روانشناسی و موفقیت

لطفا برای کودکان با صدای بلند کتاب بخوانید !

CriancasLendo

تقویت مهارت های اجتماعی کودکان یکی از اهدافی است که تمامی والدین برای رسیدن به آن تلاش خواهند کرد. مطالعات بسیاری در زمینه رشد و تقویت مهارت های رفتاری کودک صورت گرفته است که نشان می دهند کودکان به خصوص کودکان نوپا به وسیله خواندن کتاب توسط والدینشان مهارت های بسیاری را می آموزند. نوزادان و کودکان نوپا بیشتر از هر سن دیگری از این قانون طبعیت می کنند. نت نوشت در این زمینه برای شما مقاله ای را تهیه کرده است.

۱+

تقویت مهارت های اجتماعی کودکان یکی از اهدافی است که تمامی والدین برای رسیدن به آن تلاش خواهند کرد. مطالعات بسیاری در زمینه رشد و تقویت مهارت های رفتاری کودک صورت گرفته است که نشان می دهند کودکان به خصوص کودکان نوپا به وسیله خواندن کتاب توسط والدینشان مهارت های بسیاری را می آموزند. نوزادان و کودکان نوپا بیشتر از هر سن دیگری از این قانون طبیعت می کنند. نت نوشت در این زمینه برای شما مقاله ای را تهیه کرده است.

مطالعه با صدای بلند

CriancasLendo

مطالعه کتاب با صدای بلند و همراه با کودک بسیار موثر تر می باشد چرا که این کار جنبه بازی آموزشی پیدا می کند و موضوعی که می خوانید بیشتر و بهتر جلوه می کند

والدینی که برای نوزادان و کودکان نوپای خود کتاب ها را با صدای بلند می خوانند، مهارت هایی را در آن ها تقویت می کنند که در هنگام شروع سال تحصیلی سود بسیاری برای ذهن کودک به دنبال خواهد داشت. مطالعه کتاب به خصوص با صدای بلند نوعی تظاهر به بازی می باشد که توجه زیادی را از کودک جذب می کند. زمانی که برای فرزند کتاب می خوانید لحظات خوشی را برای او رقم می زنید اما مطالعه کتاب با صدای بلند و همراه با کودک بسیار موثر تر می باشد چرا که این کار جنبه بازی آموزشی پیدا می کند و موضوعی که می خوانید بیشتر و بهتر جلوه می کند. شخصیت های داستان تاثیر مهمی در احساسات و رفتار کودک به جا می گذارند و کودک حس ناراحتی و یا خوشحالی را به کمک آن ها به چالش می کشد.

کودک قصه گو

هنگام خواندن کتاب زمانی را هم به خواندن توسط کودک اختصاص دهید. لحظاتی که کودک بر روی قصه تمرکز می کند مهارت های بسیاری را می آموزند. گوش دادن والدین کمک می کند تا کودک با صدای بلند پروژه ذهنی خود را تمام کند. این برنامه از زمان تولد تا ۳ سالگی قابل اجرا می باشد. والدین یا مربی کودک در این کار نقش مهمی به عهده دارد که به پیشرفت فرزندشان کمک می کند. خواندن و بازی کردن کمک می کند تا کودک با پیشرفت در مدرسه آشنا شود و بسیاری از مشکلات رفتاری کودک که در آن زمینه ها مستعد است مشخص می شود. بیشتر روانشناسان و پزشکان معتقدند که به جای استفاده از رایانه و یا برنامه های تلویزیونی مزایای ارتباط مستقیم را برقرار کنید و برای فرزندان وقت بگذارید تا مهارت ها و مشکلات رفتاری آن ها را به خوبی شناخته و در تقویت مهارت ها بیشتر تلاش کنید.

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا