معرفی اپ

بررسی پیام رسان آی گپ ، جایزه یک میلیارد تومانی به چه کسی خواهد رسید؟

بررسی پیام رسان آی گپ

آی‌گپ یکی از پیام‌رسان‌های بومی ایران است که دم از امنیت می‌زند، امنیتی که برای اثبات عدم وجودش جایزه یک میلیارد تومانی گذاشته است. در کنار این ادعا ویژگی‌های خوب دیگری هم به چشم می‌خورد که در این مقاله به تشریح آن‌ها پرداخته‌ایم.

۰

آی گپ چیست و در کجای دنیای تکنولوژی قرار دارد؟ آیا واقعاً تفاوت‌های کلیدی آشکاری با دیگر پیام‌رسان‌های ایرانی دارد؟ آیا امنیت فوق‌العاده آی گپ می‌تواند سدی برای هکرها شود؟ بقیه ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد این اپلیکیشن چیست؟ در این مطلب با بررسی پیام رسان آی گپ همراه نت نوشت باشید.

بررسی پیام رسان آی گپ

پیام رسان آی گپ یکی دیگر از سرویس‌ها یا برنامه‌های پیام‌رسان داخلی و بومی ایران است که اولین نسخه یا به عبارتی ابتدایی‌ترین نسخه‌اش را دو سال پیش منتشر کرد. چیزی که درباره آی گپ جالب توجه بود و ما را در نت نوشت مجاب به نوشتن یک مقاله پیرامون این پیام‌رسان کرد در ابتدای کار شاید جذابیت ظاهری صفحات ورودی و در وهله دوم جایزه یک میلیارد تومانی یاشد که محمدرسول کاظمی؛ مدیر این اپلیکیشن بابت هک کردن آن در نظر گرفته است.

بیشتر بخوانید: جایگزین تلگرام ؛ زندگی را با کدام پیام رسان ادامه دهیم؟؟؟

تفاوت‌های کلیدی پیام رسان آی گپ با رقبا …

 

آی‌گپ یا تلگرام

آی گپ یا تلگرام

برای بررسی پیام رسان آی گپ اگر بخواهیم ظاهر پیام‌رسان‌های مختلف ایرانی را با یکدیگر و مهم‌تر از آن با اپلیکیشن محبوب ایرانیان، یعنی تلگرام مقایسه کنیم، خیلی زود متوجه خواهیم شد که تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند، حتی اگر تلگرام و واتس‌اپ را نیز با هم مقایسه کنیم متوجه می‌شویم که در برخی موارد و کلیات، نسبت به یکدیگر خالی از شباهت نیستند، هرچند که رابط کاربری تلگرام به طور واضحی در درجات بهتری نسبت به واتس‌اپ قرار دارد. با این اوصاف نمی‌توان از هیچ شرکتی انتظار یک کار عالی و بدون ایراد داشت، حال اگر این شرکت ابتدای راه و نوپا باشد که دیگر هیچ جایی برای چنین توقعاتی باقی نمی‌ماند.

بیشتر بخوانید: مقایسه سروش و گپ ؛ بررسی و مقایسه جایگزین ها احتمالی تلگرام

رابط کاربری پیام رسان آی گپ

آی‌گپ 1آی گپ

ظاهر یا همان رابط کاربری آی گپ به گونه‌ای طراحی شده که در وهله اول مخاطب را به خود جذب می‌کند. در بررسی پیام رسان آی گپ باید گفت رنگ آبی که در روانشناسی رنگ‌ها برای جلب اعتماد و القای حس اطمینان به مخاطب توصیه می‌شود در این اپلیکیشن به خوبی نقش خود را ایفا کرده است، به نحوی که اگر بخواهیم یکی از پیام‌رسان‌های بومی را بسته به تونالیته رنگی لوگو و صفحه نخست ورود به آن انتخاب کنیم، یکی از بیشترین احتمالات برای انتخاب نصیب آی‌گپ خواهد شد. با این حال یکی از ایراداتی که می‌توان در بررسی پیام رسان آی گپ عنوان کرد، سرعت پایین بارگذاری  آن است که گاهی گریبان کاربران را می‌گیرد؛ اما ریشه این مشکل به استفاده از محتوای گرافیکی سنگین در طراحی آی گپ باز می‌گردد، که با کمی درایت و صرف وقت و انرژی بیشتر قابل برطرف شدن است.

بیشتر بخوانید: بررسی پیام‌ رسان بله ، پیام‌ رسان اختصاصی بانکی‌ها با نیم میلیون هوادار مقتصد!

جایزه یک میلیارد تومانی پیام رسان آی گپ!!!

در بحث بررسی پیام رسان آی گپ اگر از ظاهر و رابط کاربری بگذریم به ادعای امنیت فوق‌العاده آی گپ می‌رسیم، چیزی که برای اثبات عدم وجودش جابزه‌ای یک میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است. آیا واقعاً امنیت این اپلیکیشن همین‌قدر که ادعا می‌شود بالاست؟ برای بررسی این مسئله به سراغ روش‌های رمزنگاری این اپلیکیشن و میزان قدرتمندی آن‌ها رفتیم، بنا‌بر گفته‌های این شرکت، آی گپ برای رمزنگاری اطلاعات و محتوای خود از روش رمزنگاری متقارن با دو کلید استاندارد رمزنگاری پیشرفته (AES)؛ که یکی از روش‌های قدرتمند رمزنگاری به‌شمار می‌آید (هرچند این روش هم خالی از اشکال نیست!) استفاده می‌کند.

اگر بخواهیم این روش رمزنگاری را به ساده‌ترین شکل ممکن شرح دهیم می‌توانیم آن را اینگونه تشریح کنیم که در طی فرآیند رمزنگاری پیام‌ها با کلیدی قفل می‌شوند که بعد از رمزنگاری فقط و فقط با در دست داشتن همان کلید باز می‌شوند و دیگر هیچ، این کلید همان روش رمزگذاری است. با این اوصاف بعید است کسی بتواند جایزه یک میلیارد تومانی آی گپ را نصیب خود کند!!!

بیشتر بخوانید: بررسی پیام رسان گپ ، موفق ولی بدون شناسنامه و مرموز !!!

مزایای مختلف

آی‌گپ - وب

آی گپ – وب

 

از دیگر مزایا در بررسی پیام رسان آی گپ نسبت به دیگر پیام‌رسان‌های ایرانی می‌توان به قابلیت همگام‌سازی آی گپ و سازگاری آن با پلتفرم‌های مختلف اشاره کرد، قابلیتی که کاربر با استفاده از آن می‌تواند از طریق دستگاه‌های مختلف به حساب کاربری خود دسترسی داشته باشد. به علاوه آی گپ اولین پیام‌رسان ایرانی است که تماس صوتی را بر مبنای تکنولوژی P2P در بستر اینترنت ارائه داد، تماس صوتی آی گپ این قابلیت را دارد که در ضعیف‌ترین حالت‌های اینترنت هم ارتباط بین کاربران را برقرار کند، گفته می‌شود که این تماس رایگان است.

بیشتر بخوانید: بررسی پیام رسان ایتا ، کپی یا نمونه شبیه‌سازی شده از تلگرام؟!

پشتیبانی از سه زبان فارسی، انگلیسی و عربی، ارائه نسخه وب، اندروید، ویندوز، آی‌او‌اس و لینوکس، عدم وجود تبلیغات در برنامه، عدم وجود محدودیت در تنوع و حجم فایل‌های ارسالی، امکان ویرایش پیام، امکان ایجاد کانال و گروه و … موارد و ویژگی‌های دیگری هستند که هرچند در مقایسه با تلگرام یا برخی از پیام‌رسان‌های دیگر جدید و منحصر‌به‌فرد نیست، اما باعث جذب کاربران و جلب توجه آن‌ها می‌شود، چرا که اگر وجود این امکانات مزیت حساب نشود، عدم وجودشان ضعف به حساب می‌آید.

قابلیت اطراف من که با استفاده از آن و البته فعال کردن موقعیت مکانی، می‌توان دیگر کاربران این اپلیکیشن که تا فاصله ۵ کیلومتری کاربر قرار دارند را پیدا کرد قابلیتی است که شاید از دید بسیاری از کاربران بی‌اهمیت جلوه کند، اما اگر کمی فکر کنیم متوجه می‌شویم که وجود چنین قابلیتی می‌تواند در موارد اضطراری کمک بزرگی به حساب بیاید.

آی گپ یا گپ؟!

 

گپ

گپ یا آی گپ

آی گپ یا گپ؟! این سوالی است که با کمی جست‌و‌جو پیرامون هریک از این دو پیام‌رسان ذهن هر کسی را به خود مشغول می‌کند؛ اما این سوال بابت تردید در انتخاب یکی از آن‌ها نیست، بلکه تردید در احراز اصالت و قدمت آن‌ها است. تردید در اینکه آیا این دو اپلیکیشن و توسعه دهندگانش ارتباطی با یکدیگر دارند یا خیر! اگر یکی از آن‌ها با استفاده از نام دیگری جای خود را در میان دیگر اپلیکیشن‌های پیام‌رسان بومی باز کرده باشد، این برنامه کدام است؟ گپ با آی گپ؟! چیزی که تا اینجای کار جست‌وجو متوجه شده‌ایم این است که اطلاعات مربوط به توسعه دهنده، مدیر و شرکت ارائه دهنده اپلیکیشن آی گپ کاملاً مشخص بوده و قابل پیگیری است؛ اما درباره اپلیکیشن گپ اینطور نیست، نه تنها اطلاعاتی پیرامون توسعه دهنده، مدیر و یا شرکت پشتیبان آن وجود ندارد بلکه حتی قسمت درباره ما این سایت هم قابل دسترسی نیست.

نسخه غیررسمی

آی‌گپ - اجازه انتشار

آی گپ – اجازه انتشار

یکی دیگر از کارهایی که مدیر اپلیکیشن آی گپ در راستای توسعه و افزایش محبوبیت و استفاده از این برنامه انجام داده است، صدور اجازه انتشار نسخه‌های غیررسمی آی گپ است. انتشار نسخه‌های غیررسمی می‌تواند ضعف‌های آن را برجسته کرده و علاوه بر این به توسعه دهنده آی گپ کمک کند که نیازمندی‌های مشتریان را شناسایی کرده و از این نسخه‌های غیررسمی برای بهبود اپلیکیشن اصلی ایده بگیرد.

در کافه‌بازار

 

آی‌گپ - کافه‌بازار

آی گپ – کافه‌بازار

در آخر به بررسی جایگاه آی گپ در کافه‌بازار می‌پردازیم، آی گپ در دسته پیام‌رسان‌های بومی با ۲۰۰ هزار نصب فعال جایگاهی مناسبی را به خود اختصاص داده است.

۱ دیدگاه

یک دیدگاه

  1. Avatar

    Soiava

    ۲۴ دی ۱۳۹۷ at ۱۳:۵۳

    جوابش واضحه…جایزه به هیچکس نمیرسه…چرا…چون همش پز الکیه…من خودم شخصا به عنوان یه برنامه نویس حاضرم ثابت کنم که قابل هکه…ولی کو گوش شنوا…میپیچونن

    ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا