دانستنی‌های سلامتی

سیر تکاملی سلول های مغز در کودکان مبتلا به اوتیسم متفاوت است!

سیر تکاملی سلول های مغزی در کودکان مبتلا به اوتیسم متفاوت است

تحقیقات جدید نشان می دهند که نورون های موجود در ناحیه ای از مغز که مرتبط با رفتارهای اجتماعی و احساسی هستند، با افزایش سن کودکان رشد می کنند. اما در افراد مبتلا به اوتیسم این اتفاق رخ نمی دهد.

۱+

تحقیقات جدید نشان می دهند که نورون های موجود در ناحیه ای از مغز که مرتبط با رفتارهای اجتماعی و احساسی هستند، با افزایش سن کودکان رشد می کنند. اما در افراد مبتلا به اوتیسم این اتفاق رخ نمی دهد. برای آگاهی بیشتر راجع به روند رشد مغز در کودکان مبتلا به اوتیسم در ادامه با نت نوشت همراه باشید.

به گفته محققان موسسه MIND در دانشگاه دیویس کالیفرنیا، کودکان مبتلا به اختلال طیف اوتیسم (ASD) در این بخش مغز (آمیگدال) نورون های بسیاری دارند که با بالغ شدن از بین می روند.

به گفته سینتیا شومان سردبیر یکی از نشریات دانشگاهی: ” آمیگدال یک ساختار مغزی منحصر به فرد است که در طی نوجوانی، همانطور که ما بیشتر اجتماعی و انعطاف پذیر می شویم، به طور چشمگیر . بیشتر از سایر مناطق رشد می کند.”

وی افزود: “هرگونه تغییر از این راه طبیعی توسعه و تکامل می تواند عمیقاً بر رفتار انسان تاثیر بگذازد.” تیم شومان برای مطالعه، مغز ۵۲ نفر از افرادی که از دنیا رفته بودند، بررسی کردند که برخی از آن ها مبتلا به اوتیسم بودند و سن ۲ تا ۴۸ سال داشتند.

محققان به این نتیجه رسیدند که تعداد نورون ها در قسمت آمیگدال مغز بیش از ۳۰ درصد از دوران کودکی تا بزرگسالی در افرادی که رشد طبیعی داشته اند، افزایش داشته است.

با این حال در افراد مبتلا به اوتیسم، تعداد نورون ها در کودکان بیشتر از حد معمول بود و با افزایش سن کاهش یافت. شومان می گوید: “ما نمی دانیم که وجود مقدار زیاد نورون در بخش آمیگدال مغز در مراحل اولیه اختلال اوتیسمی به کاهش این نورون ها در مراحل بعدی ارتباط دارد یا خیر.”

وی همچنین خاطر نشان کرد: “ممکن است داشتن نورون های بیش از حد، در اوایل به تعاملات اجتماعی و اضطراب و چالش ها کمک کند اما با گذشت زمان، این فعالیت ثابت می تواند در سیستم پوشانده شود و منجر به ازدست دادن نورون ها شود.”

به گفته محققان، یادگیری بیشتر در مورد چگونگی تغییر نورون ها در بخش آمیگدال مغز در دوران نوجوانی ممکن است منجر به درمان های جدید برای اوتیسم و سایر اختلالات مغزی شود.

مطالعات قبلی، اختلالات در قسمت آمیگدال را به اختلالاتی نظیر اوتیسم، اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی مرتبط کرده است. یافته های این تحقیق اخیراً در مجله مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده است.

 

نویسنده: رئوف صابری

منبع: www.webmd.com

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا