قوانین دعوای زن و شوهر و کلید طلایی رفع اختلاف بین زوجین اینجاست!

علل دعوای زن و شوهر و راهکار رفع اختلاف بین زن و شوهر چیست؟ چگونه برخی از زوجین در اختلاف نظرهایشان به توافقات صلح طلبانهای دست پیدا میکنند در حالی که زوجین بسیاری هستند که همین موضوع اختلاف نظر میتواند برایشان شروع یک مشاجره و اختلافات بزرگی شود.
در ادامه نتنوشت علت و راه حلهای رفع اختلاف بین زن و شوهر را به شما خواهد گفت.
سر منشا اختلاف بین زوجین و دعوای زن و شوهر کجاست ؟
تحقیقات نشان میدهد که یکی از مهمترین عواملی که میتواند به اختلاف بین زوجین دامن بزند، نداشتن صداقت است. مطمئنا هیچ زن و شوهری وجود ندارد که هرگز اختلاف نظر نداشته باشند، اما نکته مهم اینجاست که بتوانند از کنار این موضوع به خوبی رد شوند و در موضوعات مختلف توافق پیدا کنند.
دوست داشتن نمیتواند دلیلی بر این باشد که شخص مورد نظر شما کاملا بی عیب است و تمامی صفات لازم را دارد. در بین زوجین افرادی که صادق هستند و بیشترین علاقه را به یکدیگر دارند، اختلافات کمتری خواهند داشت.
هر فرد راه هایی دارد که طبق آنها در روابطش به ویژگیهای مطلوبی دست پیدا میکند. طی یک مطالعه محققان دریافتند افرادی که با دیگران اختلاف نظر زیادی دارند زندگی بی کیفیتی خواهند داشت.
این وضعیت در بین زنان بسیار حادتر است. حتی این وضعیت در بین افراد متأهل نیز بسیار بدتر از افراد مجرد خواهد بود.
تعصبات اجتماعی، انطباق پذیری و شناخت اجتماع نکاتی است که در اختلافات و دعوای زن و شوهر تاثیر میگذارد.
در این مطالعه روابط همسران به دو دسته تقسیم میشود : روابط بلند مدت، روابط کوتاه مدت
در برخی از روابط که همراه با گذشت است، هم پوشانیهایی مکرر دیده میشود که انتظار میرود روابطی از جنس موفق و بلند مدت باشد. در این گونه روابط معمولا افراد به نکاتی مانند جذاب بودن، ظاهر فیزیکی و مسائلی از این قبیل توجه چندانی نمیکنند و معمولا این مسائل را در ردههای بعدی و تنها جهت مدت کوتاهی مورد توجه قرار میدهند.
زوج هایی که زندگیهای مشترک کوتاه مدتی را با هم سپری میکنند در یک رابطه ناقص زندگی میکنند. به نحوی که خصلتهای رفتاری از این قبیل در آنها مشاهده میشود:
صفت خشم دارند، روابط غیر اخلاقی خارج از خانه دارند، غیر قابل اعتماد هستند، دچار مشکلات بهداشتی میباشند، از الکل و مواد مخدر مصرف میکنند، به بهداشت ظاهر خود رسیدگی نمیکنند.
این صفات میتواند انواع دیگری مانند مشکلات بیان ارتباطات فیزیکی، رعایت نکردن بهداشت، روابط با جنس مخالف، فریبکاری و . . . نیز باشد. این دسته از رفتارها میتوانند بر روی زندگی مشترک به نحوی تاثیر بگذارد که منجر به اختلافات شدید شده و در نهایت یک رابطه کوتاه مدت را رقم بزند.
قبل از این که وارد زندگی مشترک شوید و یا این که بخواهید مشکل و اختلاف نظری را که با همسرتان دارید برطرف کنید، بهتر است شناخت کامل تری از یکدیگر به دست آورید تا بدانید رابطه شما از چه نوع رابطهای خواهد بود.
بیشتر بخوانید: رفتارهایی که منجر به طلاق عاطفی می شود را بشناسید
قوانین دعوای زن و شوهر
واکنش بیش از حد نشان ندهید
در طول یک زندگی مشترک حتما احساسات مثبت و منفی بسیاری وجود دارد که شما از آنها ناراحت و یا خوشحال میشوید. زمانی که احساسات شما بالا میگیرد حواستان به گفتارتان باشد.
بیان احساساتی همچون درد، سرخوردگی و خشم نیاز به گوش دادن بیشتری دارد. یعنی شما در آن زمان میبایست در برابر صحبتهای طرف مقابلتان وقت بگذارید و بیشتر گوش دهید.
در صورتی که بسیار خشمگین هستید یا اینکه بسیار دردمند شده اید احساسات خود را کمی بیشتر کنترل کنید تا هر صحبتی که به زبان آمد را بیان نکنید.
خود را خاموش کنید

گاهی اوقات در اوج خشم میتوانید به راحتی خود را آرام کنید. برای این کار کافی است فقط خود را از آن وضعیت و جر و بحث رها کنید. دقیقا وسط یک بحث نیازی نیست که آن مشکل را حل کنید بلکه با یک استراحت میتوانید احساس بهتری پیدا کنید.
بحث را به طور کامل تعطیل نکنید و شریک زندگی خود را در حل کردن آن مشکل رها نکنید ولی یک استراحت کوتاه سبب میشود تا خشمتان را خاموش کنید تا در فرصت بعدی بهتر بتوانید با مشکل مواجه شوید.
تو هیچی نمیدونی . . .
این عبارت حتما رابطه شما را تیره و تار خواهد کرد: ” تو هیچی نمیدونی . . . ”
هیچ وقت شریک زندگی خود را احمق فرض نکنید. بی ارزش کردن رفتار و اخلاق او قبل از هر چیزی به شما لطمه میزند.
ممکن است تنها یک اختلاف نظر ساده سبب دعوای زن و شوهر شده باشد. به جای اینکه او را محکوم به نادانی کنید. نقطه نظرش را درک کنید و برای یک لحظه به جای او فکر کنید.
در دعوای زن و شوهر توهین ممنوع!
استفاده از جملات و کلمات رکیک و زشت بیشتر از عمل دیگری برای یک رابطه تهدید آمیز و نادرست است. زمانی که شما توهین میکنید ضعف خود را نمایان کرده اید. اجازه ندهید در مواقع خشم هر کلامی به زبان شما جاری شود تا بعد چارهای جز عذرخواهی نداشته باشید.
نقاب نزنید
در صورتی که از مسئلهای ناراحت هستید نیازی به پنهان کردن آن ندارید. باید با همسرتان صحبت کنید و احساس ناراحتی خود را برطرف کنید. از مشکلات فرار نکنید و اجازه ندهید با حسی متفاوت از حس قلبی خودتان در برابر همسرتان مواجه شوید. پنهان شدن پشت یک نقاب احساس قلبی شما را نمایان نمیکند و این یعنی شما از مشکلات فرار میکنید و آنها را برطرف نخواهید کرد.
راه کارهایی که گفته شد تنها چند راه ساده و قوانین دعوای زن و شوهر برای برطرف کردن اختلاف نظر بین همسرانی است که در مواقع جر و بحث نمیدانند چه راهکارهایی را پیش بگیرند.
انسان هایی که در مواقع عصبانیت خشم خود را کنترل میکنند و با تفکر صحبت میکنند به راحتی میتوانند مشکلات را حل و فصل کرده و از استحکام رابطه شان لذت ببرند.
منبع +