تلفن همراه

تست قدرت گلکسی S9 و S9+ پرچمداران جدید سامسونگ چقدر قوی هستند؟

تست قدرت گلکسی S9 و S9+

گلکسی S9 و +S9 اولین گوشی های هوشمند پرچمداری معرفی شده در سال ۲۰۱۸ هستند. تصمیم گرفتیم که برای بررسی کارایی کلی، آن ها را مورد آزمایش قرار داده و تعیین کنیم تا چه میزانی این پیشرفت برای گوشی های همراه هوشمند رضایت بخش است. به نظر شما آن ها می توانند عنوان قدرتمندترین تلفن همراه موجود در بازار را از آن خود کنند؟ در ادامه با نت نوشت همراه باشید.

۱+

گلکسی S9 و +S9 اولین گوشی های هوشمند پرچمدار معرفی شده در سال ۲۰۱۸ هستند. تصمیم گرفتیم که برای بررسی کارایی کلی و تست قدرت گلکسی S9 و S9+ ، آن ها را مورد آزمایش قرار داده و تعیین کنیم تا چه میزانی این پیشرفت برای دو گوشی تازه وارد رضایت بخش است. به نظر شما این دو پرچمدار کهکشانی از سامسونگ می توانند عنوان قدرتمندترین تلفن همراه موجود در بازار را از آن خود کنند؟ در ادامه با تست قدرت گلکسی S9 و S9+ نت نوشت همراه باشید.

بیشتر بخوانید: مقایسه Galaxy S9 و iPhone X ، آخرین پرچمداران اپل و سامسونگ!!

تست قدرت گلکسی S9 و S9+

چه نوع تستی مناسب است؟

ما از benchmarking app های استاندارد برای تست قدرت گلکسی S9 و S9+ استفاده می کنیم. این تست ها به ما اجازه می دهند که قدرت پردازش و کارایی گرافیکی این دو غول قدرتمند سامسونگ را اندازه گیری کرده و با دادن نمره به هر بخش آن ها را نسبت به دیگر اسمارت فون ها مقایسه کنیم. نام چند بنچمارک مورد استفاده برای این موضوع در ادامه آمده است:

بیشتر بخوانید: مقایسه گلکسی اس ۹ و گوگل پیکسل ۲

۳D Mark

Geekbench

Passmark (فقط برای حافظه ی داخلی و رم)

البته تست های بنچمارک ها همیشه بیانگر کارایی واقعی و روز به روز اسمارت فون ها نیستند و به همین دلیل ما برخی از برداشت های شخصی از آنچه که دوست داریم در زندگی روزمره از اسمارت فون ها استفاده کنیم را نیز وارد این ماجرا کردیم.

بیشتر بخوانید: ۱۰ دلیل برتری Galaxy S9 نسبت به iPhone X

Galaxy S9، استفاده ی بی دغدغه!

در تست قدرت گلکسی S9 و S9+ باید در نظر داشته باشیم که در آمریکا، گلکسی s9 و +s9 با Snapdragon 845 عرضه می شوند، که البته در خیلی از اسمارت فون های برتر ۲۰۱۸ نیز شاهد آن خواهیم بود. نسخه ی اروپایی از (SoC (System on a chip ساخت خود سامسونگ به نام Exynos 9810 استفاده خواهد کرد که با فرایند تولید  ۱۰nm FinFET نسل دوم ساخته شده است. SoC شامل CPU هشت هسته ای ( ۴هسته ی Moongoose M3 با فرکانس ۲٫۷GHz و ۴ هسته ی Cortex-A55 با فرکانس ۱٫۸GHz) و Mali-G72 MP18 GPU می باشد.

طبق معمول، کارایی هر دو SoC باید مشابه باشد. استفاده از SoC های متفاوت (Snapdragon and Exynos SoCs) سالهاست که انجام می شود. گوشی های هوشمندی که ما آزمایش کردیم هر دو توسط سامسونگ طراحی شده اند.

بیشتر بخوانید: مقایسه سرعت iPhone X و Galaxy S9 کدام پرچمدار سریعتر است؟

قوی ترین گوشی اندرویدی؟!

قوی ترین گوشی اندرویدی؟!

نیاز به گفتن نیست که هم اکنون هر دوی این chip ها بهترین های موجود در بازار می باشند و انتظار می رود که بهترین نتایج و بالاترین رضایت کاربران توسط این دو پرچمدار قدرتمند کره ای حاصل شود. در تست قدرت گلکسی S9 و S9+ باید در نظر داشته باشیم که تنها تفاوت گلکسی S9 با نسخه ی بزرگتر آن یعنی +S9 فقط در RAM آن ها نهفته است، S9 دارای ۴ و +S9 دارای ۶ گیگ RAM می باشند. هر دوی آن ها از حافظه ی  LPDDR4X بهره می برند.

بیشتر بخوانید: مقایسه گلکسی اس ۹ پلاس و نوت ۸ ، کدام یک را خریداری کنیم؟

آیا تفاوت در RAM باعث برتری S9+ نسبت به S9 می شود؟

اگر بخواهیم کوتاه جواب این سوال را بدهیم، فقط می گوییم: “نه!” دقت داشته باشید که افزایش RAM قطعا به معنی بهبود فوق العاده ی کارایی یک اسمارت فون نمی باشد، در واقع مثلا شما هیچ نیازی به یک اسمارت فون با ۸ گیگ RAM ندارید!

بیشتر بخوانید: مقایسه گلکسی اس ۹ و گوگل پیکسل ۲

در سال ۲۰۱۸، حداقل RAM مورد نیاز برای اسمارت فون های سطح یک دنیا ۴ گیگ می باشد، اما باید گفت که همین ۴ گیگ برای تجربه ای روان و سریع از یک اسمارت فون برای هر نوع استفاده ای کافی می باشد. البته واضح است که داشتن ۶ گیگ RAM، گوشی هوشمند شما را در مقابل هر app سنگینی که ممکن است در آینده مورد استفاده قرار بگیرد بیمه می کند، ولی مشخصا هم اکنون ۴ گیگ رم برای شما کافیست!

در ادامه تست قدرت گلکسی S9 و S9+ برگردیم به بحث +Galaxy S9، قابل مشاهده است که تفاوتی در کارایی نسبت به S9 ندارد و RAM اضافه باعث بهبود کارایی فوق العاده ی S9 نشده است. همانند S9+، S9 نیز از لگ های گاه و بیگاه کوچک در استفاده ی روزانه رنج می برد.

بیشتر بخوانید: مقایسه سرعت LTE آیفون X و Galaxy S9

خطوط عمودی نمایانگر زمان محاسبه ی فریم هاست، هدف آن است که خطوط عمودی زیر خط سبز افقی قرار بگیرند

خطوط عمودی نمایانگر زمان محاسبه ی فریم هاست، هدف آن است که خطوط عمودی زیر خط سبز افقی قرار بگیرند

بیشتر بخوانید: مقایسه G7 ThinQ با گلکسی S9+ دو پرچمدار کره‌ای رو در روی هم!

البته این لگ ها مانند قطره ای از دریا کوچک هستند و عملا قابل مشاهده نمی باشند، اما اگر بخواهیم دلیل آن را پیگیری کنیم، به ضعف برند کره ای در بهینه سازی نرم افزاری می رسیم. همانطور که از اسکرین شات های بالا معلوم است، هنگام مرور صفحه ی اصلی و تنظیمات، گوشی هوشمند زمان زیادی را صرف «فکر کردن» می کند که باعث تاخیر در انیمیشن ها می شود.

این موضوع برای گوشی های سرشناس در رنج قیمتی ۷۲۰ تا ۸۴۰ دلار (حدودا بین ۳٫۵ تا ۵ میلیون تومان) اصلا قابل قبول نیست. البته این موضوع به معنای ضعف S9 در قدرت نیست، این موضوع مربوط به نرم افزار سامسونگ است که به نظر می آید اصلا تحت کنترل نمی باشد! با نصب یک launcher جایگزین، بیش از نیمی از این مشکلات رفع شد.

بیشتر بخوانید: مقایسه گلکسی S9+ و شیائومی Mi Mix 2S

CPU و GPU، نتایج بنچمارک

CPU و GPU، نتایج بنچمارک

با نتایجی که از بنچمارک گرفتیم، می توان به چند نتیجه گیری جالب دست یافت. در تست قدرت گلکسی S9 و S9+ با نگاه به نتایج حاصله از Geekbench، می توان گفت که چه قدرت پردازش تک هسته ای و چه قدرت پردازش چند هسته ای این دو اسمارت فون بی نقص هستند. این امر مهر تاییدی برای این مطلب است که S9 و +S9 از نظر قدرت پردازشی بهترین اسمارت فون هایی هستند که تاکنون آزمایش کرده ایم که البته تعجب برانگیز هم نیست، زیرا اولین نسل جدید پرچمدارانی هستند که به دست بشر می رسند.

آنچه تعجب آور است، نمره ی پایین کسب شده از تست های ۳D Mark می باشد. نتایج شاید فقط کمی بهتر و یا حتی در بعضی مواقع بدتر از پرچمداران دارای SoC های برتر سال پیش (۲۰۱۷) می باشند. موضوع چیست؟ چه اتفاقی افتاده است؟ آیا چیپ دارای مشکل گرافیکی است؟ بر روی کاغذ، Galaxy S9 و +S9 از نظر گرافیکی به لطف Adreno 630 GPU  باید از بقیه ی گوشی های دارای چیپ Snapdragon 835 نیز قوی تر باشند.

بیشتر بخوانید: ۵ ویژگی Galaxy S9 و S9+ که راجع به آن چیزی نشنیده اید!!

نتیجه ای نسبتا ناامید کننده: سفینه ی آیکونی3D Mark در 11 فریم بر ثانیه

نتیجه ای نسبتا ناامید کننده: سفینه ی آیکونی۳D Mark در ۱۱ فریم بر ثانیه

در حین این تست ها ما شاهد عیب های فنی آزار دهنده ای بودیم، مخصوصا با بنچمارک Vulkan API، که مشخص نیست یک باگ است و یا مشکل بهینه سازی نرم افزاری دلیل وجود این عیب ها می باشد.

آزمایش S9 و +S9 از نظر حافظه (memory)

آزمایش مموری S9 و S9+

آزمایش مموری S9 و +S9

Passmark بیانگر چگونگی استفاده از حافظه memory می باشد و در این مورد S9 و +S9 بسیار با اختلاف، بهتر از دیگر اسمارت فون های تحت مطالعه عمل کرده اند. اما، در مورد ترم storage هر دو پرچمدار سامسونگ در رقابت با برخی از رقبا مثل +HTC U11 و  OnePlus 5T کمی ضعیف تر عمل کرده اند.

نظر شما در مورد این دو غول زیبای سامسونگ و تست قدرت گلکسی S9 و S9+ چیست؟ آیا شما ترجیح می دهید که کارایی آن ها را به جای استفاده از بنچمارک ها از طریق بازی و app های مختلف آزمایش کنید؟ با کامنت های خود ما را هم در جریان بگذارید!

منبع: www.androidpit.com

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا