آرت کیوسک

والت ویتمن: مروری بر آثار و زندگی روزنامه نگار و شاعر آمریکایی

والت ویتمن Walt Whitman
۵+

والت ویتمن Walt Whitman ۱۸۹۲-۱۸۱۹ روزنامه نگار و شاعر آمریکایی بوده است. والت ویتمن پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی شروع کار کردن کرد و در یک چاپخانه برای روزنامه‌ای کار کارگری را شروع کرد. سپس برای تدریس و کشاورزی به ایالتی دیگر رفت. در تمام این ایام ویتمن در فکر راه اندازی روزنامه و به طور کلی روزنامه نگاری بود. سرانجام با پیگیری‌های مستمر توانست روزنامه هفتگی لانگ آیلندر را تاسیس کند.در ادامه با نت نوشت همراه شوید.

والت ویتمن Walt Whitman

والت ویتمن در روزنامه‌های دیگر نیز علاوه بر لانگ آیلندر مطلب می‌‌نوشت و فعالیت‌هایی سیاسی نیز داشت. او با پشتکار و فعالیت در چند روزنامه‌ی مطرح بالاخره روزنامه نگاری شناخته شده شد. والت ویتمن در تمام مدت فعالیت خود در زمینه‌ی روزنامه نگاری به ایلت‌های گوناگونی در آمریکا می‌‌رفت و این حرفه را در آن شهرها و در روزنامه‌های متنوع تجربه می‌‌کرد.

سرانجام سال ۱۸۵۵ بود که ویتمن نخستین دفتر شعر خود را به نام برگهای علف Leaves of Grass منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: پابلو نرودا: مروری بر آٍثار و زندگی؛ به آرامی آغاز به مردن می‌کنی اگر…

"آرام باش آسوده باش با من من والت ویتمن‌ام! چون طبیعت آزاد و تندرست. تا هنگام که ترکت نکند آفتاب با تو می‌مانم تا هنگام که بتابد آب برای تو، و تا هنگام که خش‌خش برگ‌ها برای توست، کلمه‌های من از تابیدن و زمزمه برای تو باز نمی‌مانند." والت ویتمن

“آرام باش آسوده باش با من من والت ویتمن‌ام! چون طبیعت آزاد و تندرست. تا هنگام که ترکت نکند آفتاب با تو می‌مانم تا هنگام که بتابد آب برای تو، و تا هنگام که خش‌خش برگ‌ها برای توست، کلمه‌های من از تابیدن و زمزمه برای تو باز نمی‌مانند.” والت ویتمن

او این دفتر شعر را با هزینه‌ی شخصی خود چاپ و منتشر کرد. این دفتر شعر حاوی دوازده شعر بود که بعد از یکسال ویتمن تصمیم به ویرایش آن گرفت و چندین شعر دیگر به این دفتر افزود. جالب است بدانید که والت ویتمن تا آخر عمر خود همچنان مشغول ویرایش این دفتر شعر بود و مطالب زیادی به آن افزود.

به همین علت است که دفتر شعر برگ‌های علف در شکل و اندازه ایی متفاوت وجود دارد که هر کدام حاوی مطالبی متنوع است. آخرین ویرایش این دفتر شعر، ویرایش بستر مرگ نام دارد که در سال ۱۸۹۲ یعنی سال مرگ شاعر منتشر شده است.

والت ویتمن ۱۸۹۲-۱۸۱۹

دفتر شعر برگ‌های علف را اغلب بزرگترین کتاب شعر آمریکا می‌‌دانند. شعرهای این دفتر به گونه‌ای تلفیق لغات معنوی و صوفیانه با عناصر عادی و زمینی زندگی بود که در زمان خود مخاطبان خود را متعجب کرده بود.

به طور کلی شاید بتوان گفت که والت ویتمن نمونه‌ی کلاسیکی از شعرای انقلابی معاصر جهان و به خصوص آمریکا به حساب می‌‌آید. او در بحبوحه‌ی جنگ داخلی آمریکا در ایلات مختلف این کشور شاهد اتفاقات بوده است و همچنین با توجه به فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی خود می‌‌توانست شرایط را بررسی و تحلیل کند.

این تحلیل و نگاه او به وضعیت آمریکا باعث شد که زبان و محتوای آثارش به نوعی بدیع و نو از کار دربیایند. شاید به همین دلیل است که والت ویتمن را پدید آورنده‌ی شعر آزاد آمریکا می‌‌دانند.

بیشتر بخوانید: مروری بر آثار و زندگی ویلیام سامرست موام ، سفر در میان واژه ها

والت ویتمن (به انگلیسی: Walt Whitman) (‏ ۱۸۹۲–۱۸۱۹)، شاعر مدرن و روزنامه‌نگار آمریکایی است که او را پدیدآورنده شعر آزاد آمریکا می‌دانند.

والت ویتمن (به انگلیسی: Walt Whitman) (‏ ۱۸۹۲–۱۸۱۹)، شاعر مدرن و روزنامه‌نگار آمریکایی است که او را پدیدآورنده شعر آزاد آمریکا می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اونوره دو بالزاک: مروری بر آثار و زندگی؛ باباگوریو، چرم ساغری و کلاسیک‌هایی از فرانسه

می توان گفت که ساختار شعری والت ویتمن به نحوی حالت علت و معلولی دارد. این به این معناست که بیت دوم به لحاظ معنایی معلول بیت اول است. ویتمن یکی از شاعرانی است که توانسته است تا تضاد و تناقض را در زندگی و به طور کلی، هستی به صورت حرفه‌ای بکار بگیرد.

او در دو بند و در فاصله‌های کوتاه از عقل در کنار عرفان سخن می‌‌گوید و این تناقض است که شعر ویتمن را از شاعران معاصر خود متمایز می‌‌سازد. او با گفتمان خود در شعرش نظام ایدئولوژی حاکم بر جامعه، سیایت و حتی شعر را به چالش می‌‌کشد.

کتاب‌های شعر منتشر شده از والت ویتمن عبارتند از:‌ای ناخدا ناخدای من، برگ‌های علف، ضربه‌های طبل، خداحافظ خیال من، همیشه مست، چشم انداز دموکراسی، روزهای نمونه و فرانکلین ایوانز.

۱ دیدگاه

یک دیدگاه

  1. پوران ریاضی پور

    پوران ریاضی پور

    ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ at ۹:۳۰

    همکار عزیز کاش یکی از اشعار یا حداقل بخشی از یکی از اشعار او را هم درج می کردید. سپاس از مطلب خوبتان

    ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا