معرفی اپ

SHAREit یا Xender، کدام برنامه برای انتقال فایل در اندروید بهتر است؟

اگر شما یک گوشی اندرویدی دارید، احتمالا یکی از اپ های اشتراک گذاری فایل را در گوشی خود نصب کرده اید. اگر سرعت انتقال فایل برایتان مهم است، حتما مدتهاست دیگر به راه های سنتی مثل انتقال به کامپیوتر با کمک کابل و یا بلوتوث حتی فکر هم نمی کنید. در این مطلب قصد داریم دو برنامه معروف و پر مخاطب دستگاه های اندرویدی را که به واسطه آن ها خواهید توانست سریعترین روش انتقال فایل را تجربه کنید، بررسی کنیم. در ادامه با بررسی تفاوت ها و امکانات Xender و SHAREit با ما همراه باشید.

۷+

اگر شما یک گوشی اندرویدی دارید، احتمالا یکی از اپ های اشتراک گذاری فایل را در گوشی خود نصب کرده اید. اگر سرعت انتقال فایل برایتان مهم است، حتما مدتهاست دیگر به راه های سنتی مثل انتقال به کامپیوتر با کمک کابل و یا بلوتوث حتی فکر هم نمی کنید. در این مطلب قصد داریم دو برنامه معروف و پر مخاطب دستگاه های اندرویدی را که به واسطه آن ها خواهید توانست سریعترین روش انتقال فایل را تجربه کنید، بررسی کنیم. در ادامه با بررسی تفاوت ها و امکانات Xender و SHAREit با ما همراه باشید.

هر دو برنامه بیش از ۱۰۰ میلیون بار دانلود شده اند و ادعا می کنند که ۲۰۰ برابر سریعتر از اتصال بلوتوث معمولی هستند. به علاوه، هر دو برنامه آپدیت های منظمی هم دارند.

بنابراین، به نظر می رسد تنها راه عادلانه برای مقایسه این است که ما هر دو برنامه را در مقابل یکدیگر بگذاریم و ببینیم در پایان کدام برنده می شود.

توجه: ما فقط ویژگی های قابل توجه این برنامه ها را مقایسه می کنیم.

بررسی کلی SHAREit و Xender

اگر عمیق تر نگاه کنیم، SHAREit و Xender بیش از یک برنامه انتقال فایل می باشند. SHAREit به عنوان یک مدیر برنامه و یک پخش کننده ویدیویی کار می کند و Xender به شما امکان می دهد به آهنگ ها گوش دهید.

ویژگی های مشترک SHAREit و Xender

۱- سرعت انتقال فایل

Xender و SHAREit هر دو به سرعت بالای انتقال فایل شناخته شده اند. در واقع، SHAREit ادعا می کند که حداکثر سرعت آن می تواند تا حد ۲۰MB/s باشد. در مقابل، حداکثر سرعت Xender نزدیک به ۴۰MB/s است.

ولی فراموش نکنید که سرعت انتقال فایل به تداخل امواج Wi-Fi ، سرعت خواندن و نوشتن دستگاه و فاصله بین دو گوشی نیز بستگی دارد. پس انتظار نداشته باشید که حتما آن سرعتی که سازندگان این دو برنامه ادعا می کنند را دریافت کنید.

۲- انواع فایل های پشتیبانی شده

هر دو برنامه Xender و SHAREit اکثریت فایل ها مانند انواع فیلم ها، عکس ها، برنامه ها و فایل های متنی مانند  pdf یا فایل زیپ را پشتیبانی می کنند.

 

Xender و SHAREit

Xender و SHAREit

Xender به غیر از موارد فوق، تعدادی از فرمت های فایل مانند .apk، .epub، .txt، .ebk و فرمت های متنی استاندارد .doc یا .ppt را نیز پشتیبانی می کند.

۳- رابط کاربری

هنگامی که حرف از رابط کاربری می شود، انصافاً باید بگوییم Xender، دسته بندی زیبایی برای برنامه ها، عکس ها و موسیقی ها دارد. ارسال فایلها و برنامه ها نیز با این برنامه آسان است.

برنامه Xender

برنامه Xender

شما باید روی دکمه send ضربه بزنید و منتظر تایید از طرف دریافت کننده بمانید.

از طرفی دیگر، با وجود اینکه SHAREit محبوبیت بیشتری دارد ولی رابط کاربری خشنی دارد و صفحه اصلی آن با تبلیغات نمایش داده می شود.

برنامه SHAREit 

برنامه SHAREit

همانطور که شما در دو تصویر بالا مشاهده می کنید، بر خلاف Xender، طبقه بندی برنامه ها و فایل ها در SHAREit، زیر یک لایه تبلیغات پنهان شده است.

ولی انتخاب عکس ها و برنامه ها در SHAREit راحت تر است. یک ضربه ملایم بر روی تصویر می زنید و بدون توجه به نوع آن به لیست فایل های انتخاب شده اضافه می شود.

۴- به اشتراک گذاری چندین دستگاه

هر دو برنامه به اشتراک گذاری فایل در چندین دستگاه را پشتیبانی می کنند. Xender به روش سنتی Web Share این کار را انجام می دهد، که در آن می توانید فایل ها را بین دستگاه ها با استفاده از اتصال آنها به یک شبکه Wi-Fi قابل حمل به اشتراک بگذارید. یک راه جایگزین اسکن کد QR مشخص می باشد.

با اتصال به شبکه Wi-Fi قابل حمل می توانید فایل ها را به دستگاه های متصل شده به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری بین چند دستگاه

 SHAREit از یک ویژگی به نام  Group Share برای اینکار استفاده می کند. شما باید روی Create a Group ضربه بزنید و منتظر بمانید تا بقیه به گروه شما بپیوندند
Group Share

Group Share

اگر بخواهیم بگوییم استفاده از کدام ویژگی راحتتر است ما روش Web Share را در Xender  انتخاب می کنیم.

۵- به اشتراک گذاری چندین فرمت فایل

در ذیل به شما می گوییم که چه تعداد فایل و نوع فایلی را این برنامه ها می تواند در یک حرکت به اشتراک بگذارند.

SHAREit به شما اجازه می دهد فایل های مختلف را یکباره با هم ارسال کنید. این که یک فایل تصویر باشد یا یک برنامه یا یک ویدیو فرقی نمی کند شما فقط فایل خود را از دسته های مختلف انتخاب می کنید و سپس روی send ضربه می زنید تا همه باهم ارسال شوند.

ولی در  Xender شما هر بار می توانید فقط فایل های یک نوع خاص را ارسال کنید. بنابراین، اگر دوست شما دو برنامه و یک فایل ویدیویی را از شما بخواهد، باید در دو مرحله جداگانه به اشتراک بگذارید.

ویژگی های غیر مشترک

۱- انتقال فولدر

SHAREit یک ویژگی مفید به نام folder transfers دارد. بدین معنی که، اگر موسیقی، فیلم  یا عکس های خود را در یک پوشه ذخیره کنید، می توانید کل پوشه (یا تعدادی از آنها) را به دوستان خود منتقل کنید.

اگر چه Xender پوشه های سیستم را بر روی دستگاه شما نمایش می دهد، ولی هیچ یک از آنها را نمی توانید انتخاب کنید. فقط می توانید محتوای داخل آنها را انتخاب و ارسال کنید.

۲- نگاهی به اطلاعات تلفن دوستانتان بیندازید

جالب این است که وقتی از Xender استفاده می کنید، هر دو فرستنده و گیرنده می توانند برنامه ها، فیلم ها و فایل های موسیقی را در گوشی یکدیگر ببینند. اگر از من بپرسید، این وحشتناک است.

مطابق تصویر ذیل، اگر می‌خواهید بعضی از فایلها یا برنامه ها  را که بر روی گوشی دوستانتان نصب شده است، داشته باشید، بر روی دکمه Get در کنار برنامه دلخواه ضربه بزنید.

xender

لازم به ذکر است که Xender فقط فایل apk از برنامه ها را انتقال می دهد و نصب هم باید به صورت دستی انجام شود.

خوشبختانه، Xender جزئیات ویدئویی که بر روی گوشی دوست شما هست را نمایش نمی دهد. این اپ تعداد ویدیوها را اسکن می کند و هر دو فرستنده و گیرنده را در مورد تعداد آن آگاه می کند. و برای دیدن ویدیو از طرف مقابل تاییدیه می گیرد.

 

ویدیو در xender

۳- مخفی کردن فایل ها

یک ویژگی مفید Xender این است که به شما اجازه می دهد فایل های خود را مخفی کنید. بنابراین فایل هایی که نمی خواهید بر روی صفحه اصلی برنامه نمایش داده شود، انتخاب کنید سپس روی منوی سه نقطه یا همبرگر ضربه بزنید و Hide را انتخاب کنید.

مخفی کردن فایلها

فقط قبل از شروع به مخفی کردن فایل ها، مطمئن شوید که ویژگی پنهان کردن فایلها نصب شده است.

۴- برنامه اختصاصی برای کامپیوتر

SHAREit یک برنامه اختصاصی برای کامپیوتر نیز دارد. بنابراین، اگر می خواهید فایل ها و تصاویر را از تلفن خود به کامپیوتر و یا برعکس انتقال دهید، این ابزار می تواند به شما کمک کند.

انتقال فایل بین کامپیوتر و تلفن همراه

انتقال با سرعت نور انجام می شود. به علاوه، رابط کاربری ساده و آسانی هم دارد.

هرچند که Xender یک برنامه اختصاصی برای کامپیوتر ندارد، ولی یک راه حل عالی به نام  Xender Web دارد.

تقریبا شبیه WhatsApp Web، کاری که باید انجام دهید این است که کد QR را روی کامپیوتر خود با گوشی تان اسکن کنید. سپس قادر خواهید بود فایل ها را بین دو دستگاه انتقال دهید.

کدام اپ برنده می شود؟

در پایان سوال این است…کدام اپ برنده است؟

خوب، این بستگی به ویژگی هایی دارد که شما انتظار دارید این برنامه ها داشته باشند. اگر شما به دنبال یک راه آسان برای انتقال فایل ها و پوشه ها هستید بدون اینکه ظاهر برنامه را در نظر بگیرید، SHAREit پاسخ واضح به سوال شما است. علاوه بر این، SHAREit دارای یک برنامه اختصاصی برای کامپیوتر نیز هست.

اگر ویژگی هایی مثل دید زدن به فولدرهای گوشی طرف مقابلتان، استفاده آسان، پشتیبانی کردن از چندین فرمت فایل برای شما مهم است Xender برنده این مقایسه است. ولی از طرفی دیگر این اپ نمی تواند یک فلودر یا چندین فرمت فایل را یکجا به اشتراک بگذارد.

 

۵ دیدگاه

5 دیدگاه

  1. Avatar

    Majid

    ۲۲ دی ۱۳۹۶ at ۱۷:۳۰

    سلام
    سلام
    خطاب به نویسنده کاملا تحلیل شما غلط است بنده از shariet وzapya وxender استفاده کردم xender از هر دو تا سرعت انتقالش سریعتره و دوما شریت جدیدا نسخه کامپیوتریش مشکل داره دایم در ویندوز ۱۰ قفل می کنه و هنگ می کنه زاپیا جدیدا تبلیغات مخرب داره و سرعتش جدیدا کاهش پیدا کرده است سوم امنیت که زاپیا امنیت نداره و چهارما xender اصلا نیازی به نصب نرم افزار اضافی یا نسب نسخه دسکتاپ نداره وگرنه راجب xender اینطوری صحبت نمی کرد .من در گوشی به گوشی و از گوشی به لپ تاپ تست کردم xender خیلی سرعتش بیشتر از شریت و زاپیا است .
    امکانات خیلی بهتری دارد و شریت از گوشی به لپ تاپ یا رایانه مشکل داره و نسخه کامپیوتری شریت باگ داره گهگاهی گیر می کنه اجرا نمیشه در حالیxender خیلی راحت فایل ها را از گوشی به لپ تاپ بدون نیاز به نت بدون نیاز به نصب نسخه دسکتاپ از طریق مروگر کروم یا فایرفوکس انتقال داد سرعتش از زاپیا و شریت هم بیشتره نمی دانم چرا برنامه های متنوع معرفی نمی کنه xender بر خلاف زاپیا تبلیغات مخرب نداره و برخلاع شریت نیاز به نصب نسخه دسکتاپ نیست هم از گوشی به گوشی اندروید و آیفون وصل میشه و هم اتصال از گوشی اندروید یا ایفون به لپ تاپ یا کامپیوتر از طریق مرورگر کروم بدن نیاز به نت مثل airdroid تمام قسمت های گوشی مدیریت داری در لپ تاپ عکس و فیلم و موزیک و فایل ها و اسناد و امنیتش بالاتر لز شریت و زاپیا است .من قبلا از گوشی به لپ تاپ شریت خیلی اذیتم می کرد . دائم قطع و وصل میشد برخی وقت ها شریت کامپیوتر در ویندوز ۱۰ روی کلیک می کردم اصلا اجرا نمی شد فقل می کرد. بعد از یک مدت از زاپیا و airdroid استفاده کردم زاپیا خوب بود ولی تبلیغات مخربش خیلی آزارم میداد تا اینکه آقا مجتبی ویژه xender را معرفی کرد. اموزشش را گذاشتم از ان موقع شیفته اش شدم به فامیل و دوستادم دادم استفبال فراوانی کردند از این برنامه شریت و زاپیا فقط اسم بدر کرده اند ادم باید دنبال برنامه های متنوع بود . Xender در ادارات و کافی نت ها خیلی بدرد می خوره چون برای ارسال فایل لز گوشی به کامپیوتر یا لپ تاپ نیازی به نصب نرم افزاراضافی نیست . از طریق مرورگر کروم یا فایرفکوس به گوشی به رایانه وصل میشه فایل ها را در فضای امنیت رد و بدل کنی .تمام قسمت های فایل پوشه ها وعکس ها و فیلم ها و موزیک همه جای گوشی در لپ تاپ و کامپیوتر مدیریت داشته باشی و فایل انتقال بدی خصوصا در ادارات و کافی نت ها و دانشگاه امکان نصب و اجازه نصب نرم افزار نمی دهند .xender خیلی بدرد می خوره . برای انتقال فایل به کامپیوتر یا برعکس مشکل دارن پیشنهاد
    Xender: File Transfer, Sharing
    میدم استفاده کنید
    نیاز به نسخه pc نداره از طریق مرورگر تمام کارا انجام میگیره و بدون نیاز به نت اینترنت مثل Airdroid تمام قسمت های گوشی از طریق لپ تاپ و رایانه مدیریت داشته باشید .شریت نسخه کامپیوتریش در ویندوز ۱۰ مشکل باگ داره دائم قطع و اتصال داره و قفل می کنه .به مرور زمان اجرا نمیشه . بنابراین برلی انتقال فایل از گوشی به رایانه گزینه مناسبی نیست .زاپیا خوبه ولی تبلیغات مخربش زیاده است . ویدیو ها و تیزرهای مستهجل زیاده جدیدا سرعتش پایین امده خیلی نسخه جدید اندروید چرت شده است .
    از گوشی با لپ تاپ بدون نیاز به اینترنت میتونید فایل ارسال کنید وقت کردم براتون ویدئو آموزشی میزارم من با xender با حجم ۲۰ گیگ فایل از داخل حافظه گوشی انتقال دادم تو لپ تاپ بدون نصب و نیازی به نسخه دسکتاپ که الکی است .بنظرت با اینترنت میشه اصلا عاقلانه نیست یکم روش داره براتون شرح میدم بنده لپ تاپم اصلا اینترنت نداره همینطور گوشیم
    آقای نویسنده فیلم ویدیو زیر را ببین آموزش xender حتما دانلود و ببین نظرت کاملا عوض میشه xender به مراتب بهتر لز زاپیا و شریت است جالبه میزان دانلود xender در پلی استور امروز نگاه کردم ۱۰۰ میلیون بار بود در حالی که زاپیا ۱۰ میلیون بوده و معلوم برچه اساسی زاپیا برتر می دانید .زاپیا بدرد نمی خوره من اول Shariet دوم xender سوم zapya
    کاملا با نظرتان اقا نویسنده مخالفم
    علاوه بر قابلیت ارسال فایل از گوشی به لپ تاپ بدون نیاز به نصب نسخه دیکستاب در مرورگر کروم و فایرفکس عین بنز کار می کنه و تازه قابلیت ارسال فایل از گوشی به گوشی یا تبلیت هم داره چیزی زاپیا مزخرف نداره من تا دیروز فکر می کردم زاپیا بهترینه ولی الان به جرات میگم xender فوق العاده است.

    از این ویدیو زیر را ببین : xender ترکونده شریت نسخه کامپیوتریش آشغاله باز zapya pc می گفتی یک چیزی
    https://1drv.ms/v/s!Ag31UQzl6SQQgRGnv-c1K6GPg4TN

    ۱+
    • Avatar

      علی

      ۲ خرداد ۱۳۹۷ at ۶:۳۰

      تحلیل شما از نویسنده مفید تر بود. ?

      ۱+
  2. Avatar

    Majid

    ۲۲ دی ۱۳۹۶ at ۱۷:۳۵

    سلام
    خانم نبی زاده شریت فقط فقط برای انتقال فایل از گوشی اندروید به گوشی خوبه برای انتقال از گوشی به کامپیوتر گزینه مناسبی اصلا نیست . نسخه کامپیوتری شریت باگ زیاد داره خصوصا در ویندوز ۱۰ کلا هنگ می کنه برخی وقت ها اصلا اجرا نمیشه سی پی یو ویندوز درگیر می کنه .xender و zapya خیلی بهترن برای کامپیوتر

    ۱+
  3. Avatar

    مجید

    ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ at ۲۳:۱۴

    سلام
    کاش نویسنده محترم زاپیا zapya و super bim جزو مقایسه با shariet وxender می آورد .

    ۰
  4. Avatar

    بینام

    ۲۱ شهریور ۱۳۹۹ at ۷:۰۷

    برین پو نصب کنین حال کنین

    ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا