تلفن همراه

بررسی آنر ۲۰ پرو: جنگ دوربین در بین اسمارت‌فون‌ها وارد عصر جدیدی می‌شود!

بررسی آنر ۲۰ پرو: جنگ دوربین در بین اسمارت فون ها وارد عصر جدیدی می شود

Honor 20 Pro اسمارت فونی بسیار زیبا، قدرتمند و همه کاره است که به عنوان پرچمدار اصلی برند آنر در سال ۲۰۱۹ شناخته می شود. در ادامه با بررسی آنر ۲۰ پرو با نت نوشت همراه باشید.

۲+

Honor 20 Pro اسمارت فونی بسیار زیبا، قدرتمند و همه کاره است که به عنوان پرچمدار اصلی برند آنر در سال ۲۰۱۹ شناخته می‌شود. با این حال اگر بخواهیم آن را با دیگر پرچمداران بزرگی که در دنیا وجود دارند مقایسه کنیم، می‌بینیم که آنر ۲۰ پرو در بعضی قسمت‌ها مثل نمایشگر، انتظاراتی که ما از یک پرچمدار بزرگ داریم را برآورده نمی‌سازد؛ و اگر نگاهی به قیمت آن بیندازیم، متوجه می‌شویم که با یک میان رده‌ی فوق العاده قدرتمند و “کم رقیب” طرف هستیم. در ادامه با بررسی آنر ۲۰ پرو با نت نوشت همراه باشید.

بررسی آنر ۲۰ پرو

نقاط قوت و ضعف آنر ۲۰ پرو

نقاط قوت:
سیستم دوربین ۴ تایی شگفت انگیز، سنسور اثر انگشت راحت و سریع، نمایشگر LCD بزرگ و درخشان

نقاط ضعف:
رابط کاربری آن کمی بچه گانه به نظر می‌رسد! بدون جک هدفون

بیشتر بخوانید: مشخصات آنر ۲۰ پرومشخصات آنر ۲۰ / مشخصات آنر ۲۰ لایت / مشخصات آنر ۲۰S

پس از اینکه گوگل دسترسی آینده‌ی هواوی به آپدیت‌های امنیتی و پلی استور اندروید را به حالت تعویق در آورد، اکنون نگرانی‌های زیادی در مورد آینده‌ی اسمارت فون‌های هواوی و آنر در دنیا وجود دارد. اگرچه گوگل، هواوی و آنر قول پشتیبانی کامل از اسمارت فون‌هایی که هم اکنون در بازار وجود دارند را داده اند، اما مشخص نیست که این دستگاه‌ها تا چه زمانی موفق به دریافت آپدیت‌های اندروید و دسترسی به گوگل پلی خواهند بود. بنابراین با وجود این موضوع، آینده‌ی هواوی و آنر با ابهاماتی جدی روبه رو شده است.

آنر زیربرند هواوی است و پرچمداران آنر اگرچه معمولا در مقایسه با سایر پرچمداران دنیا (مثل اسمارت فون‌های سامسونگ، اپل و هواوی) کمی ضعیف تر هستند، ولی قیمت آن‌ها بسیار مناسب بوده و همچنین از برخی از آخرین تکنولوژی‌های موجود در اسمارت فون‌های هواوی بهره می‌برند. این بار هم Honor 20 Pro همانند P30 Pro به سیستم دوربین چهارتایی در پشت مجهز شده و از چیپست Kirin 980 قدرت می‌گیرد. به غیر از این، آنر ۲۰ پرو با تکنولوژی‌های جالب دیگری مثل دوربین سلفی punch-hole و سنسور اثر انگشت جانبی بر روی دکمه‌ی پاور دستگاه تزئین شده است.

بیشتر بخوانید: بررسی آنر ۲۰ پرچمدار مقرون به صرفه‌ی Honor

بررسی آنر 20 پرو

بررسی آنر ۲۰ پرو

البته از بسیاری جنبه ها، آنر ۲۰ پرو را نمی‌توان پرچمداری قدرتمند به مانند پسرعموی خود، یعنی هواوی P30 پرو نامید. در واقع اگر آنر ۲۰ پرو را با پرچمداران بزرگ دنیا مقایسه کنیم، دیگر یک اسمارت فون فوق العاده اعلا به حساب نمی‌آید و بهتر است تا لقب “میان رده‌ی فوق العاده قدرتمند” را به آن بدهیم! با این حال وقتی بحث قیمت به میان می‌آید، واقعا عجیب است که آنر ۲۰ پرو با چنین ویژگی‌های منحصر به فردی فقط ۶۰۰ یورو قیمت دارد، یعنی حتی ارزان قیمت تر از گلکسی S10e سامسونگ. در ادامه‌ی بررسی آنر ۲۰ پرو خواهیم دید که راز قیمت پایین این گوشی در مقایسه با تکنولوژی برتری که در اختیار دارد چیست؟

طراحی آنر ۲۰ پرو

بررسی آنر ۲۰ پرو را با قسمت طراحی آن آغاز می‌کنیم. در نگاه اول، آنر ۲۰ پرو تفاوت خاصی با سایر اسمارت فون‌های اندرویدی ندارد، ولی اگر دقیق تر نگاه کنیم، این گوشی دارای چندین ویژگی ظاهری منحصر به فرد است. از نظر ابعاد، این گوشی کمی کوچکتر از مدل‌های پلاس سایر اسمارت فون‌های دنیا است، با این حال اسمارت فون کوچکی نیست. آنر ۲۰ پرو دارای ابعاد ۱۵۴٫۶*۷۴*۸٫۴ میلی متر و وزن ۱۸۲ گرم بوده که البته اگر برآمدگی بیش از حد سیستم دوربین از روی قاب پشتی ان را در نظر بگیریم، ضخامت آن به بیش از ۹ میلی متر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: بررسی وان پلاس ۷ پرو: برترین پرچمدار ۲۰۱۹ چه ویژگی‌هایی دارد!؟

قاب پشتی رنگارنگ با دوربین چهارگانه در بررسی آنر ۲۰ پرو

قاب پشتی رنگارنگ با دوربین چهارگانه در بررسی آنر ۲۰ پرو

در قسمت نمایشگر، با حذف NOTCH و استفاده از دوربین سلفی حفره ای، ظاهر آنر ۲۰ پرو کاملا شیک و مناسب سال ۲۰۱۹ شده است. حاشیه‌های مشکی رنگ دور نمایشگر این گوشی بسیار کوچک هستند، اما فضای کافی برای گنجاندن چراغ ناتیفیکیشن و یک اسپیکر کوچک در لبه‌ی بالای صفحه نمایش وجود داشته است. در آنر ۲۰ پرو بر خلاف اسمارت فون‌های سامسونگ، دوربین punch-hole در سمت چپ نمایشگر جای گرفته است. آنر ادعا می‌کند که با حذف NOTCH توانسته تا نسبت صفحه نمایش به بدنه را در آنر ۲۰ پرو به عدد شگفت انگیز ۹۱٫۶ درصد برساند. هرچند محاسبات نشان می‌دهند که این نسبت برای آنر ۲۰ پرو در حدود ۸۴ درصد می‌باشد. البته این تفاوت حدود ۷ درصدی در اعداد اعلام شده به این دلیل است که در محاسبات، مساحت دوربین سلفی از مساحت کل نمایشگر کم شده و بدین ترتیب نسبت صفحه نمایش به بدنه کاهش می‌یابد.

در بررسی آنر ۲۰ پرو باید گفت برخلاف پرچمدارانی مثل گلکسی S10 و وان پلاس 7 پرو، دارای نمایشگر با لبه‌های خمیده نمی‌باشد

در بررسی آنر ۲۰ پرو باید گفت برخلاف پرچمدارانی مثل گلکسی S10 و وان پلاس ۷ پرو، دارای نمایشگر با لبه‌های خمیده نمی‌باشد

بررسی آنر ۲۰ پرو را همچنان با قسمت طراحی ادامه می‌دهیم. بر روی لبه‌ی سمت راست این گوشی یکی از سودمندترین ویژگی‌های ان جای گرفته است: دکمه‌ی پاور که حسگر اثر انگشت هم در آن گنجانده شده است. بنابراین وقتی گوشی خود را در دست می‌گیرید، با فشردن دکمه‌ی پاور هزمان صفحه نمایش روشن شده و قفل آن هم باز می‌شود. خوشبختانه سرعت عمل این سنسور تقریبا از تمامی حسگرهای اثر انگشت درون صفحه‌ای که اخیرا مشاهده کرده بودیم بالاتر می‌باشد. دکمه‌های تنظیم صدا هم در کنار دکمه‌ی پاور و در محلی مناسب تعبیه شده اند. این گوشی دارای USB2.0 با کانکتور Type-C می‌باشد. لازم به ذکر است که اکثر پرچمداران امروزی به پورت USB3.1 مجهز هستند که سرعت انتقال اطلاعات آن بالاتر از USB2.0 می‌باشد. همچنین بر خلاف Honor View 20 خبری از جک ۳٫۵ میلی متری هدفون در آنر ۲۰ پرو نیست.

دوربین punch-hole

دوربین punch-hole

اما بررسی آنر ۲۰ پرو از نظر طراحی را با قاب پشتی دستگاه به پایان می‌بریم. سیستم دوربین پشتی این گوشی با برآمدگی بسیار زیادی در سمت چپ جای گرفته است. برآمدگی دوربین این گوشی به حدی زیاد است که دستگاه به صورت مسطح بر روی زمین جای نمی‌گیرد. با این حساب تکنولوژی بسیار پیشرفته‌ی موجود در سیستم دوربین آنر ۲۰ پرو این ضعف را جبران می‌کند. این اسمارت فون از جنس شیشه و با فریم آلومینیومی ساخته شده و در دو رنگ آبی و بنفش با سایه روشن‌های بسیار جذاب عرضه خواهد شد. در واقع استفاده از شیشه‌ی خمیده بر روی قاب پشتی آنر ۲۰ پرو باعث ایجاد یک پترن بازتابنده‌ی بسیار جذاب می‌شود. در مجموع این اسمارت فون ظاهر بسیار شیکی دارد و در طراحی عناصر مختلف موجود بر روی آن تعادل خوبی مشاهده می‌شود.

نمایشگر آنر ۲۰ پرو

به بررسی آنر ۲۰ پرو از نظر نمایشگر می‌رسیم. این گوشی به یک پنل ۶٫۲۶ اینچی IPS LCD با رزولوشن ۱۰۸۰*۲۳۴۰ پیکسل (تراکم پیکسلی ۴۱۲ppi) و نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹ مجهز می‌باشد. بنابراین نمایشگر قطعا همان قسمتی است که که آنر ۲۰ پرو را نسبت به پرچمداران بزرگ دنیا در رده‌ی پایین تری قرار می‌دهد. زیرا هم اکنون تمامی پرچمداران بزرگ به انواع مختلف پنل‌های اولد مجهز می‌باشند که نسبت به LCD‌ها پرنورتر و درخشان تر هستند. حتی در محدوده قیمت ۶۰۰ یورو، اسمارت فون‌هایی مثل OnePlus 6 و Google Pixel 3a که از رقبای Honor 20 Pro محسوب می‌شوند، به ترتیب به نمایشگرهای AMOLED و OLED مجهز شده اند. با این حال نمایشگر آنر ۲۰ پرو بسیار درخشان است و شما در زیر نور مستقیم خورشید هم می‌توانید با آن کار کنید، ولی کیفیت آن در مقایسه با اسمارت فون‌هایی همچون هواوی P30 پرو کمی پایین تر است.

بیشتر بخوانید: بررسی نوکیا ۹ PureView اسمارت فونی ۵ دوربینه و جاه طلب، اما نه فوق العاده

بررسی آنر ۲۰ پرو و نمایشگر LCD بسیار پرنور

بررسی آنر ۲۰ پرو و نمایشگر LCD بسیار پرنور

در ادامه‌ی بررسی آنر ۲۰ پرو از نظر نمایشگر، مهم ترین نکته‌ای که جلب توجه می‌کند حذف notch از روی نمایشگر گوشی و استفاده از دوربین سلفی punch-hole می‌باشد، یعنی همان چیزی که قبلا در Honor View 20 دیده بودیم. آنر ادعا می‌کند که این punch-hole با قطر ۴٫۵ میلی متر، کوچکترین punch-hole موجود در بین اسمارت فون‌های دنیا است. ولی اگر کمی دقیق تر به حفره‌ی دوربین آنر ۲۰ پرو نگاه کنید، می‌بینید که یک حاشیه‌ی مشکی بسیار نازک در اطراف دوربین سلفی آن دیده می‌شود.

به طور کلی با این که آنر ۲۰ پرو دارای پنل LCD است، اما نمایشگر آن برای استفاده‌های روزمره بسیار خوب بوده و اگر آن را با پرچمداران گران قیمت هم مقایسه کنید، متوجه تفاوت چندانی در بین نمایشگرهای آن‌ها نخواهید شد. پس نگران نمایشگر LCD آنر ۲۰ پرو نباشید!

بررسی باتری آنر ۲۰ پرو

بررسی آنر ۲۰ پرو را با عملکرد باتری آن پی می‌گیریم. این گوشی به یک باتری ۴۰۰۰ میلی امپر ساعتی مجهز شده که به طرز عجیبی طول عمر باتری آن بیش از چیزی است که انتظار آن را داشتیم! Honor 20 Pro به راحتی می‌تواند تا یک روز کامل و با یک بار شارژ کامل به شما خدمت رسانی کند. به نظر می‌رسد این طول عمر بالای باتری آنر ۲۰ پرو به دلیل کم مصرف بودن نمایشگر LCD آن باشد. با این وجود و در مقام مقایسه، طول عمر باتری اسمارت فون هواوی P30 بسیار بهتر از Honor 20 Pro می‌باشد.

اگرچه خبری از شارژ وایرلس در Honor 20 Pro نیست، اما این گوشی از تکنولوژی شارژ سریع ۲۲٫۵ وات پشتیبانی می‌کند که بدین ترتیب با استفاده از شارژر مخصوص، در عرض نیم ساعت، باتری گوشی از صفر تا ۵۰ درصد شارژ خواهد شد.

 

بررسی دوربین آنر ۲۰ پرو

دوربین یکی از بولدترین قسمت‌ها در آنر ۲۰ پرو است. در بررسی آنر ۲۰ پرو از نظر دوربین، با ۴ دوربین پشتی به صورت زیر روبه رو هستیم:

  • دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی با بازشدگی دیافراگم f/1.4 و دارای ویژگی پایدارساز اپتیکال تصویر
  • دوربین فوق عریض ۱۶ مگاپیکسلی
  • دوربین ۸ مگاپیکسلی تله فوتو با زوم اپتیکال ۳X
  • دوربین ماکروی ۲ مگاپیکسلی

ما مشابه ۳ دوربین اول را قبلا در اسمارت فون‌های بسیار زیادی مشاهده کرده بودیم. اما دوربین ماکرو چیست؟ این دوربین می‌تواند عملکردی مشابه دوربین TOF (زمان پرواز) داشته باشد و با تشخیص عمق تصویر، به ثبت دقیق افکت‌های بوکه در تصاویر پرتره کمک می‌کند. اما عملکرد اصلی دوربین ماکرو در عکاسی‌های ماکرو می‌باشد، یعنی عکاسی از سوژه‌های بسیار نزدیک.

بیشتر بخوانید: بررسی ردمی نوت ۷ پرو شیائومی؛ بهترین میان کنونی رده‌ی دنیا؟

تصویربرداری ماکرو با آنر ۲۰ پرو فوق العاده است. نه فقط به خاطر سرعت بالای فوکوس خودکار لیزری در تشخیص سوژه از بکگراند، بلکه توانایی تشخیص لایه به لایه‌ی بکگراند توسط دوربین آنر ۲۰ پرو خارق العاده است. بدین ترتیب هر چه در عمق بکگراند پیشروی کنیم، میزان بلار تصویر هم افزایش می‌یابد. تصاویر close-up این گوشی می‌توانند با تصاویر ثبت شده با یک DSLR یا دوربین‌های مخصوص رقابت نمایند.

دوربین اصلی آنر ۲۰ پرو یک سنسور ۴۸ مگاپیکسلی با سایز نیم اینچ است که تقریبا از تمامی دوربین‌هایی که تا کنون در اسمارت فون‌های محتلف دیده بودیم بزرگتر می‌باشد (بازشدگی دیافراگم  f/1.4). بدین ترتیب این سنسور توانایی بسیار بالایی در جذب نور داشته و رنگ‌ها را به صورت بسیار زیبا و درخشانی ثبت می‌کند.

حال به بررسی آنر ۲۰ پرو از نظر دوربین تله فوتو می‌پردازیم. این دوربین دارای زوم اپتیکال ۳ برابری می‌باشد و خوشبختانه در روشنایی روز می‌تواند سوژه‌های دوردست را با کیفیت و وضوح بسیار بالایی نشان دهد. البته با کاهش نور، کیفیت دوربین تله فوتوی آنر ۲۰ پرو با مشکل روبه رو می‌شود.

و آخرین دوربین این گوشی هم یک دوربین Ultra-wide بوده که خوشبختانه در تمام شرایط می‌تواند تصاویر بسیار زیبایی را خلق کند و همچنین، تحریف و خم شدگی و تغییر شکل در لبه‌های تصاویر ثبت شده با آن بسیار کم می‌باشد.

در ادامه به بررسی آنر ۲۰ پرو از نظر عملکرد دوربین می‌پردازیم. خوشبختانه علاوه بر سخت افزار قوی، نرم افزار آنر هم برای عکاسی مناسب می‌باشد. مثلا هوش مصنوعی در این گوشی به خوبی عمل می‌کند و قادر به تشخیص منظره‌های بسیار زیادی می‌باشد. همچنین اپ دوربین آنر ۲۰ پرو هم به مانند اسمارت فون‌های هواوی بسیار غنی بوده و دارای حالات و ویژگی‌های بسیاری می‌باشد. این گوشی به غیر از زوم اپتیکال ۳X، می‌تواند به زوم دیجیتال ۳۰X هم دست پیدا کند. در ادامه چندین نمونه‌ی ثبت شده با دوربین آنر ۲۰ پرو را مشاهده می‌فرمایید:

نمونه‌ی یک: تصویر فوق عریض

نمونه‌ی یک: تصویر فوق عریض

نمونه‌ی دو: تصویر ثبت شده با سنسور 48 مگاپیکسلی

نمونه‌ی دو: تصویر ثبت شده با سنسور ۴۸ مگاپیکسلی

نمونه‌ی سه

نمونه‌ی سه

زوم اپتیکال 3X

زوم اپتیکال ۳X

تصویربرداری از سوژه‌ی نزدیک

تصویربرداری از سوژه‌ی نزدیک

محدوده دینامیکی بالای تصویر

محدوده دینامیکی بالای تصویر

به بررسی آنر ۲۰ پرو از نظر دوربین سلفی می‌رسیم. درون punch-hole موجود بر روی نمایشگر این گوشی یک دوربین ۳۲ مگاپیکسلی جای گرفته که کیفیت تصاویر آن فوق العاده بالا می‌باشد. همچنین برخلاف انتظار، این دوربین می‌تواند در هنگام شب هم کیفیت تصاویر خود را تا حد زیادی حفظ کند. هواوی قبلا با معرفی P30 PRO نشان داده بود که در طراحی سیستم دوربین اسمارت فون هایش تا چه اندازه پیشرفت کرده است و اکنون هم می‌توانیم Honor 20 Pro را به عنوان یکی از بهترین اسمارت فون‌های مخصوص عکاسی در بازار معرفی کنیم. در واقع این گوشی از نظر دوربین می‌تواند با اسمارت فون‌های ۱۰۰۰ دلاری رقابت نماید.

بررسی سخت افزار و نرم افزار آنر ۲۰ پرو

بررسی آنر ۲۰ پرو را با قسمت سخت افزاری ادامه می‌دهیم. طبق انتظار، چیپست قدرتمند Kirin 980 در این اسمارت فون دیده می‌شود که با تشکر از آن، اجرای هر نوع بازی با هر کیفیتی و دیدن هر نوع ویدیویی با آنر ۲۰ پرو به سادگی آب خوردن امکان پذیر می‌باشد! با این حال اگر به جای پنل LCD ما شاهد یک پنل OLED در این گوشی بودیم، بازی کردن و دیدن ویدیو با آن حتی لذت بخش تر هم می‌شد. در بنچمارک معتبر antutu؛ انر ۲۰ پرو توانسته تا نمره‌ی ۳۰۹۰۶۰ را کسب کند. در مقایسه با آن، اسمارت فون‌های HUAWEI P30 Pro و Samsung S10 به ترتیب نمرات ۲۹۸۵۷۲ و ۳۲۸۴۴۶ را کسب نموده اند.

در بحث صدا، اسپیکرهای این گوشی صدای بلند و با کیفیت خوبی را در اختیار شما قرار می‌دهند که برای اسمارت فونی در محدوده قیمت ۶۰۰ یورو کاملا مناسب می‌باشد. البته صدای این گوشی در حد پرچمداران بزرگ دنیا نیست. همچنین آنر ۲۰ پرو دارای جک ۳٫۵ میلی متری هدفون نیست، اما به خوبی برای اتصال به earphone‌های وایرلس Freelace مخصوص هواوی اوپتیمایز شده است.

و در پایان، به بررسی آنر ۲۰ پرو از نظر نرم افزاری می‌رسیم. این گوشی با سیستم عامل اندروید ۹ و رابط کاربری مخصوص آنر با نام Magic OS کار می‌کند. Magic OS در نگاه اول بسیار شبیه به دیگر رابط‌های کاربری چینی می‌باشد. مشکل اصلی این پوسته‌ی اندرویدی در کارتونی بودن رنگ‌ها و بچه گانه بودن طراحی آن است! البته ممکن است شما با این قضیه مشکلی نداشته باشید و در این صورت از آنر ۲۰ پرو بسیار لذت خواهید برد. زیرا نرم افزار این اسمارت فون برای استفاده از گوشی با یک دست کاملا مناسب بوده و همچنین استفاده‌ی کلی از آن بسیار آسان می‌باشد. Magic OS چندان درهم و برهم نیست و قابلیت شخصی سازی بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: مشخصات آنر ۲۰ پرو

جمع بندی بررسی آنر ۲۰ پرو

به پایان مطلب بررسی آنر ۲۰ پرو می‌رسیم. به طور خلاصه می‌توان گفت که Honor 20 Pro اسمارت فونی با کیفیت “پرچمداران” و قیمت “میان رده‌ها ” است! این گوشی قوی ترین اسمارت فون موجود در دنیا نیست و حتی مثل خیلی از پرچمداران به نمایشگر اولد مجهز نشده است، اما دارای ویژگی‌های مخصوص به خود می‌باشد. مثلا استفاده از سنسور اثر انگشت در هیچ اسمارت فونی به سادگی آنر ۲۰ پرو نیست، دوربین این گوشی بسیار بسیار قدرتمند است و باتری آن هم دوام بسیار بالایی دارد. در رنج قیمتی ۶۰۰ یورو، آنر ۲۰ پرو قطعا در زمره‌ی بهترین اسمارت فون‌های دنیا جای می‌گیرد. اما اگر به دنبال جایگزینی برای این گوشی هستید، می‌توانید مطالب زیر را از نت نوشت مطالعه بفرمایید:

بررسی P30 بررسی Honor View 20 بررسی وان پلاس ۷ پرو

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا