چقدر علائم خطر سکته قلبی را دارید؟ راه های پیشگیری از سکته قلبی
بیماری قلبی و علائم خطر سکته قلبی ناگهان عارض نمی شود. بلکه علت اصلی بیماری های قلبی ابتلا به بیماری های مختلف دیگری است که زمینه ساز بیماری قلب می شود. از طرفی سبک زندگی و نوع تغذیه هم در بروز بیماری قلبی و سکته قلبی بی تاثیر نیست. بیماری های قلبی یا همان بیماری های قلبی عروقی که منجر به سکته های مغزی و قلبی و آنژین در نتیجه بسته شدن رگ ها و عروق بوجود می آید، با کمی تغییر سبک زندگی و رعایت یک رژیم غذایی ساده به راحتی قابل پیشگیری است. مقاله امروز نت نوشت را بخوانید تا علائم خطر سکته قلبی و بیماری های قلبی را در خود بررسی و راهکارهای ساده پیشگیری از آن را برای یک زندگی سالم و طولانی تر به کار ببرید.
بیشتر بخوانید: افزایش احتمال سکته قلبی در زنان با اندام سیبی شکل
علائم خطر سکته قلبی و پیشگیری از آن ها
هر نوع دودی را کنار بگذارید
اگر به انواع سیگار، تنباکو، قلیان چه از نوع سنتی یا الکترونیکی اش اعتیاد دارید، به سرعت آن را ترک کنید. در مورد روش های ترک اعتیاد سیگار مقالات متعددی تقدیم حضورتان کرده ایم. اگر برای ترک سیگارهای سنتی از سیگارهای الکترونیکی استفاده می کنید این طول درمان را کوتاه و ترجیحا تحت نظر پزشک هر چه زودتر اعتیاد به دود را ترک کنید. هر دودی یکی از علائم خطر سکته قلبی است.
بیشتر بخوانید: تپش قلب نامنظم یا فیبریلاسیون چیست؟
الکل را کنار بگذارید
حتی اگر نوشیدن الکل محدود به جمع های دوستانه است بهتر است از این به بعد با یک «نه» ساده آن را هم کنار بگذارید. اگر مرتب الکل می نوشید بهتر است از یک پزشک متخصص برای ترک الکل کمک بگیرید تا علاوه بر پیشگیری از سکته ، از آلزایمر و بیماری های کبدی هم دور بمانید. الکل یکی از هشدارها و علائم خطر سکته قلبی است.
بیشتر بخوانید: رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم
نوع تغذیه تان را بررسی کنید
اگر از غذاهای سرخ کردنی، فست فود، فرآوری شده، و به اصطلاح بیرون بر استفاده می کنید، بهتر است آن ها را با غذاهای ارگانیک، سبزیجات و میوه ها جایگزین کنید. رژیم غذایی مدیترانه ای را برای خود انتخاب کنید تا بدنی سالم تر، قلبی قوی تر و عمر طولانی تری داشته باشید.
بیشتر بخوانید: زمان جراحی قلب بعدازظهر است یا صبح؟
به علائم خطر سکته قلبی توجه کنید
اگر احساس خستگی غیر عادی دارید، نفس کم می آورید، پلاک های دندانی دارید، بی دلیل عرق می کنید، احساس درد در قفسه سینه تان دارید، حالت تهوع، سردرد و استفراغ دارید بهتر است هر چه سریع تر به یک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید چرا که می توانند علائم خطر سکته قلبی باشند. علائم خطر سکته قلبی و نشانه های پیش از سکته بخصوص در زنان گاهی گول زننده است. زنان بخصوص بعد از یائسگی بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سکته های قلبی و مغزی قرار دارند.
در صورتی که احساس کردید قسمتی از عضلات صورتتان افتاده است، در بازوهای تان احساس ضعف می کنید، در صحبت کردن مشکل دارید، یا زمان را به یاد نمی آورید و تشخیص نمی دهید باز هم سریعا به یک مرکز پزشکی مراجعه کنید. هر گونه ضعف در چشم ها، عضلات صورت، عدم تعادل بدن، و عدم توانایی صحبت کردن می تواند پیشامد بروز سکته مغزی باشد.
بیشتر بخوانید: تفاوت حمله پانیک و حمله قلبی
ورزش کنید
فعالیت بدنی نکته کلیدی در پیشگیری از انواع بیماری ها از جمله بیماری های قلبی است. فعالیت های خانه داری را دست کم نگیرید. پیاده روی را جزو برنامه همه روز قرار دهید. در صورت امکان از ورزش هایی مثل شنا و دوچرخه سواری هم کمک بگیرید. مهم این است که زندگی بی تحرک یا کم تحرکی نداشته باشید.
بیشتر بخوانید: خطرات نشستن زیاد که بدترین آسیب را به قلب میزند
این بیماری ها را کنترل کنید
اگر سابقه بیماریهایی مثل دیابت، فشار خون دارید علاوه بر درمان های دارویی توسط پزشک متخصص باید یاد بگیرید چگونه بیماری را کنترل و حتی درمان کنید تا پیش زمینه بروز سکته نشوند. اگر زمینه ارثی این بیماری ها را دارید به راحتی با کمی فعالیت بدنی و روش تغذیه سالم به سادگی می توانید مانع از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی شوید و همیشه قلبی سالم داشته باشید.
بیشتر بخوانید: حمله پانیک (عصبی) چیست؟
منبع: davidwolfe.com