
توسعه خودروهای آینده ارزان نیست و از این رو حتی بزرگترین شرکت ها می خواهند از استراتژی بهتر و مقرون به صرفه ای بهره گیرند تا بتوانند به خوبی هدف را بدست آورند. در حال حاضر دو شرکت آئودی و پورشه تصمیم گرفتند با همکاری یکدیگر معماری خودروهای آینده خود را توسعه دهند.
این دو در همکاری با یکدیگر موجب رانندگی خودکار، افزوده شدن فناوری های دیجیتالی و سیستم حرکتی الکتریکی در اتومبیل ها می شود. Rupert Stadler مدیرعامل شرکت آئودی پیشتر بیان داشت که دو شرکت بهترین افراد خود را تعیین می کنند تا با همکاری یکدیگر بهترین ها را رقم زنند. هدف از همکاری این دو برند مطرح رقم زدن آینده کمپانی بوده زیرا با همکاری دو برند قابل توجه می توان انتظار اتومبیل های مدرن و پیشرفته ای داشت که در هر زمینه می توانند عملکرد بالایی از خود نشان دهند.
البته این دو کمپانی تابع فولکس واگن هستند که مالکیت آنها را برعهده دارد. بنابراین احتمال می رود سایر شرکت های تابع نیز دست به کار شده و با یکدیگر همکاری داشته باشند. Oliver Blume مدیرعامل پورشه نیز اظهار داشت:
همکاری با یکدیگر موجب می شود تا سریعتر به اهداف بزرگ دست پیدا کنیم و تحرک بیشتری در آینده داشته باشیم. ما در این همکاری سعی داریم تخصص هر دو شرکت را به کار گیریم و هر جا لازم باشد این همکاری صورت می گیرد.
Stadler نیز افزود:
ما در بسیاری از ارزش ها مشترک هستیم بنابراین می توانیم با مشکلات بهتر کنار آمده و بهترین راه حل ها و پیشنهادها را برای محصولات آینده مطرح کنیم.
درنهایت باید بیان داشت که دو شرکت آئودی و پورشه برای کاهش هزینه ها این همکاری را انجام دادند. Blume بیان داشت که دو شرکت اگر این همکاری را انجام ندهند باید ۳۰ درصد هزینه بیشتری در این زمینه داشته باشند. همکاری بین کمپانی های خودروسازی نخستین بار نیست که انجام می گیرد. در واقع آئودی و پورشه برای ساخت شاسی بلندهای خود همکاری طولانی مدتی با شرکت مادر فولکس واگن داشتند و دارند. در حال حاضر دو کمپانی تصمیم گرفتند با استفاده از فناوری های جدید محصولاتی قابل توجه روانه بازار نمایند. در چند ماه گذشته تیم هایی از پورشه و آئودی به همکاری هایی با یکدیگر پرداختند تا پیش زمینه همکاری اصلی شکل گیرد و فرآیند توسعه آغاز شود.
دو شرکت برای هفت سال متوالی همکاری در نظر گرفتند تا خودروهای آینده را رقم زنند. این دو کمپانی در گفتگو با رویترز بیان داشت که در ابتدای دهه بعدی دو مدل شاسی بلند و سدان جدید به سبد محصولات افزوده خواهد شد.
Blume در نهایت اظهار داشت این همکاری بدان معنا نیست که تمامی پروژه های دو کمپانی ترکیب خواهد شد، بلکه هر یک از کمپانی جداگانه به راه خود ادامه می دهند و تنها در استراتژی مشخصی همکاری دارند.