آرت کیوسک

جشنواره بین المللی فیلم فجر اردیبهشت ۱۳۹۷ برگزار می شود.

جشنواره ی بین المللی فیلم فجر

با توجه به موفقیت های سینمای ایران در چند دهه ی اخیر و توانایی رقابت فیلم های سینمایی ایران در عرصه ی بین المللی، جشنواره فیلم فجر قسمتی از برنامه ی خود را به بخش ملل اختصاص داد تا در آن آثاری از نقاط مختلف جهان به رقابت بپردازند. اما از سال ۲۰۱۵ میلادی تصمیم بر آن شده که این بخش همزمان با جشنواره ی داخلی فیلم فجر در بهمن ماه نباشد و جشنواره ی مستقلی به نام جشنواره بین المللی فیلم فجر برای بخش بین المللی اختصاص دادند.

۱+

با توجه به موفقیت های سینمای ایران در چند دهه ی اخیر و توانایی رقابت فیلم های سینمایی ایران در عرصه ی بین المللی، جشنواره فیلم فجر قسمتی از برنامه ی خود را به بخش ملل اختصاص داد تا در آن آثاری از نقاط مختلف جهان به رقابت بپردازند. اما از سال ۲۰۱۵ میلادی تصمیم بر آن شده که این بخش همزمان با جشنواره ی داخلی فیلم فجر در بهمن ماه نباشد و جشنواره ی مستقلی به نام جشنواره بین المللی فیلم فجر برای بخش بین المللی اختصاص دادند. این جشنواره از سال ۱۳۹۴ در اردیبهشت ماه برگزار می شود. این جشنواره به گونه ای است که فیلم های سینمای ایران را در حضور شرکت های سینمایی خارجی به نمایش می گذارد و در واقع برای خود بازاری ایجاد می کند. چندی قبل اسامی فیلم های بلند پذیرفته شده در جشنواره بین المللی فیلم فجر اعلام شدند که این اسامی به شرح زیر است:

آستیگمات (مجیدرضا مصطفوی)، آندرانیک (حسین مهکام)، اتاق تاریک (روح الله حجازی)، اردک لی (بهروز غریب‌پور)، بنفشه آفریقایی (مونا زندی حقیقی)، به وقت خماری (محمدحسین لطیفی)، به وقت شام (ابراهیم حاتمی‌کیا)، پاسیو (مریم بحرالعلومی)، تنگه ابوقریب (بهرام توکلی)، چهل و هفت (احمد اطراقچی، علیرضا عطاءالله تبریزی)، حکایت دریا (بهمن فرمان آرا)، دارکوب (بهروز شعیبی)، در وجه حامل (بهمن کامیار)، درساژ (پویا بادکوبه)، راه رفتن روی سیم (احمدرضا معتمدی)، رضا (علیرضا معتمدی)، سراسر شب (فرزاد موتمن)، سرو زیر آب (محمدعلی باشه آهنگر)، سوء تفاهم (احمدرضا معتمدی)، سورنجان (محمدرضا رسولی)، فیلشاه (هادی محمدیان)، کار کثیف (خسرو معصومی)، گرگ بازی (عباس نظام‌دوست)، لکنت (محمدرضا حاجی غلامی)، مارموز (کمال تبریزی)، ماهور (مجید نیامراد)، مغزهای کوچک زنگ زده (هومن سیدی)، موریانه (مسعود حاتمی)، هت تریک (رامتین لوافی)، هندی و هرمز (عباس امینی)، یک کیلو و بیست و یک گرم (رحیم طوفان) .

گفتنی است که نه فیلم مستند و نوزده فیلم کوتاه ایرانی در بخش بازار سی‌ و‌ ششمین جشنواره بین المللی فیلم فجر برای مهمانان خارجی به نمایش در می آید که اسامی آن ها به شرح زیر است:

فیلم های مستند: ارثیه پدری (مهدی نقویان)، بانو قدس ایران (مصطفی رزاق کریمی)، پنج (سید مجتبی موسوی)، در جستجوی فریده (کورش عطایی، آزاده موسوی)، داستان یمن (محمدعلی شعبانی)، در جستجوی خانه خورشید (مهدی باقری)، درباره فروشنده (وحید صداقت، تهمینه منزوی)، راه دل (مهدی زمان‌پور کیاسری)، شرم بودا (مرتضی آتش زم‌زم) می شود.

فیلم های کوتاه: آتن (حسین شاعری)، آقای گوزن (مجتبی موسوی)، آلفابت (کیانوش عابدی)، بچه خور (محمد کارت)، ترخیص (آزاده موسوی)، چتر خاکستری (محمد پوستین دوز)، چشم انداز خالی (علی زارع قنات نوی)، حذف همه (محمدعلی رخشانی)، درخت زیتون سعد (احمد زائری)، دوست برادر همسایه (محمد ابراهیم عزیزی)، رویای باغ (رهی قاسمی)، زونا (طوفان نهان قدرتی)، زیبای زیبا (سید سجاد موسوی)، سلام (محمدرضا حاجی غلامی)، کلاغ پر (ریحانه کاوش)، لابیرنت (شیوا نوری)، ماه گفت: قلپ قلپ کمک (ریحانه کاوش)، مردی با کت و شلوار آبی (جمشید بهمنی)، نگاه (فرنوش صمدی) است.

لازم به ذکر است که آثار جشنواره بین المللی فیلم فجر برای خریداران، مدیران جشنواره و میهمانان خارجی به نمایش در می آیند و اگر عموم علاقه به حضور در این جشنواره باشند می توانند در صورت ظرفیت اضافه ی سالن ها به دیدن فیلم های این جشنواره بنشینند.

جشنواره ی بین المللی فیلم فجر

جشنواره ی بین المللی فیلم فجر

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا