۴ برگ خوراکی پرخاصیت و خوش طعم به جای ادویه در غذا !
ادویه ها جادوی آشپزی به حساب می آیند، شما می توانید به کمک انواع ادویه طعم های مختلفی را به غذای خود بدهید و از خواص چشمگیری بهره مند شوید. اما چهار برگ خوراکی طبیعی وجود دارند که می توانند به سلامتی بدن کمک کنند. برگ های ریحان، برگ بو، بادرنجبویه و ادویه آهک می توانند جایگزین مناسبی برای بیشتر ادویه جات منزل شما باشند. امروز در نتنوشت شما را با این چهار برگ خوراکی پر خاصیت آشنا میسازیم تا آنها در قفسه ادویه جات منزلتان جا دهید.
بیشتر بخوانید: خواص روغن بادرنجبویه برای سلامتی بدن را اینجا بخوانید!
۴ برگ خوراکی پرخاصیت
ریحان
گرچه عطر و طعم ریحان تازه هیچ وقت با عطر برگهای خشک شده اش قابل مقایسه نیست ولی برگ خوراکی و خشک شده این گیاه میتواند در لیست ادویه جات قرار داشته باشد. ریحان گیاهی است که معمولا در آشپزخانه هر سرآشپز وجود دارد و بیشتر سرآشپزان ماهر ریحان تازه یا برگ های خشک شده اش را توصیه میکنند. برگ های تازه ریحان را تمیز بشویید و در فضای باز که هوای تقریبا خنکی دارد خشک کنید. پودر این برگها به اندازه قابل توجهی طعم غذای شما را تغییر میدهد.
بیشتر بخوانید: ۷ دمنوش گیاهی خواب آور که بهتر از هر قرص خوابی هستند!
برگ بو
برگ بو از خانواده ادویهجات شیرین و خوشمزه است. طعم منحصر به فرد این گیاه نیز میتواند غذای شما را منحصر به فرد و خاص کند. به همین دلیل غذاهایی که با برگ بو تهیه میشوند طعم خاص و ویژه خود را دارند. برگ بو را به عنوان یک برگ طبیعی و پر خاصیت میتوان در انواع خورشها و سوپها به جای ادویه کار برد.
بیشتر بخوانید: خواص برگ کاری : گیاهی با معجزههای درمانی شگفتانگیز و ضدسرطان
برگ بادرنجبویه
برگهای خشک شده بادرنجبویه نیز طعمی متمایل به شیرین داشته ولی به شدت اسیدی میباشد. برخی از سرآشپزها زمانی که برگ خوراکی بادرنجبویه در دسترس ندارند از عطر لیمو و کاری استفاده میکنند که بسیار شبیه به این برگ میباشند.
بیشتر بخوانید: مفیدترین ادویه هایی که می شناسید ولی مصرف نمی کنید!
آهک خوراکی
یکی دیگر از ادویههایی که معمولا در بیشتر خانهها یافت میشود آهک خوراکی است. این ادویه بیشتر یک نوشیدنی است تا پودر ادویه، اما طعم و ویژگیهای خاص خود را دارد.
بیشتر بخوانید: گیاه ضد سوسک : فواید برگ بو و اثر ضد سوسک آن را هرگز فراموش نخواهید کرد!
بیشتر بخوانید: خواص تخمه گشنیز برای سلامتی چیست؟
بیشتر بخوانید: خواص روغن خردل و عوارض جانبی استفاده از این داروی گیاهی