تلفن همراه

بررسی نوت ۱۰: جمع و جورترین گلکسی نوت تاریخ

بررسی نوت ۱۰ | Samsung Galaxy Note 10 زیر ذره بین نت‌نوشت
۱+

Samsung Galaxy Note 10 به همراه نوت ۱۰ پلاس، آخرین پرچمداران سری نوت سامسونگ در سال ۲۰۱۹ را تشکیل می‌دهند. در این بین، گلکسی نوت ۱۰ دستگاه کوچکتر و جمع و جورتری است که استفاده از آن را بی نهایت لذت بخش تر می‌کند. طراحی بسیار زیبا، نمایشگر باکیفیت و پرنور، باتری قوی، دوربین خوب و عملکرد سریع تنها بخشی از ویژگی‌های این دستگاه می‌باشند. اما قلم مخصوص سری نوت که این بار با ” Air gestures” همراه شده را می‌توان بزرگترین آپگرید نوت ۱۰ نسبت به گذشته نامید. در ادامه با بررسی نوت ۱۰ با نت نوشت همراه باشید.

بررسی نوت ۱۰

نقاط قوت و ضعف

نقاط قوت:
زیبا و خوش دست و جمع و جور، نمایشگر بزرگ و پرنور، باتری قوی، ویژگی‌های جالب در قسمت فیلمبرداری با دوربین

نقاط ضعف:
عدم پشتیبانی از جک ۳٫۵ میلی متری هدفون و MicroSD

بیشتر بخوانید: بررسی نوت ۱۰ پلاس: آیا سامسونگ همچنان بهترین سازنده‌ی اسمارت فون‌های اندرویدی در دنیا است؟

Galaxy Note 10 برادر کوچکتر نوت ۱۰ پلاس و آخرین پرچمدار سری نوت سامسونگ تا به امروز می‌باشد. اگرچه از نظر مشخصات فنی و ویژگی‌ها تفاوت خیلی بزرگی در بین این دو گوشی نیست، ولی ابعاد کوچکتر نوت ۱۰ باعث شده تا استفاده از این گوشی بسیار راحت تر باشد. در واقع گلکسی نوت ۱۰ به دلیل خوش دست تر بودن، طرفداران بیشتری در مقایسه با نوت ۱۰ پلاس دارد.

البته نوت ۱۰ نسبت به نوت ۱۰ پلاس چند دانگرید داشته است. مثلا در نمایشگر این گوشی به جای رزولوشن +QHD به رزولوشن +FHD بسنده شده است، ولی در عمل با تراکم پیکسلی بالای ۴۰۰PPI شما متوجه این موضوع نخواهید شد. ضمن اینکه با کاهش رزولوشن نمایشگر، از نظر تئوری باید عمر باتری افزایش یابد که می‌تواند یک نکته‌ی مثبت برای این دستگاه باشد.

 

برخلاف نوت ۱۰ پلاس، خبری از اسلات کارت حافظه جانبی در نوت ۱۰ نیست، ولی با ۲۵۶ گیگ حافظه داخلی، نیاز چندانی هم به MicroSD نخواهید داشت. رم این گوشی هم به جای ۱۲ گیگ فقط ۸ گیگ می‌باشد، ولی ۸ گیگ RAM قطعا برای یک اسمارت فون سال ۲۰۱۹ کافی است و احتمالا هیچ کاربری در دنیا هم اکنون نیازی به ۱۲ گیگ RAM در اسمارت فون خود نخواهد داشت. مگر با یک اسمارت فون اندرویدی قرار است چه کاری انجام دهیم؟!

در ادامه‌ی بررسی نوت ۱۰ می‌توانیم به حذف دوربین زمان پرواز در آن اشاره کنیم. این دوربین در نوت ۱۰ پلاس برای تشخیص عمق صحنه‌ها در هنگام عکاسی و فیلمبرداری و افزودن بلار و افکت‌های مختلف به بکگراند تصویر کمک می‌کند. اما نوت ۱۰ هم می‌تواند تمامی این کارها را با نرم افزار قوی خود انجام دهد.

یعنی با اینکه دارای سخت افزار لازم برای تشخیص عمق نیست، ولی از نظر نرم افزاری و با سیستم عامل اندروید ۹ قادر به افزودن افکت‌های بوکه در تصاویر می‌باشد. همچنین حالت لایوفوکوس در فیلمبرداری به سری نوت ۱۰ سامسونگ افزوده شده که ویژگی بسیار جالبی می‌باشد. با این حال به نظر می‌رسد که در برخی شرایط، نوت ۱۰ پلاس در حالت لایوفوکوس بهتر و دقیق تر از نوت ۱۰ عمل می‌نماید.

بیشتر بخوانید: مشخصات گلکسی نوت ۱۰ / مشخصات نوت ۱۰ پلاس

برخلاف گلکسی نوت 10 پلاس، خبری از دوربین زمان پرواز در سیستم دوربین نوت 10 نیست

برخلاف گلکسی نوت ۱۰ پلاس، خبری از دوربین زمان پرواز در سیستم دوربین نوت ۱۰ نیست

به غیر از موارد فوق تفاوت دیگری در بین نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس دیده نمی‌شود، مگر در بحث ابعاد. گلکسی نوت ۱۰ از نظر طول و عرض نسبت به نوت ۱۰ پلاس بسیار کوچکتر شده و همین موضوع باعث می‌شود تا استفاده از این اسمارت فون با یک دست بسیار آسان تر باشد.

در واقع نوت ۱۰ از نظر سایز همانند یک اسمارت فون معمولی است و مثل نوت ۱۰ پلاس “بیش از حد بزرگ” نمی‌باشد! گلکسی نوت ۱۰ یک اسمارت فون کاملا قابل حمل است که به سادگی در جیب شما جای می‌گیرد. با این حال نمایشگر این گوشی به اندازه‌ی کافی بزرگ است تا از آن به عنوان یک دفترچه یادداشت استفاده کنید و از مزیت‌های S PEN بهره مند شوید.

در ادامه‌ی بررسی نوت ۱۰ می‌توانیم به این موضوع اشاره کنیم که این گوشی از نظر سخت افزاری تفاوت خاصی با اسمارت فون‌های سری S10 ندارد. حتی از نظر ظاهری هم تفاوت خیلی بزرگی در بین گلکسی نوت ۱۰ و گلکسی S10 پلاس دیده نمی‌شود، مگر تغییر جای دوربین سلفی. با این حال چه چیزی باعث می‌شود تا گلکسی نوت ۱۰ اینچنین در بین کاربران محبوب شود؟ در ادامه‌ی مطلب بررسی نوت ۱۰ به این موضوع خواهیم پرداخت.

 

دسترسی و قیمت نوت ۱۰

Galaxy Note 10 در تاریخ ۷ آگوست ۲۰۱۹ در شهر نیویورک به طور رسمی معرفی شد و فروش جهانی آن نیز از ۲۳ آگوست آغاز گشت. گلکسی نوت ۱۰ هم اکنون در بازار جهانی در حدود ۹۵۰ دلار قیمت خورده است و شما می‌توانید آن را با قیمت ۱۲ میلیون تومان از بازار موبایل ایران تهیه فرمایید. ورود این اسمارت فون به بازار ایران به روزهای آخر مرداد ۹۸ برمی گردد. نوت ۱۰ در بدو ورود به ایران در حدود ۱۵ میلیون تومان قیمت داشت که خوشبختانه با گذشت چند هفته قیمت آن متعادل تر شده است.

مقایسه ابعادی و تفاوت‌های ظاهری گلکسی نوت 10 و نوت 10 پلاس

مقایسه ابعادی و تفاوت‌های ظاهری گلکسی نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس

بررسی طراحی نوت ۱۰

بررسی نوت ۱۰ را با قسمت طراحی آن آغاز می‌کنیم. قطعا طراحی این اسمارت فون بزرگترین نقطه قوت آن می‌باشد. سامسونگ توانسته تا سخت افزار قدرتمند این گوشی را به همراه یک قلم مخصوص در یک پکیج بسیار زیبا و سبک وزن و جمع و جور جای دهد. گلکسی نوت ۱۰ از نظر ظاهری ظاهری و جنس بدنه تفاوت خاصی با نوت ۱۰ پلاس ندارد و فقط ابعاد آن کوچکتر شده است.

پشت و روی این گوشی تماما از جنس شیشه (گوریلاگلس ۶) ساخته شده است و در اطراف آن نیز یک فریم فلزی قرار گرفته که به عنوان اسکلت دستگاه عمل می‌کند و سطوح شیشه‌ای را به طور مستحکم در جای خود نگاه می‌دارد. برخلاف انتظارات، جنس این فریم آلومینیومی می‌باشد و بازهم خبری از استنلس استیل (فولاد ضدزنگ) در پرچمداران سامسونگ نیست.

البته فریم این گوشی کاملا درجه یک، مستحکم و باکیفیت است و نمی‌توان ایرادی به آن وارد ساخت. ضمن اینکه آلومینیوم سبک تر از استیل می‌باشد و در مجموع، استفاده از فریم آلومینیومی مزایایی را برای اسمارت فون به همراه دارد، هرچند که شاید به اعلایی فریم آیفون‌ها که از جنس استنلس استیل ساخته شده اند نباشد.

بیشتر بخوانید: مقایسه نوت ۱۰ و نوت ۹: ارتقاء بدهیم یا نه؟

قاب پشتی گلکسی نوت 10

قاب پشتی گلکسی نوت ۱۰

نوت ۱۰ در ۵ رنگ مختلف عرضه می‌شود: سفید، صورتی، مشکی، قرمز و رنگی به نام Aura Glow که حالتی همانند رنگین کمان دارد و بسیار منحصربه فرد می‌باشد.

بررسی نوت ۱۰ را همچنان با قسمت طراحی ادامه می‌دهیم. قاب پشتی این گوشی در قسمت مرکزی کاملا تخت طراحی شده و سطح آن بازتابنده‌ی نور می‌باشد و مثلا در رنگ مشکی، شما می‌توانید تصویر خود را به وضوح بر روی آن مشاهده کنید. ولی جذب اثر انگشت و آلودگی‌ها بر روی بدنه از نقاط منفی رنگ مشکی است.

اما لبه‌های قاب پشتی در کناره‌ها با انحنای تندی به فریم گوشی می‌پیوندند. این انحنا باعث می‌شود تا در هنگام در دست گرفتن نوت ۱۰، گوشی بهتر در کف دست شما بنشیند. همین انحنا در قسمت صفحه نمایش گوشی هم وجود دارد و باعث می‌شود تا فریم در قسمت‌های چپ و راست دستگاه بسیار نازک باشد. با این حال در بالا و پایین گوشی، فریم ضخامت بالا و استواری خود را حفظ می‌کند و المان‌های مختلفی مثل سینی سیمکارت، قلم و پورت usb-c را در خود جای می‌دهد.

لبه‌ی زیرین گلکسی نوت 10 که S PEN را در خود جای می‌دهد.

لبه‌ی زیرین گلکسی نوت ۱۰ که S PEN را در خود جای می‌دهد.

بر روی قاب پشتی دستگاه به غیر از نام سامسونگ در قسمت مرکزی، سیستم دوربین سه گانه‌ی دستگاه در سمت چپ دیده می‌شود که فقط کمی از بدنه‌ی گوشی بیرون زده است. البته همین بیرون زدگی کوچک علاوه بر افزایش امکان آسیب رسیدن به سیستم دوربین، باعث می‌شود تا وقتی نوت ۱۰ را بر روی یک سطح صاف (مثلا یک میز) قرار دهیم، دستگاه به صورت متعادل بر روی سطح ننشیند. به همین دلیل استفاده از یک کیس مناسب برای نوت ۱۰ ضروری به نظر می‌رسد.

گلکسی نوت ۱۰ فقط ۷٫۹ میلی متر ضخامت دارد که بسیار کمتر از رقبایی چون هواوی p30 پرو و وان پلاس ۷ پرو می‌باشد. طول این گوشی ۱۵۱ میلی متر بوده و عرض آن هم ۷۱٫۸ میلی متر می‌باشد. در نتیجه این دستگاه از نظر طول و عرض به ترتیب ۱۱٫۳ و ۵٫۴ میلی متر کوچکتر از نوت ۱۰ پلاس است. همچنین با ۱۶۸ گرم وزن، گلکسی نوت ۱۰ در حدود ۲۸ گرم سبک تر از نوت ۱۰ پلاس می‌باشد. با این حساب نوت ۱۰ بسیار خوش دست تر از گلکسی نوت ۱۰ پلاس است.

بیشتر بخوانید: بررسی Galaxy Book S

گلکسی نوت 10 پلاس در کنار نوت 10

گلکسی نوت ۱۰ پلاس در کنار نوت ۱۰

گلکسی نوت ۱۰ یک اسمارت فون کاملا جمع و جور و فشرده است. در واقع جادوی طراحی سامسونگ زمانی بیشتر مشخص می‌شود که این گوشی را با اسمارت فون‌هایی چون هواوی p30 و وان پلاس ۷ و حتی آیفون xs msx مقایسه کنیم. در نوت ۱۰ نسبت صفحه نمایش به بدنه به عدد شگفت انگیز ۹۱ درصد رسیده است.

نمایشگر این گوشی تقریبا تمامی سطح جلوی دستگاه را در بر می‌گیرد و فقط دو حاشیه‌ی بسیار باریک در بالا و پایین آن دیده می‌شوند. همچنین به جای notch، سامسونگ از طراحی punch hole در این گوشی استفاده نموده است. بدین ترتیب که دوربین سلفی در یک برش لیزری بسیار کوچکی که در بالای نمایشگر ایجاد شده جای گرفته است.

ما این حفره را قبلا در اسمارت فون‌های سری s10 هم دیده بودیم، اما با دو تفاوت. اولا، در گلکسی s10‌ها حفره‌ی دوربین سلفی در سمت راست نمایشگر بود، اما در گلکسی نوت ۱۰ این حفره به مرکز منتقل شده که تعادل بهتری را به ظاهر دستگاه می‌بخشد. ثانیا مساحت حفره‌ی دوربین سلفی در نوت ۱۰ کوچکتر از s10 شده و اکنون این حفره همانند یک نقطه‌ی سیاه کوچک در بالای نمایشگر دیده می‌شود.

از دیگر نکاتی که در بررسی نوت ۱۰ از نظر طراحی می‌توانیم به آن اشاره کنیم، کسب گواهینامه IP68 می‌باشد. یعنی مثل اکثر پرچمداران امروزی، گلکسی نوت ۱۰ را هم می‌توان برای مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۱٫۵ متری آب فرو کرد. در این گوشی همانند نوت ۱۰ پلاس خبری از دکمه مخصوص بیکسبی نیست و دکمه‌های پاور و تنظیم صدا هم بر روی لبه سمت چپ جای گرفته اند. البته برخلاف نوت ۱۰ پلاس، دسترسی به دکمه‌های نوت ۱۰ آسان است و شما فقط با یک دست می‌توانید از اسمارت فون خود استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید: مقایسه نوت ۱۰ با نوت ۱۰ پلاس

این گوشی به یک پنل ۶٫۳ اینچی Dynamic AMOLED مجهز شده و رزولوشن تصویر آن ۱۰۸۰*۲۲۸۰ پیکسل می‌باشد. برخلاف نوت ۱۰، در نوت ۱۰ پلاس از رزولوشن +QHD (یعنی ۱۴۴۰*۳۰۴۰ پیکسل) استفاده شده است که تراکم پیکسلی ۴۹۸PPI را نتیجه می‌دهد.

این گوشی به یک پنل ۶٫۳ اینچی Dynamic AMOLED مجهز شده و رزولوشن تصویر آن ۱۰۸۰*۲۲۸۰ پیکسل می‌باشد. برخلاف نوت ۱۰، در نوت ۱۰ پلاس از رزولوشن +QHD (یعنی ۱۴۴۰*۳۰۴۰ پیکسل) استفاده شده است که تراکم پیکسلی ۴۹۸PPI را نتیجه می‌دهد.

بررسی نمایشگر نوت ۱۰

بررسی نوت ۱۰ را با قسمت نمایشگر آن ادامه می‌دهیم. این گوشی به یک پنل ۶٫۳ اینچی Dynamic AMOLED مجهز شده و رزولوشن تصویر آن ۱۰۸۰*۲۲۸۰ پیکسل می‌باشد. برخلاف نوت ۱۰، در نوت ۱۰ پلاس از رزولوشن +QHD (یعنی ۱۴۴۰*۳۰۴۰ پیکسل) استفاده شده است که تراکم پیکسلی ۴۹۸PPI را نتیجه می‌دهد. اما به دلیل سایز کوچکتر نمایشگر نوت ۱۰، تراکم پیکسلی آن با وجود رزولوشن +FHD در حدود ۴۰۱ پیکسل در هر اینچ مربع می‌باشد، یعنی در حدود ۹۷PPI کمتر از نمایشگر نوت ۱۰ پلاس.

با این حال و در عمل، چشم انسان قادر به تشخیص این مقدار پیکسل در یک صفحه‌ی کوچک نیست و در عمل تفاوت خاصی در بین جزئیات نمایشگر این دو دستگاه مشاهده نمی‌شود. نوت ۱۰ پلاس نمایشگر بسیار پرنور و باکیفیتی دارد و با ویژگی +HDR10 می‌تواند طیف وسیعی از رنگ‌ها را به صورت کاملا طبیعی نشان دهد. یعنی بر روی نمایشگر این گوشی رنگ‌ها و تصاویر به همان شکلی دیده می‌شوند که در واقعیت وجود دارند!

همان طور که از جدول زیر می‌بینید، نمایشگر نوت ۱۰ از پرنورترین نمایشگرها در بین اسمارت فون‌های دنیا می‌باشد.

گلکسی نوت ۱۰ پلاسگلکسی نوت ۱۰وان پلاس ۷ پروآیفون XS MAXگلکسی S10 پلاس
روشنایی نمایشگر (نیت)۶۸۶۶۷۴۵۱۳۶۰۶۶۲۵

پس همان طور که می‌بینید، نمایشگر نوت ۱۰ با وجود ابعاد کمتر، بسیار روشن تر از اسمارت فون‌هایی چون OnePlus 7 Pro و iPhone XS Max می‌باشد و با اختلاف کمی نسبت به نوت ۱۰ پلاس در رتیه‌ی دوم قرار گرفته است. اما همه چیز فقط روشنایی نیست، نمایشگر نوت ۱۰ علاوه بر نور زیاد، بسیار پر زرق و برق و باکیفیت می‌باشد.

گلکسی نوت ۱۰ پلاسگلکسی نوت ۱۰وان پلاس ۷ پروگلکسی S10 پلاسآیفون XS MAX
طیف رنگی sRGB۲۱۴٫۴ درصد در Vivid mode

۱۲۴٫۶ درصد در Natural screen mode

۱۲۵٫۱ درصد در Natural screen mode۱۸۰ درصد۲۰۰٫۳ درصد در Vivid mode

۱۳۶٫۵ درصد در Natural screen mode

۱۲۳ درصد

البته در این تست، طیف رنگی sRGB برای Vivid mode نوت ۱۰ اندازه گیری نشده است. اما با مقایسه‌ای که می‌توانیم با گلکسی نوت ۱۰ پلاس داشته باشیم، می‌توان حدس زد که نمایشگر نوت ۱۰ در Vivid mode هم عددی در حدود ۲۱۵ درصد را کسب خواهد نمود. در این صورت طیف رنگ نمایشگر این گوشی بسیار گسترده تر از سایر پرچمداران دنیا خواهد بود. تصویر زیر به شما نشان می‌دهد که نمایشگر نوت ۱۰ تا چه حد می‌تواند از اسمارت فونی مثل آیفون XS روشن تر و واضح تر باشد. فقط کافی است تا به رنگ کت این بازیگر نگاه کنید:

بالا: Note 10، پایین: iPhone XS

بالا: Note 10، پایین: iPhone XS

همان طور که در ابتدای بررسی نوت ۱۰ از نظر صفحه نمایش گفتیم، نمایشگر این گوشی رنگ‌ها را هم با دقت بالایی نمایش می‌دهد و تست دقت نمایشگر Delta-E این گفته را ثابت می‌نماید. در این تست نتایج هرچه به صفر نزدیک تر باشند بهتر است:

گلکسی نوت ۱۰ پلاسگلکسی نوت ۱۰وان پلاس ۷ پروگلکسی S10 پلاسآیفون XS MAX
صحت رنگ Delta-E۰٫۲۵۰٫۲۶۰٫۱۸۰٫۲۹۰٫۲۲

با اینکه دقت رنگ نمایشگرهای وان پلاس ۷ پرو و آیفون XS MAX بالاتر از پرچمداران سامسونگ می‌باشد، اما تفاوت بین آنها واقعا ناچیز است.

بنابراین بی دلیل نیست که امروزه تکنولوژی Dynamic AMOLED را بهترین تکنولوژی نمایشگر در دنیا می‌دانند. سامسونگ با تغییر مواد ارگانیک درون یک پنل اولد توانسته تا فرآیند تولید رنگ را در آن بسیار بهبود بخشد و همچنین به کاهش مصرف انرژی نمایشگر کمک کند.

نمایشگر نوت 10 دارای لبه‌های فعال می‌باشد، یعنی پیکسل‌ها تا نقطه‌ای که صفحه نمایش به فریم متصل می‌شود ادامه یافته اند و می‌توانید حتی از لبه‌های گوشی هم استفاده نمایید

نمایشگر نوت ۱۰ دارای لبه‌های فعال می‌باشد، یعنی پیکسل‌ها تا نقطه‌ای که صفحه نمایش به فریم متصل می‌شود ادامه یافته اند و می‌توانید حتی از لبه‌های گوشی هم استفاده نمایید

از دیگر مواردی که در بررسی نوت ۱۰ از نظر نمایشگر باید به آن اشاره کنیم، وجود سنسور اثر انگشت اولتراسونیک درون صفحه‌ای این دستگاه می‌باشد. این سنسور شاید همچون سنسورهای اپتیکال موجود در بازار سریع نباشد، اما بسیار دقیق است و همچنین در هر نوع شرایط محیطی می‌تواند اثر انگشت دست شما را شناسایی نماید.

بررسی سخت افزار، نرم افزار و عملکرد نوت ۱۰

به بررسی نوت ۱۰ از نظر سخت افزاری می‌پردازیم. برخلاف انتظارها، مدل مخصوص امریکا و چین با همان پردازنده اسنپدراگون ۸۵۵ منتشر شده که آن را قبلا در سری گلکسی S10 دیده بودیم و خبری از اسنپدراگون ۸۵۵ پلاس نیست. اما خوشبختانه مدل گلوبال این گوشی که در بازار ایران می‌بینیم به Exynos 9825 مجهز شده که همانند اسنپدراگون ۸۵۵ با فرایند ۷ نانومتری تولید شده و قوی تر از اگزینوس ۹۸۲۰ موجود در گلکسی S10 می‌باشد.

در قسمت پردازنده، اگزینوس ۹۸۲۵ داری ۲ هسته ۲٫۷۳ گیگاهرتزی Mongoose M4 به علاوه‌ی ۲ هسته ۲٫۴ گیگاهرتزی Cortex-A75 و ۴ هسته ۱٫۹ گیگاهرتزی Cortex-A55 می‌باشد. واحد پردازش گرافیکی این چیپست هم Mali-G76 MP12 است که کاملا برای اجرای تمامی گیم‌های سه بعدی حال حاضر اندروید مناسب می‌باشد. گلکسی نوت ۱۰ فقط در یک مدل با ۸ گیگ RAM و ۲۵۶ گیگ حافظه داخلی عرضه می‌شود و متاسفانه برخلاف نوت ۱۰ پلاس، خبری از کارت حافظه جانبی در آن نیست.

اما عملکرد نوت ۱۰ پلاس چگونه است؟ سری به بنچمارک‌های مختلف می‌زنیم. نمرات زیر مربوط به مدل اگزینوسی نوت ۱۰ می‌باشد. (منبع: www.digitaltrends.com)

  • AnTuTu 3DBench: ۳۶۳,۳۵۸
  • Geekbench 4 CPU: ۳,۳۷۰ single-core; 10,707 multi-core
  • (۳DMark Sling Shot Extreme: ۵,۶۲۴ (OpenGL); 4,895 (Vulkan

نمره‌ی کسب شده توسط نوت ۱۰ از آنتوتو و ۳DMark بیشتر از نوت ۱۰ پلاس می‌باشد. دلیل آن هم به نمایشگر کوچکتر با رزولوشن کمتر این گوشی برمی گردد. زیرا نمایش محتوا بر روی یک نمایشگر بزرگتر با رزولوشن بیشتر، توان بیشتری را از یک اسمارت فون مصرف می‌کند.

نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس با چیپست اسنپدراگون ۸۵۵ هم نمرات زیر را کسب نموده اند (منبع: www.tomsguide.com):

گلکسی نوت ۱۰ پلاسگلکسی نوت ۱۰وان پلاس ۷ پروگلکسی S10 پلاسآیفون XS MAX
Geekbench 4 چندهسته ای۱۱۲۱۰۱۰۹۰۶۱۱۲۲۷۱۰۷۳۲۱۱۵۱۵

 

گلکسی نوت ۱۰ پلاسگلکسی نوت ۱۰وان پلاس ۷ پروگلکسی S10 پلاسآیفون XS MAX
۳DMark Sling Shot Extreme۵۷۸۱۵۳۷۴۵۵۸۱۵۶۴۸۴۳۳۹

 

البته نتایج این تست‌ها معمولا صددرصد دقیق نیستند و در منابع مختلف با کمی اخلاف ذکر می‌شوند. اما آنچه که مسلم است این است که گلکسی نوت ۱۰ در زمره‌ی قدرتمندترین و سریعترین اسمارت فون‌های روز دنیا جای دارد.

گلکسی نوت ۱۰ دستگاه بسیار سریعی است و توانایی بسیار بالایی برای انجام هر نوع اپ و گیمی را دارد. بازی‌های بسیار سنگینی مثل پابجی با بالاترین تنظیمات گرافیکی بر روی این گوشی اجرا می‌شوند و خوشبختانه دمای دستگاه در هنگام بازی کردن چندان افزایش پیدا نمی‌کند. در گلکسی نوت ۱۰ اجرای هر دستور کمتر از کسری از ثانیه زمان می‌برد. مثلا کافی است تا آیکون اپ دوربین را لمس کنید تا بلافاصله دوربین برای شما فعال شود.

در بحث حافظه، ۸ گیگ حافظه رم قطعا برای یک اسمارت فون امروزی کافی می‌باشد و شما می‌توانید به سادگی اسمارت فون خود را به یک کامپیوتر متصل کنید و یا چندین اپ را در حافظه‌ی آن به صورت فعال باقی بگذارید. بنابراین فعلا اصلا نیازی به ۱۲ گیگ رم موجود در نوت ۱۰ پلاس نداریم! اما ۲۵۶ گیگ حافظه داخلی برای پرچمداری که از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نمی‌کند کمی جای سوال دارد. شاید بهتر بود تا یک مدل ۵۱۲ گیگ هم برای نوت ۱۰ عرضه می‌شد.

اما در بررسی نوت ۱۰ از نظر نرم افزاری، طبق انتظار با سیستم عامل اندروید ۹ و نسخه‌ی ۱٫۵ از پوسته‌ی One UI سامسونگ طرف هستیم. در One UI دسترسی به منوهای مختلف به سادگی انجام پذیر است و رابط کاربری آن به گونه‌ای است که شما می‌توانید از اسمارت فون بزرگی مثل گلکسی نوت ۱۰ به سادگی و فقط با یک دست استفاده نمایید. یعنی انگشتان یک دست شما برای استفاده از گوشی کافی است.

در One UI اسکرول کردن در صفحات به سادگی صورت می‌پذیرد و در هنگام مطالعه‌ی یک متن و یا دیدن عکس‌های گالری خود، مشکلی نخواهید داشت. با وجود حالت Night mode، استفاده از گوشی در هنگام شب و تاریکی هوا بسیار لذت بخش تر شده و به چشمان شما آسیب چندانی وارد نمی‌شود. با فعال کردن Night mode، رابط کاربری کل گوشی تا حد بسیار زیادی تیره می‌شود و بنابراین نور کمتری به چشمان شما خواهد تابید.

گلکسی نوت ۱۰ دارای دو ویژگی بسیار جالب و منحصربه فرد دیگر هم می‌باشد: S Pen و DeX. قلم مخصوص این گوشی که در لبه‌ی زیرین دستگاه (سمت راست) جای می‌گیرد، امسال بسیار بهتر از قبل شده است. در واقع شروع فرایند پیشرفت چشمگیر S Pen از گلکسی نوت ۹ شروع شد.

اما امسال به غیر از اتصال بلوتوثی به دستگاه، S Pen به موقعیت سنج شش محوره در فضا مجهز شده است. یعنی از طریق حرکت دادن آن در هوا می‌توانید برخی از فعالیت‌های اسمارت فون خود مثل اپ دوربین را کنترل نمایید. با S Pen شما می‌توانید دست نوشته‌های خود را به متن تایپی تبدیل کنید.

البته بر روی یک نمایشگر با چنین سایزی، نمی‌توان یک جمله‌ی کامل را در یک سطر نوشت، ولی این ویژگی برای تبدیل لیست‌ها یا نوت‌های کوتاه به تکست بسیار کاربردی می‌باشد. گلکسی نوت ۱۰ می‌تواند این کار را برای ۶۲ زبان مختلف و هزاران دستخط متفاوت انجام دهد.

بیشتر بخوانید: مقایسه نوت ۱۰ پلاس و P30 Pro: رقابت دو شگفت انگیز

از ویژگی‌های جدید نوت 10 می‌توان به امکان تبدیل دست نوشته به متن در آن اشاره نمود

از ویژگی‌های جدید نوت ۱۰ می‌توان به امکان تبدیل دست نوشته به متن در آن اشاره نمود

یکی دیگر از حقه‌های جدید قلم نوت ۱۰، اپی به نام AR Doodle می‌باشد. این اپ عملکرد نقاشی S Pen را به زندگی واقعی منتقل می‌کند، بدین ترتیب که Doodleهای شما را توسط واقعیت مجازی و فناوری ردیابی چهره به اشیا و چهره‌های موجود در واقعیت منتقل می‌نماید.

عملکرد S Pen در گلکسی نوت ۱۰ و نوت ۱۰ پلاس کاملا مشابه می‌باشد و شما برای مطالعه‌ی کامل ویژگی‌های آن می‌توانید به مطلب بررسی نوت ۱۰ پلاس از سایت نت نوشت مراجعه بفرمایید.

در ادامه‌ی بررسی نوت ۱۰، به دیگر ویژگی بهبود یافته در آن نسبت به گلکسی نوت ۹ می‌پردازیم، یعنی DeX. در نوت ۱۰ اتصال اسمارت فون با کامپیوتر شخصی تنها با یک کابل USB-C امکان پذیر می‌باشد. این اتصال به سادگی اتصال یک آیفون با یک Mac می‌باشد که تاکنون کاربران آیفون‌ها از آن لذت می‌بردند. با این حال نسخه‌ی دسکتاپ نوت ۱۰ هنوز جای بهبود و پیشرفت دارد و تقریبا در اول راه خود می‌باشد.

 

در حالت DeX سامسونگ یک رابط کاربری اندرویدی بر روی دسکتاپ فعال می‌شود. وقتی گوشی را با کابل به PC یا Mac متصل می‌کنید، فقط باید اپ Samsung DeX را بر روی کامپیوتر خود دانلود کنید و سپس می‌توانید اطلاعات گوشی خود را به سادگی در کامپیوتر شخصی ذخیر نمایید. گزینه‌ای برای لینک شدن گوشی با ویندوز هم در نوار ناتیفیکیشن‌های نوت ۱۰ موجود است.

دو ویژگی کلیدی اضافه شده به بخش دسکتاپ سامسونگ، توانایی منیج کردن تماس‌ها و نمایش تمامی اطلاعات موجود بر روی نمایشگر گوشی در نمایشگر کامپیوتر می‌باشد. در واقع پس از اتصال گوشی به کامپیوتر، گویی یک virtual box اندرویدی نصب کرده اید که می‌توانید حتی گیم‌های گوشی را بر روی کامپیوتر اجرا کنید. البته اجرای گیم‌های سنگین با کمی لگ همراه است، ولی این ویژگی همچنان قابل استفاده و کاربردی می‌باشد.

 

بررسی دوربین نوت ۱۰

بررسی نوت ۱۰ را با سیستم دوربین آن ادامه می‌دهیم. از نظر سخت افزاری تفاوت خاصی در بین سیستم دوربین این گوشی با سری گلکسی S10 و نوت ۱۰ پلاس مشاهده نمی‌شود، اما به نظر می‌رسد که عملکرد دوربین نوت ۱۰ بهتر از گلکسی S10ها شده باشد. مخصوصا دوربین اصلی این گوشی که توانایی بالایی در عکاسی از هر شرایطی را دارد.

نوت ۱۰ در پشت به سه دوربین مجهز شده است: دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسلی با بازشدگی دیافراگم متغیر f/1.5-2.4، دوربین تله فوتوی ۱۲ مگاپیکسلی با زوم اپتیکال ۲X که بازشدگی دیافراگم بالاتری نسبت به دوربین تله فوتوی S10 دارد و در نتیجه در هنگام شب عکس‌های بهتری را ثبت می‌کند، و دوربین فوق عریض ۱۶ مگاپیکسلی.

در قسمت جلو هم یک دوربین ۱۰ مگاپیکسلی عریض در حفره‌ی بالای نمایشگر نوت ۱۰ جای گرفته است که بازشدگی دیافراگم آن کمی کمتر از دوربین سلفی گلکسی S10 می‌باشد، اما در عوض حفره‌ی کوچکتری را بر روی نمایشگر گوشی اشغال نموده است. برای اطلاع از ویژگی‌ها و مشخصات فنی کامل دوربین‌های این گوشی می‌توانید به مطلب مشخصات نوت ۱۰ از نت نوشت مراجعه فرمایید.

نوت ۱۰ پلاس به یک دوربین زمان پرواز (TOF) مجهز شده که بهترین راه حل ممکن برای تشخیص عمق صحنه‌ها در یک اسمارت فون امروزی می‌باشد. در نوت ۱۰ خبری از TOF نیست، ولی این گوشی می‌تواند به صورت نرم افزاری به ثبت تصاویر پرتره بپردازد.

نوت ۱۰ پلاس به یک دوربین زمان پرواز (TOF) مجهز شده که بهترین راه حل ممکن برای تشخیص عمق صحنه‌ها در یک اسمارت فون امروزی می‌باشد. در نوت ۱۰ خبری از TOF نیست، ولی این گوشی می‌تواند به صورت نرم افزاری به ثبت تصاویر پرتره بپردازد.

اما تفاوت سیستم دوربین این گوشی با نوت ۱۰ پلاس در چیست؟ نوت ۱۰ پلاس به یک دوربین زمان پرواز (TOF) مجهز شده که بهترین راه حل ممکن برای تشخیص عمق صحنه‌ها در یک اسمارت فون امروزی می‌باشد. در نوت ۱۰ خبری از TOF نیست، ولی این گوشی می‌تواند به صورت نرم افزاری به ثبت تصاویر پرتره بپردازد.

با این تفاوت که با وجود TOF، شما می‌توانید بکگراند تصویر را در هنگام عکاسی یا فیلمبرداری از هر سوژه‌ای مات نمایید. این حالت در اسمارت فون‌های سامسونگ به عنوان حالت لایوفوکوس شناخته می‌شود و همان طور که گفتیم، در اسمارت فون‌های سری نوت ۱۰، حالت لایوفوکوس همانند گلکسی S10 5G علاوه بر قسمت عکاسی به قسمت فیلمبرداری هم افزوده شده است.

نوت ۱۰ دارای TOF نیست، پس برای عکاسی پرتره باید صورت یک انسان را تشخیص دهد تا بتواند پس زمینه‌ی آن را مات کند. یعنی حالت لایوفوکوس فقط بر روی سوژه‌های انسانی کار می‌کند. اما با نوت ۱۰ پلاس شما حتی می‌توانید از حالت لایوفوکوس برای یک گربه یا اسب یا هر شئ دیگری هم استفاده نمایید.

شاید بزرگترین ویژگی سیستم دوربین نوت ۱۰، حالت شب یا Night Mode آن باشد که خوشبختانه برای دوربین جلو هم کار می‌کند. با استفاده از این حالت شما می‌توانید تصاویر فوق العاده خوبی را در محیط‌های تاریک ثبت نمایید. همچنین زوم کردن در این گوشی به طور پیوسته و به صورت کاملا روان انجام می‌شود و شما اصلا متوجه سوئیچ کردن در بین دوربین‌های مختلف نخواهید شد.

بزرگترین تفاوت عملکرد دوربین نوت ۱۰ با گلکسی S10، به عکاسی از محیط‌های کم نور بازمی گردد. در نوت ۱۰، در حالت عکاسی شب تصاویر باکیفیت و با محدوده رنگ بالایی ثبت می‌شوند. همچنین به طور کلی عملکرد دوربین تله فوتوی نوت ۱۰ بسیار بهتر از S10 شده است، مخصوصا در هنگام شب و بدون استفاده از Night Mode. اما Night Mode در گلکسی S10 کمی طبیعی تر عمل می‌کند. در واقع در گلکسی نوت ۱۰ و با استفاده از Night Mode، گاهی اوقات تصاویر بیش از حد پرنور و شارپ می‌شوند، در حالی که در گلکسی S10 اینچنین نیست.

لنز تله فوتوی گلکسی نوت 10 در هنگام شب، در حالت معمولی و بدون استفاده از NIGHT MODE

لنز تله فوتوی گلکسی نوت ۱۰ در هنگام شب، در حالت معمولی و بدون استفاده از NIGHT MODE

لنز تله فوتوی گلکسی S10 در هنگام شب، در حالت معمولی و بدون استفاده از NIGHT MODE

لنز تله فوتوی گلکسی S10 در هنگام شب، در حالت معمولی و بدون استفاده از NIGHT MODE

در هنگام روز، تصاویر ثبت شده با هر ۴ دوربین نوت ۱۰ بسیار عالی بوده و محدوده رنگ بالایی دارند. تصاویر با زوم ۰٫۵ تا ۲ برابری دارای کیفیت عالی می‌باشند، اما در زوم‌های بالاتر (که به صورت دیجیتالی به دست می‌آیند) کیفیت عکس‌ها کاهش چشمگیری خواهند داشت. اپ دوربین این گوشی هم بسیار سریع است و دسترسی به منوهای مختلف آن به سادگی و فقط با سوایپ کردن به چپ و راست امکان پذیر می‌باشد.

دوربین اصلی نوت 10 محدوده رنگ وسیعی را نمایش می‌دهد

دوربین اصلی نوت ۱۰ محدوده رنگ وسیعی را نمایش می‌دهد

دوربین تله فوتوی گلکسی نوت 10

دوربین تله فوتوی گلکسی نوت ۱۰

در بررسی نوت ۱۰ از نظر دوربین جلو، کار دوربین سلفی این گوشی در اکثر مواقع عالی است و زیباسازی صورت را به نحو احسن انجام می‌دهد، بدون اینکه باعث مصنوعی شدن چهره‌ی شما شود. با این حال زمانی که نور در محیط شدید باشد، توانایی دوربین برای اعمال هوش مصنوعی در پردازش تصویر کاهش می‌یابد. خوشبختانه در هنگام شب هم با استفاده از Night Mode می‌توانید تصاویر سلفی قابل قبولی را ثبت کنید.

در بررسی نوت ۱۰ از نظر فیلمبرداری علاوه بر حالت لایوفوکوس که پیشتر به آن اشاره کردیم، حالت‌های اسلوموسن و سوپراسلوموشن جذابیت خاصی دارند. همچنین در نوت ۱۰ امکان زوم صدا در فیلمبرداری افزوده شده است، یعنی میکروفون‌های موجود در دستگاه می‌توانند بر روی صدای برخواسته از سوژه‌ای که در قاب گوشی در حال ضبط شدن می‌باشد تمرکز کرده و آن را از صدای محیط متمایز کنند.

ضبط ویدیو با وجود حالت Steady Shot video در نوت ۱۰ بهتر از قبل صورت می‌پذیرد، بدین صورت که لرزش دست شما در ویدیوی نهایی تقریبا حذف می‌شود. همچنین بدون نیاز به یک نرم افزار اضافی، شما می‌توانید ویدیوهای خود را ادیت نمایید. افزودن موزیک و فیلترهای مختلف و حتی doodleها (با استفاده از S Pen) بخشی از ویژگی‌های ویدیوادیتینگ نوت ۱۰ می‌باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در بررسی نوت ۱۰ از نظر دوربین، از آنجایی که سیستم دوربین این گوشی به غیر از دوربین زمان پرواز تفاوتی با نوت ۱۰ پلاس ندارد، می‌توانید به مطلب بررسی نوت ۱۰ پلاس مراجعه بفرمایید.

نمونه تصاویر ثبت شده با گلکسی نوت ۱۰

دوربین اصلی گلکسی نوت 10

دوربین اصلی گلکسی نوت ۱۰

دوربین اصلی گوگل پیکسل 3

دوربین اصلی گوگل پیکسل ۳

دوربین اصلی آیفون XS

دوربین اصلی آیفون XS

عملکرد دوربین فوق عریض نوت 10 در هوای تاریک خیلی خوب نیست و شما نیاز به استفاده از NIGHT MODE خواهید داشت

عملکرد دوربین فوق عریض نوت ۱۰ در هوای تاریک خیلی خوب نیست و شما نیاز به استفاده از NIGHT MODE خواهید داشت

با استفاده از NIGHT MODE می‌بینیم که شرایط به کلی تغییر کرد

با استفاده از NIGHT MODE می‌بینیم که شرایط به کلی تغییر کرد

تصویر دیگری که با دوربین تله فوتوی نوت 10 در نور کم ثبت شده و عملکرد فوق العاده‌ی آن را نشان می‌دهد

تصویر دیگری که با دوربین تله فوتوی نوت ۱۰ در نور کم ثبت شده و عملکرد فوق العاده‌ی آن را نشان می‌دهد

دوربین اصلی نوت 10 در هنگام روز عملکرد فوق العاده‌ای دارد و علاوه بر جزئیات بالا، رنگ‌ها را مطابق با واقعیت ثبت می‌کند

دوربین اصلی نوت ۱۰ در هنگام روز عملکرد فوق العاده‌ای دارد و علاوه بر جزئیات بالا، رنگ‌ها را مطابق با واقعیت ثبت می‌کند

دوربین تله فوتوی نوت 10 که همانند دو دوربین دیگر در هنگام روز عملکرد بسیار خوبی دارد

دوربین تله فوتوی نوت ۱۰ که همانند دو دوربین دیگر در هنگام روز عملکرد بسیار خوبی دارد

Night Mode در گلکسی نوت 10 کار خود را به خوبی انجام می‌دهد

Night Mode در گلکسی نوت ۱۰ کار خود را به خوبی انجام می‌دهد

دوربین اصلی نوت 10 در نور کم حتی بدون استفاده از حالت شب هم بسیار خوب عمل می‌کند

دوربین اصلی نوت ۱۰ در نور کم حتی بدون استفاده از حالت شب هم بسیار خوب عمل می‌کند

بررسی باتری و دیگر ویژگی‌های نوت ۱۰

بررسی نوت ۱۰ را با قسمت باتری آن پی می‌گیریم. باتری ۳۵۰۰ میلی آمپرساعتی این گوشی بسیار کوچکتر از باتری ۴۳۰۰ میلی آمپرساعتی نوت ۱۰ پلاس می‌باشد، اما در عمل با یک بار شارژ کامل می‌تواند یک صبح تا شب پاسخگوی نیازهای روزمره‌ی شما باشد و در آخر شب هنوز در حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد شارژ برای شما باقی گذاشته باشد.

در واقع کوچکتر بودن و کمتر بودن رزولوشن نمایشگر نوت ۱۰ نسبت به نوت ۱۰ پلاس باعث می‌شود تا حجم کمتر باتری آن جبران شود. اما اگر از دستگاه خود زیاد کار می‌کشید (مثلا زیاد فیلم می‌بینید یا بازی می‌کنید)، آنگاه در طول یک روز شاید حتی مجبور شوید تا گلکسی نوت ۱۰ خود را دو بار به شارژر متصل کنید.

حرف از شارژر شد، باید بگوییم که در جعبه‌ی این گوشی یک شارژر ۲۵ واتی مخصوص وجود دارد که باتری دستگاه را در عرض ۱٫۵ ساعت از صفر تا صد شارژ می‌کند. اگرچه این زمان خیلی کم نیست، اما چندان بد هم نمی‌باشد و حداقل تکنولوژی شارژ سریع نوت ۱۰ از اسمارت فون‌هایی چون آیفون XS سریعتر است.

 

ضمنا علاوه بر پشتیبانی از شارژ وایرلس، حالت شارژ وایرلس معکوس هم برای گلکسی نوت ۱۰ وجود دارد. این تکنولوژی که به عنوان حالت پاوربانک مشهور شده است، اولین بار در اسمارت فون‌های S10 دیده شد و از طریق آن می‌توانید باتری اسمارت فون‌های دیگری که از تکنولوژی شارژ وایرلس پشتیبانی می‌کنند را با گلکسی نوت ۱۰ خود شارژ نمایید.

از دیگر ویژگی‌هایی که در بررسی نوت ۱۰ قابل ذکر می‌باشند، می‌توان به سیستم صوتی قدرتمند این دستگاه اشاره کرد. با وجود اسپیکرهای استریو و صدای دالبی اتموس، شما می‌توانید به سادگی با نوت ۱۰ و بدون استفاده از هدفون به تماشای فیلم بپردازید و یا با آن بازی کنید. صدای خروجی از اسپیکرهای این گوشی حجم بالا و کیفیت فوق العاده‌ای دارند. ضمن اینکه بر روی نمایشگر نوت ۱۰ اسپیکر مخصوص تماس تلفنی دیده نمی‌شود و صدا از زیر نمایشگر آن خارج می‌شود.

نوت ۱۰ دارای جک ۳٫۵ میلی متری هدفون نیست، ولی هدفون AKG موجود در جعبه‌ی دستگاه که دارای کانکتور USB-C می‌باشد کیفیت بسیار خوبی دارد. گلکسی نوت ۱۰ به وای فای ۶ و بلوتوث ۵ مجهز است و از سنسورهای شتاب سنج، قطب نما، ژیروسکوپ و بارومتر (فشارسنج) استفاده می‌کند. برخلاف پیشبینی‌ها خبری از سنسور ضربان قلب در این گوشی نمی‌باشد.

 

جمع بندی، نتیجه گیری و معرفی رقبای نوت ۱۰

به پایان مطلب بررسی نوت ۱۰ می‌رسیم. این گوشی بسیار زیبا و جمع و جور است، نمایشگر فوق العاده باکیفیتی دارد، بسیار سریع و کاربردی است و دوربین همه کاره و قدرتمندی دارد. اما بزرگترین مشخصه‌ی گلکسی نوت ۱۰ را می‌توان در قلم مخصوص آن جستجو نمود. در واقع قلم بلوتوثی این گوشی عمده تفاوت نوت ۱۰ را با سایر اسمارت فون‌های دنیا رقم می‌زند.

در حال حاضر هیچ اسمارت فونی در دنیا مجهز به چنین ابزاری نیست، اگرچه پیش بینی می‌شود که آیفون ۱۱ پرو هم برخلاف توصیه‌های مرحوم استیو جابز با یک قلم مخصوص به بازار روانه شود!

با این حال در قیمت ۹۵۰ یورو کمتر اسمارت فونی را در دنیا می‌توان یافت که در مجموع به خوبی گلکسی نوت ۱۰ باشد! حتی گلکسی نوت ۱۰ پلاس با قیمت ۱۱۰۰ دلار که به عنوان برادر بزرگتر نوت ۱۰ شناخته می‌شود، از نظر من بسیار بزرگتر از چیزی است که بتوانیم به عنوان یک تلفن “همراه” به آن نگاه کنیم. در واقع از نظر سایز و ابعاد، نوت ۱۰ انتخاب بهتری است که به سادگی در جیب شما جا می‌شود!

اگر S PEN گلکسی نوت ۱۰ را درنظر بگیریم، می‌بینیم که این اسمارت فون فعلا در دنیا رقیبی ندارد! گلکسی نوت ۱۰ یک اسمارت فون همه کاره است که هیچ نقطه ضعف بزرگی را نمی‌توان برای آن برشمرد.

اگر S PEN گلکسی نوت ۱۰ را درنظر بگیریم، می‌بینیم که این اسمارت فون فعلا در دنیا رقیبی ندارد! گلکسی نوت ۱۰ یک اسمارت فون همه کاره است که هیچ نقطه ضعف بزرگی را نمی‌توان برای آن برشمرد.

اما اگر S PEN برای شما معنی و مفهوم خاصی ندارد، می‌توانید انتخاب‌های دیگری به جر گلکسی نوت ۱۰ داشته باشید. اول از همه، گلکسی S10 پلاس که از نظر سخت افزاری تفاوت بزرگی با نوت ۱۰ ندارد می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. OnePlus 7 Pro هم که به عنوان یکی از قدرتمندترین و زیباترین اسمارت فون‌های اندرویدی تاریخ شناخته می‌شود، جایگزین مناسبی برای نوت ۱۰ خواهد بود.

هم S10 پلاس و هم OnePlus 7 Pro هم اکنون بسیار ارزان قیمت تر از گلکسی نوت ۱۰ می‌باشند، اما یادمان نرود که هیچکدام از آنها مجهز به قلم بلوتوثی نیستند! هواوی P30 PRO هم دقیقا همین شرایط را دارد و نباید نام آن از قلم بیفتد. سیستم دوربین این گوشی فوق العاده است و در قسمت زوم بعید است تا به زودی رقیبی برای آن پیدا شود، مگر هواوی میت ۳۰ پرو که در ماه‌های آینده معرفی خواهد شد.

در بین امریکایی ها، آیفون XS همیشه به عنوان یکی از بهترین انتخاب‌ها در بازار موجود است. این گوشی گران قیمت تر از گلکسی نوت ۱۰ بوده و به مانند رقیب کره‌ای جمع و جور و کامپکت نیست، ولی از مواد بهتری در ساخت بدنه‌ی آن استفاده شده (استنلس استیل به جای آلومینیوم) و به هر حال یک آیفون است، و کمتر کسی اندروید را به IOS ترجیح می‌دهد!

ضمن اینکه گوگل پیکسل ۳ با نرم افزار بسیار قدرتمند همیشه به عنوان رقیبی برای پرچمداران اندرویدی دنیا مطرح می‌شود، اما اگر به اسمارت فون‌های گوگل علاقه دارید، توصیه می‌کنیم که تا زمان عرضه‌ی پیکسل ۴ صبر کنید.

با این حال اگر S PEN گلکسی نوت ۱۰ را درنظر بگیریم، می‌بینیم که این اسمارت فون فعلا در دنیا رقیبی ندارد! گلکسی نوت ۱۰ یک اسمارت فون همه کاره است که هیچ نقطه ضعف بزرگی را نمی‌توان برای آن برشمرد. این گوشی هم از نظر ظاهری و هم از نظر مشخصات فنی نسبت به نوت ۹ بسیار بهتر شده و در مقایسه با گلکسی نوت ۱۰ پلاس هم بسیار جمع و جورتر و کاربردی تر می‌باشد که با قیمتی در حدود ۱۵۰ دلار کمتر، ارزش خرید بالاتری دارد.

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا