دانستنی‌های سلامتی

عوارض آلپرازولام: عوارض جانبی زاناکس شوکه تان خواهد کرد!

عوارض آلپرازولام
۲۰+

چندی است که عوارض آلپرازولام توجه دانشمندان را به خود جلب کرده چرا که میزان استفاده آن در میان مردم بسیار زیاد شده است. داروهای ضد افسردگی مانند آلپرازولام Alprazolam ، ضد درد، مسکن‌های بسیاری قوی و یا آرام بخش به جز در مواردی که پزشک تشخیص دهد راهکار مناسبی برای درمان مشکلات نخواهند بود. این داروها به صورت سطحی و گذرا می‌توانند بیماری و عوارض آن را خاموش کنند اما مصرف آن‌ها در طولانی مدت عوارض شدید و بسیار خطرناکی در بر دارد که به ساکت شدن درد در آن لحظه اصلا نمی‌ارزد. البته به تازگی نیز داروهای ضد افسردگی تقلبی هم بسیار تولید و وارد بازار شده است که آن‌ها عوارض بسیار بیشتری دارند. نت نوشت شما را با یکی از بدترین این داروها آشنا می‌سازد.

عوارض آلپرازولام

چرا آلپرازولام خطر دارد؟

به طور کلی آلپرازولام یا Xanax یک تهدید جدی به شمار می‌رود. آلپرازولام به دو دلیل اصلی خطر آفرین می‌باشد. نخست این که دارو به سرعت داخل بدن عمل می‌کند.

دوم این که در مقایسه با سایر داروهای این رده که جهت بیماری‌هایی از جمله افسردگی به کار برده می‌شوند، مدتی پس از مصرف از طریق دستگاه گوارش وارد جریان خود شده و به سرعت به مغز انسان نفوذ پیدا کرده و اثرات خود را به جا می‌گذارد.

یک وعده مصرف آلپرازولام با دوز نامناسب می‌تواند خطرات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد. علاوه بر تمام این موارد آلپرازولام یک داروی اعتیاد آور به شمار می‌رود که بیشتر بیماران علاوه بر این که به کمک آن آرام می‌شوند پس از مدتی مصرف دچار استرس پنهان شده و خواب خود را از دست می‌دهند و متکی به این دارو می‌شوند.

عوارض آلپرازولام می‌تواند تا سر حد مرگ برای مصرف کننده خطرناک باشد

عوارض آلپرازولام می‌تواند تا سر حد مرگ برای مصرف کننده خطرناک باشد

از این جهت می‌توان گفت که از عوارض آلپرازولام می‌توانیم به بی خوابی نیز اشاره کنیم.

در حال حاضر بهداشت عمومی انگلستان مصرف قرص‌های تقلبی Xanax یا همان آلپرازولام Alprazolam که در بین بسیاری از جوان‌ها به راحتی مصرف می‌شود را منع کرده است. ممکن است عوارض آلپرازولام تا سر حد مرگ برای مصرف کننده خطرناک باشد.

بسیاری از افراد نیز بوده اند که با مصرف این قرص دچار اعتیاد شده که هنگام از بین بردن این وابستگی به پارانویسی شدید دچار شده اند.

افرادی که برای نخستین مرتبه از قرص‌های ضد افسردگی مانند آلپرازولام یا حتی به عنوان یک آرام بخش استفاده می‌کنند ممکن است به مشکلی بر نخوردند اما این مصرف کم کم به یک اعتیاد تبدیل شده و تا جایی پیش می‌رود که مصرف آن به صورت هر شب یک قرص در می‌آید.

بیشتر مصرف کنندگان این قرص اعلام کرده اند که با خوردن Alprazolam احساس شناور بودن و گونه‌ای خلسه پیدا کرده اند که این حالت نشان از تغییرات ناخوشایند در مغز است.

بیشتر بخوانید: قرص افسردگی: هر آنچه که درباره این داروها و عوارض و جایگزین آنها باید بدانید

اعتیاد از عوارض آلپرازولام

بنزودیازپیین و آلپرازولام بسیار موثر هستند. با این که عوارض بی شماری از این داروها و سایر داروهای ضد افسردگی یافت شده است ولی به طور کلی آلپرازولام‌ تاثیر بالایی دارد.

دلیل آن این است که مغز انسان در طول زمان فعالیت خود، چرخه‌های بسیاری را تنظیم می‌کند. به طوری که اگر یکی از آن فعالیت‌ها و چرخه‌ها را متوقف کنید فعالیت مغزی ناگهانی متوقف شده و این امر می‌تواند غیر طبیعی باشد.

در این وضعیت فرد علائم بسیاری را تجربه می‌کند. بالا رفتن فشار خون، لرزش شدید دست و همچنین استرس و اضطراب بسیار شدید از جمله مشکلاتی هستند که با متوقف کردن عملکرد‌های مختلف در مغز ایجاد می‌شود.

گفته شده است مواد مخدری مانند بنزودیازپیین‌ها می‌توانند مشکلاتی در بر داشته باشند. از جمله این مشکلات وابستگی‌های فیزیولوژیکی است.

این وابستگی فیزیولوژیکی به عبارتی همان اعتیاد است. مشکلاتی که مصرف نه چندان بلند مدت آلپرازولام به همراه دارد روان پریشی، تپش قلب، بی خوابی و تشنج و بسیاری از مشکلات دیگر است. به این ترتیب خطر اعتیاد به این دسته از داروها نیز می‌تواند یکی عوارض آلپرازولام به شمار آید.

اضطراب نیز با مصرف این دسته از داروها به شدت افزایش پیدا خواهد کرد. فردی که برای درمان اضطراب شروع به خوردن آلپرازولام کرده است با یک اضطراب پنهان شدید مواجه خواهد شد که این وضعیت‌ها در کنار هم حس بسیار ناخوشایندی را برای فرد بیمار به همراه خواهد داشت.

مرگ‌های ناگهانی با آلپرازولام

از جمله ترکیبات کشنده‌ای که از داروها به دست می‌آید مصرف قرص Alprazolam است که در انگلستان جان ۱۱۳ نفر را گرفته است. این دارو به دلیل آن که اثراتی همانند یک ماده مخدر را دارد به طور کلی منسوخ و رد شده است.

معمولا این قرص توسط اطرافیان توصیه می‌شود. این کار بسیار خطرناک است. احساس سبکی، خواب آلودگی و راحتی بسیاری پس از مصرف آلپرازولام احساس می‌شود که نبایست به عنوان یک آرام بخش از آن یاد کرد. بلکه این تفاسیر شروع بیماری‌های مغزی و مشکلات روانی خواهد بود.

در صورتی که این دارو تقلبی باشد بی شک احتمال مرگ و میر را بالاتر می‌برد.

آلپرازولام علاوه بر درمان افسردگی برای درمان‌هایی در جهت کنترل آگونپوشی یا آگورافوبیا (ترس از فضای باز) و سندرم پیش از قاعدگی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آلپرازولام علاوه بر درمان افسردگی برای درمان‌هایی در جهت کنترل آگونپوشی یا آگورافوبیا (ترس از فضای باز) و سندرم پیش از قاعدگی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عوارض آلپرازولام برای مغز انسان

Xanax نام عمومی داروی alprazolam است. این دارو علاوه بر درمان افسردگی برای درمان‌هایی در جهت کنترل آگونپوشی یا آگورافوبیا (ترس از فضای باز) و سندرم پیش از قاعدگی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نخستین مرتبه در سال ۱۹۶۰ میلادی آلپرازولام به رده داروهای مورد مصرف اضافه شد. اثرات آلپرازولام در کوتاه مدت کم نیستند. یکی از خطراتی که این دارو برای انسان به همراه دارد و از عوارض آلپرازولام به شمار می‌رود وابستگی عمیق به آن می‌باشد.

به طور کلی آلپرازولام و سایر داروهایی که بنزودیازپیین دارند عوارضی بسیار خطرناک برای مغز انسان در بر خواهند داشت. بنزودیازپیین می‌تواند گیرنده‌های گاما در مغز را مسدود کند. این دارو سلول‌های عصبی یا همان سلول‌های مغزی را بیش از حد متعادل نابود می‌سازد.

آلپرازولام و سایر داروهای مشابه آن نورون‌های عصبی را از کار می‌اندازند که این باعث می‌شود بخش‌های بسیار مهمی در مغز احساس اضطراب داشته باشند و ترس نا متعادلی را تجربه کنند. شاید این موضوع کمک کند که استرس و اضطراب به طرز قابل توجهی کاهش یابد ولی بر خلاف سایر داروهای ضد افسردگی در تحقیقات بالینی نشان داده شده است که آلپرازولام می‌تواند مراکز اضطراب در مغز را به کلی از کار بیاندازد.

بیشتر داروهای ضد افسردگی بر روی مراکز استرس و اضطراب مغز کار می‌کنند و حد متعادلی از آن‌ها را نگه می‌دارند ولی آلپرازولام یا Xanax و سایر بنزودیازپیین به سرعت مراکز اضطراب را در مغز از کار خواهند انداخت.

بیشتر بخوانید: درمان افسردگی و هر آنچه که باید درباره علل و عوارض این بیماری رایج بدانید

آلپرازولام به سرعت وارد خون می شود

در مقایسه با سایر داروهای ضد افسردگی و دارای بنزودیازپیین‌ها داروی Xanax از خطرات احتمالی بیشتری برخوردار می‌باشد. چرا که این دارو عمر بسیار کوتاه و اثر قوی دارد و از نظر علمی این بدان معنا است که خیلی به سرعت وارد مکانیسم بدن می‌شود.

به همین دلیل است که بسیاری از افراد که ترک اعتیاد را تجربه می‌کنند می‌توانند با دوزهای مختلف این دارو پتانسیل اعتیاد آور آن را تجربه کنند و الگوهای اضطراب را در طی روز افزایش دهند.

طی تحقیقات بسیاری مشخص شده است که مصرف آلپرازولام در مدت زمان طولانی بسیار مضر است. چرا که فرد بیمار با مصرف این دارو ذهنی آرام و بی اضطراب را تجربه می‌کند و این در حالی است که از درون بیشتر مشکلات مغزی در حال رشد و افزایش هستند.

حتی مصرف benzodiazepine آن مقدار که آلپرازولام مضر است، خطرناک نیست. چرا که benzodiazepine بر روی عملکرد ذهنی و یا سلامت جسمی هیچ گونه تاثیری ندارد ولی آلپرازولام این گونه نیست و از سوی دیگر اضطراب مزمن یک نابود کننده بسیار قوی در زندگی انسان می‌باشد که به یک عامل قوی و خطرناک جهت خودکشی و افسردگی منجر خواهد شد.

مقاومت بدن از عوارض آلپرازولام

زمانی که بدن شما واکنشی نسبت به این دارو نشان می‌دهد ممکن است که عوامل مختلف در بدن‌های مختلف رخ دهد. پزشک ممکن است داروی شما را تغییر دهد و برای مدتی آستانه قدرت و تحمل بدن را نسبت به آلپرازولام تغییر دهد چرا که آستانه قدرت و تحمل در برابر این دارو ممکن است با تغییراتی مواجه شود. بنابراین پس از یک دوره مصرف داروی آلپرازولام میزان استقامت بدن متغییر خواهد بود.

در نهایت با افزایش سن نیز با خطراتی بیشتر از آلپرازولام مواجه خواهید شد. محققان دریافته اند که Xanax قادر است عوامل سنی را به سرعت بروز دهد به نحوی که فرد سالخورده تر شود.

عوارض آلپرازولام چگونه شروع می‌شود؟

مصرف Alprazolam معمولا از یک شب بیداری طولانی شروع می‌شود. افرادی که برای خوابیدن راحت بسیار تلاش می‌کنند و یا دردهایی همچون درد معده اجازه یک خواب راحت و بی دغدغه را به آن‌ها نمی‌دهد به سراغ قرص‌های آرام بخش می‌روند بی آنکه از عوارض آلپرازولام مطلع باشند.

با نتیجه مناسبی که از این قرص به دست می‌آورند شب‌های بعدی و شب‌های بعد هم از آن استفاده می‌کنند. تا حدی که اعتیاد به دارو شروع می‌شود.

عوارض این قرص نیز کم کم ظاهر شده و شخص را به بیماری‌های متفاوتی مبتلا می‌سازد. عوارض آلپرازولام در ابتدا به صورت خفگی، از دست دادن حافظه می‌باشد و در مراحل حاد می‌تواند بر روی حافظه بلند تاثیرات مخربی داشته باشد. مصرف بیش از حد این قرص یا این که تداخل آن با فنتانیل می‌تواند منجر به مرگ شود.

نشانه‌ها و علائمی که بعد از مصرف Xanax پیدا می‌شوند

در موارد خاصی مصرف داروی Xanax ممکن است سبب متلاشی شدن و از بین رفتن احساسات شود که کیفیتی ناپایدار را به همراه خواهد داشت. در بیشتر مواقع مرور زمان نمایان گر اختلالات ناشی از این دارو خواهد بود که می‌تواند منجر به اختلال در تفکر و احساسات شود.

با شروع مصرف آلپرازولام بعضی از علائم اولیه سوء مصرف آن مشاهده می‌شوند که از این قرار می‌باشند:

  • تغییر در اشتها
  • یبوست
  • دشواری تمرکز
  • مشکل در دفع ادرار
  • خواب آلودگی
  • خشکی دهان
  • سردرد
  • افزایش بزاق دهان
  • تحریک پذیری
  • حالت تهوع
  • تغییرات در توانایی جنسی
  • خستگی
  • مشکلات در گفتگو، هذیان گویی

ممکن است تعداد بسیار اندکی از این علائم و نشانه‌ها در یک بیمار بروز پیدا کند. ممکن هم هست که تمامی عوامل بروز پیدا کنند. در صورتی که هر کدام از آن‌ها را بعد از مصرف آلپرازولام تجربه داشتید شک نکنید که عوارض آلپرازولام به سراغ‌تان آمده و ممکن است هر روز این علائم بدتر و شدیدتر شوند.

بسیاری از افراد نیز عوارض جانبی شدیدتری را تجربه می‌کنن که می‌تواند زنگ خطری باشد و نیاز باشد که به سرعت با پزشک خود مشورت کنید. علائم بسیار خطرناک به این شرح می‌باشند:

  • گیجی
  • علائم افسردگی مانند افکار خودکشی
  • تنفس دشوار
  • دشواری در صحبت کردن و تکلم
  • هذیان گویی
  • از دست دادن هماهنگی و تعادل
  • مشکلات حافظه
  • تشنج
  • تغییرات غیر معمول در حالت و رفتار
  • قرمزی چشم و یا پوست

مشکلاتی که نام برده شد در وضعیت بسیار حاد برای شخص ممکن است رخ دهد. سردرگمی عمیق، مشکلاتی در تنفس، از دست دادن هوشیاری و ناتوانایی در بیدار ماندن نیز در موارد حاد می‌تواند از عوارض آلپرازولام به شمار آید.

در صورتیکه تحت نظر پزشک متخصص تحت درمان با آلپرازولام هستید به هیچ عنوان مصرف دارو را خودسرانه قطع نکنید

در صورتیکه تحت نظر پزشک متخصص تحت درمان با آلپرازولام هستید به هیچ عنوان مصرف دارو را خودسرانه قطع نکنید

در صورت مصرف طولانی مدت یا سوء مصرف Xanax چه کار باید انجام داد؟

در صورتی که شما Xanax را برای مدت زمان زیادی مصرف کرده اید و از عوارض آلپرازولام واهمه دارید می‌بایست با پزشکتان مشورت کنید. اگر دوز بالای آلپرازولام را مصرف کرده اید حتما با اورژانس تماس گرفته و برای دریافت امداد اقدام کنید.

در صورتی که با یک فرد که آلپرازولام مصرف کرده است مواجه شدید و او را در موقعیت بسیار بد یافتید بهتر است که برای تنفس بهتر راه تنفسی او را باز کنید. یعنی دکمه‌های یقه را باز کرده و اگر از کراوات یا هر گونه گردنبندی استفاده می‌کند آن را از این مسیر باز کنید. اطمینان حاصل کنید که به راحتی راه تنفس برای او مهیا است. اگر تنفس شخص بیمار متوقف شده است از تنفس دهان به دهان تا رسیدن امداد پزشکی استفاده کنید.

زمانی که شخصی به واحد مراقبت‌های پزشکی منتقل می‌شود اگر بیش از حد Xanax مصرف کرده باشد با پمپاژ معده مایعات درون آن را از بدن دفع می‌کنند.

در برخی از موارد ممکن است پزشک متخصص مصرف بیش از حد Xanax یا فلوماسنیل که یک مقدار از بنزودیازپیین پایین تر است را هم تراز بداند و این سبب شود که یک روش درمانی را اجرا کند. خطراتی مانند تشنج این گونه بیماران را بیشتر از سایر عوامل تهدید می‌کند.

راهکارهایی برای رفع عوارض آلپرازولام

در صورتی که از دوز بالای آلپرازولام استفاده کرده اید و یا این که مدت زمان زیادی این دارو را مصرف می‌کرده اید و از عوارض آن مطلع نبودید حتما یکی از این راهکارها را دنبال کنید.

مراجعه به روانپزشک

می توانید برای این که از عوارض آلپرازولام محفوظ بمانید به یک روانپزشک مراجعه کنید تا سلامت روان شما را کنترل کرده و تحت نظر او بیماری را درمان کنید.

گروه درمانی

می توانید به جلسات درمانی گروهی مراجعه کنید و با کمک یک مشاور یا یک گروه طی یک برنامه چند جلسه‌ای که معمولا ۱۲ جلسه است به درمان‌های روان شناختی بپردازید.

درمان سرپایی برای کاهش عوارض آلپرازولام

این نوع درمان معمولا شامل یک مشاور روان شناخت و یا یک گروه درمانی است که یک یا دو مرتبه در هفته به مدت زمان حدود دو ساعت انجام می‌شود.

یکی دیگر از راه کارهایی که می‌توان برای درمان عوارض آلپرازولام به کار گرفت درمان به کمک یک مشاور یا گروه درمانی است که ۳ الی ۴ مرتبه در هفته طی ۲ تا ۴ ساعت در هر جلسه می‌باشد. این درمان بسیار قوی و کار آمد است که می‌تواند نتیجه بخش باشد.

بستری در بیمارستان

این نوع درمان نیز یک درمان سرپایی به شمار می‌رود که معمولا بین ۴ تا ۶ ساعت در یک بیمارستان انجام می‌شود.

درمان بستری در بیمارستان یا یک مرکز توانبخشی نیز می‌تواند مشکل را بر طرف کند. معمولا طول دوره درمان در مراکز توانبخشی یا بیمارستان‌های روان پزشکی بین ۳۰ تا ۱۸ ماه است که بسته به شدت اعتیاد به آلپرازولام زمان می‌برد.

نقش درمانگران در بهبود شرایط بیماران در اثر عوارض آلپرازولام

سوء مصرف مواد از نگرانی‌های بسیاری از متخصصین پزشکی و بهداشت روان است که تحقیقات بسیاری در این زمینه صورت گرفته است تا مصرف آلپرازولام و سایر داروهای مخدر که عوارض سنگین این چنینی دارند از رده دارویی بر چیده شوند.

به عنوان نمونه درمان شناختی رفتاری یک گزینه برای درمان موثر و قابل اعتماد در این زمینه است که درمانگر طی دوره‌هایی که دیده است به بیماران کمک می‌کند تا اندیشه‌های سالم و الگو‌های رفتاری صحیح را جایگزین اندیشه‌های ناسالم و الگوهای رفتاری که منجر به مصرف مواد مخدر یا داروهایی که مانند آلپرازولام عوارض جبران ناپذیری دارند را کند.

درمانگران در طی این مدت به بیماران خود کمک می‌کنند تا با رفتارهای مناسب، سرگرمی، ورزش، لذت از اشتغال و . . . مهارت‌های مقابله با احساسات منفی و تجربیات ناخوشایند را پیدا کنند.

توجه کنید: در صورتیکه تحت نظر پزشک متخصص تحت درمان با آلپرازولام هستید به هیچ عنوان مصرف دارو را خودسرانه قطع نکنید. چرا که ممکن است چزشک شما با توجه به وضعیت شما این دارو را برای شما مناسب تشخیص داده است.

داروها اثرات جانبی خود را دارند ولی برخی بیماری‌ها عوارض بدتری برای سلامتی بدن دارند. لذا فقط مصرف خودسرانه دارو منع می‌شود.

منابع: + + +

۵۳ دیدگاه

53 دیدگاه

  1. Avatar

    سرهنگ بازنشسته مهندس بابک زبردست

    ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ at ۱۱:۳۵

    فعلا که به سلامتی تمامی پزشکان مغز و اعصاب چپ و راست برای همه الپرازولام تجویز میکنند بخصوص برای جانبازان اعصاب و روان

    ۱۸+
    • Avatar

      ستواندوم وظیفه منقضی خدمت

      ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ at ۱۴:۲۲

      سلام جناب سرهنگ عزیز و گرامی.شما بر ما حقی بزرگ دارید. انشاءالله خداوند سلامتی به همه ی نظامیان از جان گذشته و بازنشستگان گرانقدر نیروهای مسلح،ارزانی بفرمایند.خداوند حافظ جان و سلامتی شما و خانواده محترمتان باشد.

      ۱+
  2. Avatar

    داریوش

    ۱۵ فروردین ۱۳۹۷ at ۱۶:۵۰

    برای خواهر ۲۵ ساله ام آلپرازولام توسط پزشک اعصاب تجویز شده بنده خودم هم سالها به دلیل مشکل بی خوابی کلونازپام و الپرازولام استفاده کرده ام اکثرا در حین صحبت حرفم یادم می رود و شماره موبایل خودم را هم با تاخیر به خاطر میاورم و در یادگیری اسم اشخاص جدید و ادرس با مشکل زیادی روبه رو می شوم

    ۵+
  3. Avatar

    فاطمه

    ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ at ۵:۰۳

    من تو ۱۷سالگی مشکل داشتم تو خوابیدن
    یه دکتری بهم داد الان ک ۱۹سالمه هم هنوز میخورم ???اصلا توصیه نمیکنم ک بخورید جدی

    ۳+
    • Avatar

      احمد

      ۷ اسفند ۱۴۰۰ at ۲:۴۹

      فاطمه خانم ازمن به شما نصیحت تا میتونید کم‌کم کنید تدریجی اذیت نشید خودم سالهاست ازش خوردم وحالتهایی بهم دست میده که موندم چطور زنده ماندم استرس‌ و اظطراب شدید افکار خودکشی توهم افسردگی افکار بد ترس از همه چیز وووو اگر این زهرماری کم‌کم کنید متوجه میشی من چی میگم البته رفتار شما خوب میشه سعی کن کمتر کنی طرفش هم نری چندشب بی خوابی بکشی مطمئن باش ازشرش راحت میشی دلم نیومد نگم بهت چون سنی نداری پس کنار گذاشتش خیلی راحته البته تلقین کن چیز مهمی نیست که راحت ترک کنی موفق باشید

      ۲+
  4. Avatar

    س

    ۳ مهر ۱۳۹۷ at ۱۱:۳۹

    اگر کنترل شده استفاده بشه به بهبودی بسیاری از بیماری ها کمک هم میکند.

    ۵+
    • Avatar

      محمد

      ۷ اسفند ۱۴۰۰ at ۲:۵۱

      ضررش از منفعتش به شدت ویرانگره آقاجان

      ۴+
      • Avatar

        مهرداد

        ۲۷ دی ۱۴۰۱ at ۱:۴۹

        والاطوری که شمادکترادل آدموخالی میکنین بااین حساب بنده هم که شبی یه نصفه ازآلپرازولام نیم میلی مصرف میکنم وهیچ مشکلی ام ندارم بایدبدون دلیل داروندارموبه روانپزشک بدم وبعدش انگ دیوانه وروانی بهم بچسبه!!!

        ۰
  5. Avatar

    علی

    ۱۶ مهر ۱۳۹۷ at ۱۸:۱۳

    این مقاله خیلی عوارض جانبی را بزرگ و منفی اعلام کرده بیمارانی را که احتیاج به این دارو جهت درمان دارند نگران کرده بله عوارض داره ولی درصورت مصرف درست و تحت نظر پزشک زاناکس خیلی از مشکلات بیماران را درمان و عوارض آن خیلی کمتر از مزایای ان میباشد ضمنا کم حواسی در مقطع مصرف بوده و برای قطع دارو به علت وابستگی باید با روش دستور پزشک و کم کم انجام شود لطفا نیازمندان به این دارو را نگران نکنید

    ۹+
    • Avatar

      محمد

      ۷ اسفند ۱۴۰۰ at ۲:۵۵

      اصلا اینطور نیست نوشتن این مقاله دقیقا وسط هدف زدنه عوارضش ویرانگره از یک مثبت داره و درمقابل صد مخرب داره یکی از عوارضش افکار خودکشی افکارمنفی استرس اظطراب شدید لرز دست زیاد ووو دیگه چقدر میخای بگم برات آقا و خانم محترم این مقاله دقیقا وکاملا درست هست زیاد نگفته حتی هم عوارضش کم گفته خیلی ازاین زیادتره

      ۱+
  6. Avatar

    جیمز

    ۱۹ مهر ۱۳۹۷ at ۱۷:۴۴

    الپرازولام نیم بگیرید نصفشو مصرف کنید عوارضش کاملا قابل چشم پوشیه درحالی که اثرش از داروهای هم رده اش بسیار بهتره در ضمن ترکش با کم کردن تدریجی در طول یک تا دو هفته براحتی قابل انجامه

    ۱۰+
  7. Avatar

    مهسا

    ۱۷ آذر ۱۳۹۷ at ۲۳:۴۱

    نه کی گفته بده من تقریباً٣ ۴سال می خوردم وبه راحتی هم کنارگذاشتم الان بعدچندسال که کنارگذاشتم دوباره میخوام شروع کنم چون واقعاًحالمولایف استایلموخوب کرده بودوهمیشه مثبت وشادبودم بعلاوه اینکه کنترل وزن هم داشتم واتفاقاًباترک آلپرازولام خیلی همه چی بدشد آلپرازولام عالیه

    ۱۰+
    • Avatar

      محمد

      ۷ اسفند ۱۴۰۰ at ۲:۵۷

      اعتیاد شاخ دم داره همینه دیگه

      ۱+
  8. Avatar

    دکتر هاشمی

    ۷ دی ۱۳۹۷ at ۱۵:۵۶

    سلام
    لطفا اطلاعات اشتباه منتشر نکنید !!!
    آلپرازولام یک دارو جهت کنترل افسردگی و اضطراب های ناشی از آن است که برای درمان بی خوابی استفاده نمی شود مگر اینکه بیخوابی ناشی از اختلال هراس یا اضطراب و پالس های منفی از درگیری فکری باشد.
    چون این دارو حس بی حالی و خواب به بیمار می دهد بعضی اشخاص برای درمان بی خوابی استفاده می کنند که تصوری اشتباه است …
    این دارو کشنده نیست و با مصرف زیر نظر پزشک به راحتی قابل ترک و قطع ۱۰۰% مصرف می باشد !!!
    برای فرد بیمار دارو لازم است و باید آلپرازولام در کنار بقیه داروها مصرف کند. این اطلاعات شما باعث میشه افرادیکه بیمار هستند و نیاز مبرم به مصرف دارو دارند دچار شک شوند و حتی به پزشک هم مراجعه نکنند.
    فرد بیمار بایستی دارو مصرف کند و در صورت بهبودی با روش های مورد نظر دُز مصرف را کمتر کرده و ۱۰۰% دارو درمانی را کنار بگذارد.

    ۸+
  9. Avatar

    مریم

    ۲۴ دی ۱۳۹۷ at ۱۱:۵۴

    من دیشب برای اولین بار این دارو را مصرف کردم. حال من امروز صبح بی نهایت خوب است. شبها راحت نمی خوابیدم و اضطراب زیادی داشتم. دیشب برای اولین بار خواب خوبی داشتم. این دارو حتی اگر سم باشد برای برخی بیماران لازم و ضروری است.
    امروز می توانم کوه را جابجا کنم.

    ۵+
    • Avatar

      محمد

      ۷ اسفند ۱۴۰۰ at ۳:۰۲

      امروز تازه شروع کردی کوه جابه جا میکنی بعداز چند ماه لازمه دو نفر از جات بلندت کنند من سالها استفاده زندگی منو سیاه کرد از خانمم طلاق گرفتم و افکاری که به سرت میزنه از زندگی زناشویی پرت میکنه بیرون بی خیال همه چیز میشی یعنی زندگی سیاه وفاجعه

      ۴+
      • Avatar

        مهدی

        ۸ تیر ۱۴۰۱ at ۲:۲۲

        روی شما تاثیر زیاد گزاشته
        من چهار ساله دارم میخورم هیچکدوم از عوارضش رو نداشتم که هیچ. زندگیمو به کل تغییر داد و بیشتر از قبل روی زندگیم کنترل دارم.
        هیچ افکاری هم در مورد خودکشی و چیز های دیگه نداشتم از لحاظ جنسی هم فعال تر شدم.
        اینکه روی شما تاثیر منفی گزاشته دلیل نمیشه که برای همه بد باشه. اعتیاد هم داره بله. اما با اصولی که پزشک توصیه میکنه براحتی ترک میشه. توی این مقاله یه جوری بدش رو گفتن انگار مخدر دی ام تی هست

        ۲+
  10. Avatar

    امین

    ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ at ۱۳:۲۲

    این دارو گابا رو در مغز میبره بالا و باعث کند شدن ذهن و خوابیدن میشه . به عبارتی نوعی مواد مخدر هست. و کوتاه مدت تجویز میشه! یک ماه حداکثر ! نه سالها!! 😐 شما سالها گوجه فرنگی هم بخورید هر روز زیاد یه چیزی از توش در میاد بالاخره

    ۵+
  11. Avatar

    ایمان

    ۲۶ اسفند ۱۳۹۷ at ۱۳:۲۹

    متاسفانه اینجور متن ها تنها دردسر ایجاد می کند… مصرف هر دارویی حتی قرص سرماخوردگی عوارض دارد به عنوان مثال استامینوفن باعث ایجاد سرطان خون می شود ولی آیا نباید استامینوفن مصرف کرد؟…. مسلما که می توان مصرف کرد.

    ۴+
  12. Avatar

    مریم

    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ at ۱۳:۰۹

    آلپرازولام باعث تپش قلب و بعضی از موارد باعث تنگی نفس خفیف میشود؟ آخه من حدود دوتا بسته استفاده کردم ولی هربار میخوردم حالم بد میشد. قرص رو هم از داروخونه مطمئن تهیه کرده بودم.

    ۳+
    • زهره خانی

      زهره خانی

      ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ at ۰:۱۷

      دوست عزیز این قرص رو حتما باید تحت نظر و با نسخه پزشک مصرف کنید چون عوارض جانبی زیادی دارد

      ۱+
      • Avatar

        صبا☆☆☆☆☆

        ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ at ۱۸:۵۳

        ببخشید با من بودین؟

        ۱+
  13. Avatar

    اشکان

    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ at ۴:۱۰

    من برای حس آرامش از … گاه گداری استفاده میکنم آلپرازولام هم استفاده کردم اما مثل مرفین متاسفانه جواب نمیده بنظرم خیلی پر ضرر باشه این دارو ها

    ۱+
  14. Avatar

    مهدی

    ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ at ۱۶:۵۷

    مزخرف بود یه ماهی استفاده کردم و دیگ استفاده نمیکنم حملات پانیکم به کلی نابود شد چرت و پرت نگین با احتیاط و تحت پزشک مصرف کنین

    ۵+
    • Avatar

      Nazanin

      ۱۰ تیر ۱۴۰۰ at ۱:۴۳

      درمان شدین . من آسنترا ۱۰۰ و آلپرزولام ۱ رو دو تا میخورم

      ۱+
  15. Avatar

    مهسا

    ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ at ۱۸:۴۷

    سلام

    ۱+
  16. Avatar

    صبا☆☆☆☆☆

    ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ at ۱۸:۵۲

    باسلام وقت بخیر.راستش من استرس خیلی شدید داشتم یه دوران کلونازپام خوردم ولی مجبور بودم رفته رفته دوزش رو ببرم بالا.بعدش الان حدود ۲ ساله که کلونازپامو قطع کردم و دارم آلپرازولام نیم میخورم و پروپرانول ۲۰. شاید باورتون نشه من فقط و فقط و فقط بخاطر تهوعی که دارم آلپرازولام میخورم و دقیقا بعد از ۴۵ دقیقه حالت تهوع من برطرف میشه و همه چی درست میشه.نه استرسی نه تهوعی.هیچی بجز آلپرازولام اثر نمیکنه.فقط یه مشکل دارم میخوام باردار بشم ولی میگن با مصرف این نمیشه.واقعا نمیدونم چیکار کنم.اگه راهی میدونید تورو خداااا بگین.آخه وقتی نمیخورم اصلا نمیشه بدجوری استرس و تهوع میگیرم??

    ۱+
  17. Avatar

    سهیلا

    ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ at ۹:۲۰

    سلام . مادرم دیگه قرصهای فشار خون روش اثری ندارد .و دکترها فقط آزمایش های مختلف می گیرند . فشارش یا ۱۰ روی ۶ است یا بی دلیل می رود ۱۷ روی ۱۲ . اصلاً به طبع بیمارشان توجه ندارند . حتی زبان بیمار را نگاه نمیکنند که چقدر مثلاً سفید شده . با خوردن آسپرین بشدت فشارش بالا پایین میشد ولی هی میگفتن بخور . دیگه دیوانه شدیم . یک بار که فشارش بالا رفت و دیگه قرص فشارش هم جواب نداد بهش آلپرازولام دادم فوراً آمد پایین . البته فهمیدم طبعش هم بشدتت سرد و بلغم شده که داردوی گیاهی می دهم بهتر شده . حالا می خواهم ببرمش دکتر تا در موردآلپرازولام نظر بدهد ولی دائم این تعطیلی ها جلوی راهمان سبز می شوند .

    ۲+
  18. Avatar

    مائده

    ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ at ۲:۱۹

    سلام دقیقا منم دچار حملات پانیک شدید بودم و این قرص رو مصرف کردم و سریع خوب شدم. بنظر من میصرفه چون بیماریهایی مثل من حاضرن هرقرصی مصرف کنن تا پینک نابود بشه

    ۷+
  19. Avatar

    حسین

    ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ at ۱۹:۳۴

    با سلام آلپرازولام برای درمان اختلال اضطراب فراگیر (GAD) داروی مناسبیه وداروی نیس که برای بی خوابی تجویز بشه،ولی بیخواب رو کاهش میده.

    ۱+
  20. Avatar

    سارا

    ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ at ۱:۴۵

    سلام من پدرم ازبچگی مشکلات بسیاری داشته و توجبعه هم تاحدودی موج انفجار شده الان نزدیک به ۳۰سال داره الپرازولام میخوره و حتی ی دکترم تواین همه سال نرفته ک باهاش واسه خوردن این قرص مشورت کنه الان شدیدا ب این قرص وابسته شده و دیگه عوارضش داره خودشو نشون میده اصلا خواب نداره همش عصبیه استرس داره خاطره های بد بچگیشو تا الان همش توذهنشه وهربارک عصبی میشه ایناروبازگومیکنه حتی ی چند روز پیش میخاست خودکشی کنه جدیدا اصلا حالظ دست خودش نیست وخیلی عصبیه میخاستم کمکم کنیدتا بهش کمک کنم ازاین باتلاق ک این قرصه اونو داره ب سمت خودش میکشه خلاص کنم پدرم ۵۸سالشه و الان واقعا ب حدی بد اخلاق وکینه ای شده ک واقعا دیگه قابل تحمل نیست ماباید چیکارکنیم لطفا راهنمایی کنید???

    ۲+
  21. Avatar

    قاسم

    ۱۷ آذر ۱۳۹۸ at ۰:۳۱

    اینی که این متن رو نوشته میدونه حملات پانیک چیه؟ اگه آلپروزولام سم هم باشه میصرفه بخوریش بهتر از روزی چند بار مردن و زنده شدنه!

    ۵+
  22. Avatar

    علی

    ۵ بهمن ۱۳۹۸ at ۲:۴۵

    من ۳۰ سالمه الان حدود ۱۰ ساله بخاطر استرس و اضطراب شدید میخورم، صبح ظهر شب یه روزایی کلن ۴ تا دونه یه روزایی تا ۶ تا.
    ولی خیلی تاثیرش کم شده ، صب که از خواب پا میشم خسته و عصبی ام تا نخورمم خوب نمیشم، این عوارضی هم که زده تقریبا همش اومده سراغم. دوستانی که بخاطر یکم استرس میخورن خواهشن نخورن.

    ۰
  23. Avatar

    الهه

    ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ at ۲۰:۱۸

    من مبتلا به اختلال پانیک هستم.واین قرص خیلی خوب در کاهش حملات عمل کرد ومک خیلی راضیم

    ۲+
  24. Avatar

    سمیه

    ۱۱ تیر ۱۳۹۹ at ۵:۵۰

    سلام من نزریکه ۶ ۷ ساله آلپرازولام مصرف میکنم،اوایل ۰۵ میخوردم بعد شد یک،الان شبی ۳تا ۱ میخورم دیگه تاثیر نداره،به شدت افسرده ام،دکتر زیاد رفتم اما همشون قرصای ضعیفتر تجویز میکنن که حالم و بدتر میکنه،اگه میشه کمکم کنید.

    ۱+
  25. Avatar

    رسول انوری

    ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ at ۵:۴۹

    شکوفه خانم سلام چشمت روز بد نبیند و هیچوقت مثل من حتی برای یکدفعه محتاج استفاده از قرص آلپرازولام نباشی به تجویز دکتری که خانوادگی به او مراجعه داریم برای رفع اظطراب و بی قراری حاصل از مسمومیت شدید یک عدد قرص آلپرازولام ۱ مصرف کردم الان یک هفته است با وزن ۱۰۰ کیلو و سن ۷۳ نمی توانم از زیبائی طبیعت استفاده کنم مثل آقای کوکبی همکار شما پشت به همه کرده در کره ماه سیر و سلوک میکنم سپاس از شما و سایت شما که عوارض جانبی این داروی بسیار خطر ناک را جمع آوری کرده اید راستی این برای من سئوال شد چرا آقای کوکبی در کره ماه عکس گرفته و پشت به مخاطب است اگر رو به مخاطب باشد وارونه مینویسد آن وقت فهم مخاطب به دانش او قدنمی دهد؟
    من ایمیل را باز نمی کنم لطفا با واتساپ ۰۹۱۲۷۹۰۲۹۱۴ پاسخ دهید

    ۱+
  26. Avatar

    نعیم دارابی

    ۱۴ دی ۱۳۹۹ at ۶:۴۷

    اگر داروعه خوبی نیست چرا زرت و زرت تولید میشه
    اتفاقا بسیار خوب هم هست
    بی زحمت اراجیف نگویید

    کسی ک مشکل خواب و مشکل روان داره خلاصه باید قرصی مصرف کنه
    من یک بیمار روانی ام و این قرصها برای امثال من ساخته شده اگر تو میگویی که خوب نیست کلا حالت خوب نیست تو کارت از بیمار روانی ام گذشته
    به بستری احتیاج داری

    در کل اگر دچار بیماری روانی شدید سعی کنید بمیرید چون هیچ درمانی نداره من نزدیک ۲۶ ساله دارم درد میکشم ادم تحصیل کرده ایی ام هستم جای من تو این دنیا نیست کسی نمیفهمه من چه دردی میکشم حتی اون دگتر ببشعور روانپزشک

    ۵+
    • Avatar

      مسعود

      ۵ دی ۱۴۰۰ at ۲:۵۸

      سلام عزیز درد شما رو من میفهمم دوز مصرف قرص رو پایین بیار و ۶۰ روز هم برو کمپ ترک اعتیاد و کلا قطعش کن و هر شب هم یک جلسه NA برو ، جلسه رایگان هم هست. اگر قرص قطع بشه بعد از یک ماه اون جلسه بهت جواب میده ، موفق باشی.

      ۳+
  27. Avatar

    ندا

    ۱۶ دی ۱۳۹۹ at ۹:۰۵

    چرا آلپرازولام برای من تاثیر خواب آوری نداره؟
    دو سه شب خوب خوابیدم ولی امشب با اینکه دو تا الپرازولام البته به فاصله یک ساعت خوردم اما خوابم نرفت
    البته آرامبخش و بسیار خوب است.من سه ماه پیش پدرمو از دست دادم و مجبور شدم آرامبخش مصرف کنم.

    ۱+
  28. Avatar

    Zabihullah

    ۲۳ شهریور ۱۴۰۰ at ۰:۳۶

    من خودم از این قرص ها استفاده کردم بهترین دوز از این قرص نصف آن است که عوارض نسبتاً کمتری روی بدن دارد اگر شما دوز استفاده تون یک قرص کامل باشد در دراز مدت حتمن شاهد عوارض جانبی آن خواهید بود نظیر از دست دادن تعادل،اختلال در تکلم،سرگیچی،احساس خواب آلودگی،اضطراب،بی حوصله گی،از دست دادن قسمی حافظه و یکسری عوارض دیگر که البته ناخوشایند است رو برو میشین ولی باید بگم برای افرادی که از این قرص به عنوان یک قرص آرام بخش در طولانی مدت استفاده میکنن با عوارض جانبی شدیدی از جانب این قرص رو برو خواهند شد فقط این قرص باید تحت نظر دکتر استفاده بشه و استفاده خودسرانه صورت نگیرد.

    ۱+
  29. Avatar

    فرهاد

    ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ at ۱۹:۱۴

    یه جور گفتی اتگار زاناکس قرص برنجه !!!! داروی درمان کوتاه مدت اضطراب هست که باید توسط پزشک تجویز بشه . اطلاعات غلط نده به مردم با مصرف صحیح بهترین بنزودیازپین موجود در بازار همین زاناکسه .

    ۲+
  30. Avatar

    ناشناس

    ۸ آبان ۱۴۰۰ at ۲۰:۱۹

    نخورید این سم رو بخدا ضرر داره خواهرم مصرف میکرد یکی دوبار تشنج کرد اخرش هم به رحمت خدا رفت خدا رحمت کنه خواهرمو خیلی داغون شدم از مرگش سر خود نخورید این لعنتی رو

    ۱+
  31. Avatar

    نادر

    ۱۴ آبان ۱۴۰۰ at ۱۳:۳۹

    سلام
    لطفا‌ اراجیف به خورد مردم ندهید
    کسی که این مطلب رو نوشته کاملا مغرضانه توضیح داده
    حملات پنیک و اختلال هراس چنان وحشتناک هستش که هر لحظه آدم احساس میکنه میمیره و داره دیوونه میشه من ۱۵ ساله الپرازولام استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارم روزی ۶ میلی بعضی مواقع بیشتر اگه یه هفته هم نخورم مشکلی پیش نمیاد فقط حملات پانیک سراغم میاد. در ضمن آلپرازولام برای درمان سندروم روده تحریک پذیر هم اخیرا پاسخ مثبتی داده.خواهش میکنم اینقدر مردم بدبخت رو که هزاران مشکل دارن از داروها نترسونید مردم خودشون استفاده میکنن اگه وضعشون بد بشه که نمیخورن حالا شاید بعضی افراد به این دارو حساسیت داشته باشن مثل سایر داروها …..عسل طبیعی هم برای برای بعضی عوارض داره و حتی کشنده است پس این همه چرندیات در خصوص آلپرازولام به دور از انصاف است این دارو اگر مشکل آفرین باشد حتما پس از جایگزین کردن دارو کم کم از خط تولید خارج میشه پس خواهشا اراجیفتون در حدی باشه که یک عقل سلیم اون رو بپذیره….
    دوستان عزیز من به عنوان کسی که دارای مدارج عالی هستم و الحمدلله دارای بهترین زندگی بخاطر حملات پانیک ۱۵ سال پیش تا الان با تشخیص پزشک از این دارو استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم و تمام آزمایشات دوره ای و چکاب ها رو که انجام میدم کاملا نرمال هستند پس نگران نباشید و بدون مشورت با پزشکتون دارو رو ترک نکنید…
    ان شا الله سالم و تندرست باشید…

    ۳+
  32. Avatar

    امیر

    ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ at ۲۳:۰۶

    ممنون از اطلاعات خوبتون موفق باشید

    ۱+
  33. Avatar

    R

    ۳ اسفند ۱۴۰۰ at ۲:۴۷

    این دارو واقعا خطرناکه حتی بعداز ترکش هم احساس سردرگمی با بیمار هست، بهتره به جای این دارو آمیتریپتیلین یا مشابه اینو تجویز کنن مگراینکه بیمار پنیک شدیدی داشته باشه که آلپرازولام لازم باشه وگرنه اگه پزشک بی دلیل این داروی اعتیادآور رو تجویز رو تجویز کنه در حق بیمار ظلم بزرگی کرده… چون همه چیز فرد رو تحت تاثیر قرار میده در واقع از عالم جداش میکنه حال خلسه و توهم…

    ۱+
  34. Avatar

    خخخخ

    ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ at ۱۰:۰۴

    با سلام ارگ ۱۰۰ تا قرص زاناکس بخورم چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    ۱+
    • Avatar

      ححححح

      ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ at ۱۰:۰۴

      انشالله میمیری

      ۱+
  35. Avatar

    David

    ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ at ۱۴:۴۶

    جالبه که همه کامنت‌ها میگن خیلی خوبه چون بلاک شده احساسشون و نوعی توهم پیدا کردن و باید با زور ترکشون داد

    ۱+
  36. Avatar

    sam

    ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ at ۱۸:۲۹

    سلام خدمت دوستان
    بدون شک معایب ومحاسنی دراین داروهست که صدالبته عوارض وتاثیراتش برای همه یکسان نیست
    ولی درکل اگربخاطرکم یابدخوابی مصرف می کنیدکه کاملادراشتباهید،ولی برای درمان اضطراب وحملات پانیک درکوتاه مدت تاثیربسزایی دارد
    درصورت مصرف طولانی مدت دردوزهای بالا
    اگرتصمیم به ترک گرفتیدسختی بسیاری خواهیدکشید،اماباپایین آوردن دوزداروتقریباقابل ترک هست

    ۱+
  37. Avatar

    علی

    ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ at ۲۱:۱۵

    سلام من حدودچهارده سال الپرازولام مصرف کردم دوزم حتی تاشیش هفت خشاب الپرازولام وزولپیدم مصرف کردم ولی یه چندماهی کمش کردم والان رسوندمش تاهردوروز یه نصفه نیم ولی همینم نخورم بشدت علائم ترک سراغم میادازترس گرفته تااسپاسم عضلانی وسردردوتپش قلب و… میخاستم ببینم کسی میتونه کمکم کنه این یه نصف قرصم بزارم کنارراحت بشم ازشرش زندگیم نابودشد

    ۱+
  38. Avatar

    ازاده بکتاش

    ۵ مهر ۱۴۰۱ at ۱۹:۵۰

    سلام
    التماس می کنم اصلا اصلا اصلا مصرف نکنید اگر مصرف می کنید خیلی زود ترک کنید دنیا ی شکل دیگه میشه واستون
    در پناه خدا

    ۱+
  39. Avatar

    مهرگان

    ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ at ۴:۴۸

    در طولانی مدت بی حس و بی تفاوت میشید یه جور بی عاطفگی و بی خبری. منطق رو مختل میکنه. ای کاش سختگیری بیشتری میشد که داروخونه ها بی نسخه در اختیار مردم قرار ندادن.

    ۰
    • Avatar

      ناز

      ۲۶ شهریور ۱۴۰۲ at ۸:۴۲

      سلام همش تقصیر داروخانه هاست که بدون نسخه تجویز میکنن خدا ازشون نگذره..من بیست وسه سال میخوردم آلپرازولام قبلا تا روزی ۵میلی هم میخوردم که زندگیمو مختل. کرده بود .حافظم کمترشده بهتره انسان بره پانیکش رو درمان دیگه کنترل کنه من دیگه از پانیک اصلا نمیترسم به بدنم گفتم پانیک کشنده نیست ولی قرص عوارضش بیشتر هست من منتظر هستم پانیک بیاد وبره
      بهترین راهش همینه حضرت علی میگه درمان ترس در ترس افتادن هست اجازه بدین پانیک واضطراب بیاد وخودش بره نه با دارو مغز رو سرکوب کنید.باید بپذیرید که پانیک دارید پذیرفتن پانیک خیلی به درمان شما کمک میکنه.
      چیزی که فقط بدرد شش هفت ساعت یا یک روز بخوره چه فایده ای دارد. من قرارع کتابی در این زمینه بنویسم چگونه بعد از بیست وسه سال توانستم خودم پانیک را درمان کنم من توی این همه سال هزاران بار مردم وترسیدم وزنده شدم الان فهمیدم خیلی اشتباه کردم باید اجازه میدادم ترس بیاد وبره وبفهمم که اتفاقی قرار نیست بیفته .و…..

      ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا