۱۰ جایگزین SHAREit در اندروید برای انتقال پرسرعت فایل
از مدت ها پیش SHAREit در زمینه انتقال فایل در دستگاه های اندرویدی حکمرانی می کند. این اپ توسط کمپانی لنوو معرفی شده است و در همه دستگاه های اندروید قابل استفاده می باشد. اما اخیرا تبلیغات زیاد و وجود قابلیت های غیر ضروری، این اپ را تحت تاثیر قرار داده است به همین دلیل ممکن است خیلی از کاربران به دنبال اپ های جایگزین آن باشند. در همین راستا امروز در نت نوشت اپ های اندرویدی که جایگزین SHAREit شوند را به شما معرفی خواهیم کرد. در ادامه همراه نت نوشت باشید.
جایگزین SHAREit در اندروید
۱- Xender
اپ Xender مانند اپ SHAREit، یک کراس پلت فرم می باشد. این اپ در طیف گسترده ای از سیستم عامل هایی مانند اندروید، IOS و ویندوز PC در دسترس است. شما همچنین می توانید فایل ها را با استفاده از ویژگی اشتراک گذاری وب انتقال دهید، درواقع نیازی به طرف دوم برنامه نیست و انتقال از طریق مرورگر انجام می شود.
بیشتر بخوانید: SHAREit یا Xender، کدام برنامه برای انتقال فایل در اندروید بهتر است؟
در Xender تبلیغاتی به چشم نمی خورد. علاوه بر آن رابط کاربر ساده ای دارد و تمام ویژگی های ضروری آن در دسترس است. این اپ می تواند گزینه مناسبی برای جایگزین SHAREit باشد.
۲- Zapya
زاپیا یک گزینه مناسب برای جایگزین SHAREit است. ولی مانند SHAREit، تبلیغات دارد. البته رابط کاربری آن کمی بهتر از SHAREit است، زیرا ابزارهای انتقال فایل را از ویژگی های غیر ضروری جدا شده است.
برنامه Zapya همچنین از چندین دستگاه پشتیبانی می کند. شما می توانید از آن در iOS، Windows PC و Mac استفاده کنید. یک رابط به اشتراک گذاری وب جداگانه مشابه Xender نیز دارد. Zapya نیازی به اتصال به اینترنت ندارد، یک نقطه کانونی برای ارسال و دریافت فایل ایجاد می کند. همچنین از ویژگی پاسخگویی تلفن موجود در برنامه SHAREit پشتیبانی می کند.
۳- SilFer File Transfer
اپ انتقال فایل SilFer رقابت سختی با SHAREit دارد. این اپ فقط دارای قابلیت انتقال فایل است، از این رو رابط کاربری خوب و ساده ای دارد. و می توان به عنوان جایگزین SHAREit روی آن حساب باز کرد.
بیشتر بخوانید: اپلیکیشن های پر مصرف اندروید را بشناسید!
اگر شما برنامه قابل نصب PC را دوست ندارید، می توانید از طریق نسخه وب آن به فایل ها دسترسی پیدا کنید. فایل ها را می توان از طریق Wi-Fi، Wi-Fi Direct و Hotspot منتقل کرد. نکته جالب توجه این است که اپ SilFer به طور همزمان از چندین انتقال بین چندین دستگاه پشتیبانی می کند.
۴- Feem
اپ Feem جز اپ های مینیمال و بسیار سریع است. برای به اشتراک گذاری فایل ها باید به شبکه Wi-Fi یکسان متصل شوید. در غیر اینصورت شما می توانید برای ارسال و دریافت فایل یک Hotspot ایجاد کنید.
مشابه اپ های فوق الذکر، Feem برای سیستم عامل هایی مانند iOS، Windows 10، Mac و Linux در دسترس می باشد. شما همچنین می توانید از طریق مرورگرهای وب به فایل ها دسترسی پیدا کنید.
۵- Dukto
بسیاری از اپ های موجود در فروشگاه Google Play که توسط برنامه نویسان ارائه شده اند هنوز به طور کامل کار نمی کنند. یکی از این اپ ها برنامه Dukto است که در سال ۲۰۱۴ به روز شده است اما هنوز برای سیستم عامل هایی مانند ویندوز و مک در دسترس نمی باشد. از آنجایی که این اپ دارای ویژگی اشتراک گذاری وب نمی باشد، لازم است که هر دو فرستنده و گیرنده اپ را روی دستگاه خود نصب کنند.
بیشتر بخوانید: افزایش سرعت گوشی اندرویدی ؛ کنترل همه چیز را بدست بگیرید!
شما باید از آدرس IP ارائه شده توسط برنامه برای اتصال دستگاه خود استفاده کنید. هنگامی که آنها متصل شدند، می توانید پیام ارسال کنید، کلیپ بورد به اشتراک بگذارید یا هر نوع فایلی را انتقال دهید.
۶- Send Anywhere
گزینه بعدی برای جایگزین SHAREit ، اپ Send Anywhere است. علاوه بر اینکه در سیستم عامل های مختلف قابل دسترس است، می توانید فایل ها را با استفاده از ایجاد لینک به اشتراک بگذارید. در نتیجه از طریق این ویژگی می توانید فایل ها را با هر کسی که در نزدیکی شما نیست به اشتراک بگذارید.
هرچند که رابط کاربری خوبی دارد ولی شامل تبلیغات نیز می باشد. شما همچنین با استفاده از این اپ می توانید پوشه ها را به طور کامل به اشتراک بگذارید.
۷- Sweech
بر خلاف سایر برنامه های انتقال فایل، Sweech تنها در Android کار می کند. با این حال، این اپ با ایجاد یک URL به شما این امکان را می دهد که فایل ها را با استفاده از مرورگر ها ارسال یا دریافت کنید یا حتی پوشه ها را به اشتراک بگذارید.
بیشتر بخوانید: ابزار رایگان پشتیبان گیری Google Drive از گوگل برای کامپیوترهای رومیزی ارائه شد!
شما حتی می توانید آیتم ها را در کلیپ بورد به اشتراک بگذارید، این ویژگی در اپ SHAREit وجود ندارد.
۸- WiFi File Transfer
اپ WiFi File Transfer نیز فقط در دستگاههای اندرویدی قابل استفاده است. برای دسترسی به فایل ها و یا ارسال و دریافت فایل از اندروید خود به دستگاه های دیگر، شما باید از URL ایجاد شده توسط اپ استفاده کنید. این اپ به شما اجازه می دهد پوشه ها را نیز انتقال دهید، اندازه هر فایل نیز به ۵ مگابایت در هر فایل محدود می شود.
۹- Mi Drop
Mi Drop همچنین قابلیت های به اشتراک گذاری خوبی ارائه می دهد. با وجود اینکه کراس پلت فرم نمی باشد، ولی به شما اجازه می دهد فایل های خود را از طریق FTP به کامپیوتر خود انتقال دهید.
این اپ در دستگاه های شیائومی از پیش نصب شده می باشد، اما شما می توانید آن را روی هر دستگاه اندرویدی دیگر نیز نصب کنید. و به عنوان یک اپ جایگزین SHAREit می تواند آینده خوبی داشته باشد.
۱۰- Files Go by Google
اگر شما با کمبود قابلیت های کراس پلتفرم مشکلی ندارید، Files Go by Google نیز انتخاب خوبی است. این اپ عمدتا برای پاکسازی فضای ذخیره سازی دستگاه شما طراحی شده است، اما همچنین به شما امکان می دهد که فایل ها را به اشتراک بگذارید.
بیشتر بخوانید: اپ جدید Files Go از گوگل امکان جابجایی فایل بین گوشیهای اندرویدی را به شما خواهد داد!
این اپ تنها در اندروید در دسترس می باشد و اشتراک گذاری از طریق وب یا حتی FTP ندارد.
نتیجه گیری
اپ های فوق الذکر از بهترین گزینه های جایگزین SHAREit در دستگاههای اندرویدی بودند. آنها را چک کنید و ببینید که کدام یک از موارد مورد نیاز شما را برآورده می کنند. اگر اپ انتقال فایلی را هم می شناسید که می تواند جایگزین خوبی برای SHAREit باشد و در لیست بالا موجود نیست حتما در قسمت نظرات به ما اطلاع دهید.
باسلام
برنامه (بفرست) هم برنامه خیلی خوبیه
کلیه برنامه بجز Files Go حاوی تبلیغات هستند
سلام چرا اسم Airdroid نیاورده است .ضمنا زاپیا آشغالتر از شریت است .تنظیمات هات اسپات گوشی بهم میریزه
سلام و وقت بخیر توی این برنامه ها ی گزینه هست ب نام نشان دادن فایل های پنهان یعنی اگه اونو بزنیم فیلم و عکس هایی ک توی گاوصندوق گوشی هست معلوم میشن ممنون