تلفن همراه

بررسی Galaxy J7 Prime : یکی از پرفروش ترین میان رده های سامسونگ

بررسی Galaxy J7 Prime : یکی از پرفروش ترین میان رده های سامسونگ

با توجه به قیمت سرسام آور پرچمدارها، شاید وقت آن رسیده تا به میان رده ها بیشتر اهمیت دهیم! در این مطلب به بررسی Galaxy J7 Prime ، یکی از معروف ترین میان رده های چند سال اخیر سامسونگ می پردازیم.

۰

تقریبا همه‌ی ما اسمارت فون های سامسونگی را با پرچمدارهای قدرتمند و گران قیمت سری نوت و S می‌شناسیم که ظاهری بسیار زیبا را در کنار بهترین مشخصات فنی در بین اسمارت فون های اندرویدی دنیا دارند؛ و همچنین دوربین های آن ها فوق العاده است و جدیدترین ویژگی های روز دنیا را در خود جای داده اند. اما با توجه به قیمت سرسام آور این پرچمدارها، شاید وقت آن رسیده تا به میان رده ها بیشتر اهمیت دهیم! در این مطلب قصد داریم تا به بررسی Galaxy J7 Prime ، یکی از معروف ترین میان رده های چند سال اخیر سامسونگ بپردازیم. با نت نوشت همراه باشید.

بیشتر بخوانید: تفاوت سری A و J سامسونگ : کدام یک را انتخاب کنیم؟

بررسی Galaxy J7 Prime

بررسی Galaxy J7 Prime

بررسی Galaxy J7 Prime

طراحی

مثل همیشه، بررسی Galaxy J7 Prime را هم با طراحی آن آغاز می‌کنیم. J7 Prime بسیار شبیه به گوشی Galaxy S6 که در سال ۲۰۱۵ معرفی شده بود می‌باشد. شاید بگویید این طراحی بسیار قدیمی و از مد افتاده شده است، اما ما به جای لفظ “قدیمی” از واژه “کلاسیک” استفاده می‌کنیم. در واقع J7 Prime به هیچ وجه زشت نیست و خوشبختانه بر خلاف اکثر گوشی های پلاستیکی سری J، این گوشی با قاب پشتی آلومینیومی ساخته شده است، اما متاسفانه بر خلاف گوشی J8، این بار خبری از نمایشگر لبه به لبه نیست. قاب پشتی J7 Prime نسبتا با سلیقه طراحی شده، یک لنز بزرگ دوربین در کنار فلش LED در قسمت بالای قاب پشتی، در بالای نام Samsung جاسازی شده است. همان طور که در شکل می‌بینید، قسمت بالا و پایین قاب پشتی به طرز هوشمندانه ای گرد شده و از بقیه قسمت های قاب جدا شده اند.

بیشتر بخوانید: بررسی Galaxy J8 سامسونگ: سلسله ای از تناقضات!

قاب پشتی جی 7 پرایم

قاب پشتی جی ۷ پرایم

J7 Prime دارای حسگر اثر انگشتی مثل Galaxy S6 می‌باشد که بر روی دکمه هوم طویل (شکل یک بیضی کشیده) آن در زیر صفحه نمایش گوشی جاسازی شده است. طبق انتظار خبری از USB-C port برای این گوشی نیست، اما این گوشی دارای جک ۳٫۵ میلی متری هدفون و یک پورت میکرو USB می‌باشد. ابعاد این اسمارت فون ۱۵۱٫۷ * ۷۵ * ۸ میلی متر بوده و ۱۶۷ گرم وزن دارد که بسیار مناسب می‌باشند، یعنی J7 Prime را اصلا نمی توان یک گوشی زمخت و بد قواره به حساب آورد.

بیشتر بخوانید: بررسی Galaxy J6 Plus سامسونگ؛ ظاهری خوب با عملکردی نه چندان قوی

بیشتر بخوانید: بررسی مشخصات گلکسی M10 ، اسمارت فونی زیبا، ارزان قیمت و با ظاهری مدرن

جک هدفون و پورت microUSB 2.0 در لبه زیرین دستگاه

جک هدفون و پورت microUSB 2.0 در لبه زیرین دستگاه

J7 Prime در رنگ های مشکی و طلایی فروخته می‌شود. شاید این گوشی با قاب آلومینیومی طلایی به همراه پوشش پلاستیکی سفید دور نمایشگر چندان درجه یک به نظر نرسد، اما در این رنج قیمتی چه انتظاری می‌توان داشت؟! بهتر است تا به نیمه پر لیوان نگاه کنیم و بررسی Galaxy J7 Prime از نظر طراحی را با یک نمره مثبت به پایان برسانیم.

بیشتر بخوانید: بررسی گلکسی A8+ ؛ روح سری S در کالبد سری A

طراحی کلاسیک و زیبای سامسونگ

طراحی کلاسیک و زیبای سامسونگ

صفحه نمایش

بررسی Galaxy J7 Prime را با صفحه نمایش آن ادامه می‌دهیم. این گوشی دارای نمایشگر ۵٫۵ اینچی full-HD می‌باشد که علیرغم رزولوشن بالا، در زمره‌ی بهترین نمایشگرهای سامسونگ قرار نمی گیرد، زیرا خبری از پنل سوپرامولد برای J7 Prime نیست. در واقع این گوشی دارای پنل PLS می‌باشد. این تکنولوژی اولین بار توسط سامسونگ عرضه شد و این شرکت ادعا می‌کند که پنل های PLS در مقایسه با IPS های معروف، ۱۰ درصد روشنایی بهتری داشته، کیفیت تصاویر آن ها بهتر است، انعطاف پذیری بالایی دارند و ۱۵ درصد قیمت ساخت آن ها پایین تر می‌باشد. خوشبختانه در عمل هم، عملکرد کلی نمایشگر J7 Prime بسیار خوب بوده و می‌تواند با دیگر LCD های موجود در بازار رقابت کند. کیفیت تصویر نمایشگر J7 Prime عالی است و دقت رنگ ها در آن بالا می‌باشد. در واقع تست ها نشان می‌دهند که دقت رنگ نمایشگر این گوشی نزدیک به دقت رنگ نمایشگر Galaxy S8 می‌باشد. ضمنا نمایشگر J7  پرایم، ۱۰۵٫۴ درصد از طیف رنگ RGB را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: مقایسه گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس ، کدامیک را بخریم ؟

صفحه نمایش لمسی خازنی PLS TFT

صفحه نمایش لمسی خازنی PLS TFT

اما در بررسی Galaxy J7 Prime از نظر نمایشگر یک نکته منفی هم وجود دارد که این نکته منفی، روشنایی نه چندان بالای نمایشگر این دستگاه می‌باشد. J7 Prime در تست نورسنجی عدد ۴۱۰ نیت (nit: واحد سنجش میزان روشنایی) را کسب کرده است. در این رنج قیمتی، نمایشگر گوشی Honor 7X توانسته به عدد ۵۱۰ نیت برسد.

به طور کلی در بررسی Galaxy J7 Prime از نظر نمایشگر می‌توان نمره قبولی به آن داد. قبل از هرگونه اظهار نظر منفی، باید به یاد داشته باشیم که با یک میان رده طرف هستیم و انتظاراتمان باید بر مبنای پولی که بایت این دستگاه می‌دهیم منطقی باشند! ضمنا صفحه نمایش این دستگاه با Corning Gorilla Glass محافظت می‌شود که باز هم بیانگر یک نکته مثبت دیگر از J7 Prime در مقایسه با دیگر گوشی های سری J است!

بیشتر بخوانید: بررسی مشخصات گلکسی M20 : تهدیدی جدی برای آنر و شیائومی!

نمایشگری با کیفیت، اما نه چندان پرنور!

نمایشگری با کیفیت، اما نه چندان پرنور!

دوربین

J7 Prime دارای یک لنز ۱۳ مگاپیکسلی در پشت (دوربین اصلی) و یک لنز ۸ مگاپیکسلی در جلو به عنوان دوربین سلفی (هر دو با بازشدگی دیافراگم f/1.9) می‌باشد. خوشبختانه عملکرد دوربین اصلی این گوشی از چیزی که به نظر می‌رسد بهتر است. مخصوصا بازشدگی نسبتا بالای دیافراگم، به دوربین J7 Prime اجازه می‌دهد تا در تاریکی شب بتواند عکس های قابل قبولی را با نویز کم ثبت کند. ضمنا این دوربین می‌تواند ویدیوهای فول اچ دی را با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند.

بیشتر بخوانید: بررسی Galaxy A6 سامسونگ

عکس های بسیار قابل قبول در مقایسه با رقبا

عکس های بسیار قابل قبول در مقایسه با رقبا

اما در بررسی Galaxy J7 Prime از نظر از نظر دوربین سلفی داستان کاملا فرق می‌کند. در واقع تصویری که دوربین سلفی این گوشی از شما ثبت می‌کند با چیزی که در جلوی آینه می‌بینید بسیار متفاوت می‌باشد! حتی وقتی از beauty filter دوربین هم استفاده کنید (صورت شما را باریک تر می‌کند، چشمتان را درشت تر میکند، پوستتان را روشن تر می‌کند و بسیاری از عیوب پوستی مثل جوش و… را محو می‌کند)، باز هم نمی توانید یک سلفی زیبا از خودتان بگیرید. در سلفی J7 Prime همه چیز غیر طبیعی به نظر می‌رسد!

باتری

مطلب بررسی Galaxy J7 Prime را با بحث باتری ادامه می‌دهیم. این گوشی دارای یک باتری ۳,۳۰۰ mAh لیتیوم یونی است که می‌تواند با یک بار شارژ کامل در حدود یک روز پاسخگوی نیازهای شما باشد. در تستی که بر روی باتری J7 Prime صورت گرفت مشاهده شد که ۸٫۵ ساعت وب گردی مداوم بر روی شبکه LTE با این گوشی باعث صفر شدن شارژ آن می‌شود. بنابراین می‌توان گفت که باتری  J7 Prime در رنج قیمتی خود از متوسط هم ضعیف تر می‌باشد، زیرا مثلا گوشی Honor 7X در همین تست توانست به مدت ۹ ساعت و ۲۱ دقیقه فعالیت کند.

علیرغم باتری نه چندان قوی، J7 Prime دارای تکنولوژی شارژ سریع هم نیست. وقتی J7 Prime را به شارژر متصل کنید، بیش از یک ساعت طول می‌کشد تا شارژ باتری از صفر به ۵۰ درصد برسد که این زمان هم در مقایسه با رقبا بسیار طولانی است! بنابراین احتمالا شما پس از مدتی نیاز به یک پاوربانک برای شارژ گوشی در محل کار یا دانشگاه خود خواهید داشت. به طور کلی در بررسی Galaxy J7 Prime از نظر باتری هیچ نیمه‌ی پر لیوانی وجود ندارد!

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی سامسونگ در میان تمام محصولات این غول کره‌ای

 

عملکرد، مشخصات فنی و سیستم عامل

اسمارت فون های در رنج ۲۰۰ تا ۲۵۰ دلار (حدود ۳ میلیون تومان) معمولا عملکرد فوق العاده ای نخواهند داشت. اما Galaxy J7 Prime به لطف پردازنده Exynos 7870 سامسونگ، دارای عملکرد بسیار مناسب و راضی کننده ای می‌باشد. این پردازنده دارای ۸ هسته ۱٫۶ گیگاهرتزی Cortex-A53 بوده و واحد پردازش گرافیکی این گوشی هم Mali-T830 MP1 می‌باشد.

J7 Prime توانسته تا از تست عملکرد کلی سیستم در بنچمارک Geekbench 4 نمره ۳۵۸۰ را کسب کند که نمره خوبی می‌باشد. مثلا در مقایسه با J7 Prime، گوشی های Moto G5 Plus (با قیمت ۳ میلیون تومان) و ZTE Blade V8 Pro به ترتیب نمرات ۳۷۶۴ و ۳۰۱۸ را از این تست کسب کرده اند.

بیشتر بخوانید: بررسی گلکسی گرند پرایم پرو ۲۰۱۸ از سامسونگ؛ ارزان قیمت و پرفروش!

هرچند عملکرد و سرعت Galaxy J7 Prime در کارهای روزمره، خوب و راضی کننده است، اما در بررسی Galaxy J7 Prime از نظر گیمینگ نتایج جالب نیستند. J7 Prime در تست های گرافیک در مقایسه با رقبایی مثل Honor 7X و G5 Plus نمرات به مراتب کمتری را کسب کرده است. البته این گوشی در اجرای بازی های با گرافیک سبک و متوسط اصلا مشکلی ندارد، اما نمی توانید برای اجرای بازی های ۳ بعدی پرحجم بر روی آن حساب باز کنید.

و اما بررسی Galaxy J7 Prime از نظر سیستم عامل: این گوشی با نسخه اندروید ۷ نوقا و با نسخه ۸٫۱ رابط کاربری TouchWiz UI (همان Samsung Experience) کار می‌کند. مسلما انتظار نداریم تا بروزرسانی اندروید ۹ برای این گوشی ارائه شود، اما ای کاش حداقل سامسونگ آپگرید اندروید ۸ اوریو را برای این گوشی محبوب ارائه می‌کرد.

بیشتر بخوانید: تفاوت گلکسی نوت ۹ با نوت ۸ : چه ویژگی های جدیدی به نوت ۹ اضافه شده است؟

بررسی Galaxy J7 Prime : سخن آخر

سامسونگ گلکسی جی ۷ پرایم دو سیمکارته بوده و دارای ۳ گیگ حافظه RAM می‌باشد که برای یک میان رده‌ی ۲٫۳ میلیون تومانی (مدل ۱۶ گیگی) چندان بد نیست. البته این گوشی در ۲ مدل با ۱۶ و ۳۲ گیگ حافظه داخلی (قابل افزایش تا ۲۵۶ گیگ توسط حافظه جانبی microSD با اسلات اختصاصی) در بازار موجود است که قیمت مدل ۳۲ گیگ آن در حدود ۲٫۶ میلیون تومان می‌باشد. با این که این دستگاه در تابستان سال ۹۵ معرفی شد، اما با گذشت بیش از دو سال از عمرش همچنان به عنوان یکی از بهترین میان رده های در رنج قیمتی ۲٫۵ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رود. البته در این رنج قیمتی می‌توانید اسمارت فون های قدرتمندتری از Galaxy J7 Prime را هم در بازار کشورمان پیدا کنید. اگر تعصب خاصی بر روی سامسونگ ندارید، پیشنهاد می‌کنیم تا بررسی اسمارت فون های دیگری مثل  Honor 7X و Huawei Y7 Prime و Galaxy A6 2018 را هم از نت نوشت بخوانید.

بیشتر بخوانید: بررسی ۲۰۱۸ Galaxy A9 : اولین اسمارت فون دنیا با دوربین چهارگانه

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا