تلفن همراه

بررسی نوت ۱۰ پلاس: همه توانایی‌های سامسونگ را یکجا ببینید!

بررسی نوت ۱۰ پلاس Samsung Galaxy Note 10+ زیر ذره بین نت‌نوشت
۴+

Galaxy Note 10 Plus آخرین پرچمدار سری نوت کمپانی سامسونگ می‌باشد که در اوایل آگوست ۲۰۱۹ (اواسط مرداد ۹۸) به طور رسمی معرفی شد. این اسمارت فون از هر نظر قدرتمند بوده و تقریبا در دنیا بی رقیب است. طراحی زیبا و نوآورانه، نمایشگر بسیار بزرگ و فوق العاده باکیفیت، پردازنده‌ی قدرتمند Exynos 9825 (یا Snapdragon 855)، باتری حجیم، نرم افزار روان، سیستم صوتی قوی و دوربین بسیار توانا فقط بخشی از ویژگی‌های این غول کره‌ای می‌باشند. اما قلم بلوتوثی گلکسی نوت ۱۰ پلاس بزرگترین مشخصه‌ی آن است که این گوشی را از سایر فبلت‌های دنیا مجزا می‌کند. با این حال عملکرد این قلم همچنان جای بهبود و پیشرفت دارد. در ادامه با بررسی نوت ۱۰ پلاس با نت نوشت همراه باشید.

بررسی نوت ۱۰ پلاس

نقاط قوت و ضعف

نقاط قوت:
نمایشگر بسیار زیبا، پرنور و پویا، طراحی زیبا و ظاهر لوکس، سیستم دوربین توانا، عملکرد عالی دوربین اصلی، صدای بسیار بلند، گیرا و باکیفیت، قلم بلوتوثی با قابلیت‌های فراوان

نقاط ضعف:
ابعاد بسیار بزرگ، با توجه به بزرگ بودن دستگاه و جنس شیشه‌ای آن، امکان افتادن گوشی از دست و آسیب رسیدن به بدنه زیاد است

بیشتر بخوانید: بررسی نوت ۱۰: جمع و جورترین گلکسی نوت تاریخ

سال ۲۰۱۹ به سرعت در حال سپری شدن است و در این ۸ ماهی که از آغاز آن می‌گذرد، پرچمداران بسیاری را از سازندگان مختلف دیدیم: هواوی P30 پرو بسیار قدرتمند بود و در قسمت دوربین تحسین همه‌ی منتقدان را برانگیخت. مخصوصا زوم بسیار بالای دوربین این گوشی که بعید است تا به این زودی رقیبی برای آن پیدا شود، مگر با پرچمدار بعدی سری میت هواوی.

وان پلاس ۷ پرو راه وان پلاس ۶ را ادامه داد و با طراحی عالی، سرعت فوق العاده بالا و قیمتی باورنکردنی، بالاترین نمره‌ی تاریخ antutu را از آن خود کرد. mi 9 پرچمدار ۲۰۱۹ شیائومی بود که با قیمتی در حدود نصف رقبا بسیار پرطرفدار شد و به زودی بر سر زبان‌ها افتاد.

سامسونگ هم سال ۲۰۱۹ را با سری قدرتمند S10 آغاز نمود که با طراحی جدید PUNCH HOLE، سیستم دوربین چندتایی و چیپست اسنپدراگون ۸۵۵، پرچمداران سری S سامسونگ را وارد عصر جدیدی از پیشرفت و توسعه نمودند. اما باز هم تابستان از راه رسید و همه‌ی ما منتظر پرچمدار جدید سری NOTE این کمپانی بودیم؛ و امسال برخلاف سال‌های گذشته، از دو گلکسی نوت مختلف رونمایی شد: گلکسی نوت ۱۰ و گلکسی نوت ۱۰ پلاس.

البته این دو دستگاه به غیر از ابعاد و چند ویژگی نسبتا جزئی دیگر مثل دوربین TOF و میزان حافظه داخلی و رم تفاوت خاصی باهم ندارند، ولی به هرحال نوت ۱۰ پلاس نشان دهنده‌ی آخرین پیشرفت سامسونگ در بحث تولید تلفن همراه می‌باشد. این گوشی بسیار بزرگ‌جثه و نسبتا سنگین است و به آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا مجهز شده است.

با این حال از نظر سخت افزاری تفاوت چندانی در بین گلکسی +S10 و +NOTE 10 دیده نمی‌شود (به جز قلم S PEN). پس در بررسی نوت ۱۰ پلاس باید ببینیم که پس از گذشت حدود ۶ ماه از معرفی اسمارت فون‌های S10، سامسونگ چگونه توانسته تا پرچمداران جدید خود را نسبت به گذشته بهبود ببخشد. این در حالی است که مثلا در کمپانی چینی هواوی، هر پرچمدار نسبت به پرچمدار قبلی بسیار قدرتمندتر می‌شود و به وضوح می‌توان پیشرفت اسمارت فون‌های این برند را در طی زمان مشاهده کرد.

بیشتر بخوانید: مشخصات گلکسی نوت ۱۰ / مشخصات نوت ۱۰ پلاس

+Samsung Galaxy Note10

+Samsung Galaxy Note10

البته برای بررسی نوت ۱۰ پلاس ، دقیق تر آن است که این پرچمدار را با پرچمدار سال گذشته‌ی سری نوت، یعنی گلکسی نوت ۹ مقایسه نماییم. در نوت ۱۰ پلاس می‌توان به وضوح پیشرفت چشمگیر طراحی سامسونگ را مشاهده نمود. نمایشگر این گوشی دارای کمترین حاشیه‌های ممکن در اطراف خود می‌باشد، در حالی که در نوت ۹ ما شاهد حاشیه‌های بزرگی در بالا و پایین نمایشگر بودیم.

سیستم دوربین نوت ۱۰ پلاس هم بسیار کاراتر و قدرتمندتر از نوت ۹ شده و در بحث مشخصات فنی هم این دو گوشی قابل مقایسه نیستند. حتی S PEN که در نوت ۹ بسیار بهتر از قبل شده بود، اکنون قابل مقایسه با قلم نوت ۱۰ پلاس نیست و در مجموع می‌توان گفت که پیشرفت نوت ۱۰ پلاس نسبت به نوت ۹ بسیار چشمگیر بوده است.

این شرایط برای اسمارت فون‌های سری S10 نسبت به S9 هم حاکم بود. مثلا گلکسی +S10 را می‌توان از هر نظر نسبت به گلکسی S9 قدرتمندتر و بهتر دانست. ولی بحث ما در مورد پیشرفت اسمارت فون‌های سری نوت نسبت به S می‌باشد. زیرا همان طور که می‌دانید، معمولا سامسونگ در ابتدای هر سال میلادی به معرفی اسمارت فون (های) سری S پرداخته و سپس در حدود ۶ ماه بعد گلکسی نوت (های) خود را معرفی می‌نماید.

بنابراین با سرعت فوق العاده بالایی که پیشرفت تکنولوژی موبایل به خود گرفته، انتظار می‌رود که در این ۶ ماه شاهد بهبودهای فراوانی در پرچمدار جدید گلکسی نوت نسبت به گلکسی S همان سال باشیم. اما اکنون اگر مشخصات فنی گلکسی نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس را با گلکسی S10 و S10 پلاس مقایسه نمایید، متوجه تفاوت خاصی در سخت افزار این چهار گوشی نمی‌شوید:

همان نمایشگر، همان پردازنده، همان سیستم دوربین و…، با قیمتی در حدود ۳۰۰ یورو بیشتر، فقط برای یک قلم بلوتوثی؟! همچنین، مثلا رزولوشن نمایشگر گلکسی نوت ۱۰ نسبت به ۳ اسمارت فون دیگر پایین تر است و خبری از سنسور تشخیص عمق دوربین جلوی +S10 در هیچکدام از گلکسی نوت‌ها نیست. قیمت جهانی گلکسی S10 و +S10 و NOTE 10 و +NOTE 10 به ترتیب از حدود ۶۶۰ و ۸۳۰ و ۹۵۰ و ۱۱۰۰ یورو آغاز می‌شود. قیمت این اسمارت فون‌ها در بازار ایران هم به ترتیب در حدود ۸٫۵ و ۱۰ و ۱۳ و ۱۶ میلیون تومان می‌باشد.

پس با این حساب چه پیشرفتی در سری گلکسی نوت ۱۰ نسبت به S10 حاصل شده است؟ آیا قلم بلوتوثی سری نوت ۱۰ می‌تواند این تفاوت قیمت فاحش را توجیح نماید؟ و آیا منطقی است که به جای گلکسی +S10، دستگاه گران قیمت تر گلکسی نوت ۱۰ پلاس را خریداری کنیم؟ اصلا فلسفه‌ی ساخت گلکسی نوت ۱۰ پلاس چیست، این گوشی چرا وجود دارد و برای چه گروهی از کاربران مفید می‌باشد؟! در ادامه با بررسی نوت ۱۰ پلاس سعی می‌کنیم تا به تمامی این سوالات پاسخ دهیم.

بیشتر بخوانید: مشخصات S10 / مشخصات S10 پلاس

 

در جعبه‌ی گلکسی نوت ۱۰ پلاس چه خبر است؟

بررسی نوت ۱۰ پلاس را از ابتدایی ترین بخش ممکن شروع می‌نماییم. فرض کنید شما این دستگاه را خریداری کرده اید و در منزل خود با شور و اشتیاق جعبه‌ی آن را باز می‌نمایید. اول از همه، گلکسی نوت ۱۰ پلاس با ظاهری شیک و بسیار لوکس در پیش چشم شما حاضر می‌شود!

در کنار آن اولین چیزی که جلب توجه می‌نماید، شارژر فوق سریع مخصوص دستگاه است که باتری غول پیکر گوشی شما را ساپورت می‌کند. کابل این شارژر کمی متفاوت تر از آن چیزی است که در گذشته می‌دیدیم و در هر دو سر آن کانکتور دوطرفه‌ی TYPE-C دیده می‌شود. البته یک تبدیل microUSB 2.0 به USB-C و یک تبدیل USB استاندارد به USB-C هم در جعبه‌ی گوشی موجود است تا شما مجبور به دور ریختن کابل‌های قدیمی خود نباشید.

یک هدفون USB-C هم در کنار دستگاه وجود دارد که نام AKG بر روی آن خودنمایی می‌کند. در کنار این هدفون، ۶ سرگوش پلاستیکی با ابعاد مختلف وجود دارند تا یک جفت از آنها را مناسب برای گوش‌های خود انتخاب نمایید. و در آخر، به غیر از ابزار خارج سازی سینی سیمکارت از دل دستگاه، یک کیس محافظ بسیار نازک هم برای جلوگیری از صدمه به بدنه‌ی اسمارت فون در داخل جعبه‌ی آن گنجانده شده است.

بیشتر بخوانید: مقایسه نوت ۱۰ و نوت ۹: ارتقاء بدهیم یا نه؟

محتویات جعبه‌ی گلکسی نوت 10 پلاس

محتویات جعبه‌ی گلکسی نوت ۱۰ پلاس

دسترسی و قیمت نوت ۱۰ پلاس

+Samsung Galaxy Note10 در اوایل آگوست ۲۰۱۹ به طور رسمی معرفی شد و فروش جهانی آن نیز از ۲۳ آگوست آغاز شده است. این گوشی از نظر حافظه داخلی به دو مدل ۲۵۶ گیگ و ۵۱۲ گیگ تقسیم می‌شود که قیمت جهانی آنها به ترتیب در حدود ۱۱۰۰ و ۱۲۰۰ دلار می‌باشد. قیمت مدل رجیسترشده‌ی گلکسی نوت ۱۰ پلاس (۲۵۶ گیگ) در بازار ایران هم اکنون نزدیک به ۱۶ میلیون تومان است و هنوز قیمت آنلاینی برای مدل ۵۱۲ گیگ آن در سایت‌هایی چون mobile.ir ثبت نشده است.

شما می‌توانید این دستگاه را به صورت آنلاین از فروشگاه‌هایی چون پارسیس موبایل یا آمیتیس خریداری نمایید. فروش گسترده‌ی گلکسی نوت ۱۰ پلاس در بازار ایران از دهه‌ی آخر مرداد ۹۸ آغاز شده است.

بررسی طراحی نوت ۱۰ پلاس

و سرانجام، بررسی نوت ۱۰ پلاس را با قسمت طراحی آن آغاز می‌نماییم. این اسمارت فون در ۴ رنگ مختلف عرضه می‌شود: آبی، مشکی، سفید و رنگی به نام Aura Glow که ترکیبی از طیف‌های‌های مختلف آبی و سرخ و زرد و سفید می‌باشد، مثل آسمان در هنگام طلوع خورشید. قلم S PEN هم در هر کدام از مدل‌ها همرنگ با بدنه‌ی دستگاه است، به غیر از مدل Aura Glow که دارای یک قلم آبی رنگ می‌باشد.

بیشتر بخوانید: مقایسه نوت ۱۰ با نوت ۱۰ پلاس

چهار رنگ مختلف گلکسی نوت ۱۰ پلاس

چهار رنگ مختلف گلکسی نوت ۱۰ پلاس

نوت ۱۰ پلاس اسمارت فون بسیار بزرگ‌جثه‌ای است، ولی در مقایسه با طول و عرضی که دارد (۷۷٫۲*۱۶۲٫۳ میلیمتر) ضخامت آن نسبتا کم می‌باشد (۷٫۹ میلی متر). بدین ترتیب وقتی دستگاه را در دست می‌گیریم، اول از همه باریک بودن آن جلب توجه می‌کند. این گوشی ۱۹۶ گرم وزن دارد، ولی شما اصلا متوجه سنگینی آن نخواهید شد، زیرا وزن دستگاه به خوبی در نقاط مختلف بدنه‌ی آن پخش شده است.

بدنه‌ی دستگاه تماما از شیشه و آلومینیوم ساخته شده است. پشت و روی گوشی با شیشه‌ی گوریلا (احتمالا نسخه‌ی ۶) پوشیده شده و یک فریم آلومینیومی باکیفیت هم در دور آن دیده می‌شود. برخلاف اپل، سامسونگ امسال هم ترجیح داده تا از فریم‌های فولادی (استنلس استیل) در پرچمدار خود استفاده نکند. زیرا علیرغم کیفیت بسیار بالای استنلس استیل، وزن آن در مقایسه با آلومینیوم بسیار بیشتر می‌باشد. البته کیفیت آلومینیوم استفاده شده در نوت ۱۰ پلاس بسیار خوب است و اکثر کاربران اصلا توجهی به این جزئیات نخواهند داشت.

در بررسی نوت ۱۰ پلاس کاملا ضدآب می‌باشد و موفق به کسب گواهینامه IP68 شده است. یعنی شما می‌توانید این دستگاه را به مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۱٫۵ متری آب نگه دارید، بدون اینکه آب به داخل آن نفوذ کند. البته ما پیشنهاد می‌کنیم که این کار را هیچ وقت انجام ندهید، چون به اعداد و آمار چندان اعتمادی نیست!

بیشتر بخوانید: بررسی Galaxy Book S

بدنه‌ی گلکسی نوت ۱۰ پلاس از جنس شیشه با فریم آلومینیومی ساخته شده است

بدنه‌ی گلکسی نوت ۱۰ پلاس از جنس شیشه با فریم آلومینیومی ساخته شده است

بررسی نوت ۱۰ پلاس را همچنان با قسمت طراحی ادامه می‌دهیم. همان طور که گفتیم، ابعاد این دستگاه بسیار بزرگ می‌باشد، اما جالب تر از ابعاد گوشی، محل قرار گرفتن دکمه‌های آن است! در واقع امسال هم سامسونگ دکمه‌های پاور و تنظیم صدا را در لبه‌ی سمت چپ گوشی گنجانده و خبری از دکمه‌ی مخصوص Bixby در آن نیست.

قرارگیری دکمه‌ها در سمت چپ بدین معنی است که اگر شما راست‌دست باشید، برای استفاده از این دکمه‌ها حتما باید از دست چپ خود استفاده کنید، زیرا به هیچ وجه امکان لمس دکمه‌ها با انگشت اشاره‌ی دست راست در حالی که گوشی را در کف دست خود گرفته اید وجود ندارد. در کل ابعاد این گوشی آنچنان بزرگ است که امکان استفاده از آن فقط با یک دست وجود ندارد، حتی اگر چپ‌دست باشید و یا کف دستان شما مثل کف دستان من بزرگ باشد!

استفاده از گلکسی نوت ۱۰ پلاس با یک دست نسبتا سخت می‌باشد!

استفاده از گلکسی نوت ۱۰ پلاس با یک دست نسبتا سخت می‌باشد!

اما نکته‌ی منفی دیگری هم در طراحی دکمه‌های تنظیم صدا و پاور گلکسی نوت ۱۰ پلاس وجود دارد. با اینکه جنس دکمه‌ها بسیار خوب و مستحکم می‌باشد، اما محل قرارگیری انها کمی بالا است، و همچنین اندازه‌ی دکمه‌ها کمی کوچک می‌باشد. مخصوصا بیرون زدگی دکمه‌ها از لبه‌ی گوشی و عرض آنها بسیار کوچک است، به طوری که در چندین استفاده‌ی اول از گوشی، مجبور بودم برای پیدا کردن دکمه‌ها با چشم محل آنها را جستجو کنم!

در گلکسی نوت ۱۰ پلاس، طراحی فریم دور گوشی هم نسبت به نوت ۹ کمی تغییر کرده است. در واقع فریم گوشی در لبه‌های سمت چپ و راست بسیار باریک تر شده است، به طوری که ضخامت آن به سختی به یک میلی متر می‌رسد (البته به جز محلی که دکمه‌های گوشی در آن گنجانده شده اند و فریم آلومینیومی دستگاه این دکمه‌ها را در بر گرفته است).

اما ضخامت فریم در لبه‌های بالا و پایین تقریبا برابر با ضخامت کلی دستگاه می‌باشد. در بررسی نوت ۱۰ پلاس باید گفت فریم در لبه‌های بالا و پایین ظاهری مات دارد و تقریبا تخت طراحی شده است، به طوری که کمتر انحنایی در سطح آن مشاهده می‌شود. بدین ترتیب گلکسی نوت ۱۰ پلاس بیشتر به یک دفترچه‌ی یادداشت شبیه می‌شود!

بیشتر بخوانید: مقایسه نوت ۱۰ پلاس و P30 Pro: رقابت دو شگفت انگیز

فریم گلکسی نوت 10 پلاس در کناره‌ها نازک بوده و در پایین و بالای دستگاه ضخیم می‌باشد

فریم گلکسی نوت ۱۰ پلاس در کناره‌ها نازک بوده و در پایین و بالای دستگاه ضخیم می‌باشد

همان طور که گفتیم، لبه‌ی سمت راست نوت ۱۰ پلاس عاری از هرگونه دکمه یا ویژگی دیگری است. لبه‌ی سمت راست هم فقط دکمه‌های پاور و تنظیم صدا را در خود جای داده است. بر روی لبه‌ی بالایی گوشی به غیر از سینی سیمکارت و microSD، دو حفره‌ی کوچک مشاهده می‌شود که حداقل از یکی از آنها صدای خروجی دستگاه به گوش می‌رسد.

بر روی لبه‌ی زیرین هم علاوه بر پورت USB-C، یک مشبک اسپیکر قرار دارد که یکی از بلندگوهای استریوی گوشی را در خود جای داده است. در کنار این مشبک و در سمت راست، قلم مخصوص گلکسی نوت دیده می‌شود که دکمه‌ی آن کمی از سطح بدنه‌ی گوشی خارج شده است و شما با یک فشار کوچک می‌توانید قلم را از دل دستگاه خارج نمایید.

سینی سیمکارت بر روی لبه‌ی بالایی گلکسی نوت 10 پلاس جای گرفته است

سینی سیمکارت بر روی لبه‌ی بالایی گلکسی نوت ۱۰ پلاس جای گرفته است

بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر طراحی را با قسمت قاب پشتی آن پی می‌گیریم. در ابتدا باید بگویم مدلی که ما در در بررسی نوت ۱۰ پلاس نت‌نوشت از آن استفاده کردیم، مدل مشکی رنگ گلکسی نوت ۱۰ پلاس بود.

سطح قاب پشتی این گوشی کاملا مثل یک آینه عمل می‌کند و شما می‌توانید به طور واضح چهره‌ی خود را بر روی آن ببینید. اما متاسفانه بدنه‌ی گوشی به راحتی اثر انگشت را به خود جذب می‌کند. البته قطعا کمپانی بزرگی مثل سامسونگ تاکنون بارها به فکر حل مشکل جذب اثر انگشت و آلودگی‌ها بر روی بدنه‌ی گوشی‌های خود افتاده است،

اما این مشکل اجتناب ناپذیر به نظر می‌رسد. زیرا پشت این گوشی هم مثل اکثر پرچمداران امروزی با گوریلاگلس پوشیده شده است، و شیشه هرچقدر هم که باکیفیت باشد، اثر انگشت را به خود جذب می‌نماید.

سطح قاب پشتی اگلکسی نوت 10 پلاس مثل یک آینه عمل می‌کند و شما می‌توانید چهره‌ی خود را بر روی آن ببینید. اما متاسفانه بدنه‌ی دستگاه به راحتی اثر انگشت و آلودگی‌ها را به خود جذب می‌نماید

سطح قاب پشتی اگلکسی نوت ۱۰ پلاس مثل یک آینه عمل می‌کند و شما می‌توانید چهره‌ی خود را بر روی آن ببینید. اما متاسفانه بدنه‌ی دستگاه به راحتی اثر انگشت و آلودگی‌ها را به خود جذب می‌نماید

قاب پشتی گلکسی نوت ۱۰ پلاس در مناطق مرکزی کاملا تخت است و وقتی شما به عنوان آینه از آن استفاده نمایید، کاملا متوجه این موضوع خواهید شد، زیرا هیچگونه تحدبی را در چهره‌ی خود مشاهده نخواهید کرد. اما لبه‌ی سمت چپ و راست قاب با انحنایی شدید به فریم دور گوشی متصل شده اند. این انحنا باعث می‌شود تا در هنگام در دست گرفتن، دستگاه به خوبی در کف دست شما بنشیند. انحنای لبه‌های قاب پشتی نوت ۱۰ پلاس نسبت به نوت ۹ افزایش داشته است، اما در لبه‌‌های بالا و پایین قاب پشتی گوشی هیچگونه انحنایی دیده نمی‌شود.

در قسمت بالا، سمت راست قاب پشتی دستگاه، سیستم دوربین سه گانه‌ای دیده می‌شود که به صورت عمودی در یک منطقه‌ی مجزا جای گرفته و در کنار آن نیز سه حفره‌ی دیگر با رنگ‌های متفاوت قرار گرفته اند. یکی از این حفره‌ها دوربین زمان پرواز گوشی است و دو حفره‌ی دیگر هم فلش‌های LED می‌باشند. شما می‌توانید از یکی از این فلش‌ها برای نمایش ناتیفیکیشن‌ها استفاده نمایید. یعنی در هنگام دریافت یک ناتیفیکشین، فلش LED پشت گوشی چشمک می‌زند. البته ما از این ویژگی استفاده کردیم و بسیار آزاردهنده بود، زیرا نور بسیار زیادی داشت!

نباید در بررسی نوت ۱۰ پلاس از قلم انداخت که  شما وقتی گلکسی نوت ۱۰ پلاس را بدون کیس محافظ بر روی یک سطح صاف (مثل میز مطالعه) قرار دهید، متوجه می‌شوید که دستگاه به خوبی بر روی سطح نمی‌نشیند و اصطلاحا کمی لق می‌زند! البته این مشکل تقریبا در تمامی اسمارت فون‌ها وجود دارد و دلیل آن نیز بیرون زدگی سیستم دوربین از سطح قاب پشتی می‌باشد. ولی وقتی سیستم دوربین به جای مرکز در قسمت چپ یا راست قاب جای بگیرد این مشکل بیشتر نمایان می‌شود.

تفاوت نوت 10 و نوت 10 پلاس در ابعاد و ظاهر پشتی دستگاه با کمی دقت قابل مشاهده است، دوربین TOF در قسمت پشتی Galaxy Note 10+ می‌تواند شما را در کسری از ثانیه راهنمایی کند!

تفاوت نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس در ابعاد و ظاهر پشتی دستگاه با کمی دقت قابل مشاهده است، دوربین TOF در قسمت پشتی Galaxy Note 10+ می‌تواند شما را در کسری از ثانیه راهنمایی کند!

خب، ما از کمپانی بزرگی مثل سامسونگ انتظار داریم تا حتی چنین مشکلات به ظاهر کوچکی را در پرچمداران گران قیمت خود رفع نماید. اما آیا چنین چیزی امکان پذیر است؟ امروزه سعی بر آن است که اسمارت فون‌ها تا آخرین حد ممکن جمع و جور ساخته شوند و ضخامت بدنه‌ی آنها کاهش یابد. اما حتی در اسمارت فون‌هایی چون شیائومی Mi 9 و هوایی P30 پرو و OnePlus 7 Pro، بیرون زدگی سیستم دوربین از قاب پشتی به مراتب بیشتر از Galaxy Note10 پلاس می‌باشد.

دلیل این موضوع هم تا حد زیادی به استفاده از دوربین تله فوتو برمی گردد. زیرا دوربین تله فوتو برای زوم کردن ساخته شده و با فاصله‌ی کانونی بالایی که دارد، کشیده تر از سایر دوربین‌های موبایل می‌باشد. پس فعلا راه حل خاصی برای کوچکتر کردن این دوربین وجود ندارد، مگر استفاده از روش پریسکوپی که در P30 PRO می‌بینیم.

در واقع با استفاده از همین حقه، هواوی توانسته تا یک دوربین با زوم ۵X و فاصله کانونی ۱۲۵ میلی متر را در یک اسمارت فون جای دهد! در روش پریسکوپی، لنزهای یک دوربین مثل پریسکوپ یک زیردریایی در زاویه‌ی ۹۰ درجه نسبت به یکدیگر قرار می‌گیرند و بدین ترتیب طول دوربین کوچکتر شده و قابل جاسازی در یک تلفن همراه می‌شود.

اما تاکنون این روش در هیچ اسمارت فون دیگری از جمله گلکسی نوت ۱۰ پلاس به کار گرفته نشده است، در بررسی نوت ۱۰ پلاس باید اشاره کرد که دوربین تله فوتوی ۲X این گوشی از قاب پشتی آن فراتر می‌آید و برای حفظ تعادل، باید ۲ دوربین دیگر هم به همان اندازه خارج از قاب پشتی قرار بگیرند.

سیستم دوربین گلکسی نوت ۱۰ پلاس کمی از قاب پشتی دستگاه فراتر آمده است

سیستم دوربین گلکسی نوت ۱۰ پلاس کمی از قاب پشتی دستگاه فراتر آمده است

با تمام این اوصاف، بیرون زدگی سیستم دوربین نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس از قاب پشتی به مراتب کمتر از اسمارت فون‌های دیگری که دارای دوربین تله فوتو می‌باشند است. پس اگرچه ما همچنان بیرون زدگی دوربین را به عنوان یک عیب درنظر می‌گیریم، اما در این زمینه نمی‌توانیم به سامسونگ ایرادی وارد سازیم! اگر بیرون زدگی دوربین نوت ۱۰ پلاس شما را اذیت می‌کند، بهتر است تا از کیس محافظ گوشی استفاده نمایید تا این مشکل را اصلاح نماید.

به طور کلی در بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر طراحی چند نکته‌ی قابل ذکر وجود دارد. اولا، این گوشی واقعا بزرگ است و استفاده از آن فقط با یک دست تقریبا امکان پذیر نیست. با اینکه سامسونگ نهایت سعی و تلاش خود را برای مینیمال کردن طراحی گوشی به کار برده، اما همچنان گلکسی نوت ۱۰+ بزرگتر از آن است که به سادگی با آن کنار بیاییم! بنابراین از این نظر، ما گلکسی نوت ۱۰ که ابعاد بسیار کوچکتری دارد را برای خود ترجیح می‌دهیم!

اما وقتی به فلسفه‌ی گلکسی نوت‌ها نگاه کنیم، می‌بینیم که در ساخت این گوشی ابعاد چندان مد نظر سازندگان نبوده است. گلکسی نوت ۱۰ پلاس می‌تواند به عنوان یک دفترچه‌ی فوق هوشمند برای طیف وسیعی از کاربران عمل کند. اصلا با وجود قلم بلوتوثی و قابلیت‌های آن، گلکسی نوت ۱۰ پلاس قشر خاصی از افراد را هدف قرار داده است. این دستگاه قرار است تا به طور همزمان نیاز افراد به اسمارت فون، تبلت، دفترچه یادداشت و یک کامپیوتر شخصی را برطرف سازد. گلکسی نوت ۱۰ پلاس اسمارت فونی نیست که آن را همیشه در جیب شلوارتان قرار دهید!

خیلی واضح در در بررسی نوت ۱۰ پلاس باید با صدای بلند بگوییم که پس اگر با ابعاد این گوشی راحت نیستید، بهتر است به سراغ گلکسی نوت ۱۰ یا اسمارت فون‌های سری S10 بروید. اما اگر از سایز بزرگ نوت ۱۰+ بگذریم، می‌بینیم که طراحی سامسونگ در ساخت این دستگاه بسیار خوب بوده است. گلکسی نوت ۱۰ پلاس نمونه‌ی بارز یک اسمارت فون فوق مدرن و لوکس است و کیفیت ساخت بسیار بالایی دارد و سلیقه‌ی فراوانی در طراحی آن به کار رفته است.

پس اگر با ابعاد این گوشی راحت نیستید، بهتر است به سراغ گلکسی نوت ۱۰ یا اسمارت فون‌های سری S10 بروید. اما اگر از سایز بزرگ نوت ۱۰+ بگذریم، می‌بینیم که طراحی سامسونگ در ساخت این دستگاه بسیار خوب بوده است. گلکسی نوت ۱۰ پلاس نمونه‌ی بارز یک اسمارت فون فوق مدرن و لوکس است و کیفیت ساخت بسیار بالایی دارد و سلیقه‌ی فراوانی در طراحی آن به کار رفته است.

پس اگر با ابعاد این گوشی راحت نیستید، بهتر است به سراغ گلکسی نوت ۱۰ یا اسمارت فون‌های سری S10 بروید. اما اگر از سایز بزرگ نوت ۱۰+ بگذریم، می‌بینیم که طراحی سامسونگ در ساخت این دستگاه بسیار خوب بوده است. گلکسی نوت ۱۰ پلاس نمونه‌ی بارز یک اسمارت فون فوق مدرن و لوکس است و کیفیت ساخت بسیار بالایی دارد و سلیقه‌ی فراوانی در طراحی آن به کار رفته است.

با اینکه گلکسی نوت ۱۰ پلاس اسمارت فون بزرگ‌جثه‌ای می‌باشد، اما عنوان یک گوشی موبایل که دارای نمایشگر ۶٫۸ اینچی است و از باتری ۴۳۰۰ میلی آمپرساعتی استفاده می‌کند، دستگاه بسیار کوچکی به شمار می‌آید! یعنی اسمارت فون‌های دیگری در دنیا که از نمایشگر و باتری با سایز مشابه استفاده می‌کنند، ابعاد به مراتب بزرگتری از نوت ۱۰ پلاس دارند.

سامسونگ با به حداقل رساندن حاشیه‌های پِرت دور صفحه نمایش گوشی توانسته تا ابعاد نهایی آن را بسیار کاهش دهد. مثلا آیفون XS MAX با نمایشگر ۶٫۵ اینچی از نوت ۱۰ پلاس عریض تر و سنگین تر می‌باشد و فقط طول و ضخامت آن کمی کمتر است، در حالی که حجم باتری آن نیز در حدود ۱۱۰۰ میلی آمپرساعت کمتر از رقیب کره‌ای می‌باشد.

در ادامه بررسی نوت ۱۰ پلاس باید گفت که همچنین ضخامت نوت ۱۰ پلاس بسیار کمتر از اکثر رقبایش می‌باشد و همان طور که گفتیم، بیرون زدگی سیستم دوربین آن از قاب پشتی نیز بسیار کمتر از رقبا است. در مقایسه با نوت ۱۰ پلاس که فقط ۷٫۹ میلی متر ضخامت دارد، ضخامت بدنه‌ی اسمارت فون‌هایی چون OnePlus 7 Pro (دارای باتری ۴۰۰۰ میلی آمپرساعتی) و Huawei P30 Pro (دارای باتری ۴۲۰۰ میلی آمپرساعتی) به ترتیب برابر با ۸٫۸ و ۸٫۵ میلی متر می‌باشد. ضمنا اگر بیرون زدگی سیستم دوربین آیفون XS از قاب پشتی آن را ببینید، دیگر بیرون زدگی دوربین نوت ۱۰ پلاس به چشم شما نخواهد آمد!

پس همان طور که میبینید، با اینکه معایب کوچکی در ساخت گلکسی نوت ۱۰ پلاس وجود دارد، اما این گوشی از نظر ظاهری و با در نظر گرفتن ابعاد، طراحی بسیار بهتری نسبت به رقبای هم‌رده‌ی خود داشته و مخصوصا در قسمت صفحه نمایش که کار سامسونگ عالی می‌باشد.

بررسی صفحه نمایش نوت ۱۰ پلاس

در بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر طراحی صفحه نمایش، اولین چیزی که جلب توجه می‌کند، حفره‌ی دوربین جلوی گوشی است که در قسمت مرکزی بالای نمایشگر قرار گرفته است. این حفره بسیار کوچک بوده و دارای هیچگونه حاشیه‌ی اضافی در اطراف خود نمی‌باشد. در واقع punch-hole در این اسمارت فون ۲۶ درصد نسبت به گلکسی S10 کوچکتر شده است و قطر حفره فقط به اندازه‌ای است که یک دوربین در درون آن جای بگیرد. حفره دقیقا هم سطح با نمایشگر گوشی است و با لمس کردن متوجه حضور آن نمی‌شوید و در ظاهر، شما این حفره را فقط به شکل یک نقطه‌ی سیاه کوچک خواهید دید.

دوربین PUNCH HOLE که در قسمت مرکزی نمایشگر گلکسی نوت 10 پلاس جای گرفته، بسیار کوچتر از سایز دوربین‌های حفره‌ای است که تاکنون دیده بودیم

دوربین PUNCH HOLE که در قسمت مرکزی نمایشگر گلکسی نوت ۱۰ پلاس جای گرفته، بسیار کوچتر از سایز دوربین‌های حفره‌ای است که تاکنون دیده بودیم

البته ما قبلا هم دوربین PUNCH HOLE را در اسمارت فون‌هایی چون گلکسی S10 (در قسمت راست نمایشگر) و گلکسی M40 (در قسمت چپ نمایشگر) دیده بودیم. اما با انتقال حفره‌ی دوربین سلفی به مرکز نمایشگر، ارگونومی دستگاه بهتر شده و بیان ساده تر، تعادل و توازن در قسمت صفحه نمایش گوشی به طور کامل برقرار شده است.

در ادامه‌ی بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر نمایشگر، می‌توانیم به حاشیه‌های بسیار کوچک دور آن اشاره نماییم. در واقع به جز یک حاشیه‌ی بسیار باریک در بالا و پایین صفحه نمایش، دیگر هیچ نوار سیاهی در دور گوشی دیده نمی‌شود و شما تقریبا می‌توانید از تمامی سطح جلوی اسمارت فون استفاده نمایید. بدین ترتیب سامسونگ توانسته تا نسبت صفحه نمایش به بدنه در گلکسی نوت ۱۰ پلاس را به عدد شگفت انگیز ۹۱ درصد نزدیک نماید که بیشتر از رقبایی چون OnePlus 7 Pro و Huawei P30 Pro با حدود ۸۸ درصد می‌باشد.

مثل دیگر پرچمداران چند سال گذشته‌ی سامسونگ، در گلکسی نوت ۱۰ پلاس نیز لبه‌های نمایشگر به سمت فریم گوشی خم شده و به اصطلاح دارای EDGE می‌باشند. با وجود پیکسل در لبه ها، شما می‌توانید از کناری ترین قسمت‌های نمایشگر نوت ۱۰ پلاس استفاده نمایید.

نحوه‌ی اتصال صفحه نمایش به فریم گوشی نیز همانند اتصال قاب پشتی به فریم، با ریزبینی بسیار بالایی صورت پذیرفته است. به طوری که وقتی لبه‌های دستگاه را با انگشت خود لمس کنید، اصلا متوجه محل اتصال صفحه نمایش و قاب پشتی با فریم دور گوشی نخواهید شد. در واقع هیچگونه لبه‌ی تیز و برآمدگی در سرتاسر بدنه‌ی گوشی وجود ندارد.

همان طور که گفتیم، نمایشگر گلکسی نوت ۱۰ پلاس بسیار بزرگ است. بنابراین سامسونگ برای جلوگیری از کشیده شدن بیش از حد دستگاه (از نظر طولی)، به جای نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹ از نمایشگری با نسبت تصویر ۱۹:۹ در این گوشی استفاده نموده است.

نمایشگر بسیار زیبا و پرنور گلکسی نوت 10 پلاس که حاشیه‌های دور آن بسیار کوچک می‌باشد

نمایشگر بسیار زیبا و پرنور گلکسی نوت ۱۰ پلاس که حاشیه‌های دور آن بسیار کوچک می‌باشد

اما در ادامه به بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر مشخصات نمایشگر می‌پردازیم. این گوشی دارای یک پنل ۶٫۸ اینچی Dynamic AMOLED با رزولوشن ۱۴۴۰*۳۰۴۰ پیکسل (+Quad HD) می‌باشد. بدین ترتیب در هر اینچ مربع از سطح نمایشگر گوشی در حدود ۴۹۸ پیکسل فعال وجود دارد که عدد فوق العاده بالایی است و وضوح تصویر بسیار خوبی را نتیجه می‌دهد.

نمایشگر نوت ۱۰ پلاس همانند اکثر اسمارت فون‌های داری پنل اولد، به ویژگی Always-on display مجهز می‌باشد. یعنی در حالی که نمایشگر دستگاه خاموش است، فقط چند پیکسل خاص برای نمایش مضامینی چون ساعت، تاریخ و ناتیفیکسن‌ها روشن می‌مانند.

در واقع یکی از مزایای بزرگ پنل‌های اولد، امکان روشن و خاموش شدن جداگانه‌ی پیکسل‌های آن می‌باشد. در یک پنل اولد برای نمایش رنگ مشکی واقعی، پیکسل مربوطه خاموش می‌شود، در حالی که در LCD ها، رنگ مشکی توسط پیکسل‌هایی تولید می‌شوند که هنوز روشن هستند، ولی رنگ مشکی را نمایش می‌دهند! بدین ترتیب علاوه بر مصرف انرژی کمتر، نمایشگرهای اولد قادر به نمایش تیره ترین حالت رنگ سیاه می‌باشند و بدین ترتیب کنتراست رنگ بالاتری دارند.

+HDR10 از دیگر ویژگی‌هایی است که در بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر نمایشگر می‌توانیم به آن اشاره نماییم. نمایشگر این گوشی قادر به نمایش طیف بسیار وسیعی از رنگ‌های مختلف می‌باشد و بنابراین شما محتوای مختلف را بر روی آن دقیقا به همان صورتی می‌بینید که سازندگان محتوا قصد دارند ببینید! یعنی همه چیز کاملا واقعی و با رنگ‌های طبیعی.

با بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر مشخصات نمایشگر همراه شما هستیم. متاسفانه برخلاف انتظارات، خبری از نرخ تازه سازی ۹۰ هرتز تصویر در نمایشگر نوت ۱۰ پلاس نیست. سامسونگ قبلا چنین نمایشگری را برای وان پلاس ۷ پرو طراحی کرده بود، اما در پرچمدار جدید خود به نرخ رفرش ۶۰ هرتز بسنده کرده است. هرچه نرخ تازه سازی تصویر بیشتر باشد، یعنی در هر ثانیه تعداد فریم های بیشتری بر روی نمایشگر به تصویر کشیده خواهند شد. بدین ترتیب در هنگام دیدن ویدیوهای بسیار سریع یا بازی های اکشن متوجه هیچ گونه تاری در تصویر نخواهیم شد. البته در عمل نمایشگر نوت ۱۰ پلاس به اندازه ای روان و باکیفیت است که اصلا متوجه این موضوع نمی شوید. ضمن اینکه سرعتاسخ نمایشگر این گوشی به انگشت دست هم فوق العاده بالا می باشد.

از نظر میزان روشنایی، مثل دیگر پنل‌های امولد، نمایشگر نوت ۱۰ پلاس قطعا رضایت شما را جلب خواهد نمود! با حداکثر روشنایی ۷۱۳ نیت، نمایشگر این گوشی بسیار پرنورتر از اسمارت فون‌هایی چون وان پلاس ۷ پرو (۵۶۹ نیت) و گلکسی نوت ۹ (با ۵۷۵ نیت) می‌باشد. البته نمایشگر S10+ با حداکثر روشنایی ۷۵۳ نیت همچنان پرنورتر از نوت ۱۰+ است.

همانند گلکسی S10، در گلکسی نوت ۱۰ پلاس هم از یک سنسور اثر انگشت درون صفحه‌ای اولتراسونیک استفاده شده است. این سنسور مزایا و معایبی دارد. مزایای آن، پاسخگویی در هر نوع شرایطی می‌باشد، یعنی شما با یک انگشت خیس، روغنی و یا بسیار سرد هم می‌توانید قفل گوشی خود را باز کنید. اما سرعت پاسخگویی این سنسور خیلی بالا نیست و معمولا به دو یا سه تلاش برای باز کردن قفل گوشی نیاز است.

در پایان بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر نمایشگر، به طور خلاصه می‌توانیم بگوییم که این اسمارت فون بهترین نمایشگر را در بین اسمارت فون‌های دنیا در اختیار دارد. البته این حرف ما نیست، بلکه DisplayMate این ادعا را بیان نموده است! در واقع گلکسی نوت ۱۰ پلاس بالاترین نمره‌ی تست DisplayMate در تاریخ اسمارت فون‌های دنیا تا به امروز را از آن خود نموده است.

بررسی نوت ۱۰ پلاس را با قسمت سخت افزاری آن ادامه می‌دهیم. همانند گذشته، این گوشی از نظر چیپست به دو دسته تقسیم می‌شود: مدل اسنپدراگونی و مدل اگزینوسی. از نظر حافظه نیز گلکسی نوت ۱۰ پلاس به ۱۲ گیگ حافظه RAM مجهز شده که قطعا بسیار بیشتر از چیزی است که بدان نیاز داشته باشید! در واقع ۸ گیگ رم برای این گوشی کافی بود و استفاده از ۱۲ گیگ رم بیشتر جنبه‌ی تبلیغاتی دارد.

بررسی نوت ۱۰ پلاس را با قسمت سخت افزاری آن ادامه می‌دهیم. همانند گذشته، این گوشی از نظر چیپست به دو دسته تقسیم می‌شود: مدل اسنپدراگونی و مدل اگزینوسی. از نظر حافظه نیز گلکسی نوت ۱۰ پلاس به ۱۲ گیگ حافظه RAM مجهز شده که قطعا بسیار بیشتر از چیزی است که بدان نیاز داشته باشید! در واقع ۸ گیگ رم برای این گوشی کافی بود و استفاده از ۱۲ گیگ رم بیشتر جنبه‌ی تبلیغاتی دارد.

بررسی سخت افزار و عملکرد نوت ۱۰ پلاس

بررسی نوت ۱۰ پلاس را با قسمت سخت افزاری آن ادامه می‌دهیم. همانند گذشته، این گوشی از نظر چیپست به دو دسته تقسیم می‌شود: مدل اسنپدراگونی و مدل اگزینوسی. از نظر حافظه نیز گلکسی نوت ۱۰ پلاس به ۱۲ گیگ حافظه RAM مجهز شده که قطعا بسیار بیشتر از چیزی است که بدان نیاز داشته باشید! در واقع ۸ گیگ رم برای این گوشی کافی بود و استفاده از ۱۲ گیگ رم بیشتر جنبه‌ی تبلیغاتی دارد.

از نظر حافظه داخلی هم گلکسی نوت ۱۰ پلاس دارای دو مدل ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایتی می‌باشد. این میزان حافظه برای اکثر کاربران کافی است، ولی در صورت نیاز شما می‌توانید از کارت حافظه جانبی microSD تا ظرفیت یک ترابایت برای آن استفاده نمایید. در اینجا هم گلکسی نوت ۱۰ پلاس به دو مدل مختلف تقسیم می‌شود: در برخی مدل‌ها یک اسلات جداگانه برای microSD درنظر گرفته شده است. اما در مدل گلوبال SM-N975F/DS که به بازار ایران وارد شده است، کارت حافظه جانبی به جای سیمکارت دوم در گوشی جای می‌گیرد.

به بحث بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر چیپست و پردازنده‌ بازمی گردیم. برخلاف انتظارها، مدل اسنپدراگونی نوت ۱۰ پلاس همچنان با مدل Snapdragon 855 که در سری S10 دیده بودیم به بازار وارد شد. این موضوع کمی ناامیدکننده است، زیرا مدل جدیدتر اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس با بهبود قدرت پردازنده و GPU و مصرف کمتر، هم اکنون در اسمارت فون‌های دیگری مثل Asus ROG Phone II به کار گرفته می‌شود. اما شما نگران نباشید! چون گلکسی نوت ۱۰ پلاس گلوبال که به ایران وارد شده است از چیپست Exynos 9825 قدرت می‌گیرد.

Exynos 9825 همانند Snapdragon 855 با فرایند ۷ نانومتری تولید شده و بسیار کم مصرف می‌باشد. در قسمت CPU، دو هسته‌ی قدرتمند Mongoose M4 با کلاک ۲٫۷۳، دو هسته‌ی Cortex-A75 با کلاک ۲٫۴ و چهار هسته‌ی کم مصرف Cortex-A55 با کلاک ۱٫۹ گیگاهرتز دیده می‌شوند. حداکثر کلاک هسته‌ی اصلی این پردازنده نسبت به Snapdragon 855 در حدود ۰٫۱۱ گیگاهرتز کمتر است (و طبعا نمرات کمتری را از بنچمارک‌های تک هسته‌ای CPU کسب خواهد کرد)، و مجموع کلاک هسته‌های آن نیز ۰٫۲۷۴ گیگاهرتز کمتر می‌باشد.

Exynos 9825 آخرین مدل از چیپست‌های اگزینوس می‌باشد که برای اولین بار در سری نوت ۱۰ ظهور کرده است. قبل از این ما مدل Exynos 9820 را در سری S10 دیده بودیم که با فرایند ۸ نانومتری تولید شده بود و کمی ضعیف تر از اسنپدراگون ۸۵۵ بود. اما اکنون Exynos 9825 می‌تواند با اسنپدراگون رقابت نماید.

در ادامه‌ی بررسی نوت ۱۰ پلاس سری به بنچمارک‌های مختلف می‌زنیم. Galaxy Note 10 پلاس از تست‌های مختلف نتایجی نزدیک به اسمارت فون‌های سری S10 کسب کرده است. نتایج زیر از سایت phonearena.com استخراج شده و به نظر می‌رسد که مربوط به مدل اسنپدراگونی نوت ۱۰ پلاس باشند:

(برای دیدن نمرات گلکسی نوت ۱۰ پلاس از بنچمارک‌های مختلف در مقایسه با رقبا بر روی این لینک کلیک کنید)

همان طور که می‌بینید، نوت ۱۰+ در تست تک هسته‌ای و چندهسته‌ای پردازنده نمرات کمتری را نسبت به S10+ کسب کرده که بسیار جای سوال دارد. ضمن اینکه در تست چندلایه‌ی AnTuTu، وان پلاس ۷ پرو نمره‌ی بسیار بالاتری را در مقایسه با نوت ۱۰ پلاس و دیگر پرچمداران سامسونگ به دست آورده است.

اما ذکر ۲ نکته در اینجا ضروری است. اولا در گذشته ثابت شده که برخی سازندگان با دستکاری در اسمارت فون‌های خود قادر هستند تا نمرات بالاتری را از بنچمارک‌ها کسب کنند و به نوعی با تقلب کردن برای خود شهرت می‌خرند! البته منظور ما این نیست که وان پلاس در گوشی‌های خود تقلب می‌کند، زیرا OnePlus 7 Pro واقعا قدرتمند است و قبلا در سایت نت نوشت از آن بسیار تعربف و تمجید کرده ایم. اما بحث ما این است که نمرات بنچمارک‌ها صددرصد قابل اعتماد نیستند.

به ترتیب از راست به چپ: سامسونگ گلکسی نوت 10 پلاس، S10 پلاس، وان پلاس 7 پرو

به ترتیب از راست به چپ: سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ پلاس، S10 پلاس، وان پلاس ۷ پرو

دوما، نمرات بنچمارک‌ها یک چیز است و تجربه‌ای که عملا در استفاده از اسمارت فون به دست می‌آورید یک چیز دیگر! مثلا با اینکه گلکسی S10 پلاس نمرات بالاتری را در بحث CPU نسبت به نوت ۱۰ پلاس به دست آورده، اما در عمل اگر از این دو اسمارت فون در کنار هم استفاده کنید بعید است تا متوجه تفاوتی در سرعت آنها شوید.

تمام این مقدمه‌ها را گفتیم تا در ادامه‌ی این بخش شوکه نشوید! زیرا وقتی ما مدل اگزینوسی نوت ۱۰ پلاس را با اپ Geekbench (که از گوگل پلی دانلود کرده بودیم) تست کردیم، نتایج بسیار قابل تامل بودند. در واقع گوشی ما از تست تک هسته‌ای و چندهسته‌ای Geekbench به ترتیب نمرات ۳۰۰۰ و ۹۹۰۰ را کسب کرد.

همان طور که می‌بینید نمره‌ی تک هسته‌ای CPU حتی از گلکسی نوت ۹ (با نمره ۳۶۱۲) هم پایین تر بوده است! البته حداقل من به این نتایج اعتماد ندارم، زیرا پس از آن ۳ بار دیگر تست Geekbench را ران کردم و در هر بار نتایج از گذشته کمتر شد! پس اگر با دید مهندسی به قضیه نگاه کنیم، می‌توانیم این نتایج را غیرمعتبر بدانیم!

و در انتهای بررسی نوت ۱۰ پلاس در بنچمارک‌های مختلف، سری به AnTuTu زدیم. طبق گفته‌ی این اپ چینی، اسمارت فون ما در رده‌ی ششم بهترین اسمارت فون‌های تاریخ AnTuTu جای گرفت، یعنی حتی پایین تر از شیائومی Mi 9! سپس STRESS TEST آنتوتو را امتحان کردیم. در این تست، اسمارت فون برای مدت ۱۵ دقیقه در معرض بارگذاری بسیار سنگین پردازشی قرار می‌گیرد تا عملکرد پردازنده‌ی آن بررسی شده و میزان افزایش دما و کاهش باتری آن اندازه گیری شود.

پس از شروع ۵ دقیقه از شروع تست، قسمت مرکزی قاب پشتی گلکسی نوت ۱۰ پلاس شروع به داغ کردن نمود. در پایان تست هم کل بدنه‌ی گوشی کاملا گرم شده بود و این موضوع را می‌توانستیم به خوبی احساس کنیم. در این مدت حدود ۸ درصد از شارژ باتری گوشی کاهش یافت و دمای باتری نیز در حدود ۱۰ درجه افزایش پیدا کرد.

اما نکته‌ی تامل برانگیز آنجا بود که پس از پایان تست، گلکسی نوت ۱۰ پلاس دیگر مثل سابق روان نبود! وقتی ما از اسمارت فون داغ شده‌ی خود خواستیم تا Bixby را برای ما اجرا نماید، متوجه کمی لگ در عملکرد آن شدیم. البته این لگ‌ها بسیار جزئی بودند و پس از چند ثانیه به کلی برطرف شدند، ولی ما حتی انتظار چنین لگ‌های بسیار کوچکی را هم از نوت ۱۰ پلاس نداشتیم.

حتما شما در مورد مدل ۵G گلکسی نوت ۱۰ پلاس شنیده اید. این مدل از نظر ظاهری و مشخصات فنی تفاوتی با مدل اصلی ندارد و فقط وزن آن ۲ گرم بیشتر می باشد، اما قادر به استفاده از نسل پنجم اینترنت همراه خواهد بود. با این حال فعلا خبری از تکنولوژی ۵G در ایران و حتی در اکثر نقاط دنیا نیست و می توانیم به سادگی از این موضوع عبور کنیم.

در پایان بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر عملکرد و با صرف نظر از همه‌ی نمرات و بنچمارک ها، می‌توانیم بگوییم که تجربه‌ی استفاده از این گوشی برای ما فوق العاده بود. نوت ۱۰ پلاس تمامی فرامین ما را در کسری از ثانیه اجرا کرد و رابط کاربری روان و بسیار سریعی داشت. اما تجربه‌ی بازی کردن با گلکسی نوت ۱۰ پلاس یک چیز دیگر است! بازی‌هایی مثل آسفالت ۹ و پابجی با آخرین تنظیمات گرافیکی بر روی این گوشی اجرا می‌شوند و از نمایشگر بسیار بزرگ و باکیفیت و فوق العاده روان گلکسی نوت ۱۰ پلاس لذت خواهید برد.

 

بررسی سیستم عامل، نرم افزار و ویژگی‌های خاص نوت ۱۰ پلاس

به بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر نرم افزار می‌رسیم. این گوشی با سیستم عامل اندروید ۹ و نسخه‌ی ۱٫۵ از پوسته‌ی One UI کار می‌کند. One UI طوری طراحی شده تا استفاده از گوشی با یک دست را برای اسمارت فون‌های امروزی ساده تر سازد. نوت ۱۰ پلاس اسمارت فون بسیار بزرگی است، اما رابط کاربری آن به گونه‌ای است که دسترسی به منوهای مختلف به سادگی انجام می‌پذیرد.

در گلکسی نوت ۱۰ پلاس به طور پیش فرض خبری از نوار ناوبری قدیمی اندروید نیست، اما شما می‌توانید سه دکمه‌ی محبوب را از تنظیمات گوشی فرا بخوانید. به طور پیش فرض با ژست‌های حرکتی، با کشیدن انگشت خود از لبه‌ی زیرین نمایشگر به سمت بالا می‌توانید فرامین مختلف را اجرا نمایید. برای این کار، با سوایپ کردن از قسمت راست لبه‌ی پایینی نمایشگر به سمت بالا عملیات عقبگرد اجرا می‌شود.

با سوایپ کردن از قسمت وسط به صفحه‌ی هوم منتقل می‌شوید و با سوایپ کردن از سمت چپ، اپ‌های اخیری که بر روی دستگاه باز بوده اند اجرا خواهند شد. با فعال سازی GESTURE HINT از تنظیمات، ۳ خط افقی بسیار کوچک در زیر نمایشگر ظاهر خواهند شد. بدین ترتیب شما دقیقا می‌دانید که باید انگشت خود را از کجا به سمت بالا بکشید.

در قسمت اپ‌های اخیر (Recent Apps)، سه نقطه‌ی کوچک در قسمت سمت راست بالای نمایشگر ظاهر می‌شوند که با تپ کردن بر روی آن یک منوی مخصوص باز خواهد شد. اگر شما اپی را سهوا از بکگراند دستگاه پاک کرده باشید، می‌توانید با انتخاب گزینه‌ی ReOpen آن را دوباره فرابخوانید. همچنین شما می‌توانید ژست‌های حرکتی را در هنگام استفاده از S PEN غیرفعال نمایید. بدین ترتیب در هنگام کار با قلم، فرامین ناوبری به طور خودکار اجرا نخواهند شد.

S PEN زیبای گلکسی نوت 10 پلاس

S PEN زیبای گلکسی نوت ۱۰ پلاس

بررسی نوت ۱۰ پلاس را با ویژگی‌های مختلف نرم افزاری آن پی می‌گیریم. در این گوشی از اسپیکرهای استریو در لبه‌های بالا و پایین استفاده شده که صدای بسیار بلند، رسا و واضحی دارند که برای فیلم دیدن و بازی کردن کاملا مناسب است. در تنظیمات صوتی گوشی هم دو گزینه‌ی مخصوص برای دالبی اتموس دیده می‌شود. با فعال کردن اولی، دالبی اتموس به طور خودکار و هوشمند در گوشی شما اعمال خواهد شد و با فعال کردن دومی، دالبی اتموس فقط در هنگام اجرای گیم اعمال می‌شود.

دالبی اتموس یکی از تکنولوژی‌های صوتی دالبی است که صدا را محیطی‌تر از سیستم‌های صوتی معمول پخش می‌کند. در واقع با صدای دالبی اتموس شما می‌توانید جهت پخش صدا در محیط ۳ بعدی اطراف خود را تشخیص دهید. مثلا فرض کنید که در یک فیلم سینمایی، یک اتومبیل با سرعت از سمت چپ تصویر وارد شده و از سمت راست خارج می‌شود. با تکنولوژی دالبی اتموس شما با چشم بسته و فقط از طریق صوت قادر به تشخیص جهت حرکت اتومبیل و موقعیت آن در فضای اطراف خود خواهید بود.

در درون جعبه‌ی گلکسی نوت ۱۰ پلاس یک هدفون AKG موجود است که صدای خروجی از آن فوق العاده باکیفیت بوده و شما به خوبی عمق صدا را احساس می‌کنید. فقط کافی است تا یک آهنگ باکیفیت و بیس دار را با این هدفون پلی نمایید تا به توانایی شگرف آن پی ببرید.

همان طور که در بخش بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر طراحی گفتیم، در این گوشی هیچ دکمه‌ی مخصوصی برای بیکسبی وجود ندارد، اما در قسمت تنظیمات می‌توانید دکمه‌ی پاور را برای فراخوانی دستیار هوشمند سامسونگ تنظیم نمایید. در واقع می‌توان تنظیم نمود که با دو بار فشردن پشت سرهم دکمه‌ی پاور، بیکسبی یا دوربین و یا هر اپ دیگری که دوست دارید باز شود.

محتویات روی نمایشگر گلکسی نوت ۱۰ پلاس را، هم اکنون می‌توان به سادگی بر روی یک کامپیوتر دید. با Samsung Dex حالا فقط از طریق اتصال یک کابل USB-C بین اسمارت فون با PC یا Mac، گوشی شما به کامپیوتر متصل می‌شود. همچنین در PC، شما می‌توانید ناتیفیکیشن‌ها و مسیج‌های گوشی را بر روی ویندوز دریافت نمایید.

در مجموع Samsung Dex ویژگی جذابی است، اما نسخه‌ی دسکتاپ اپ‌های اصلی مثل Samsung Notes چندان جالب طراحی نشده اند و دارای باگ‌هایی می‌باشند. هنوز هم ارتباط نرم افزاری در بین گوشی‌ها و لپ تاپ‌های اپل بسیار قوی تر از سامسونگ است.

 

در گلکسی نوت ۱۰ پلاس بیکسبی همان بیکسبی قدیم است! هنوز هم این دستیار صوتی در شنیدن برخی فرمان‌های ما ناتوان می‌باشد و تبلیغاتی که درباره‌ی هوشمندتر شدن بیکسبی می‌شد چندان پایه و اساس ندارند.

در بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر نرم افزاری، چند ویژگی جدید را در این گوشی می‌بینیم. مثلا شما می‌توانید در هنگام تایپ یک متن، CURSOR (مکان نما) را با دکمه‌ی SPACE کیبورد کنترل نمایید. بدین ترتیب که با نگه داشتن انگشت خود بر روی دکمه‌ی SPACE، کنترل CURSOR را در اختیار می‌گیرید و با حرکت انگشت خود به سمت چپ و راست، مکان نما را در جای دلخواه خود قرار می‌دهید. همچنین شما می‌توانید در قسمت پیامک ها، با استفاده از دو انگشت خود سایز فونت متون را تغییر دهید.

با نوت ۱۰ پلاس شما می‌توانید کارهای روزمره‌ی خود را بهتر از گذشته تنظیم کنید. مثلا در قسمت روتین‌ها می‌توانید برای گوشی تعریف کنید که هرشب از ساعت X تا Y یک برنامه‌ی خاص را برای شما اوپن کرده و سپس ببندد.

اسکرین شات گرفتن از متون بلند در گلکسی نوت ۱۰ پلاس به سادگی انجام می‌پذیرد. وقتی شما از صفحه‌ی گوشی اسکرین شات می‌گیرید، لیستی در زیر نمایشگر ظاهر می‌شود که دارای گزینه‌های مختلفی مثل ادیت و به اشتراک گذاری و… است. با یکی از این گزینه‌ها که با علامت فلش به سمت پایین مشخص شده، شما می‌توانید به طور خودکار از ادامه‌ی متن موجود اسکرین شات تهیه کنید. این ویژگی احتمالا برای دانشجویان بسیار مفید خواهد بود!

از دیگر ویژگی‌های نرم افزاری نوت ۱۰ پلاس می‌توان به تبدیل دست نوشته به تکست اشاره کرد. این اسمارت فون می‌تواند با هوش مصنوعی بالای خود، دست نوشته‌هایی که توسط قلم S PEN نوشته شده اند را به متون تایپی تبدیل کند. البته این ویژگی صددرصد دقیق نیست و گاهی اوقات متون تایپی دارای اشکال می‌باشند، اما در کل ویژگی بسیار جالبی است. حال که حرف از قلم شد، بد نیست تا ادامه‌ی بررسی نوت ۱۰ پلاس را با قلم مخصوص S PEN آن ادامه دهیم.

 

بررسی S PEN و توانایی‌های نوت ۱۰ پلاس

سلاح مخفی گلکسی نوت ها، S PEN می‌باشد که امسال چند حقه‌ی جدید در آستین دارد! شاید همین حقه‌های جدید شما را ترغیب نمایند که چنین اسمارت فون گران قیمتی را بخرید. در واقع عمده تفاوت نوت ۱۰ پلاس با S10 پلاس از نظر مشخصات فنی و ویژگی‌ها در همین S PEN خلاصه می‌شود.

پارسال S PEN با یک جهش چشمگیر به بلوتوث مجهز شد و بدین ترتیب قادر بود تا برخی عملیات‌های اسمارت فون شما را کنترل نماید. مثلا شما در گلکسی نوت ۹ می‌توانید با فشردن دکمه‌ی S PEN عکاسی کنید. اما در نوت ۱۰ و ۱۰ پلاس، S PEN به سنسورهای شتاب سنج و ژیروسکوپ مجهز شده است و بدین ترتیب قادر به فهم موقعیت و جهت حرکت خود در فضا می‌باشد. بنابراین شما با حرکت قلم در فضا می‌توانید فرامینی را برای اسمارت فون خود صادر نمایید، هرچند که این ویژگی هنوز بسیار محدود بوده و جای پیشرفت بسیار زیادی دارد.

s pen گلکسی نوت ۱۰ پلاس که در لبه‌ی سمت راست گوشی جای می‌گیرد. زمانی که قلم در درون دستگاه است، باتری آن به صورت خودکار شارژ می‌شود

s pen گلکسی نوت ۱۰ پلاس که در لبه‌ی سمت راست گوشی جای می‌گیرد. زمانی که قلم در درون دستگاه است، باتری آن به صورت خودکار شارژ می‌شود

اما در بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر S PEN، بد نیست تا کمی از ویژگی‌های آن برای شما بگوییم. S Pen بهترین و ساده ترین راه برای اسکرین شات گرفتن از قسمتی از صفحه نمایش می‌باشد. مهم ترین خاصیت S Pen هم که کاملا مشخص است: شما از طریق این ابزار می‌توانید به سادگی هرچیزی که می‌خواهید را در دفترچه یادداشت گوشی خود بنویسید.

برای این کار فقط کافی است تا دکمه‌ی بالایی S Pen را فشار دهید تا قلم از دل گوشی خارج شود و سپس دفترچه یادداشت گوشی به طور اتوماتیک باز خواهد شد. برای این کار حتی نیاز نیست تا نمایشگر گوشی خود را روشن نمایید. یعنی هرکجا که لازم است فقط S Pen را از گوشی خارج کرده و شروع به نوشتن نمایید! بدین ترتیب سرعت استفاده از S Pen بسیار افزایش یافته است.

در هنگام نوشتن با S PEN، شما می‌توانید بر روی نمایشگر گوشی خود شکل‌ها و سایزهای مختلف قلم را انتخاب نمایید. اگر معمولا از یک قلم خاص استفاده می‌کنید، می‌توانید آن را به عنوان قلم پیش فرض ذخیره کنید تا در آینده هم کارهای خود را با همان قلم انجام دهید. ضمنا در هنگام خروج قلم از دل اسمارت فون، درصدی در بالای صفحه نمایش گوشی ظاهر می‌شود که نشان دهنده‌ی میزان شارژ باتری S PEN است.

شما می‌توانید بر روی تقویم ماهانه‌ی گوشی توسط S Pen علامت گذاری کنید، مثلا دور یک روز مهم خط بکشید. یعنی مثل همان کاری که با تقویم‌های دیواری درون منزل انجام می‌دهیم. همچنین در حال ضبط ویدیو از صفحه نمایش، شما می‌توانید توسط قلم مخصوص گوشی، هر متن یا شکلی را که می‌خواهید به ویدیوی خود اضافه نمایید. در واقع هر چیزی که با قلم بر روی نمایشگر گوشی خود بنویسید در ویدیوی ضبط شده از نمایشگر ثبت می‌شود.

شما می‌توانید بر روی تقویم ماهانه‌ی گوشی توسط S Pen علامت گذاری کنید، مثلا دور یک روز مهم خط بکشید. یعنی مثل همان کاری که با تقویم‌های دیواری درون منزل انجام می‌دهیم. همچنین در حال ضبط ویدیو از صفحه نمایش، شما می‌توانید توسط قلم مخصوص گوشی، هر متن یا شکلی را که می‌خواهید به ویدیوی خود اضافه نمایید. در واقع هر چیزی که با قلم بر روی نمایشگر گوشی خود بنویسید در ویدیوی ضبط شده از نمایشگر ثبت می‌شود.

شما می‌توانید بر روی تقویم ماهانه‌ی گوشی توسط S Pen علامت گذاری کنید، مثلا دور یک روز مهم خط بکشید. یعنی مثل همان کاری که با تقویم‌های دیواری درون منزل انجام می‌دهیم. همچنین در حال ضبط ویدیو از صفحه نمایش، شما می‌توانید توسط قلم مخصوص گوشی، هر متن یا شکلی را که می‌خواهید به ویدیوی خود اضافه نمایید. در واقع هر چیزی که با قلم بر روی نمایشگر گوشی خود بنویسید در ویدیوی ضبط شده از نمایشگر ثبت می‌شود.

جدیدترین ویژگی افزوده شده به S Pen گلکسی نوت، ویژگی Air Gestures می‌باشد. یعنی شما با حرکت دادن S Pen در فضا می‌توانید برخی عملکردهای گوشی مثل اپ دوربین را کنترل نمایید. برای این کار کافی است اپ دوربین را باز نموده (با نگه داشتن دکمه‌ی S Pen، اپ دوربین باز می‌شود) و S Pen را در دست بگیرید. با حرکت S Pen به سمت چپ و راست در فضا، می‌توانید حالت‌های مختلف عکسبرداری و فیلمبرداری را انتخاب نمایید.

با حرکت S Pen به سمت بالا و پایین، بین دوربین عقب و جلو سوئیچ می‌کنید. با S Pen بر روی هوا یک دایره در جهت عقربه‌های ساعت رسم کنید تا دوربین شروع به زوم کردن کند؛ و با رسم یک دایره در خلاف جهت عقربه‌های ساعت، زوم دوربین کاهش می‌یابد. البته در هنگام اجرای تمامی حرکات فوق باید دکمه‌ی مخصوص قلم را فشار داده و نگه دارید.

این ویژگی زمانی بسیار مفید است که اسمارت فون را بر روی یک سه پایه قرار داده اید و می‌خواهید با آن عکس بگیرید. به لطف بلوتوث ۵، شما می‌توانید اسمارت فون خود را حتی از فواصل نسبتا دور کنترل نمایید.

 

بررسی دوربین نوت ۱۰ پلاس

بررسی نوت ۱۰ پلاس را با قسمت دوربین آن پی می‌گیریم، یعنی بخشی که حرف حدیث‌های زیادی را با خود به همراه داشته است. اولا، از نظر سخت افزاری تفاوت خاصی در بین دوربین این گوشی با گوشی‌های S10 دیده نمی‌شود، اما از طرف دیگر، DxOMark بالاترین نمره‌ی تاریخ خود را به دوربین اصلی نوت ۱۰ پلاس داده است، یعنی حتی بالاتر از آیفون XS و هواوی P30 PRO. پس با این حساب بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر دوربین اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند.

در این گوشی از ۵ دوربین مختلف استفاده شده است، چهارتا در پشت و یکی در جلو. در پشت گوشی یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با بازشدگی دیافراگم متغیر f/1.5-2.4، یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی تله فوتو با زوم اپتیکال ۲X، یک دوربین فوق عریض ۱۶ مگاپیکسلی با فاصله کانونی ۱۲ میلی متر و یک دوربین زمان پرواز برای تشخیص عمق صحنه‌ها به کار رفته است. یک سنسور ۱۰ مگاپیکسلی عریض هم در بالای نمایشگر به عنوان دوربین سلفی مورد استفاده قرار گرفته است. ویژگی‌ها و مشخصات فنی این ۵ دوربین را می‌توانید از مطلب مشخصات نوت ۱۰ پلاس مطالعه بفرمایید.

حال بررسی نوت ۱۰ پلاس را از نظر عملکرد اپ دوربین آن پی می‌گیریم. خوشبختانه اپ دوربین این گوشی بسیار سریع و روان است و کار کردن با آن واقعا لذت بخش می‌باشد. حالت‌های مختلف عکاسی و فیلمبرداری با سوایپ کردن به چپ و راست انتخاب می‌شوند و شما می‌توانید به سادگی از هر حالت به حالت بعدی سوئیچ کنید.

 

همان طور که گفتیم، اپ دوربین نوت ۱۰ پلاس دارای چندین حالت مختلف می‌باشد. حالت عکاسی استاندارد و حالت پروفشنال همانند دیگر اسمارت فون‌های سامسونگ عمل می‌کنند. یک حالت با نام اینستاگرام وجود دارد که با استفاده از آن می‌توانید عکس ثبت شده را مستقیما در صفحه‌ی اینستاگرام خود استوری کنید.

حالت شب هم برای عکاسی از محیط‌های بسیار کم نور طراحی شده و با استفاده از آن، سنسور دوربین برای مدت زمان بیشتری در معرض نور قرار می‌گیرد. در عرض یک تا دو ثانیه‌ای که عکاسی با حالت شب طول می‌کشد باید سعی کنید تا دست خود را تا حد امکان ثابت نگه دارید و پس از آن نتیجه‌ی کار قطعا شما را شگفت زده خواهد کرد. در هر چهار حالت ذکر شده (استاندارد، پرو، اینستاگرام، شب)، هر سه دوربین اصلی، تله فوتو و فوق عریض در دسترس شما قرار دارند و می‌توانید از زوم ۰٫۵ تا ۲ برابری (یا حتی بیشتر) استفاده نمایید.

نکته‌ی جالبی که در مورد سیستم دوربین نوت ۱۰ پلاس وجود دارد، پیوستگی زوم دوربین‌های آن می‌باشد. شما می‌توانید از زوم ۰٫۵ تا ۱۰ برابری را برای حالت عکاسی انتخاب کنید. چیزی که مشخص است این است که زوم ۰٫۵X مربوط به دوربین فوق عریض، زوم ۱X برای دوربین اصلی و زوم ۲X برای دوربین تله فوتو می‌باشند.

اما دقیقا معلوم نیست که در بین این اعداد چه اتفاقی می‌افتد. یعنی مثلا ما نمی‌دانیم که در زوم ۰٫۷X یا ۱٫۵X از کدام دوربین‌ها و به چه شکلی استفاده می‌شود. حتی معلوم نیست که در زوم‌های بالاتر از ۲X، دستگاه چگونه و با چه ترکیبی از زوم اپتیکال دوربین تله فوتو و زوم دیجیتال دوربین اصلی استفاده می‌نماید. اما هرچه که هست، نوت ۱۰ پلاس این کار را به خوبی انجام می‌دهد و نتیجه‌ی به دست آمده قابل قبول می‌باشد. زوم کردن و از زوم خارج شدن به صورت کاملا پیوسته صورت می‌گیرد و شما اصلا متوجه سوئیچ کردن در بین دوربین‌های مختلف گوشی نخواهید شد.

به ترتیب از راست به چپ: دوربین‌های فوق عریض، تله فوتو و استاندارد گلکسی نوت ۱۰ پلاس

از دیگر حالت‌های عکاسی نوت ۱۰ پلاس می‌توان به panorama و Food و Live Focus اشاره نمود. در حالت پاناروما به غیر از عکاسی افقی می‌توانید حالت پانارومای عمودی را هم تجربه کنید و مثلا با دوربین گوشی از یک برج بسیار بلند عکس بگیرید. در حالت فود با استفاده از هوش مصنوعی، دوربین با ایجاد تغییراتی (مثلا اشباع بیشتر رنگ ها) تصویر ثبت شده از غذا را بسیار زیباتر نمایش می‌دهد.

در حالت لایوفوکوس هم از دوربین TOF برای تشخیص عمق استفاده می‌شود. بدین ترتیب که دوربین ابتدا سوژه‌ی مورد نظر شما را به طور هوشمند تشخیص می‌دهد و سپس بکگراند تصویر را مات می‌نماید. شما می‌توانید فیلترهای مختلفی را در حالت لایوفوکوس انتخاب نمایید (مثل فیلتر سیاه و سفید و یا دایره‌های بزرگ). البته در این حالت شما نمی‌توانید از دوربین فوق عریض استفاده نمایید. حالت panorama و Food هم فقط با دوربین اصلی کار می‌کنند.

به غیر از مواردی که پیشتر گفتیم، هوش مصنوعی بالای نوت ۱۰ پلاس واقعا در عکاسی به شما کمک خواهد کرد. مثلا با فعال کردن HDR، این ویژگی به طور خودکار و در هر زمانی که نیاز باشد در عکاسی اعمال خواهد شد. دوربین گلکسی نوت ۱۰ پلاس به سرعت سوژه یا منظره‌ی پیش روی خود را شناسایی می‌کند و ضمنا می‌تواند بهترین قاب ممکن برای عکاسی را به شما پیشنهاد دهد.

نوت ۱۰ پلاس این کار را واقعا عالی انجام می‌دهد و قاب‌های پیشنهادی آن برای عکاسی کاملا منطقی می‌باشند، به طوری که در چند بار تلاش، ما موفق به فریب دادن دوربین برای انتخاب قاب اشتباه نشدیم!

بررسی نوت ۱۰ پلاس را با عملکرد دوربین‌های آن ادامه می‌دهیم. یادآوری می‌کنم که زوم ۰٫۵X مطلقا برای دوربین فوق عریض، زوم ۱X برای دوربین اصلی و زوم ۲X برای دوربین تله فوتو می‌باشند و ما تست‌های خود را در اعداد ذکر شده انجام دادیم، زیرا اطلاع دقیقی از نحوه‌ی ترکیب دوربین‌ها در نوت ۱۰ پلاس در زوم‌های دیگر در دسترس نیست.

در هنگام روشنایی روز، عملکرد هر سه دوربین گوشی فوق العاده خوب می‌باشند و مخصوصا دوربین اصلی توانایی بسیار بالایی در حفظ تعادل در بین سایه روشن‌های صحنه‌ی پیش روی خود دارد. دوربین‌های سامسونگ قبلا به اشباع بیش از حد رنگ‌ها شهره بودند، اما در نوت ۱۰ پلاس اصلا خبری از اشباع غیرواقعی رنگ‌ها نیست و تصاویر ثبت شده از نظر رنگ تطابق بسیار بالایی با واقعیت دارند. حتی در برخی موارد مشاهده شد که رنگ سبز در تصاویر کمی کمرنگ تر از واقعیت ثبت می‌شود، البته فقط کمی!

در اینجا رنگ سبز توسط دوربین اصلی گلکسی نوت 10 پلاس کمی کمرنگ تر از واقعیت ثبت شد

در اینجا رنگ سبز توسط دوربین اصلی گلکسی نوت ۱۰ پلاس کمی کمرنگ تر از واقعیت ثبت شد

دوربین فوق عریض این گوشی رزولوشن کافی برای ثبت یک عکس با زاویه دید بالای ۱۲۰ درجه را دارد و بنابراین هیچگونه خمیدگی در لبه‌های تصاویر ثبت شده با آن مشاهده نمی‌شود. دوربین تله فوتوی این گوشی هم اگرچه کار خود را در زوم ۲X به نحو احسن انجام می‌دهد، اما در مقایسه با دوربین ۵X هواوی P30 پرو بازیچه‌ای بیش نیست!

همچنین با توجه به رزولوشن نه چندان بالای دوربین‌های این اسمارت فون، تصاویر با زوم‌های بالاتر از ۲X اصلا تعریفی ندارند. زیرا در این موارد دوربین به صورت دیجیتالی برای روی صحنه زوم می‌کند، یعنی این کار را با کشیدن تصویر انجام می‌دهد. در نتیجه رزولوشن تصویر به شدت کاهش پیدا می‌کند و بالطبع، تصاویر کیفیت و وضوح پایینی خواهند داشت.

در ادامه‌ی بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر دوربین، عملکرد دوربین‌های آن را با نمایش چند نمونه بیشتر تشریح می‌نماییم.

همانطور که در ادامه می‌بینید، عملکرد هر سه دوربین پشتی گوشی در هنگام روز بسیار خوب و درجه یک می‌باشند. مخصوصا دوربین اصلی نوت ۱۰ پلاس که بسیار حرفه‌ای عمل می‌کند:

دوربین فوق عریض گلکسی نوت 10 پلاس در روشنایی روز

دوربین فوق عریض گلکسی نوت ۱۰ پلاس در روشنایی روز

دوربین تله فوتوی گلکسی نوت 10 پلاس در روشنایی روز

دوربین تله فوتوی گلکسی نوت ۱۰ پلاس در روشنایی روز

دوربین اصلی گلکسی نوت 10 پلاس در روشنایی روز

دوربین اصلی گلکسی نوت ۱۰ پلاس در روشنایی روز

در هنگام شب و در حالت عکاسی استاندارد، عملکرد دوربین اصلی نوت ۱۰ پلاس همچنان قابل قبول می‌باشد، اما کیفیت تصاویر دوربین‌های فوق عریض و تله فوتو چندان تعریفی ندارند:

دوربین تله فوتو در هنگام شب، حالت استاندارد

دوربین تله فوتو در هنگام شب، حالت استاندارد

دوربین فوق عریض در هنگام شب، حالت استاندارد

دوربین فوق عریض در هنگام شب، حالت استاندارد

دوربین اصلی در هنگام شب، حالت استاندارد

دوربین اصلی در هنگام شب، حالت استاندارد

اما با سویچ کردن به حالت night mode شرایط کاملا دگرگون می‌شود:

دوربین اصلی در هنگام شب، night mode

دوربین اصلی در هنگام شب، night mode

دوربین فوق عریض در هنگام شب، night mode

دوربین فوق عریض در هنگام شب، night mode

دوربین تله فوتو در هنگام شب، night mode

دوربین تله فوتو در هنگام شب، night mode

دوربین اصلی گلکسی نوت 10 پلاس در هنگام شب در حالت عکاسی شب

دوربین اصلی گلکسی نوت ۱۰ پلاس در هنگام شب در حالت عکاسی شب

دوربین اصلی گلکسی نوت 10 پلاس در هنگام شب در حالت عکاسی استاندارد

دوربین اصلی گلکسی نوت ۱۰ پلاس در هنگام شب در حالت عکاسی استاندارد

با استفاده از حالت night mode، دوربین اصلی نوت ۱۰ پلاس تصاویری را در تاریکی تقریبا مطلق ثبت می‌کند که چیزی کمتر از جادو نیست!

night mode گلکسی نوت 10 پلاس در تاریکی تقریبا مطلق

night mode گلکسی نوت ۱۰ پلاس در تاریکی تقریبا مطلق

برای اینکه متوجه تاریکی محیط در هنگام ثبت تصویر بالا شوید، از همان محیط با دوربین هواوی میت ۱۰ لایت تصاویری را ثبت کردیم:

mate 10 lite بدون استفاده از night mode

mate 10 lite بدون استفاده از night mode

mate 10 lite با استفاده از night mode

mate 10 lite با استفاده از night mode

این تصویر با اسمارت فون میت 10 لایت در شرایطی که هیچ لامپی در اتاق روشن نبود گرفته شده است

این تصویر با اسمارت فون میت ۱۰ لایت در شرایطی که هیچ لامپی در اتاق روشن نبود گرفته شده است

night mode با گلکسی نوت 10 پلاس در همان شرایط!

night mode با گلکسی نوت ۱۰ پلاس در همان شرایط!

پس بیهوده نیست که DxOMark دوربین اصلی نوت ۱۰ پلاس را به عنوان برترین دوربین اسمارت فون‌های تاریخ انتخاب می‌کند. این دوربین توانایی بسیار بالایی در ثبت عکس در هر نوع شرایط محیطی را دارد.

نمونه‌ای دیگر از کار فوق العاده‌ی دوربین اصلی گلکسی نوت 10 پلاس

نمونه‌ای دیگر از کار فوق العاده‌ی دوربین اصلی گلکسی نوت ۱۰ پلاس

بررسی نوت ۱۰ پلاس را همچنان با عملکرد سیستم دوربین آن پی می‌گیریم. در ابتدای بخش گفتیم که در این گوشی از یک دوربین سه بعدی TOF (مخفف Time of Flight به معنی زمان پرواز) برای عکاسی پرتره استفاده شده است. همان طور که از اسمش پیداست، دوربین TOF نوعی دوربین است که فاصله موضوع را بر پایه سرعت نور برای هر نقطه از تصویر مشخص می‌نماید.

فاصله هر نقطه از تصویر در این دوربین توسط یک لیزر یا پالس نوری محاسبه می‌شود. در واقع این دوربین با ارسال پالس‌هایی به محیط و با اندازه گیری زمان بازگشت پالس‌ها به دوربین، فاصله‌ی اجسام از اسمارت فون شما را محاسبه می‌نماید. بدین ترتیب این دوربین (که به آن سنسور تشخیص عمق هم گفته می‌شود) می‌تواند از اشیای پیش روی خود یک تصویر عمق دار ایجاد کند.

حال از یک دوربین TOF در گلکسی نوت ۱۰ پلاس استفاده شده تا عکاسی پرتره با این گوشی به یک تجربه‌ی فوق العاده تبدیل شود. اگر شما از یک سوژه‌ی انسانی عکاسی می‌کنید، در حالت لایوفوکوس به خوبی سوژه‌ی شما از بکگراند تصویر مجزا شده و تصویر هنری بسیار جالبی ثبت خواهد شد. البته باید دقت کنید که بین سوژه و بکگراند تصویر فاصله‌ی معناداری وجود داشته باشد. در عکاسی از یک محیط شلوغ، حالت لایوفوکوس نوت ۱۰ پلاس چندان عملکرد خوبی نخواهد داشت که البته این موضوع کاملا طبیعی است.

همچنین در عکاسی از سوژه‌های بسیار بزرگ و یا سوژه‌هایی که اختلاف عمق زیادی در بین قسمت‌های مختلف آنها وجود دارد، باز هم حالت لایوفوکوس نوت ۱۰ پلاس با مشکل روبه رو خواهد شد. مثلا در تصویر زیر از حالت لایوفوکوس برای عکاسی از یک لوستر استفاده شده است. همانطور که می‌بینید، به دلیل اختلاف سطحی که در بین لبه‌ها و مرکز لوستر وجود دارد (زیرا سطح بیرونی لوستر در فضا به صورت محدب می‌باشد)، دوربین کمی در تشخیص مرزهای تصویر اشتباه نموده است و کمی از قسمت‌های چپ و راست و پایین لوستر را مات کرده است. ضمن اینکه فضای بین شاخه‌های لوستر و سطح سقف اصلا مات نشده اند.

حالت لایوفوکوس با گلکسی نوت 10 پلاس در عکاسی از سوژه‌ای که اختلاف سطح در بین قسمت‌های مختلف آن وجود دارد

حالت لایوفوکوس با گلکسی نوت ۱۰ پلاس در عکاسی از سوژه‌ای که اختلاف سطح در بین قسمت‌های مختلف آن وجود دارد

البته این توضیحات فقط برای عاشقان عکاسی و حرفه‌ای ترها کاربرد دارد و هدف ما از ارائه‌ی این توضیحات بیان ضعف‌های تکنولوژیکی دوربین TOF بود، وگرنه اکثر ما از حالت لایوفوکوس برای عکاسی پرتره از خود یا دوستانمان استفاده می‌کنیم و لایوفوکس نوت ۱۰ پلاس هم برای این کار عالی است!

اکنون به بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر عملکرد دوربین جلو می‌پردازیم. دوربین سلفی این گوشی که به طور وسیعی با ویژگی‌های هوش مصنوعی همراه شده، در اکثر مواقع عملکرد بسیار خوبی دارد. اولا، اگرچه برخلاف گلکسی S10 پلاس خبری از سنسور تشخیص عمق در قسمت جلوی نوت ۱۰ پلاس نیست، اما با استفاده از هوش مصنوعی، شما می‌توانید تصاویر پرتره‌ی بسیار زیبایی را با دوربین جلوی این گوشی ثبت کنید و از فیلترهای مختلفی در عکس‌های خود استفاده نمایید. یعنی می‌توانید بکگراند تصاویر سلفی را مات نمایید و یا بکگراند را با افزودن فیلترهایی مثل دایره‌های بزرگ و… زیباتر کنید.

دوما، حالت زیباسازی صورت در دوربین سلفی نوت ۱۰ پلاس به بهترین شکل ممکن انجام می‌شود. یعنی در حالی که هیچ تغییر خاصی در فرم صورت شما ایجاد نمی‌شود، اما عکس‌های سلفی که با نوت ۱۰ پلاس ثبت می‌کنید بسیار زیبا می‌باشند. مثلا پوست صورت شما کمی صاف تر و شفاف تر از حالت واقعی به نمایش درمی آید و فک شما به مقدار کمی باریکتر می‌شود.

همان طور که گفتیم این تغییرات به صورت کاملا هوشمندانه‌ای صورت می‌پذیرند که شما اصلا متوجه آنها نمی‌شوید. تنها چیزی که متوجه خواهید شد این است که صورت خود را در دوربین جلوی نوت ۱۰ پلاس زیباتر از آینه‌ی منزل خود خواهید دید!

اما وقتی یک منبع نور قوی در پشت سر شما قرار داشته باشد، عملکرد دوربین سلفی نوت ۱۰ پلاس با مشکل جدی روبه رو می‌شود. در این حالت دیگر خبری از هوش مصنوعی نیست، حالت لایوفوکوس به خوبی عمل نمی‌کند و زیباسازی صورت هم به کلی فراموش می‌شود! ضمن اینکه دوربین به سختی قادر به حفظ تعادل سطوح مختلف نور در تصویر خواهد بود. حداقل تصاویری که ما در این حالت از چهره‌ی خود ثبت کردیم آنقدر زشت بودند که به سرعت به سطل آشغال دستگاه منتقل شدند!

عملکرد دوربین سلفی نوت ۱۰ پلاس در هنگام شب هم نسبتا خوب می‌باشد، هرچند که عالی نیست. همچنین در هنگام شب، چه برای دوربین جلو و چه دوربین عقب، حالت لایوفوکوس به خوبی عمل نمی‌کند.

و در پایان بخش دوربین به بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر فیلمبرداری می‌رسیم. این گوشی قادر به ثبت ویدیوهای با کیفیت ۴K در سرعت ۳۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه می‌باشد. در حالت اسلوموشن هم ویدیوهای فول اچ‌دی در سرعت ۲۴۰fps ضبط می‌شوند و در حالت سوپراسلوموشن، ویدیوهای اچ‌دی با سرعت ۹۶۰fps ضبط خواهند شد، یعنی ۳۲ بار آرام تر از حالت معمول! حالت سوپراسلوموشن گلکسی نوت ۱۰ پلاس قطعا ویژگی بسیار جالبی است که می‌تواند شما را مدت‌ها سرگرم نماید.

نوت ۱۰+ ویدوها را با صدای استریو ضبط می‌کند. با وجود ویژگی پایدارسازی اپتیکال تصویر ‘Super Steady’، ویدیوهای ضبط شده با این گوشی روان تر از اسمارت فون‌هایی چون iPhone XS و Note 9 و حتی گلکسی S10+ می‌باشند. اما جالبترین ویژگی این گوشی در قسمت فیلمبرداری، اضافه شدن حالت Live Focus Video به آن است. در این حالت می‌توانید از یک سوژه‌ی در حال حرکت (مثلا یک اسب) فیلم بگیرید و به طور همزمان بکگراند سوژه را مات و یا سیاه و سفید نمایید. با اینکه در جالب بودن این ویژگی شکی نیست، اما Live Focus Video هنوز راه زیادی را برای رسیدن به بلوغ در پیش دارد.

 

بررسی باتری نوت ۱۰ پلاس

و در آخر به بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر باتری می‌رسیم. این گوشی به یک باتری لیتیوم یونی بزرگ ۴۳۰۰ میلی آمپرساعتی مجهز شده است. نوت ۱۰ پلاس از تکنولوژی سوپرشارژ ۴۵ واتی، شارژ وایرلس ۱۵ واتی و شارژ وایرلس معکوس ۹ واتی (حالت پاوربانک) پشتیبانی می‌نماید. اما عملکرد باتری این گوشی در واقعیت چگونه است؟

نمایشگر گلکسی نوت ۱۰ پلاس بسیار بزرگ و پرنور است و علاوه بر این، رزولوشن نمایشگر این گوشی بسیار بالا است. پس انتظار می‌رود که عمر باتری این گوشی خیلی بالا نباشد. اما در عمل، باتری نوت ۱۰ پلاس دوام بسیار بالایی دارد و با یک بار شارژ کامل حتی می‌تواند تا بیش از یک روز به شما خدمت کند. باتری این گوشی در تست باتری gsmarena درجه استقامت ۱۰۷ ساعت را کسب کرده که عدد بسیار بالایی است. در مقایسه با آن، Google Pixel 3 و Apple iPhone XS Max به ترتیب اعداد ۶۹ و ۷۹ ساعت را در این تست کسب نموده اند.

حال اگر شما نور صفحه‌ی نوت ۱۰ پلاس را کمتر کنید و رزولوشن نمایشگر را به جای +QHD بر روی +FHD قرار دهید، عمر باتری آن افزایش چشمگیری خواهد داشت. اما در غیر این صورت هم هیچ جای نگرانی نیست، زیرا باتری دستگاه با شارژر مخصوص خود به سرعت شارژ می‌شود. در تستی که ما انجام دادیم، دقیقا در عرض ۳۰ دقیقه باتری گوشی از ۱۳ تا ۶۳ درصد شارژ شد، یعنی ۵۰ درصد.

اما در صورتی که با گوشی خود زیاد فیلم ببینید و بازی کنید، باتری این گوشی تقریبا با سرعت بالایی خالی می‌شود و دلیل آن هم نمایشگر بزرگ، پرنور و با تراکم پیکسلی بالای نوت ۱۰ پلاس است. با تمام این اوصاف شاید باتری یکی از نقاط قوت اصلی این اسمارت فون نباشد، اما قطعا ار نقاط ضعف آن هم نیست!

در مجموع می‌توان گفت که تجربه‌ی استفاده از گلکسی نوت ۱۰ پلاس می‌تواند بسیار فوق العاده باشد، در صورتی که با ابعاد بزرگ این دستگاه کنار بیایید! در واقع منظور ما این است که قبل از خرید این گوشی باید نیازهای خود را به طور دقیق بشناسید. ابعاد بسیار بزرگ نوت ۱۰ پلاس چه مزیتی برای شما خواهد داشت؟ آیا شما یک کارآفرین هستید و یا از S PEN گوشی به طور مکرر برای نوشتن گزارش کارهای روزانه‌ی خود استفاده می‌نمایید؟ آیا نوت ۱۰ پلاس جای تبلت را برای شما پر خواهد کرد؟

در مجموع می‌توان گفت که تجربه‌ی استفاده از گلکسی نوت ۱۰ پلاس می‌تواند بسیار فوق العاده باشد، در صورتی که با ابعاد بزرگ این دستگاه کنار بیایید! در واقع منظور ما این است که قبل از خرید این گوشی باید نیازهای خود را به طور دقیق بشناسید. ابعاد بسیار بزرگ نوت ۱۰ پلاس چه مزیتی برای شما خواهد داشت؟ آیا شما یک کارآفرین هستید و یا از S PEN گوشی به طور مکرر برای نوشتن گزارش کارهای روزانه‌ی خود استفاده می‌نمایید؟ آیا نوت ۱۰ پلاس جای تبلت را برای شما پر خواهد کرد؟

بیشتر بخوانید: مشخصات گلکسی نوت ۱۰ / مشخصات نوت ۱۰ پلاس

جمع بندی، نتیجه گیری و معرفی رقبای Note 10 Plus

به پایان مطلب بررسی نوت ۱۰ پلاس می‌رسیم. حال باید ببینیم که این دستگاه مناسب چه نوع کاربرانی می‌باشد؟ مطلب بسیار طولانی شد و بد نیست تا به طور خلاصه مشخصات این اسمارت فون را مرور نماییم.

نوت ۱۰ پلاس از نظر ابعاد بسیار بزرگ است، ولی طراحی بسیار خوبی دارد. در واقع با وجود نمایشگر ۶٫۸ اینچی، کار سامسونگ در جمع و جور کردن این گوشی عالی بوده است. اما اگر از سایز بزرگ این اسمارت فون گلایه دارید، آنگاه گلکسی نوت ۱۰ با ابعاد بسیار کوچکتر در خدمت شماست! با این حال سایز بزرگ نوت ۱۰ پلاس برای افرادی که تمامی کارهای شخصی خود را با تلفن همراه انجام می‌دهند و حتی از آن به عنوان دفترچه یادداشت استفاده می‌کنند بسیار مفید است. در واقع گلکسی نوت ۱۰ پلاس تا حد زیادی نیاز شما به یک تبلت و حتی یک لپ تاپ را رفع می‌کند.

نمایشگر نوت ۱۰ پلاس هم با رزولوشن QHD پلاس و نرخ رفرش ۹۰ هرتز از بهترین نمایشگرهای امولد تاریخ می‌باشد که بالاترین نمره‌ی تاریخ را در تست‌های DisplayMate کسب نموده است. در قسمت پردازنده، Exynos 9825 توانایی بسیار بالایی در انجام هر نوع پردازشی دارد و با وجود واحد پردازش گرافیکی Mali-G76 MP12، در اجرای تمامی گیم‌های اندرویدی خیالی آسوده خواهید داشت. ضمن اینکه همانند نوت ۹، در نوت ۱۰ پلاس هم از سیستم خنک کننده‌ی پردازنده استفاده شده تا در هنگام اجرای طولانی مدت بازی، دمای دستگاه شما بیش از اندازه بالا نرود. پس گلکسی نوت ۱۰ پلاس هم برای عاشقان فیلم و سریال و هم برای بازی خورها دستگاه بسیار مناسبی است.

همان طور که در خلال بررسی نوت ۱۰ پلاس از نظر دوربین اشاره کردیم، سیستم دوربین این گوشی بسیار قدرتمند است و توانایی بسیار بالایی برای عکاسی در هر شرایطی را دارد. پس نوت ۱۰ پلاس دستگاه بسیار مناسبی برای عاشقان عکاسی می‌باشد. سیستم صوتی این گوشی هم بسیار قوی است و با هدفون‌های AKG شما از شنیدن موسیقی سیر نمی‌شوید. ضمن اینکه نوت ۱۰ پلاس به باتری بسیار قدرتمندی مجهز شده که با تکنولوژی سوپرفست شارژ با سرعت سرسام آوری شارژ می‌شود.

قلم مخصوص نوت ۱۰ پلاس که به وسیله‌ی بلوتوث به گوشی متصل شده و با سنسورهای شتاب سنج و ژیروسکوپ قادر به کنترل دوربین گوشی شما می‌باشد، از دیگر ویژگی‌های اصلی این اسمارت فون است. نام سری نوت سامسونگ همواره با نام S PEN گره خورده و اکنون که شاهد چنین پیشرفت بزرگی در تکنولوژی این قلم هستیم، باید بسیار خرسند باشیم.

و در آخر باید به تمجید از رابط کاربری جدید سامسونگ بپردازیم. با ONE UI استفاده از یک اسمارت فون با چنین ابعاد بزرگی بسیار آسان خواهد بود. در ONE UI همه چیز تحت کنترل شما است و دسترسی به منوها و تنظیمات مختلف به سادگی صورت می‌پذیرد.

در مجموع می‌توان گفت که تجربه‌ی استفاده از گلکسی نوت ۱۰ پلاس می‌تواند بسیار فوق العاده باشد، در صورتی که با ابعاد بزرگ این دستگاه کنار بیایید! در واقع منظور ما این است که قبل از خرید این گوشی باید نیازهای خود را به طور دقیق بشناسید. ابعاد بسیار بزرگ نوت ۱۰ پلاس چه مزیتی برای شما خواهد داشت؟ آیا شما یک کارآفرین هستید و یا از S PEN گوشی به طور مکرر برای نوشتن گزارش کارهای روزانه‌ی خود استفاده می‌نمایید؟ آیا نوت ۱۰ پلاس جای تبلت را برای شما پر خواهد کرد؟

اما اگر فقط به دنبال جدیدترین گلکسی نوت سامسونگ می‌باشید و از آن فقط به عنوان یک اسمارت فون استفاده می‌نمایید، ما پیشنهاد می‌کنیم که گلکسی نوت ۱۰ را به جای نوت ۱۰ پلاس انتخاب کنید. نوت ۱۰ دارای ابعاد عاقلانه تری نسبت به مدل پلاس می‌باشد، در حالی که از نظر ویژگی و مشخصات فنی فرق خاصی با آن ندارد. ضمن اینکه قیمت آن چندمیلیون تومانی کمتر است. حتی اگر قلم مخصوص نوت ۱۰ برای شما کارایی چندان زیادی ندارد، انتخاب گلکسی S10 و S10 پلاس بسیار عاقلانه تر خواهد بود. سری S10 و نوت ۱۰ سامسونگ به غیر از S PEN تفاوت زیادی از نظر سخت افزاری با یکدیگر ندارند. ضمن اینکه قیمت گلکسی S10ها در مقایسه با نوت ۱۰ و نوت ۱۰+ بسیار پایین تر می‌باشد.

شایان ذکر است این بررسی با همکاری فروشگاه کاکتوس تهیه و تنظیم شده است، گروه کاکتوس به صورت تخصصی در زمینه فروش و توزیع اسمات فون‌های پرچمدار در ایران فعالیت می‌کند.

۲ دیدگاه

2 دیدگاه

  1. علی پوربافرانی

    علی پوربافرانی

    ۶ شهریور ۱۳۹۸ at ۱۱:۰۳

    من هم بررسی مفصلی روی این گوشی داشتم،
    به نظرم قواره و ابعاد خیلی بیش از اندازه بزرگ شده و خیلی ضفاف باید بگم که گوشی در اختیار کاربر نیست، این کاربر هستش که در اختیار و کنترل گوشی هست…
    فرای ابعاد باید بگم که بدنه انقدر حساس به اثر انگشت هستش که عملا اجازه نمیده از زیبایی و کیفیت ساختش لذت ببرید!
    تنها نقطه قوت این گوشی رو نسبت به رقباش دوربین میدونم و باید بگم در کنار قلم کاربردی نوت ۱۰ میشه روش حساب ویژه ای باز کرد.
    البته ابدا نباید از شارژر معکوس و باتری Super Fast Charge تعبیه شده در این دستگاه چشم پوشی کرد…

    ۳+
  2. علی پوربافرانی

    علی پوربافرانی

    ۶ شهریور ۱۳۹۸ at ۱۱:۲۳

    راستی اون لوستر درب و داغون اون وسط چی میگه ؟ ?

    ۳+

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا