ترفند اندروید ۹ : با این ۹ ویژگی مخفی اندروید P آشنا شوید!
حال که اندروید ۹ همان اندروید p یا اندروید pie رسمی شده است، پس وقت آن رسیده تا با این ۹ ترفند اندروید ۹ و ویژگی های جالب آن آشنا شوید. خیلی از ویژگی های این نسخه ی جدید از اندروید آشکار و واضح هستند، در حالی که شاید برخی از آن ها به سادگی از نظر شما پنهان بمانند. مثلا همان طور که می دانید سیستم ناوبری سه دکمه ای قدیمی اندروید در نسخه ی اندروید ۹ با ناوبری حرکتی جایگزین شده است و اگر شما به این ناوبری جدید (که مشابه ناوبری آیفون ایکس است) علاقه نداشته باشید می توانید به سادگی به سیستم قدیمی اندروید سوئیچ کنید. در ادامه با این ۹ ترفند اندروید ۹ با نت نوشت همراه باشید.
بیشتر بخوانید: بروزرسانی اندروید P : این گوشی ها آپدیت اندروید P را دریافت می کنند
بیشتر بخوانید: اندروید ۹ (Pie) با این ویژگی ها صورت رسمی معرفی شد!
۹ ترفند اندروید ۹ : جالب ترین ویژگی های مخفی در Android Pie
۱- از دست چرخش اتوماتیک یا Auto rotate خلاص شوید!
البته شما نمی توانید آیکون Auto-rotate را از پنل ناتیفیکیشن حذف کنید، اما حداقل لازم نیست که آن را در حالت toggle (ضامن) قرار دهید!
در اندروید p به محض قرار دادن صفحه نمایش گوشی در حالت landscape، یک آیکون rotation متحرک به صورت ماهرانه ای در نوار ناوبری نمایان می شود. پس شما نیازی ندارید تا دکمه ی Auto Rotate را به صورت دائم در حالت ضامن قرار دهید.
برای استفاده از این ترفند اندروید ۹ ، فقط لازم است تا بر روی این آیکون در نوار ناوبری تپ کنید.
بیشتر بخوانید: عجیب ترین گوشی دنیا ؛ نگاهی به ۱۰ گوشی عجیب و غریب ساخته شده تا به امروز!
بیشتر بخوانید: همه چیز راجع به اندروید P ، ویژگی های جدید، تاریخ انتشار و …
۲- میوت و ویبره، فقط با فشردن یک دکمه
همانند Alert Slider (نوار لغزنده هشدار) گوشی های OnePlus، گوگل تنظیمات میوت/ویبره را با دکمه های فیزیکی اسمارت فون ادغام کرده است.
برای استفاده از این ترفند اندروید ۹ به تنظیمات، تنظیمات صدا و سپس Shortcut To Prevent Ringing (میان بر برای ممانعت از زنگ خودن گوشی) رفته و دکمه ی پاور و افزایش صدا را همزمان فشار دهید و سپس گزینه ی میوت یا ویبره یا Do nothing (هیچ کاری انجام نده!) را انتخاب کنید.
حال از این پس فشردن همزمان دکمه های پاور و افزایش صدا، گوشی شما را به حالت ویبره/میوت می برد. اما متاسفانه اگر صفحه نمایش گوشی شما خاموش باشد این ویژگی کار نمی کند.
بیشتر بخوانید: راه حل قطع پیامک های تبلیغاتی ؛ بررسی مشکل و راهکار قطعی رفع آن
بیشتر بخوانید: مرور ۶ ویژگی اندروید P که نسخه آزمایشی آن به تازگی منتشر شده!
۳- انیمیشن ها را برای افزایش سرعت اسمارت فون خود غیر فعال کنید
این ویژگی برای بهبود عملکرد دستگاه شما بسیار مفید است، زیرا تا آنجایی که ما می دانیم تمامی دستگاه های اندرویدی با نوعی لگ در عملکرد خود (هر چند بسیار کوچک) دست و پنجه نرم می کنند، و حال می توانید این ویژگی را به سادگی در منوی Accessibility (دسترسی) اسمارت فون خود بیابید.
برای فعال کردن این ترفند اندروید ۹ به تنظیمات و سپس منوی دسترسی رفته و گزینه ی “Remove animations” را انتخاب کنید. به همین سادگی!
بیشتر بخوانید: شارژ صحیح باتری گوشی را بیاموزید!
۴- Digital Wellbeing
با ابتکار سلامت دیجیتال یا Digital Wellbeing ، گوگل ویژگی های جدیدی را به وجود آورده است که به شدت به شما کمک می کند تا دستگاه خود را بیشتر بشناسید! در حال حاضر، این تنظیمات فقط با ثبت نام در نسخه ی بتای Digital Wellbeing برای شما حاصل می شوند و پس از نصب، این تنظیمات جدید به صورت خودکار در setting دستگاه شما ظاهر خواهند شد.
برای استفاده از Digital Wellbeing به تنظیمات اندروید رفته و در پایین لیست آن، Digital Wellbeing را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید: دانلود ویدیوهای IGTV به این سادگی است!
بیشتر بخوانید: مروری بر امکانات ورژن بتای اندروید P ، هوشمندتر و سادهتر!
ترفند اندروید ۹ : ویژگی های برتر Digital Wellbeing
حال بیایید تا با این ترفند اندروید ۹ بیشتر آشنا شویم. اول از همه، شما می توانید تایمری برای اپ های خود تنظیم کنید که در صورت استفاده ی بیش از حد از آن اپ، آیکون مربوط به آن برنامه در طول روز به رنگ خاکستری در آید تا به شما هشدار دهد که بیش از حد وقت خود را صرف آن کرده اید! App timers را می توان در تنظیمات داشبورد پیدا کرد.
بیشتر بخوانید: رفع ریپورت اینستاگرام و بازگرداندن اکانت غیرفعال و یا هک شده
حال ما Do-Not-Disturb جدید اندروید را داریم که مانع از مزاحمت های بصری هم می شود، یعنی با فعال کردن این گزینه حتی ناتیفیکیشن ها هم بر روی نمایشگر دستگاه شما ظاهر نخواهند شد.
اگر می خواهید شب را راحت بخوابید، گزینه ی جدید Wind Down را انتخاب کنید که حالت Night Mode (کاهش نور آبی صفحه نمایش) و Do-Not-Disturb را فعال می کند و قبل از ساعت خواب، رنگ نمایشگر دستگاه شما را به سمت خاکستری متمایل می کند!
بیشتر بخوانید: سنسور های موبایل خود را بشناسید؛ چه هستند و چگونه کار میکنند؟
بیشتر بخوانید: بررسی امکانات اندروید P نسخه توسعه دهندگان! گوگل تغییراتی جالب را انجام داده است!
۵- متوقف کردن نوتیفیکیشن های System UI
به پنجمین ترفند اندروید ۹ رسیدیم. اگر نیازی به نوتیفیکیشن های باتری، اسکرین شات و… ندارید، به تنظیمات System UI app رفته و برخی گزینه های آن را به دلخواه غیر فعال کنید. برای رسیدن به System UI app، به تنظیمات اندروید رفته، عبارت System UI را در نوار جستجوی آن سرچ کنید و سپس بر روی اپ نمایش داده شده تپ کرده و به قسمت نوتیفیکیشن های آن بروید، سپس alert هایی که دوست ندارید را غیر فعال کنید.
بیشتر بخوانید: شارژ گوشی شب تا صبح خطری برای باتری شما ندارد!
۶- پین کردن روی صفحه نمایش و نصف کردن آن در یک مکان
اگر قادر به پیدا کردن split screen (دو نیم کردن صفحه نمایش) نیستید، به این دلیل است که گوگل این عملیات را به “صفحه ی آخرین اپ های اجرا شده” جابجا کرده است.
شما می توانید در منوی آخرین اپ ها، آیکون اپ های مختلف را در هر کارت مشاهده کنید. بر روی آیکون هر اپ تپ کرده و یک پنجره ی جدید باز می شود که می توانید گزینه هایی مثل دو نیم کردن صفحه نمایش، پین کردن بر روی صفحه نمایش و اطلاعات اپ را مشاهده فرمایید.
بیشتر بخوانید: افزایش سرعت گوشی اندرویدی ؛ کنترل همه چیز را بدست بگیرید!
بیشتر بخوانید: آپدیت اندروید P به این گوشی ها خواهد رسید!
۷- قفل اضطراری
اگر به دور و بری های خود اطمینان ندارید، پس این ترفند اندروید ۹ را امتحان کنید! Emergency lockdown (قفل اضطراری) حسگر اثر انگشت و تشخیص چهره را غیر فعال کرده و اطلاعات مهم را از روی lock screen محو می کند.
برای تنظیم قفل اضطراری به تنظیمات رفته، Security and Location را انتخاب کرده و به Lock Screen Preferences بروید و در آنجا گزینه ی Toggle Show Lockdown را انتخاب کنید.
دکمه قفل اضطراری را می توان در Powerbox مشاهده کرد که با فشار دادن و نگه داشتن دکمه پاور می توانید به آن دسترسی پیدا کنید.
بیشتر بخوانید: قوانین ساخت پسورد قوی ، هر آنچه که قبلا شنیده اید را دور بیندازید!
۸- Feature Flags
در حال حاضر گوگل کروم دارای ویژگی Feature Flags می باشد و حال این ویژگی به سیستم عامل اندروید هم اضافه شده است. Feature Flags ترفندهای آزمایشی جالبی هستند که کاربران و توسعه دهندگان می توانند توسط آن ها، ویژگی های بروزرسانی های بعدی اندروید را تست کنند.
بیشتر بخوانید: همین الان این ۵ ویژگی را در تلفن هوشمندتان غیر فعال کنید!
برای استفاده از این ترفند اندروید ۹ ، اول از همه باید developer options را فعال کنید. به تنظیمات، سیستم، درباره ی تلفن رفته و ۵ بار بر روی گزینه ی شماره ساخت تپ کنید تا Developer options برای شما فعال شود.
حال از منوی سیستم به Developer options رفته و در آنجا Debugging options را پیدا کرده و سپس Feature flags را انتخاب کنید.
در حال حاضر ویژگی های زیادی در این بخش فعال نشده است، اما گزینه ی “Bluetooth While Driving” می تواند جالب توجه باشد. با فعال کردن این ویژگی، در آپشن بلوتوث شما گزینه هایی اضافه می شود که مربوط به کارکرد خودکار بلوتوث در هنگام رانندگی کردن می باشد.
بیشتر بخوانید: افزایش امنیت گوشی اندروید با رعایت ۱۳ نکته ساده
بیشتر بخوانید: تغییرات ظاهری اندروید P آخرین نسخه اندروید به زودی رونمایی می شود!!
۹- Standby Apps
Android Pie چیزی به نام “Standby Buckets” را معرفی کرده که اپ ها را در کتگوری های مختلف بر اساس دسترسی آن ها به منابع سیستمی (مثل CPU یا باتری) تقسیم بندی می کند.
۴ کتگوری با نام های Active و Working set و Frequent و Rare (فعال، مجموعه کار، مکرر و به ندرت) اسم گذاری شده اند. حال، هر اپ را در مقیاس اولویت بالا به حداقل اولویت فرض کنید. مثلا برای من، اپ اینستاگرام در قسمت فعال و اپ health در قسمت به ندرت قرار گرفته اند.
به هر حال، ویژگی جدید این است که شما می توانید هر bucket (سطل) را به صورت دستی برای همه برنامه ها تنظیم کنید. به قسمت developer options و سپس Look for Standby apps رفته و اپ هایی که می خواهید در bucket مختلفی قرار بگیرند را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید: One UI چیست؟ همه چیز درباره رابط کاربری جدید سامسونگ
بیشتر بخوانید: چگونه گوشی اندروید را فرمت کنیم ؟
منبع: fossbytes.com