آموزشی

همین الان این ۵ ویژگی را در تلفن هوشمندتان غیر فعال کنید!

5 ویژگی که باید آن ها را در هر اسمارت فونی غیرفعال کنید

وقتی که شما اسمارت فون جدیدی می خرید، همان اول و در یک چشم به هم زدن، شروع به نصب انواع مختلف بازی ها و برنامه ها در آن کرده و آن را با اپ های گوناگون پر می کنید، اما آیا واقعا فکر می کنید این کار درست است؟ در این مطلب از نت نوشت می خواهیم وارد جزئیات این امر شویم، پس با ما همراه باشید.

۲+

وقتی که شما اسمارت فون جدیدی می خرید، همان اول و در یک چشم به هم زدن، شروع به نصب انواع مختلف بازی ها و برنامه ها در آن کرده و آن را با اپ های گوناگون پر می کنید، اما آیا واقعا فکر می کنید این کار درست است؟ آیتم های این مقاله، به عنوان دستوراتی که هر کاربری باید آن ها را دنبال کند تلقی نمی شوند. هر کسی خودش می تواند تصمیم بگیرد که این ویژگی هایی که در زیر خواهند آمد را فعال و یا غیر فعال کند و این امر بستگی به طرز استفاده و عملکرد شخصی شما دارد. زیبایی اندروید در همین است که به شما تقریبا برای هر کاری قدرت انتخاب می دهد! در این مطلب از نت نوشت می خواهیم وارد جزئیات این امر شویم، پس با ما همراه باشید.

بهینه سازی و روان بودن

همه ی ما دوست داریم که اسمارت فونمان خیلی سریع باشد، برنامه ها را به محض انتخاب باز کند و طول عمر باتری آن بالا باشد. بعضی ها اسمارت فون قدرتمند و جدیدی دارند که سرعت زیادی را برای آن ها به ارمغان می آورد، در حالی که خیلی از ما هنوز هم از اسمارت فون های قدیمی تر استفاده می کنیم. در هر دو حالت توصیه می شود که برای پیش گیری از بروز مشکلات، تا جایی که ممکن است چندین دستورالعمل ساده را رعایت کنید.

۱- تنظیم اتوماتیک نور صفحه و دیگر ویژگی هایی که بر روی عمر باتری تاثیرگذار هستند

تولیدکنندگان در اسمارت فون های خود گزینه ی تنظیم اتوماتیک نور صفحه را قرار می دهند. با این ویژگی، اسمارت فون شما با اندازه گیری نور محیط، نور خود را طوری تنظیم می کند که در استفاده از گوشی خود، چشمانتان احساس راحتی داشته باشند. هرچند که این ایده بسیار ستودنی است، اما تجربه ثابت کرده است که معمولا نور تنظیم شده به صورت اتوماتیک بیش از حدی است که شما نیاز دارید و به همین دلیل باتری شما بیشتر مصرف شده و زودتر خالی می شود. سعی کنید که حالت تنظیم اتوماتیک نور صفحه را خاموش کنید و خودتان نور صفحه را به میزان مورد نیازتان تنظیم کنید. این کار را کنید تا تاثیر آن را در طول عمر باتری خود ببینید!

صفحه نمایش عنصری است که بیشتر بر ویژگی های غیر وابسته به تنظیمات داخلی در گوشی های هوشمند شما تاثیر می گذارد، بنابراین با نگاهی به گزینه های صفحه نمایش خود برای دیدن اینکه آیا گزینه ای در آن قابل تغییر است یا نه، چیزی را از دست نمی دهید! هرچند که تنظیمات مختلف صفحه نمایش بیشتر بستگی به عادات شما دارد، اما مثلا روشن ماندن بیش از یک دقیقه ای نمایشگر پس از پایان کار شما با اسمارت فون، معمولا بی فایده است و فقط عمر باتری شما را کاهش می دهد.

گاهی اوقات لازم است کمی جستجو انجام دهید تا دستگاهتان را به خوبی پیکربندی کنید

گاهی اوقات لازم است کمی جستجو انجام دهید تا دستگاهتان را به خوبی پیکربندی کنید

۲- نرم افزارهای سنگین و بی استفاده

همین الان در گوشی تلفن همراه خود جستجویی انجام دهید، مطمئن باشید حداقل یک برنامه پیدا می کنید که اصلا به درد شما نمی خورد! شاید این اپ به درد نخور از سرویس های گوگل (مثل Duo)، برنامه های از پیش نصب شده توسط سازنده یا سیستم عامل بر روی گوشی شما و یا برنامه های تبلیغاتی که ناخودآگاه آن ها را نصب نموده اید باشد. این اپ ها نه فقط باعث پر شدن حافظه ی گوشی شما می شوند، بلکه در پس زمینه ی گوشی شما هم فعالیت می کنند و سرعت گوشی شما را پایین می آورند. بهتر است هرچه زودتر آن ها را پاک کنید و به امید روزی که شاید مورد استفاده قرار گیرند نمانید!

بگذارید یک بار برای همیشه بگوییم: احتمالا همه ی شما می دانید که طبق یک قانون، اپ های گوگلی قابل پاک شدن نیستند (حداقل بدون هک کردن گوشی) و برخی از اپ های از پیش نصب شده توسط سازندگان را هم نمی توان دیلیت کرد. پس باید چکار کنیم؟ به راحتی می توانید آن ها را غیرفعال کنید! بدین ترتیب هم فضای کمتری از حافظه ی گوشی شما را اشغال می کنند و هم دیگر موجب اذیتتان نمی شوند. به تنظیمات گوشی خود بروید، لیست اپ ها را پیدا کرده و آن هایی که می خواهید را از آن جا غیرفعال کنید.

۳- Animation ها و transition ها

اگر اسمارت فون شما خیلی جدید و قدرتمند نیست، باید کوچکترین راه هایی که می توانند کمی سرعت آن را بالاتر ببرند را امتحان کنید. راه حلی کوچک تر از این نیست که با غیر فعال کردن transition ها و animation ها کمی سرعت گوشی خود را بالاتر ببرید. حال شاید بپرسید که transition و animation اصلا چه هستند؟! این دو همان افکت هایی هستند که در هنگام پرش از صفحه ای به صفحه ی دیگر و یا از اپی به اپ دیگر آن ها را مشاهده می کنید. هر چند که این افکت ها زیبا هستند، اما مطمئنا وجودشان ضروری نیست. با غیر فعال کردن آن ها گوشی شما سریع تر شده و انتقال بین صفحات و اپ ها سریع تر صورت می پذیرد.

خب برای این کار، شما ابتدا نیاز دارید تا developer options را فعال کنید (راه های فعال کردن آن برای ورژن های مختلف اندروید را می توانید با سرچ در گوگل پیدا کنید). وقتی این کار را کردید، منوی Developer options در تنظیمات شما ظاهر می شود و در آن می توانید گزینه های ‘Window animation scale’ و ‘Transition animation scale’ و ‘Animation duration scale’ را مشاهده کنید. حال با کاهش و یا حتی غیرفعال کردن این گزینه ها می توانید کمی به سرعت عملکرد اسمارت فون خود اضافه کنید (مثلا می توانید این ۳ گزینه را روی کمترین حالت یعنی ۰٫۵ قرار دهید).

User experience

تجربه ی شما با گوشی هوشمندتان بستگی به عناصر بسیار زیادی دارد که برخی از آن ها کاملا وابسته به شخص خود شما می باشند. بعضی چیزها ممکن است در استفاده ی روزانه ی شما بسیار آزاردهنده باشند، پس شاید با نکاتی که در زیر بیان خواهیم کرد آشنایی داشته باشید!

۴- Vibrations and sounds

برخی از این لرزش ها و صداها خیلی آزاردهنده هستند و بر روی عملکرد گوشی شما هم تاثیر می گذارند. آیا شما واقعا به صداهای کیبورد، صدای شارژ شدن گوشی، صدای قفل صفحه، صدای لمس نمایشگر، ویبره ی لمس نمایشگر و غیره نیاز دارید؟ اگر آن ها را دوست ندارید، به سادگی در تنظیمات به منوی Sound & notifications رفته و آن ها را غیرفعال کنید.

به نظر می رسد، این جور صداها و لرزش ها بیشتر به درد افراد مسنی می خورند که با تاچ صفحه نمایش کمی مشکل دارند و از لمس کردن نمایشگر توسط انگشتانشان خیلی مطمئن نمی باشند.

حریم خصوصی و محرمانه بودن

اگر با دیدن این کلمات در این متن هیجان زده شدید، حتما می دانید که “حریم خصوصی و محرمانه بودن” در صدر اخبار هفته های گذشته قرار داشته اند. داستان Cambridge Analytica که فیسبوک را تحت شدیدترین انتقادات قرار داد (با توجه به انتقاد از مدل کسب و کار فیسبوک و افشای برخی از اعمال آن) و در پی آن، نام های بزرگ دیگری در دنیای تکنولوژی به سرعت user condition های صریح تری را فراهم کردند.

۵- شخصی سازی برای تبلیغات

البته گوگل از اطلاعات شخصی و خصوصی شما برای شناخت بهتر از شما استفاده می کند که این امر به گوگل این امکان را می دهد تا شما را هدف تبلیغات مخصوص به خودتان کند. با پذیرفتن شرایط گوگل در اسمارت فونتان، شما قوانین این بازی را پذیرفته اید: گوگل اطلاعات مختلف درباره ی شما را از طریق اپ ها و سرویس هایتان جمع آوری می کند. شما در این مورد کار زیادی نمی توانید انجام دهید (مگر این که گوگل را بایکوت کنید!)، اما شما می توانید تصمیم بگیرید که کدام اپلیکیشن ها بتوانند از ad ID (شناسه ی تبلیغ) شما استفاده کنند و یا استفاده نکنند. اگر این گزینه را غیرفعال کنید، گوگل دیگر نمی تواند برای شما تبلیغات هدف دار بفرستد (اما به هر حال، در هر صورت گوگل تبلیغاتش را برای شما می فرستد!)

برای انجام این کار، به تنظیمات رفته و Google menu را سرچ کنید. سپس می توانید ‘Ads’ را در آن جا بیابید و در این جا به سادگی می توانید انتخاب کنید که کدام یک از اپ ها می توانند از شناسه ی تبلیغ شما برای ساختن پروفایل ها و نشان دادن تبلیغات سفارشی به شما استفاده کنند. البته اگر می خواهید تبلیغات هدف دار را مشاهده کنید، این گزینه را در حالت فعال باقی بگذارید، اما با این کار نمی توانید از دست یابی گوگل به اطلاعات شخصی خود جلوگیری کنید.

یک مدل کسب و کار موثر... اما نه بدون سهم منصفانه ای از نقاط ضعف

یک مدل کسب و کار موثر… اما نه بدون سهم منصفانه ای از نقاط ضعف

شما کدام یک از ۵ مورد بالا را در اسمارت فون خود عملی می کنید؟ آیا از قبل با این موارد آشنایی داشتید؟ با کامنت های خود ما را هم در جریان بگذارید.

منبع: www.androidpit.com

۲ دیدگاه

2 دیدگاه

  1. Avatar

    احسان

    ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ at ۱۱:۵۹

    ممنون از راهنماییتون مفید بود

    ۲+
  2. Avatar

    علی

    ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ at ۱۱:۲۳

    چه جالب
    مرسی خیلی مفید بود.

    ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا