علمی

بیابانی زدایی با گوجه فرنگی ؛ به لطف انرژی خورشیدی و آب دریا

بیابانی زدایی با گوجه فرنگی

متاسفانه در نقاط مختلف دنیا من جمله ایران خودمان، زمین های خشک و بی آب و علف به هیچ کاربردی نداشته و هیچ تدبیری برای استفاده از این حداقل امکانات توسط سیستم های دولتی و صاحب سرمایه اندیشیده نمی شود.

۲+

اخیرا مزرعه ای در جنوب استرالیا دایر شده است که بوسیله یک گلخانه پیشرفته کار می کند، به این صورت که تنها با استفاده از انرژی خورشید به نمک زدایی آب و پرورش گوجه فرنگی آن هم در یک منطقه خشک و بیابانی می پردازد. در ادامه با نگاه به ایده بیابانی زدایی با گوجه فرنگی با نت نوشت همراه باشید.

بیشتر بخوانید: حقایقی شگفت آور از کیهان ؛ تلسکوپ ناسا می تواند به ۱۳ میلیارد سال پیش بنگرد!

بیابانی زدایی با گوجه فرنگی

متاسفانه در نقاط مختلف دنیا من جمله ایران خودمان، زمین های خشک و بی آب و علف به هیچ کاربردی نداشته و هیچ تدبیری برای استفاده از این حداقل امکانات توسط سیستم های دولتی و صاحب سرمایه اندیشیده نمی شود.

ایده بیابانی زدایی با گوجه فرنگی از مواردی است که با تکیه بر دانش مهندسی و بروز و استفاده از تکنولوژی های جدید توانسته الگوی مناسبی برای سایر کشور ها باشد. به گزارش Farmer Weekly, برای متمرکز کردن نور خورشید توسط  ۲۳ هزار آینه و فرستادن آن به یک برج برای تولید انرژی به منظور به کار انداختن یک سیستم آب شیرین کن, هزینه ای بالغ بر ۱۵۰ میلیون دلار صرف شده است.

بیشتر بخوانید: نانوسیم هایی ۶۰۰۰۰ بار کوچکتر از موی انسان

بیابان زدایی

آب مورد نیاز برای این طرح کشاورزی از اطراف خلیج اسپنسن استرالیا تامین می شود, روزانه نزدیک یک میلیون لیتر آب تازه در اختیار این مجموعه قرار می دهد. این مزرعه روزانه هشت کامیون پر گوجه فرنگی گلخانه ای تولید خواهد داشت. در پروژه بیابانی زدایی با گوجه فرنگی انتظار می رود این مزرعه در صورت استفاده از ظرفیت کامل خود بتواند تولید خود را به ۱۵ هزار تن در سال برساند.

ممکن است در آینده تکنولوژی ارزان تری جایگزین آن شود و کاهش منابع آب دنیا را که بر اثر تغییرات اقلیمی روبه کاهش است, جبران کند. متاسفانه, از این تکنولوژی به دلیل هزینه بالا نمی توان در مناطق فقیرتر استفاده کرد, اما مسلما پیشرفت علم و تکنولوژی این اتفاق را ممکن خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: کتاب ترجمه کتیبه های مصر باستان به انگلیسی ترجمه و چاپ شد!

بیشتر بخوانید: کشف قدیمی ترین فسیل جهان با قدمت ۳٫۷ میلیارد سال در گرینلند

بیشتر بخوانید: صحبت کردن دلفین ها واقعیت دارد ؛ نتایج جالب محققان در این رابطه!

بیشتر بخوانید: با بزرگترین و قدرتمندترین آسانسور جهان آشنا شوید! +ویدئو

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا