دانستنی‌های سلامتی

استفاده از تلفن همراه حین رانندگی ، آمار وحشتناک این اشتباه همه گیر!

رانندگان با استفاده از تلفن همراه، آگاهانه خطر را نادیده می گیرند

یک بررسی جدید می گوید اگرچه رانندگان می دانند که استفاده از تلفن همراه خطرناک است، اما بسیاری از رانندگان آمریکایی هنوز پشت ماشین با تلفن همراه صحبت می کنند و یا پیام می دهند.

۱+

یک بررسی جدید می گوید اگرچه رانندگان می دانند که استفاده از تلفن همراه خطرناک است، اما بسیاری از رانندگان آمریکایی هنوز پشت ماشین با تلفن همراه صحبت می کنند و یا پیام می دهند. برای بررسی بیشتر در ادامه با نت نوشت همراه باشید.

در یک آنالیز انجام گرفته، در واقع تعداد رانندگانی که می گویند به طور مرتب یا عادی از تلفن همراه خود استفاده می کنند از سال ۲۰۱۳ تاکنون ۴۶ درصد افزایش داشته است. بیش از ۲۶۰۰ نفر از رانندگان مجاز بالای ۱۶ سال برای بنیاد AAA در مورد امنیت ترافیک مورد سوال قرار گرفتند. تقریباً ۵۸ درصد از آن ها گفتند که صحبت کردن با تلفن همراه در حین رانندگی یک تهدید جدی برای ایمنی آن ها است، و همچنین ۷۸ درصد از آن ها پیام دادن را یک خطر جدی در نظر گرفتند.

با این حال تقریباً نیمی از سوال شوندگان گفتند که اخیراً از تلفن همراه خود استفاده کرده اند. همچنین با توجه به نظر سنجی، یک سوم آن ها متن یا ایمیلی را در حین رانندگی ارسال کرده بودند.

دیوید یانگ، مدیر اجرایی بنیاد AAA، در مورد ایمنی ترافیک گفت: “با بیش از ۳۷۰۰۰ مرگ و میر در جاده های ایالات متحده در سال ۲۰۱۶، ما باید به دنبال راهی برای کاهش حواس پرتی در هنگام رانندگی باشیم و ایمنی ترافیک را بهبود ببخشیم.”

وی افزود: “این بنیاد، در مورد نگرش رانندگان نسبت به ایمنی ترافیک و رفتار آن ها، راهکارها و بینش هایی را ارائه می دهد. بنابراین ما می توانیم این موضوع را بهتر درک کنیم و اقدامات احتمالی بالقوه را برای کاهش تصادفات شناسایی کنیم.”

رانندگانی که با تلفن همراه صحبت می کنند، تا ۴ برابر و رانندگانی که متن می فرستند، تا ۸ برابر نسبت به رانندگانی که هیچکدام از این رفتارهای پرخطر را انجام نمی دهند، احتمال تصادفشان بالاتر است.

مطالعات جدید نشان می دهند که تقریباً ۹ نفر از ۱۲۰ نفر پاسخ دهنده معتقدند که رانندگی با حال پریشان در حال افزایش است. علاوه بر آن سایر رفتارهای پرخطر مانند رانندگی تهاجمی، رانندگی پس از مصرف مواد مخدر و رانندگی در حال مستی افزایش یافته است.

به گفته جیک نلسون، مدیر ایمنی ترافیک و پژوهش بنیاد AAA: “همانطور که شمار حواس پرتی در پشت ماشین در حال افزایش است، ما وظیفه داریم که رانندگان را از خطرات حواس پرتی آگاه و به آن ها آموزش دهیم.”

نلسون می گوید: “بین آن چیزی که رانندگان می گویند و آنچه که انجام می دهند، فاصله معناداری وجود دارد. درحالی که اکثر خطرات ناشی از خواب آلودگی است. رانندگان به هر نحوی دوباره از عوامل پرت کننده حواس دوری نمی کنند و در هر صورت باز این رفتارها را انجام می دهند. به همین دلیل اقدامی فرهنگی تحت عنوان «آنچه را که می گویی انجام بده نه آنچه را که انجام می دهی» در مسیر جاده ها صورت گرفته است تا باعث کاهش این دسته از خطرات شود.”

 

نویسنده: عبدالرئوف صابری

منبع: www.webmd.com

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا