اخبار تکنولوژی

تلگرام در روسیه تحت فشار است تا کلید های رمز نگاری اش را به مقامات روسی تحویل دهد!

telegram

پاول دورف بنیانگذار پیام رسان تلگرام می گوید: “تهدیدهایی که در مورد مسدود کردن این برنامه می شود به بار نخواهند نشست.” یک دادگاه عالی در روسیه به برنامه ی پیام رسان رمزنگاری شده ی تلگرام دستور درمیان گذاشتن کلیدهای رمزنگاری با مقامات دولتی را داده است.

۱+

پاول دورف بنیانگذار پیام رسان تلگرام می گوید: “تهدیدهایی که در مورد مسدود کردن این برنامه می شود به بار نخواهند نشست.” یک دادگاه عالی در روسیه به برنامه ی پیام رسان رمزنگاری شده ی تلگرام دستور درمیان گذاشتن کلیدهای رمزنگاری با مقامات دولتی را داده است.

تلگرام در روسیه توسط پاول دورف روسی تاسیس شده است ولی اکنون پس از دردسر های فراوان دفتر کار تیم مدیریتی اش را در دوی فعال نگه داشته درحال منازعه با FSB (سرویس امنیت ملی که قبلا به نام KGB شناخته می شد) است که سال قبل درخواست انتقال کلیدهای رمزنگاری خصوصی تلگرام را کرده بود. کمپانی تلگرام این درخواست را رد کرده بود. روز سه شنبه دادگاه عالی کشور این رد درخواست تلگرام را برنتافت. برای تلگرام جریمه ای در نظر گرفته شد و توسط تنظیم کننده ی ارتباطات دولت دستور داده شد که کلیدها را ظرف ۱۵ روز ارائه دهد.

در پی این تصمیم، دورف در توییتر خود نوشت: “تهدیدهای مبنی بر مسدود شدن یا نشدن تلگرام منوط بر افشای اطلاعات شخصی کاربران به نتیجه نخواهد رسید. تلگرام بر آزادی و امنیت خود پافشاری خواهد کرد.”

تعداد کاربران این برنامه ی پیام رسان رمزنگاری شده با توجه به رعایت حریم خصوصی افراد توسط این app، تا ۱۰۰ میلیون نفر افزایش یافته است. همچنین با توجه به همین امنیت تلگرام، تروریست ها برای مقاصد خود از آن استفاده های زیادی می کنند.

تلگرام همچنین به دلیل داشتن چندین مشکل امنیتی و اجرای زیرساختی که اجازه به ذخیره سازی کلیدهای رمزنگاری در همان مرحله اول را می دهد مورد انتقاد وسیعی قرار گرفته است. متئو گرین، پرفسور رمزنگاری جان هاپکینز در توییتی اعلام کرده بود که رمزنگاری تلگرام به “سوراخ کردن چشم با یک چنگال” می ماند!

دیگر پیام رسان ها نظیر WhatsApp و Signal دارای رمزنگاری end-to-end هستند و کلیدهای رمزنگاری را به طور مرکزی ذخیره نمی کنند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه که این هفته برای چهارمین بار به ریاست جمهوری این کشور رسید، قوانینی را برای مقابله با تروریسم ارائه کرده است. این قوانین به طور گسترده به عنوان تلاش برای خفه کردن سخنرانی های آزاد تحت یک اقتدارگرایی فزاینده دیده می شوند.

این قوانین شرکت های فعال در این کشور را مجبور به ذخیره ی داده ها در مورد شهروندان روسیه در مرزهای خود کردند، و به سرویس های امنیتی و اطلاعات دولتی اجازه ی دسترسی به داده ها را می دهد. این قوانین همچنین به FSB کنترل بیشتری بر دنیای اینترنت در روسیه واگذار می کند و اگر سایت هایی که در اینترنت کشور ثبت شده اند از ارائه کردن اطلاعات مشتریان یا کاربرها خودداری کنند، می توانند آن ها را حذف کنند.

خیلی از کمپانی های غربی این قوانین را پذیرفته اند، در حالی که برخی دیگر نظیر LinkedIn از پذیرفتن این قوانین سر باز زده اند و در نتیجه در کشور روسیه فیلتر شده اند.

منبع: www.zdnet.com

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا