دانستنی‌های سلامتی

خواص نقره کلوئیدی در پیشگیری و درمان عفونت ها را به خاطر خواهید سپرد!

خواص نقره کلوئیدی در پیشگیری و درمان عفونت ها

این بار نت نوشت تصمیم دارد مصرف عجیب و جالبی را از خواص نقره کلوئیدی به شما معرفی کند. خواص نقره کلوئیدی برای پیشگیری و درمان عفونت ها برای انسان می تواند یک کارکرد جدید و سودمند در قرن آینده باشد.

۵+

این بار نت نوشت تصمیم دارد مصرف عجیب و جالبی را از خواص نقره کلوئیدی به شما معرفی کند. خواص نقره کلوئیدی برای پیشگیری و درمان عفونت ها برای انسان می تواند یک کارکرد جدید و سودمند در قرن آینده باشد. نقره یکی از عناصری است که از سالیان بسیار دور و شاید هزاران سال قبل از کشف آنتی بیوتیک از ضروری ترین عناصر کاربردی بشر بوده است. پادشاهان ایرانی جهت حمل آب از ظروف نقره استفاده می کردند تا آلودگی کمتری به آب وارد شود و این مایع را همیشه تازه نگه دارد.

بیشتر بخوانید: بهترین آنتی بیوتیک های طبیعی قوی برای جنگ در برابر عفونت ها

خواص نقره کلوئیدی در پیشگیری و درمان عفونت ها

در قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم، سیم های نقره جهت پانسمان زخم ها، محافظت از سوختگی و عفونت ها مورد استفاده قرار می گرفت. با ظهور پنی سیلین در سال ۱۹۴۲، نقره نقش ثانوی پیدا کرد و کم کم از صحنه ظهور محو شد. اما در طول ۱۰ تا ۲۰ سال گذشته نقره کلوئیدی، در جهت درمانی مدرن مورد استفاده قرار گرفته است که هیچ گونه عارضه ای هم در بر نداشته است.

بیشتر بخوانید: یک گیاه ضد عفونت همه کاره برای انواع عفونت ها

نقره کلوئیدی چیست ؟

برای شناخت این نوع نقره می بایست برخی از علوم دانش فیزیک را مرور کنیم. اساسا کلوئید یک مخلوط است که از ماده ای با پایه غیر جامد مانند ژل یا فوم به دست می آید و برخی از اجزای ذاتی نامحلول در آن به صورت معلق شناور است. به عنوان مثال سیگار کلوئیدی می تواند خاکستری معلق در هوا ایجاد کند. نقره کلوئیدی در این مورد به ذرات میکروسکوپی نقره که به صورت ژل معلق در آب می باشد، گفته می شود. ذرات کوچک تر و یا غلظت های مختلف از این نقره می توان تهیه کرد. در حالت نخست، ار خواص نقره می توان به عنوان یک عامل ضد عفونی کننده اشاره کرد که بیشتر باکتری ها، ویروس ها حتی قارچ های خطرناک را هم از بین می برد. اما اگر بخواهید بدانید نقره چگونه این مبارزات را انجام می دهد باید بدانید که ذرات نقره می توانند، غشاهای میکروبی را تخریب کرده و اکسیداسیون فعال در درون آن ها ایجاد کند. ذرات نقره می توانند خود را به سطح سلول های میکروبی برسانند و سبب خرابی بار الکتریکی آن ها شود و به این صورت میکروب ها به عنوان یک عامل خارجی که وارد بدن انسان شده است آسیب پذیر شده و نابود می گردند. پس از وارد شدن باکتری ها یا ویروس ها، ذرات نقره می توانند به طور مستقیم مواد ژنتیکی و آنزیم های حیاتی را تحت تاثیر خود قرار دهند.

نقره کلوئیدی از طریق اکسیداسیون کاتالیزوری، دیواره سلول های پاتوژن که همان میکروب های مضر می باشند را از بین می برد. نقره کلوئیدی پس از آن که وارد سلول ها می شود و با DNA پاتوژن ها برخورد می کند، مانع تکثیر این سلول ها شده و از تکرر عفونت و گستردگی آن جلوگیری به عمل می آورد.

طبق گفته رابرت یانگ، نویسنده و محقق در این زمینه ” مشکلات چشم و یا گوش از جمله آب مروارید، گلوکوم، قرمزی و تاری دید، ضعف در بینایی، عفونت گوش، گوش درد و سختی شنوایی به کمک این ماده قابل درمان است. استفاده از این قطره به صورت ۳ مرتبه در روز می تواند این مشکلات را بر طرف کند.”

بیشتر بخوانید: درمان طبیعی عفونت بدن با مواد غذایی ضد عفونت

درمان عفونت های تنفسی با کمک خواص نقره کلوئیدی

بیش از ۸۰ % موارد سردرد ها ناشی از تهدیدات ویروسی است. این جاست که نقره یک درمان کاملا فوق العاده برای از بین بردن مهاجمین ویروسی به خصوص افرادی که به سرما خوردگی مبتلا شده اند، به حساب می آید. حتی جهت درمان کودکان نیز مفید است. برای استفاده نقره کلوئیدی جهت درمان عفونت ها می بایست یک قطره آب تمیز را با محلول نقره کلوئیدی مخلوط کرده و روزانه ۳ تا ۵ قطره محلول را در هر دو حفره بینی ریخته و ۵ تا ۱۰ ثانیه صبر کنید و سپس آن را تخلیه کنید. این عمل تا ۳ مرتبه در طی روز باید انجام شود تا علائم سرما خوردگی به طور کامل از بین برود.

نحوه استفاده از نقره کلوئیدی برای درمان سینوزیت

خواص نقره کلوئیدی در پیشگیری و درمان عفونت ها

نقره کلوئیدی قادر به کشتن بیش از ۹۸ % باکتری ها است

نقره کلوئیدی به شکل اسپری بینی نیز خواص فوق العاده ای برای بیماران مبتلا استافیلوکوکوس اورن رینو سینوزیت مزمن دارد. چرا که این بیماری در برابر آنتی بیوتیک های معمولی بسیار مقاوم است ولی به کمک نقره کلوئیدی قادر به کشتن بیش از ۹۸ % باکتری ها است. سر خود را به سمت عقب خم کنید و ۵ قطره نقره کلوئیدی را در هر حفره بینی بریزید حتی می توانید از اسپری نقره کلوئیدی نیز استفاده کنید که در این صورت در هر حفره اسپری را دو مرتبه پاف کنید. این کار را بیش از ۳ مرتبه در طی روز نباید تکرار کرد.

بیشتر بخوانید: درمان عفونت سینوس ها با ماساژ ساده در خانه

خواص نقره کلوئیدی در عفونت های گوش

نقره کلوئیدی یکی از موثر ترین درمان های گوش و بیماری های عفونی گوش است. این نقره نه تنها از بین برنده عفونت است بلکه بر علیه باکتری ها و قارچ های گوش نیز اقدام می کند. قبل از هر کاری محلول نقره کلوئیدی را به دمای بدن برسانید سپس با دقت ۳ قطره از محلول در داخل گوش بیماری ریخته و در حدود ۵ دقیقه دراز بکشید تا مایع از داخل گوش خارج نشود. پس از آن مایع را با دستمال آهسته از درون گوش پاک کنید.

بیشتر بخوانید: درمان خانگی عفونت گوش

درمان زخم ها به کمک خواص نقره کلوئیدی

در صورتی که زخم شما تازه باشد می توانید از محلول نقره کلوئیدی برای شستشوی آن استفاده کنید. شما می توانید ۱ الی ۲ قطره نقره کلوئیدی را روی یک باند یا پد بهداشتی ریخته و سپس روی زخم قرار دهید. این کار سوختگی های شدید را به سرعت درمان می کند. در طی روز دو مرتبه باند را تعویض کنید. قبل از اختراع پنی سیلین نقره یکی از روش های اثبات شده برای پیشگیری از عفونت ها بوده است.

بیشتر بخوانید: درمان طبیعی عفونت سینوس ها با ۱۰ درمان خانگی

خواص نقره کلوئیدی برای درمان عفونت چشم

بیشتر عفونت های چشم شامل، سرخی چشم، بلفاریت، گل مژه و . . . را توسط داروهای آنتی بیوتیک درمان می کنند. اما نقره کلوئیدی درمانی موثرتر و بی ضررتر دارد. در صورتی که عفونت چشم بسیار شدید باشد طبق تجویز پزشک ممکن است هر ساعت از این قطره نیاز داشته باشید. شیشه ای که قطره نقره کلوئیدی را در آن می ریزید را کاملا تمیز نگه دارید و تنها برای عفونت چشم استفاده کنید.

چشم های خود را کاملا تمیز کرده و سپس از این قطره استفاده کنید تا مشاهده کنید که چگونه این قطره عفونت را از بین می برد. در صورتی که عفونت چشم شما پایدار است یک قطره از نقره کلوئیدی را زیر زبان خود بریزید و ۳۰ ثانیه نگه دارید و سپس آن را ببلعید. این کار را تا سه مرتبه در طی روز می توانید انجام دهید. به این صورت عفونت های مختلف چشم را می توان بسیار سریع و علمی درمان کرد.

بیشتر بخوانید: انواع عفونت چشم ، علت و علائم

۸ دیدگاه

8 دیدگاه

  1. Avatar

    مهدی

    ۵ خرداد ۱۳۹۸ at ۸:۵۴

    از کجا میشه تهیه کرد ؟

    ۵+
    • Avatar

      مونا

      ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ at ۱۹:۰۷

      دکتر حمید جمالی طرئی رو سرچ کن،توی مطبش داره،میدان خراسان خیابان قنطار کوچه قنطار،من ۴۵ روزه دارم مصرف میکنم ،نقره کلوئیدی خوراکی داره،واقعا موثره

      ۲+
      • Avatar

        تمنا

        ۱۹ شهریور ۱۴۰۱ at ۱۳:۳۲

        من شماره این دکتر رو پیدا نکردم برای وقت گرفتن
        اگه امکانش هست شمارشونو لطف کنید.
        عوارضی نداشتید طی این مدت که مصرف کردید؟ رنگ پوست عوض نشده؟

        ۱+
      • Avatar

        هدا

        ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ at ۱۱:۵۲

        سلام
        میشه بگید چه دوزی مصرف میکنید؟ روزی چند باره و مقدار چقده؟ و اینکه ذرات در حد چند نانو متر هستن؟ روی بطریش باید نوشته باشه
        خیلی ممنون

        ۱+
  2. Avatar

    سارا

    ۶ مرداد ۱۳۹۸ at ۱۰:۰۰

    چگونه از تبخیر کلوئید روی پانسمان جلوگیری کنیم؟

    ۰
    • Avatar

      فرشید

      ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ at ۱۴:۱۱

      کلوئید ب موادی میگن که غیر حامد باشد..مثل فوم یا ژل

      ۰
  3. Avatar

    بهار

    ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ at ۸:۴۸

    سلام چطور میتونم نقره ی کلوئدی تهیه کنم ؟

    ۰
  4. Avatar

    امیر

    ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ at ۰:۵۰

    دانشگاه امیر کبیر قسمت بیورزنایس دکتر شفاهی مراجعه کنید من از اونجا تهیه کردم

    ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا