تلفن همراه

بررسی Oppo Find X: نمایشگر تمام صفحه با دوربین کشویی

بررسی Oppo Find X | بررسی تخصصی Oppo Find X زیر ذره بین نت‌نوشت
۲+

Oppo Find X (اوپو فایند X) اسمارت فونی زیبا و دارای ویژگی‌های نوآورانه می‌باشد. طراحی این گوشی مدرن تر از زمان خود بوده، قدرت آن بسیار بالا است و نمایشگر آن به لطف مکانیسم pop-up طراحی شده برای بیرون آوردن دوربین از دل اسمارت فون، دارای هیچ گونه حاشیه اضافی در اطراف خود نیست. اما این اسمارت فون قدرتمند چینی دارای ضعف‌های خاصی هم می‌باشد که در ادامه‌ی مطلب بررسی Oppo Find X به آن‌ها می‌پردازیم. در ادامه با نت نوشت همراه باشید.

بیشتر بخوانید: مشخصات Oppo Find X

بررسی Oppo Find X

نقاط قوت و ضعف

نقاط قوت:
طراحی فوق العاده، بدنه ای فانتزی و نمایشگری بدون حاشیه، کانسپت جدید pop-up

نقاط ضعف:
ضدآب نیست، NFC و microSD و جک هدفون ندارد، حسگر اثر انگشت ندارد، مکانیسم بیرون آوردن دوربین به نظر دوام بالایی نخواهد داشت

کمپانی Oppo همواره در بحث سخت افزار و نرم افزار گوشی‌های خود، سعی می‌کند تا از هر دو کمپانی اپل و سامسونگ تقلید کند. بنابراین اسمارت فون جدید Oppo Find X ارائه دهنده‌ی قدرت بالا و طراحی زیبایی است که با اضافه شدن نوآوری‌های مهندسان این شرکت چینی، به دستگاهی شگفت انگیز تبدیل شده است. با بررسی Oppo Find X همراه شما خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: بررسی Honor Play 8A : ارزان قیمت و مخصوص بازی

 

مشخصات کلیدی Oppo Find X

تاریخ عرضهتابستان ۱۳۹۷
وزن۱۸۶ گرم
ضخامت۹٫۴ میلی متر
تعداد سیمکارتدو سیمکارته، ۴G
نمایشگرAMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰*۲۳۴۰ پیکسل (فول HD پلاس)
پردازندهSnapdragon 845
GPUAdreno 630
RAM۸ گیگ
حافظه داخلی۲ مدل: ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگ
کارت حافظهندارد
دوربین اصلیدوگانه، ۱۶+۲۰ مگاپیکسل
دوربین سلفی۲۵ مگاپیکسل
پورت USBType-C
باتریلیتیوم یونی، ۳۷۳۰ میلی آمپر ساعت
قیمتحدود ۷۷۰ یورو

طراحی و صفحه نمایش Oppo Find X

  • نمایشگر ۶٫۴ اینچی AMOLED
  • ۹۳٫۸ درصد نسبت صفحه نمایش به بدنه (screen-to-body ratio)
  • بدون گواهینامه ضدآب و حسگر اثر انگشت
  • بدون کارت حافظه جانبی و جک هدفون

بررسی Oppo Find X را طبق معمول با طراحی دستگاه آغاز می‌کنیم. مهم ترین قسمت طراحی این گوشی، نمایشگر تمام صفحه‌ی آن می‌باشد که تقریبا تمامی سطح جلویی گوشی را در بر می‌گیرد.

Oppo Find X  از یک نمایشگر ۶٫۴ اینچی AMOLED استفاده می‌کند که روشنایی و وضوح آن مثال زدنی است. رزولوشن نمایشگر این گوشی ۱۰۸۰*۲۳۴۰ پیکسل بوده و تراکم پیکسلی در آن ۴۰۱ppi می‌باشد.

هرچند که امروزه اکثر پرچمدارهای دنیا همانند Oppo Find X از نمایشگرهای فول HD پلاس استفاده می‌کنند، ولی برخی رقبا مثل HTC U12 پلاس دارای نمایشگر ۴K (رزولوشن ۱۴۴۰*۲۸۸۰ پیکسل) می‌باشند.

البته نمایشگر فول HD پلاس برای کسب بهترین تجربه در دیدن فیلم و یا بازی کردن با گوشی کافیست و چشم شما متوجه چندان تفاوت خاصی در میان دو نمایشگر فول HD پلاس یا ۴K در ابعاد یک اسمارت فون (در حدود ۶ اینچ) نخواهد شد.

این گوشی در دو رنگ مختلف موجود است: قرمز بوردو و آبی یخچالی، که هر دو رنگ آن کاملا زیبا و چشم نواز هستند. در حالی که اکثر قسمت‌های قاب پشتی گوشی (قسمت مرکزی بدنه) مشکی رنگ می‌باشد، اما در نواحی پیرامونی شاهد رنگ قرمز یا آبی (بسته به نوع مدلی که خریداری کنید) هستیم. این رنگ‌ها به صورت هایلایت‌های رنگین کمانی به نمایش درآمده اند که با تغییر زاویه دید شما، شدت آن‌ها کم و زیاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: بررسی Huawei P Smart 2019 : ویژگی های زیاد با قیمتی پایین

بررسی مشخصات Oppo Find X : رنگ آبی یخچالی

بررسی Oppo Find X : رنگ آبی یخچالی

بررسی مشخصات Oppo Find X : رنگ قرمز بوردو

بررسی Oppo Find X : رنگ قرمز بوردو

اما در قسمت طراحی صفحه نمایش هم کار اوپو بسیار عالی بوده است. لبه‌های خمیده‌ی صفحه نمایش این گوشی درست به کیفیت و دقت پرچمدارهای سامسونگ (مثل گلکسی S9) طراحی شده اند. همان طور که در شکل زیر می‌بینید، صفحه نمایش با شیب کمی به سمت فریم گوشی خم می‌شود، و این اتفاق دقیقا در قسمت پشت برای قاب پشتی هم می‌افتد. این ظاهر زیبا همراه با اسکنر سه بعدی تشخیص چهره که از دل دستگاه خارج می‌شود، ظاهری بیگانه و فضایی را به Oppo Find X می‌بخشد.

لبه‌ی خمیده‌ی صفحه نمایش

لبه‌ی خمیده‌ی صفحه نمایش

ترکیب لبه‌های گرد و حاشیه‌های نزدیک به صفر نمایشگر Find X، تجربه ای سورئال و فراواقعی از در دست گرفتن آن را برای ما فراهم می‌کند. اسمارت فون‌های تمام صفحه‌ی دیگری هم در دنیا وجود دارند که حاشیه‌ی دور نمایشگر آن‌ها بسیار کوچک می‌باشد، ولی طراحی قسمت جلویی Oppo Find X برتر از هر اسمارت فون دیگری است که تاکنون دیده بودیم.

بیشتر بخوانید: بررسی گلکسی M20 : تهدیدی جدی برای آنر و شیائومی!

بررسی مشخصات Oppo Find X

بررسی Oppo Find X

بررسی Oppo Find X را همچنان با بحث طراحی ادامه می‌دهیم. نبود notch در بالای نمایشگر این گوشی باعث شده تا Oppo Find X دارای ویژگی‌های منحصر به فرد دیگری هم باشد: این گوشی بر روی نمایشگر خود داری دوربین سلفی، سنسور و بلندگو نیست؛

پس اوپو به عنوان جایگزین، از یک مکانیسم کشویی (اسلایدر یا لغزنده) بدیع استفاده کرده است. این کشویی دارای موتور مخصوصی می‌باشد که در هنگام نیاز آن را از لبه‌ بالای گوشی خارج می‌کند. این کشویی محل قرارگیری دوربین جلو و عقب، سنسورهای مختلف و بلندگوهای دستگاه می‌باشد.

مکانیزم کشویی نوآورانه‌ی اوپو

مکانیزم کشویی نوآورانه‌ی اوپو

موتوریزه بودن این کشویی شاید در نگاه اول بسیار جالب باشد، اما در دوام این مکانیسم تردیدهایی وجود دارد. البته شرکت اوپو قول داده که این موتور بتواند تا ۳۰۰،۰۰۰ بار کشویی را از گوشی خارج کرده و آن را به جای خود برگرداند.

پس با این حساب، اگر روزی ۴۰۰ بار این کشویی از جای خود حرکت کند، موتور آن می‌تواند تا دو سال فعالیت کند. ولی احتمال دارد تا پس از یک سال استفاده، توان موتور و سرعت حرکت کشویی کاهش یابد. بنابراین فعلا برای اظهار نظر در این مورد زود است باید کمی صبر کنیم تا از دوام واقعی این مکانیزم مطمئن شویم.

از طرف دیگر، با هر بار حرکت این کشویی، امکان ورود گرد و خاک و دیگر کثیفی‌ها به درون گوشی وجود دارد. پس این مکانیزم از نظر بهداشتی هم می‌تواند مشکلاتی را در پی داشته باشد. همچنین وقتی کشویی از گوشی خارج می‌شود، با لمس کردن آن متوجه مقاومت پایین و اسفنجی بودن جنس آن می‌شوید. اگر با انگشت خود کمی به آن فشار وارد کنید، امکان شکستن کشویی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: بررسی گلکسی M10 ، اسمارت فونی زیبا، ارزان قیمت و با ظاهری مدرن

با این حال، تنها راه باز کردن قفل گوشی بدون وارد کردن رمز و الگو، استفاده از اسکنر سه بعدی تشخیص چهره ای است که در این کشویی گنجانده است. عجیب است که اوپو از یک اسکنر اثر انگشت به عنوان جیگزین برای گوشی خود استفاده نکرده است.

زیرا اگر Oppo Find X دارای حسگر اثر انگشت بود، آنگاه نیازی نبود تا برای هر بار باز کردن قفل گوشی، کشویی از جای خود حرکت کند. بنابراین عمر مفید موتور این کشویی بسیار افزایش پیدا می‌کرد.

همچنین همان طور که قبلا در اسمارت فون‌های اپل و سامسونگ دیده بودیم، سرعت عمل اسکنر ۳ بعدی تشخیص چهره به اندازه سرعت عمل حسگر اثر انگشت بالا نیست.

حال در Oppo Find X برای استفاده از این اسکنر نسبتا کم سرعت، باید منتظر بالا آمدن کشویی دوربین آن هم باشید! بنابراین قطعا بزرگترین نقطه ضعف Oppo Find X، نداشتن یک حسگر اثر انگشت به عنوان جایگزینی برای اسکنر تشخیص چهره‌ی ۳ بعدی می‌باشد.

بررسی Oppo Find X را همچنان با بحث در مورد نکات منفی اسکنر تشخیص چهره‌ی ۳ بعدی آن ادامه می‌دهیم! اگر شما دارای ریش پرپشتی هستید و از عینک طبی هم استفاده می‌کنید، تقریبا باید قید استفاده از این حسگر تشخیص چهره را بزنید، و یا ریش‌های خود را اصلاح کنید!

همچنین پس از دانستن این نکته که عمر کشویی Oppo Find X محدود است، احتمالا به طور کلی رغبتی به استفاده از اسکنر ۳ بعدی تشخیص چهره‌ی آن نداشته باشید و در این صورت باید مثل ایام قدیم، از پسورد یا الگو (PATTERN) برای باز کردن قفل گوشی خود استفاده کنید. چقدر عجیب است که مهندسان شرکت Oppo متوجه چنین عیب بزرگی در اسمارت فون خود نشده اند!

بیشتر بخوانید: بررسی گلکسی گرند پرایم پرو ۲۰۱۸ از سامسونگ؛ ارزان قیمت و پرفروش!

ضعف دیگری که این مکانیسم کشویی موتوردار برای Find X به همراه داشته، نبود اسلات کارت حافظه جانبی و جک هدفون در این گوشی می‌باشد، چون جایی برای گنجاندن این ویژگی‌ها در گوشی وجود نداشته است (مخصوصا برای جک هدفون)!

قربانی دیگر این مکانیزم، گواهینامه IP67/68 (ضدآب و گرد و غبار) می‌باشد. این گوشی ضدآب نیست که البته امری طبیعی می‌باشد، یه نظر شما یک اسمارت فون کشویی را چگونه می‌توان ضدآب کرد؟!

بنابراین همان طور که می‌بیند، این نوآوری اوپو اگرچه باعث زیبایی بیش از حد گوشی شده است، اما مشکلات زیادی را هم برای آن به همراه داشته است. در مقایسه با Oppo Find X، چندی پیش کمپانی شیائومی اسمارت فون ۴۷۵ دلاری Mi Mix 3 را منتشر کرد که همانند Oppo Find X دارای نمایشگری تمام صفحه (با نسبت صفحه نمایش به بدنه ای برابر با ۹۳٫۴ درصد) می‌باشد.

اما برخلاف Oppo Find X، کشویی Mi Mix 3 دارای موتور نیست و به صورت دستی از جای خود حرکت می‌کند. پس نباید نگران خراب شدن آن باشید و همچنین، Mi Mix 3 دارای حسگر اثر انگشت هم می‌باشد.

بررسی Oppo Find X از نظر طراحی را با بررسی ابعاد و وزن و جنس دستگاه ادامه می‌دهیم. جلو و پشت Oppo Find X تماما از جنس شیشه ساخته شده که با پوشش Gorilla Glass 5 محافظت می‌شوند.

فریم دور دستگاه از جنس آلومینیوم است. Find X دارای ابعاد ۱۵۶٫۷*۷۴٫۲*۹٫۴ میلی متر بوده و ۱۸۶ گرم وزن دارد. همان طور که می‌بینید، وجود مکانیزم کشویی باعث افزایش بیش از حد ضخامت گوشی هم شده است!

بر روی لبه‌های دستگاه، دکمه پاور در سمت راست و دکمه‌های تنظیم صدا در سمت چپ گوشی گنجانده شده اند. اسپیکر گوشی، پورت USB-C و سینی سیمکارت‌ها هم در لبه‌ی زیرین اسمارت فون جاسازی شده اند.

بیشتر بخوانید: بررسی honor 10 lite : ارزان قیمت و قدرتمند، مثل همیشه

سینی سیمکارت در لبه‌ی پایینی دستگاه قرار می‌گیرد. در اوپو فایند X نمی‌توان به جای سیمکارت دوم از کارت حافظه استفاده کرد

سینی سیمکارت در لبه‌ی پایینی دستگاه قرار می‌گیرد. در اوپو فایند X نمی‌توان به جای سیمکارت دوم از کارت حافظه استفاده کرد

بررسی باتری Oppo Find X

به بررسی Oppo Find X از نظر باتری می‌رسیم. خوشبختانه اوپو از یک پورت جدید USB-C به جای micro-USB برای این گوشی استفاده کرده است. تکنولوژی شارژ VOOC Flash کمپانی اوپو هم به طرز فوق العاده ای (مخصوصا در زمانی که شارژ باتری گوشی خیلی کم باشد) عمل می‌کند. مثلا در کمتر از یک ساعت، شارژ باتری Oppo Find X از ۱۲ به ۸۷ درصد می‌رسد. البته وقتی شارژ باتری از ۸۰ درصد بیشتر می‌شود، سرعت شارژ آن به طور محسوسی کاهش می‌یابد.

Oppo Find X دارای یک باتری ۳۷۳۰ میلی آمپر ساعتی می‌باشد که به لطف اوپتیمایز نرم افزاری دستگاه، طول عمر آن بسیار بالا می‌باشد. این باتری با یک بار شارژ کامل حتی می‌تواند تا بیش از یک روز پاسخگوی استفاده‌های روزمره‌ی شما باشد. در تست‌های انجام گرفته، عمر باتری Oppo Find X از باتری‌های Galaxy S9 و HTC U12 پلاس بیشتر و از باتری گلکسی نوت ۹ کمتر بوده است.

مدل دیگری از Oppo Find X با نام Super Flash Edition هم وجود دارد که داری باتری ۳۴۰۰mAh بوده و با تکنولوژی SuperVOOC Flash Charge، به طرز خارق العاده ای در عرض ۳۵ دقیقه از صفر تا صد درصد شارژ می‌شود!

بررسی دوربین Oppo Find X

  • دوربین اصلی با سیستم دوگانه
  • دوربین سلفی ۲۵ مگاپیکسلی
  • تکنولوژی مدرن زیباسازی چهره

بررسی Oppo Find X را با بحث دوربین ادامه می‌دهیم. سیستم دوربین اصلی و سلفی این گوشی بر روی دو طرف کشویی آن سوار شده اند. پس شما برای عکس انداختن هم مجبور هستید تا این کشویی را از جای خود خارج کنید.

دوربین اصلی از یک لنز ۲۰ مگاپیکسلی با بازشدگی دیافراگم f/2.0 و یک لنز ۱۶ مگاپیکسلی f/2.0 دیگر که دارای ویژگی هایی چون PDAF و OIS می‌باشد تشکیل شده است. این دوربین قابلیت ضبط ویدیو با رزولوشن ۴k و همچنین ضبط ویدیوهای سوپراسلوموشن در کیفیت ۷۲۰p را دارد.

بیشتر بخوانید: بررسی ردمی نوت ۷ : سوپرشاهکاری جدید از شیائومی!

 سیستم دوربین اصلی

سیستم دوربین اصلی

دوربین Oppo Find X دارای تمامی ویژگی‌های متداولی که همه‌ی پرچمداران ۲۰۱۸ دارند می‌باشد. از این ویژگی‌ها می‌توان به حالت‌های portrait و panorama و slo-mo اشاره کرد. همچنین می‌توانید استیکرهای مختلفی را هم برای بامزه تر شدن تصاویر بر روی صورت اشخاص قرار دهید.

اما متاسفانه خبری از برخی ویژگی‌های حرفه ای که در دوربین‌های محصولات هواوی دیده بودیم (مثل light-painting و long exposure) در این گوشی نیست. ضمنا هیچ تنظیماتی برای صحبت کردن بر روی عکس‌ها وجود ندارد (مثل حالت moving picture هواوی).

دوربین سلفی این گوشی ۲۵ مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم f/2.0 بوده و دارای ویژگی Auto-HDR می‌باشد. این دوربین هم مثل دوربین اصلی دارای حالات پرتره و افکت‌های بوکه می‌باشد.

اما مهم ترین ویژگی دوربین سلفی Oppo Find X در beauty mode‌های آن است. همان طور که در اکثر اسمارت فون‌های دو سال گذشته دیده بودیم، حالت beauty mode در دوربین سلفی، چین و چروک‌های روی صورت شما را پاک کرده، چهره را روشن تر می‌کند و حتی می‌تواند فک شما را استخوانی تر کرده تا جذاب تر به نظر برسید.

دوربین جلو

دوربین جلو

برای استفاده از حالت beauty mode، معمولا دوربین سه تصویر از جهات مختلف از چهره‌ی شما لازم دارد تا بتواند با آنالیز کردن آن ها، در آینده تغییرات زیبایی سازی را بر روی تصاویر سلفی شما اعمال کند.

حال این ویژگی در Oppo Find X به طرز حیرت انگیزی پیشرفته تر شده است. Oppo Find X می‌تواند یک مدل سه بعدی از صورت شما را تشکیل دهد و سپس با آنالیز تک تک قسمت‌های چهره توسط هوش مصنوعی، تصاویر سلفی بعدی شما را به زیباترین شکل ممکن ثبت کند. متاسفانه این ویژگی برای صورت‌های ریش دار خیلی دقیق عمل نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: بررسی HTC Desire 12s : تایوانی ها از رقابت باز مانده اند!

آنالیز سه بعدی صورت

آنالیز سه بعدی صورت

با این حساب، دوربین سلفی قدرتمند Oppo Find X را می‌توان به عنوان یکی از بهترین دوربین‌های سلفی در بین اسمارت فون‌های دنیا نامید.

بررسی Oppo Find X را همچنان با بحث دوربین پی می‌گیریم. دوربین اصلی Oppo Find X همانند دیگر پرچمداران، در محیط‌های با نور مناسب بسیار خوب عمل می‌کند. اما برخلاف دیگر پرچمداران، عملکرد این دوربین در محیط‌های کم نور کمی کاهش می‌یابد.

از طرف دیگر عملکرد هوش مصنوعی در دوربین Oppo Find X خارق العادس. حالت AI می‌تواند به سرعت و با دقت بسیار بالایی، صحنه‌های مختلف را تشخیص داده و تنظیمات رنگ و روشنایی و… را برای ثبت بهترین عکس ممکن تغییر دهد.

در ادامه، چندین تصویر که با دوربین اصلی اوپو فایند X ثبت شده اند را ملاحظه می‌فرمایید:

نمونه 1

نمونه ۱

نمونه 2: توانایی هوش مصنوعی در ثبت چنین عکسی از یک لامپ پرنور فوق العاده می‌باشد. اگر شک دارید، همین الان با دوربین خود از یک لامپ روشن عکس بیندازید!

نمونه ۲: توانایی هوش مصنوعی در ثبت چنین عکسی از یک لامپ پرنور فوق العاده می‌باشد. اگر شک دارید، همین الان با دوربین خود از یک لامپ روشن عکس بیندازید!

نمونه 3

نمونه ۳

نمونه 4: رنج دینامیکی بالا

نمونه ۴: رنج دینامیکی بالا

نمونه 5: زیر نور آفتاب. جزئیات تصویر فوق العاده بالاس

نمونه ۵: زیر نور آفتاب. جزئیات تصویر فوق العاده بالاس

همان طور که پیشتر گفتیم، یکی از مشکلات سیستم دوربین کشویی Oppo Find X در استحکام کم و جنس اسفنجی این کشویی می‌باشد. پس اگر در حالت landscape عکاسی می‌کنید، باید مراقب شکستن یا آسیب دیدن گوشی باشید.

بررسی عملکرد، سخت افزار و نرم افزار Oppo Find X

  • پردازنده Snapdragon 845 با ۸ گیگ RAM
  • واحد پردازش گرافیکی بسیار قدرتمند Adreno 630 برای اجرای راحت انواع بازی ها
  • بدون NFC

به بررسی Oppo Find X از نظر عملکرد می‌رسیم. اگرچه در سال ۲۰۱۹ باید منتظر پردازنده جدید کوالکام باشیم، اما همچنان در قدرت بالای Snapdragon 845 هیچ شکی نیست. Oppo Find X با ۸ گیگ RAM، پردازنده Snapdragon 845 و چیپست Adreno 630 (که می‌توان آن را بهترین واحد پردازش گرافیکی در بین اسمارت فون‌های اندرویدی دنیا نامید) از پس هر کاری بر می‌آید. شما می‌توانید سنگین ترین بازی‌های اندرویدی را با این گوشی به راحتی اجرا کنید

Oppo Find X  از بنچمارک Geekbench 4 به ترتیب نمرات ۲۳۱۶ و ۷۷۶۴ را در عملکرد تک هسته ای و چند هسته ای CPU کسب کرده است. بنابراین عملکرد Oppo Find X از بسیاری از پرچمداران ۲۰۱۸ اندرویدی بهتر بوده و با اندک اختلافی در پشت سر پرچمداران سامسونگی جای می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: بررسی Honor 8X ؛ زیبا، قدرتمند و ارزان قیمت

حال بررسی Oppo Find X را با نرم افزار و رابط کاربری ColorOS آن ادامه می‌دهیم، جایی که نگرانی‌های زیادی از بابت آن وجود دارد. Oppo تصمیم داشته تا سیستم عامل اندروید را در گوشی خود بسیار به iOS شبیه کند.

اما اکنون داستان تقلید Oppo از iOS مثل داستان تقلید راه رفتن کلاغ از کبک شده است! اگرچه ظاهر ColorOS به iOS خیلی شبیه می‌باشد، اما بسیاری از کارکردهای حیاتی و ضروری اندروید در آن پنهان شده و از دسترس خارج هستند. از طرف دیگر در بحث تنظیمات هوشمند و شخصی سازی رابط کاربری، ColorOS حتی بیشتر از iOS به کاربر سخت می‌گیرد!

خوشبختانه شما می‌توانید با تغییر در تنظیمات گوشی، برخی از مشکلات ColorOS را مرتفع نمایید. اما برخی از مشکلات این رابط کاربری ناامیدکننده تر از چیزی هستند که بتوان از آن‌ها به سادگی عبور کرد! مثلا امکان رد کردن ناتیفیکیشن‌ها از نوار ناتیفیکیشن با swipe کردن (کشیدن انگشت به سمت طرفین) وجود ندارد و شما باید ابتدا بر روی ناتیفیکیشن مورد نظر swipe کرده و سپس بر روی آن تپ کنید.

بیشتر بخوانید: مشخصات Oppo Find X

جمع بندی بررسی Oppo Find X

به پایان بررسی Oppo Find X می‌رسیم. این گوشی در حدود ۷۷۰ یورو (حدودا ۸۱۰ دلار) در بازار جهانی قیمت دارد و در ایران هم قیمت آن از ۸٫۳ تا ۱۲٫۷ میلیون تومان (بسته به نوع مدل) متفاوت می‌باشد.

Oppo Find X به خوبی موفق شده تا مرزهای تکنولوژی را در اسمارت فون‌های مدرن جابجا کند. این گوشی بسیار قدرتمند بوده، طراحی آن فوق العاده زیبا و جلوتر از زمان خود می‌باشد و از نظر دوربین سلفی و نمایشگر هم در زمره‌ی بهترین اسمارت فون‌های جهان جای می‌گیرد.

شتاز طرف دیگر، Oppo Find X دارای NFC، جک هدفون، گواهینامه ضدآب، پشتیبانی از کارت microSD و حسگر اثر انگشت نیست. علاوه بر این، تکنولوژی مدرن کشویی دوربین آن، هرچند که بسیار جالب و زیباست، اما مشکلات خاص خود را داشته، و رابط کاربری آن هم به خوبی دیگر پوسته‌های اندرویدی موجود در بازار نیست.

در مجموع، Oppo Find X یک اسمارت فون فانتزی است که از نظر مشخصات فنی و عملکرد در زمره‌ی برترین اسمارت فون‌های دنیا جای می‌گیرد، هرچند که دارای نقایصی هم می‌باشد. اما اگر به دنبال جایگزین‌های مطمئن تری هستید، می‌توانید اسمارت فون هایی چون آیفون XS و گلکسی نوت ۹ و هواوی mate 20 pro را مد نظر داشته باشید. البته تمامی اسمارت فون‌های ذکر شده گران قیمت تر از اوپو فایند X می‌باشند.

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا