ارسال صدای استیون هاوکینگ به درون سیاهچاله در مراسم یادبود این پروفسور !
در حالی که خاکسترهای به جا مانده از جسد استیون هاوکینگ درون صومعه ی Westminster شهر لندن نگهداری می شوند، اکنون مراحل ارسال صدای استیون هاوکینگ به درون سیاهچاله هم انجام شده است! در ادامه با نت نوشت همراه باشید.
پیام ضبط شده توسط این فیزیکدان بریتانیایی، که به موسیقی توسط آهنگساز یونانی به نام Vangelis تنظیم شده، در مورد اهمیت صلح و امید در جهان صحبت می کند!
ارسال صدای استیون هاوکینگ به درون سیاهچاله توسط آژانس فضایی اروپا به سمت نزدیکترین سیاهچاله به سیاره ی زمین، یعنی سیاه چاله ۱A 0620-00 که در یک سیستم دوتایی با یک ستاره ی کوتوله ی نارنجی نسبتا معمولی قرار گرفته است فرستاده شد.
بیشتر بخوانید: آخرین مقاله علمی استیون هاوکینگ که دو هفته قبل از مرگش ثبت شده احتمالا منجر به کشف یک جهان موازی شود!
ارسال صدای استیون هاوکینگ به درون سیاهچاله
لوسی هاوکینگ، دختر پروفسور استفن هاوکینگ درباره ی ارسال صدای استیون هاوکینگ به درون سیاهچاله می گوید: “این پیام درباره ی صلح و امید و درباره ی وحدت و نیاز انسان برای زندگی متوازن در کنار یکدیگر بر روی سیاره ی زمین می باشد. این پیام، یک اشاره ی سمبلیک و زیبا است که ارتباطی بین حضور پدران ما بر روی این سیاره، آرزوی او (استیون هاوکینگ) برای رفتن به فضا و اکتشافاتش از جهان هستی در مغزش برقرار می کند.”
این دانشمند ویلچرنشین بسیار مشهور که چند ماه پیش در سن ۷۶ سالگی از دنیا رفت، تمام زندگی خود را صرف جستجو برای یافتن حقیقت جهان هستی و رمز رازهای سیاه چاله ها کرده بود. هاوکینگ از بیماری motor neuron (در این بیماری ماهیچه های بدن ضعیف و ضعیف تر شده که در انتها موجب مرگ شخص می شود) رنج می برد و به همین دلیل برای صحبت کردن مجبور بود تا از یک دستگاه الکترونیکی کامپیوتری استفاده کند.
خاکستر او در بین اجساد دو دانشمند بزرگ بریتانیایی، یعنی آیزاک نیوتون و چارلز داروین در این صومعه ی ۱۰۰۰ ساله که به دلیل تاج گذاری های سلطنتی، عروسی ها و مراسم های ترحیم بزرگی که در آنجا برگزار شده شهرت جهانی دارد، دفن شد.
خاکسپاری در این صومعه افتخار بزرگی است که به ندرت نصیب کسی می شود. آخرین خاکسپاری دانشمندان در این صومعه مربوط به ارنست رادرفورد (یکی از پیشگامان فیزیک هسته ای) در سال ۱۹۳۷ و جوزف جان تامسون (کاشف الکترون ها) در سال ۱۹۴۰ بوده است.
بیشتر بخوانید: بزرگترین دستاوردهای استیون هاوکینگ طی ۷۶ سال زندگی اش!
تعدادی از مردم عادی از ۱۰۰ کشور مختلف که توسط قرعه کشی انتخاب شده بودند به خانواده و دوستان هاوکینگ در مراسم خاکسپاری او پیوستند. این مراسم دارای خدماتی ویژه نظیر سخنرانی بازیگر معروفِ نقش استفن هاوکینگ در فیلم BBC در سال ۲۰۰۴، یعنی Benedict Cumberbatch و حضور فضانوردی بزرگ به نام Tim Peake می شد.
خطابه ای توسط ستاره شناس سلطنتی Martin Rees ادا شد، همچنین یکی از همکاران هاوکینگ و برنده جایزه نوبل، یعنی آقای Kip Thorne نسبت به این دانشمند بزرگ ادای احترام کرد.
لرد مارتین ریس در خطابه اش گفت: “او تجاهل گرایی (اعتقاد به اینکه دانش برای تجربیات بشر محدود است) داروین را به اشتراک گذاشت، اما دفن کردن او در این مکان مقدس ملی کاملا مناسب بود. نام او برای همیشه در تاریخ علم ثبت خواهد شد. بعد از انیشتین، هیچکس به اندازه ی هاوکینگ درک ما از مفاهیم زمان و فضا را کامل نکرده بود.”
“افق فکری میلیون ها نفر به وسیله ی کتاب ها و مقالات او شکل گرفته و تعداد بسیاری از مردم دنیا با دستاوردهای منحصر به فرد او علیه تمامی سختی ها و عجایب زندگیش الهام گرفته اند.”
این مراسم همچنین توسط مهمانانی از دنیای نمایش، کسب و کار، علم و سیاست مورد توجه قرار گرفت، و نشان داد که چگونه یک فیزیکدان می تواند شکاف میان دانشگاه و فرهنگ مردمی را پر کند. از مهمانان مشهور این مراسم می توان به بازیگرانی چون Lily Cole و Ben Miller و وزیر علوم به نام Sam Gyimah و وزیر فرهنگ یعنی Matt Hancock اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: نگاهی به فیلم The Theory Of Everything تئوری همه چیز به بهانه درگذشت استیون هاوکینگ
طبق گفته ی خانواده ی هاوکینگ، حدود ۲۵۰۰۰ نفر برای حضور در مراسم شکرگزاری درخواست داده اند. سنگ بنای یادبودی هم در نقطه ای که خاکستر این دانشمند دفن شده است، با مضمون زیر قرار می گیرد: “در اینجا آن چه که از استفن هاوکینگ فانی باقی مانده، قرار گرفته است ۱۹۴۲ – ۲۰۱۸٫” بر روی این سنگ یادبود، برخی از معادلات معروف مربوط به سیاه چاله ی هاوکینگ هم درج شده است.
در ماه مارس، مراسم یادبود اختصاصی برای هاوکینگ در دانشگاه کمبریج برگزار شد و در آن Eddie Redmayne که نقش این دانشمند را در فیلم The Theory of Everything ساخته ی سال ۲۰۱۴ برعهده داشت، مطالبی را در بزرگداشت هاوکینگ بیان کرد.
پروفسور هاوکینگ در تاریخ ۱۴ مارس ۲۰۱۸ (یا ۲۳ اسفند ۹۶) در سن ۷۶ سالگی در منزل خود درگذشت. پس از تشخیص بیماری نادر motor neuron در سن ۲۲ سالگی، امید می رفت که استیون تنها چند سال دیگر بتواند زنده باشد، اما او با تمام سختی ها و مشکلات جنگید تا نامش برای همیشه در تاریخ ثبت شود. این بیماری او را به طور کلی فلج کرد و حتی برای حرف زدن هم باید از یک سیستم کامپیوتری کمک می گرفت.
بیشتر بخوانید: باهوش ترین افراد زنده جهان در قرن حاضر چه کسانی هستند؟
نام استیون هاوکینگ برای همیشه به عنوان یکی از تاثیرگذارترین شخصیت ها در علم فیزیک، نویسنده ی کتاب پرفروش A Brief History Of Time (تاریخچه ی مختصری از زمان)، یک سلبریتی تلویزیونی و البته پدر ۳ فرزند در تاریخ ثبت خواهد شد. به همین دلیل ارسال صدای استیون هاوکینگ به درون سیاهچاله هم صورت گرفت.
منبع: www.independent.co.uk