اخبار تکنولوژی

سونی اولین سنسور دوربین ۴۸ مگاپیکسلی موبایل در جهان را معرفی کرد!

ساخت اولین دوربین ۴۸ مگاپیکسلی موبایل توسط سونی

IMX586 اولین سنسور دوربین ۴۸ مگاپیکسلی موبایل ساخت سونی است که همانند سنسور A7R III با آخرین ویژگی های روز دوربین های دنیا به بازار می آید. این سنسور در یک واحد قطری ۸ میلی متری در سایز یک اسمارت فون جاسازی شده است.

۰

در حالی که در سال ۲۰۱۳ نوکیا لومیا با دوربین ۴۱ مگاپیکسلی به بازار عرضه شد، پس چرا اکنون دوربین این گوشی در مقایسه با دوربین های دوگانه ی ۱۲ مگاپیکسلی گلکسی +S9 و iPhone X چندان حرفی برای گفتن ندارد؟ مگر ۴۱ بزرگتر از ۱۲ نیست؟! یا بهتر است سوال خود را اینگونه بیان کنیم: بین دوربینی با رزولوشن بالا و یا دوربینی با رزولوشن پایین تر ولی حساسیت بالاتر به نور، شما کدام یک را برای اسمارت فون خود ترجیح می دهید؟ سونی میگوید که برای اولین بار در دنیا موفق شده است تا این دو ویژگی (رزولوشن بالا به همراه حساسیت بالا نسبت به نور) را همزمان برای دوربین اسمارت فون ها با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی موبایل به ارمغان بیاورد! در ادامه با بررسی اولین دوربین ۴۸ مگاپیکسلی موبایل ساخت کمپانی سونی با نت نوشت همراه باشید.

بیشتر بخوانید: مقایسه دوربین P20 پرو با نوکیا لومیا ۱۰۲۰؛ جدال ۴۰ مگاپیکسلی ها بعد از ۵ سال!

اولین سنسور دوربین ۴۸ مگاپیکسلی موبایل

IMX586 اولین سنسور دوربین ۴۸ مگاپیکسلی موبایل ساخت سونی است که همانند سنسور A7R III با آخرین ویژگی های روز دوربین های دنیا به بازار می آید. این سنسور در یک واحد قطری ۸ میلی متری در سایز یک اسمارت فون جاسازی شده است. طبق گفته ی سونی، در هنگام عکاسی در محیط های کم نور، ۴ پیکسل مجاور در این لنز به یک پیکسل تبدیل شده و با تبدیل به یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی، روشنایی بالا و نویز کمتری را در عکس های ثبت شده با آن شاهد خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: بررسی هواوی P20 Pro ، پرچمدار قدرتمند چینی با دوربین سه لنز ۴۰ مگاپیکسلی!

در حالت عادی وقتی یک دوربین ۴۸ مگاپیکسلی موبایل داشته باشیم، چون گام هر پیکسل فقط ۰٫۸ میکرون خواهد بود، پس این دوربین برای شما عکس هایی با رزولوشن بسیار بالا به ارمغان می آورد، اما در عین حال به دلیل کوچک بودن سایز پیکسل ها در هنگام عکس برداری از محیط های کم نور عکس شما دچار نویز و کاهش کیفیت خواهد شد. اما اکنون برای رفع این مشکل، آرایه ی فیلتر رنگ “Quad Bayer” می تواند ۴ پیکسل را در یک پیکسل جاسازی کند. در این حالت گام پیکسل شما ۱٫۶ میکرومتر می شود که حتی از دوربین اسمارت فون Pixel 2 XL (با گام ۱٫۴ میکرومتر) بسیار بهتر خواهد بود. همانطور که میدانید، هم اکنون دوربین Pixel 2 XL به عنوان یکی از بهترین دوربین ها در بین اسمارت فون های دنیا برای عکاسی از محیط های کم نور می باشد.

Quad Bayer به نظر بسیار شبیه به تکنولوژی “Pixel Fusion” به کار رفته در دوربین اسمارت فون P20 Pro هواوی می باشد. P20 Pro هم البته از سنسور ۴۰ مگاپیکسلی IMX600 ساخت سونی بهره می برد که می تواند در محیط های کم نور با اتصال ۴ پیکسل مجاور به هم، دوربینی ۱۰ مگاپیکسلی را ایجاد کند که نور بیشتری را جذب می کند.

بیشتر بخوانید: بررسی Xperia XZ2 Compact

تکنولوژی پردازش سیگنال سنسور دوربین ۴۸ مگاپیکسلی موبایل سونی همچنین سرعت خروجی و رنج دینامیکی ۴ برابر سریعتر از محصولات کنونی موجود در دنیا را ارائه می دهد. بنابراین با این لنز شما می توانید ویدیوهایی با کیفیت ۴K با سرعت ۹۰ فریم بر ثانیه و همچنین ویدیوهایی با کیفیت ۱۰۸۰P با سرعت ۲۴۰ فریم بر ثانیه ثبت کنید.

سونی که بخش سنسور تصویر خود را در سال ۲۰۱۵ رها کرده بود، در حال حاضر بر فروش سنسورهای اسمارت فون ها و دوربین های DSLR/mirrorless پیشرفته در دنیا تسلط دارد. این شرکت در ۳ ماه گذشته بودجه ی بخش تحقیقات بر روی فناوری های جدید خود را تا رقم شگفت انگیز ۹ میلیارد دلار افزایش داده است. اولین نمونه از این سنسورهای ۴۸ مگاپیکسلی در اواخر تابستان امسال عرضه خواهند شد. البته سونی فعلا این سنسورها را به طور اختصاصی برای اسمارت فون های برند خود به کار خواهد برد، بنابراین شاید بتوانیم این دوربین ها را در اسمارت فون های سری Xperia XZ آینده ی سونی مشاهده کنیم.

بیشتر بخوانید: بررسی Sony Xperia XZ2 Premium ، دوربین دو لنزه و منحصربفرد!

منبع: www.engadget.com

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا