دانستنی‌های سلامتی

انواع آردها و خواص و مضرات هر کدام را بشناسید

انواع آردها

انواع آردها از مواد غذایی پر مصرف هستند که در بیشتر رژیم های غذایی وجود دارد. آردها چندین نوع هستند. آرد بادام، آرد گندم، آرد ذرت، آرد سیب زمینی و . . . همه و همه کاربردهای خاص خود را دارند.

۱+

انواع آردها از مواد غذایی پر مصرف هستند که در بیشتر رژیم های غذایی وجود دارد. آردها چندین نوع هستند. آرد بادام، آرد گندم، آرد ذرت، آرد سیب زمینی و . . . همه و همه کاربردهای خاص خود را دارند. شما نیز می توانید برخی از انواع آردها را از رژیم خود حذف کرده و برخی دیگر را جایگزین کنید. اگر نیاز به آرد مناسب برای دستور غذایی خود دارید این مقاله را مطالعه کنید تا با انواع آردها مختلف و خواص گوناگون‌ شان بیشتر آشنا شوید.

بیشتر بخوانید: مضرات آرد گندم

انواع آردها

افراد بسیاری هستند که آرد بادام را به دلیل طعم شیرین و خوشمزه ای که دارد مصرف می کنند و آرد گندم را کمتر مورد استفاده قرار می دهند. این آرد که بدون گلوتن است برای برخی از افراد که نسبت به گلوتن حساسیت دارند گزینه خوبی محسوب می شود. آرد های گوناگونی وجود دارد که می توان آن‌ها را بسته به نوع سلیقه و رژیم غذایی استفاده کرد. این بار در نت نوشت به بررسی انواع آردها که مصرف بیشتری نسبت به دیگر آردها دارد می پردازیم.

بیشتر بخوانید: خواص آرد بادام

آرد نارگیل

این آرد یک انتخاب بسیار محبوب و مناسب میان انواع آردها است که جایگزین بسیار خوبی برای آرد بادام و آرد نارگیل نیز می باشد. زیرا شیرینی و قوام مشابهی با دو آرد نام برده دارد. با این حال بسیار مهم است که بدانید آرد نارگیل بسیار بیشتر از آرد بادام جذب بدن می شود. آرد نارگیل برخی از مواد مغذی آرد بادام را دارا می باشد و یک جایگزین عالی برای آن است.

آرد کاساوا

انواع آردها

انواع آردها

اگر چه آرد کاساوا یک آرد بسیار کمیاب از میا انواع آردها است و به راحتی در دسترس نخواهد بود اما در بسیاری از نقاط جهان با نام آرد نارگیل به فروش می رسد. کاساوا می تواند جایگزین آرد بادام باشد. بسیار لطیف و یک دست است. در دستورات غذایی روش پختی کاملا شبیه به آرد بادام داشته و تا حدی شیرین است.

آرد بارهنگ

آرد بارهنگ که از گیاه بارهنگ یا بارتنگ به دست می آید نشاسته ای و بسیار غلیظ و مقاوم است. از لحاظ خواص تغذیه ای دقیقا شبیه به آرد بادام است در حالی که تنها قند و گلوتن را از خواص آن ندارد. عطر و طعم این آرد شبیه به کرفس است.

بیشتر بخوانید: خواص روغن بادام شیرین برای پوست صورت

آرد کریکت

کریکت نیز نوعی آرد است که شاید به نظرتان کمی نام عجیب و غریب داشته باشد. این آرد که در سال های اخیر بسیار محبوب شده است به عنوان یک منبع پر انرژی و تغذیه ای بسیار مقوی شناخته می شود و جایگزین مناسبی برای آرد بادام است و قند ندارد. میزان گلوتن و پروتئین آرد کریکت بالا است.

آرد دانه های آفتابگردان

اگر می خواهید به طور کلی هیچ گونه آردی را از میان انواع آردها مصرف نکنید می توانید از پودر دانه های آفتابگردان یا به اصطلاحی آرد آفتابگردان استفاده کنید. این پودر یک منبع بسیار مغذی است که وعده غذایی بسیار مناسب به شمار می رود. تنها مشکلی که این آرد دارد تهیه آن است چرا که  شکستن و خرد کردن دانه های آفتابگردان کمی سخت و وقت گیر می باشد.

آرد بادام زمینی

و در نهایت که رسیدیم به آرد بادام زمینی. این آرد یکی از بهترین انواع آردها است که جهت قوام آمدن به کار می رود. شیرینی ملایمی داشته و بیشتر در صنعت قنادی از آن استفاده می شود. فقط قبل از مصرف آرد بادام زمینی مطمئن شوید که نسبت به این آرد حساسیت ندارید. در صورتی که حساسیت داشتید می توانید از آرد های نام برده به عنوان جایگزین استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: مصرف بادام هندی در دوران بارداری ، مزایا و مضرات

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا