دانستنی‌های سلامتی

میخک را جایگزین آدامس‌ کنید؛ مضرات آدامس برای سلامتی جدی است

میخک را جایگزین آدامس‌ کنید؛ مضرات آدامس برای سلامتی جدی است
۲+

یکی از راه حل‌های عالی برای برطرف کردن بوی بد دهان استفاده از میخک است. این گیاه خوشبو که احتمالا بوی آن برایتان آشناست علاوه بر خواص بی نظیرش برای سلامتی بدن می‌تواند یک جایگزین عالی برای آدامس باشد. آدامس یک گزینه راحت و بی دردسر برای رفع بوی دهان است. اما باید بدانید که آدامس یکی از سمی‌ترین مواد شیمیایی موجود در مغازه‌هاست.

تمام ترکیبات آدامس مانند مواد نگهدارنده، کازئین و … شیمیایی هستند و هیچ ماده‌ی طبیعی و مفیدی در آدامس وجود ندارد. بنابراین اگر برای رفع بوی بد دهان، ترک سیگار و یا حتی سرگرمی و رفع کسالت آدامس می‌جوید باید بدانید که راه‌های طبیعی و بسیار مطمئن دیگری وجود دارد! یکی از بهترین راه‌ها مصرف میخک است.

میخک، آدامس طبیعی

میخک را جایگزین آدامس کنید

میخک را جایگزین آدامس کنید

میخک Clove از دو بخش نر و ماده تشکیل شده است. بخش نر همان ساقه و بخش ماده‌ی آن توپ است. آقایان برای مصرف میخک فقط ساقه را استفاده کنند ولی خانم‌ها هر دو بخش را می‌توانند به عنوان آدامس بجوند!

خواص میخک

  • میخک یک ادویه فوق‌العاده با ارزش غذایی و آنتی اکسیدانی بسیار بالا است که تقریبا در صدر جدول مواد غذایی با ارزش قرار می‌گیرد.
  • میخک دارای خواص ضدعفونی کننده، ضد قارچ و ضد میکروبی است که باعث از بین بردن باکتری‌ها و میکروب‌های بد دهان و همچنین رفع بسیاری از مشکلات گوارشی می‌شود.
  • میخک ضد نفخ است و بسیاری از مشکلات حرکتی روده از جمله یبوست را برطرف می‌کند.
  • میخک یک درمان عالی برای مشکلات انگلی است. همچنین می‌توانید میخک را می‌توان به عنوان یک مسکن بسیار قوی برای رفع درد دندان به شمار آورد.

مضرات آدامس

خطرات ناشی از دی اکسید تیتانیوم

دی اکسید تیتانیوم یک محصول شناخته شده است که از ترکیبات کوچک فلزی بدست می‌آید. این عنصر خطرات بسیار جدی برای بدن انسان در بر دارد. دی اکسید تیتانیوم جهت روشنی رنگ سفید آدامس‌ها و دیگر محصولات مرتبط به کار می‌رود. این عنصر اثرات تخریبی شدیدی بر روی روده  به جا می‌گذارد.

طبق تحقیقات دانشمندان که توانستند ارزش یک وعده غذایی را در طی چهار ساعت در روده کوچک کنترل کنند. همچنین در طی سه وعده غذایی طی پنج روز را نیز مورد آزمون قرار دادند.

ذرات نانو دی اکسید تیتانیوم که در روده به دست آمد این عوارض را به همراه داشت. تضعیف روده، کند شدن روند سوخت و ساز، التهابات روده ای، پایین آمدن میزان دفاع روده در برابر عوامل بیماری زا. همچنین جذب مواد مغذی مانند آهن، روی، اسید‌های چرب و . . . به شدت کند و مسدود شده بود. به این ترتیب می‌توان گفت که نانو ذرات باقی مانده از تغذیه به راحتی می‌تواند در روده کوچک اثرات تخریبی ایجاد کنند. کار جذب مواد مغذی نیز در این مرحله به اختلال بر می‌خورد.

در آزمایشات دانشمندان ذرات نانو حاصل از دی اکسید تیتانیوم در چندین مورد غذایی مشاهده شد. یکی از این مواد غذایی که مصرف شایع و زیادی هم دارد سس مایونز می‌باشد. همچنین غذاهایی که از شکر فراوان تشکیل شده اند نیز حاوی میزان زیادی از نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم می‌باشند.

آب نبات‌ها و شیرینی‌ها و دونات‌ها و البته آدامس‌ها حاوی میزان بالایی از این نانو ذرات‌های مضر هستند. در مواد غذایی شیرین برای جلوگیری از خراب شدن غذاهای فرآوری شده از این عنصر استفاده می‌شود.

اکسید تیتانیوم دلیل عمده و مهم ترک نکردن آدامس است. بسیاری از محصولات آدامس حاوی میزان فراوانی امولسیون جهت حفظ عطر و طعم می‌باشند. خود آدامس نیز برای محفوظ نگه داشتن رنگ و طعم از این اکسید استفاده می‌کند. این اکسید در آدامس کمک می‌کند که به دندان نچسبد.

اما این امولسیون شیمیایی در دستگاه گوارش مانند یک ماده شوینده عمل می‌کند. با گذشت زمان و مصرف زیاد این امولسیون توسعه سرطان روده بزرگ را نیز در پیش رو خواهیم داشت.

جایگزین آدامس

همانطور که گفته شد می‌توانید از میخک به عنوان جایگزین آدامس استفاده کنید تا دهان تان خوشبو شوید. اگر شما در محل کارتان غذایی می‌خورید که بوی پیاز یا مخلفات ساندویچی آن ناراحت‌تان می‌کند، و میخک هم ندارید می‌توانید از جایگزین‌ها استفاده کنید. عطر و طعم جعفری یا نعنا این بود بد را از دهان شما خارج می‌کند. مقداری آب لیمو بنوشید تا بو بد رفع شود. مسواک بهترین راه حل نظافت و از بین بردن بوی بد دهان است.

نخ دندان در ادامه مسواک از بهترین راه حل‌ها برای برطرف کردن بوی نامطبوع دهان است. آدامس‌ها از مواد شیمیایی مضری تشکیل شده اند که سبب خرابی دندان و بسیاری از بیماری‌های دیگر می‌شوند بنابراین به شما پیشنهاد می‌کنیم از میخک و مواد جایگزین دیگری برای حل مشکل بوی دهان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: تلخی دهان: علت احساس مزه تلخ در دهان و راه درمان‌ این مشکل چیست؟

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا