شرکت Levi’s برای طراحی فشن روی شلوارهای جین از لیزر استفاده می کند! + ویدئو
در حالی که بسیاری از مردم پس از سایش و یا پاره شدن شلوارهای خود آن ها را دور می اندازند، بسیاری از دوستداران طراحی های fashion دقیقا برخلاف این موضوع پول بیشتری برای خرید شلوارهای جین آسیب دیده می پردازند. شرکت لوی استراوس (Levi Strauss) برای ایجاد برند اختصاصی خود در طراحی شلوار جین (distressed jeans)، سالهاست فرمول های شیمیایی و تکنیک های بی شمار مختلفی را آزمایش کرده اند. اما آن روزها دیگر به پایان رسیده است. تا پایان با نت نوشت همراه باشید.
به تازگی این شرکت لوی از مدل عملیاتی جدیدی رونمایی کرده است که به کمک لیزر طراحی و چاپ بر روی شلوارهای جین را ممکن می کند.
این پروژه که (F.L.X. (future-led execution نامیده می شود، تعداد مراحل مورد نیاز برای دستیابی به طراحی ظاهر فرسوده فشن را از بیست مرحله به سه مرحله کاهش می دهد و همچنین زمان این فرایند را نسبت به روش های سنتی بسیار کاهش می دهد.
همچنین با کمک این روش، ترکیبات شیمیایی به کار رفته در مراحل تولید، کاهش چشمگیری می یابد و به گفته شرکت تا سال ۲۰۲۰، تمام مواد شیمیایی خطرناک در فرآیند تولید حذف خواهند شد. در واقع، هدف اصلی شرکت، به حداقل رساندن تاثیرات زیست محیطی ناشی از مواد شیمیای استفاده شده در روش های سنتی می باشد.
Bart Sights، کسی که رهبری لابراتوار نوآوری شرکت Levi’s را برعهده دارد در ویدئویی توضیح می دهد: جزئیات زیادی در تولید شلوارهای جین وجود دارد. اولین قدم ما در فرآیند جدید این است که ابتدا طرحی که قصد داریم روی شلوار جین حکاکی کنیم را کشیده و سپس به طریقی که لیزر بتواند آن را تفسیر کند، در می آوریم. این موارد شامل استفاده از نرم افزار کامپیوتری برای اضافه کردن علامت های دقیق، چروک ها و ریزه کاره هایی است که می خواهیم در طراحی نهایی لحاظ شوند.
آنچه به طور سنتی با ابزارهای دستی در هشت تا دوازده دقیقه اتفاق می افتد، با کمک لیزر در حدود ۹۰ ثانیه انجام می گیرد. همچنین فناوری لیزر می تواند شلوارهای جین با طرح های بسیار متنوعی ایجاد کند.
این شرکت می گوید تعدادی از کارکنان خود را در زمینه توسعه نرم افزار های این حوزه و کار با لیزر مجددا آموزش داده است و معتقد است که بازآموزی “یکی از دلایل اصلی موفقیت این مدل جدید در دنیا خواهد بود.”
شرکت Levi’s برای توسعه این سیستم، با متخصصان لیزر شرکت اسپانیایی Jeanologia، به عنوان مشاور در زمینه پردازش پارچه و پوشاک همکاری می کند.
منبع: digitaltrends