خواهد کرد. در حال حاضر بیشتر گوشی‌های هوشمند یا تبلت‌های بازار به رم‌های تولید شده توسط سامسونگ مجهز بوده و علاوه بر این، این شرکت بیشتر از یک سوم بازار حافظه‌های SSD را در اختیار خود دارد.

بنابر گزارش مالی سه ماهه آخر سال ۲۰۱۷ سامسونگ، تقاضا برای “حافظه‌هایی با ظرفیت بالا” جهت استفاده در سرورهای Cloud، تراشه‌های خودروهای برقی و همچنین هوش مصنوعی روز‌به‌روز در حال افزایش است. بنابراین سامسونگ نه تنها در فناوری امروز نقش مهمی را به عهده داشته، بلکه در تکنولوژی آینده نیز نقش پررنگی را به عهده خواهد داشت.

همان گونه که اطلاع دارید، درآمد سامسونگ تنها از بخش تراشه تأمین نشده و این شرکت در زمینه‌های دیگر همچون تولید لوازم خانگی، نمایشگر گوشی و… نیز فعال است. همچنین نباید فراموش کنیم که گوشی‌های سامسونگ نیز جزو پرطرفدارترین گوشی‌های هوشمند دنیا میباشند.

اگرچه قیمت مموری نسبت به سال گذشته بیش از دو برابر افزایش داشته است، اما میزان تقاضا نیز برای آن افزایش داشته و همین امر سبب شده است که سامسونگ درآمد زیادی را در این زمینه کسب نماید. شواهد نیز حاکی از آن است که در آینده‌ای نزدیک این روند بیش از پیش افزایش خواهد داشت.

محمدرضا مشهدی زاده

محمدرضا مشهدی زاده هستم. فیلم و سریال بخش عمده ی سرگرمی من رو تشکیل میدن و بعد از اون به مقدار بسیار کمی بازی با کنسول، اگر هم فرصتی پیش بیاد داستان های کوتاه رو برای خوندن میپسندم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا