۵ نکته جالبی که راجع به کمپانی ایسوس نمی دانید!
کمپانی ایسوس Asus در طول دو سال گذشته سود خوبی در زمینه فروش اسمارت فون هایش بدست آورده است. اخیرا اسمارت فون های این برند بین کاربران محبوب تر نیز شده اند. اما هنوز بسیاری از افراد در مورد اینکه چگونه این برند شروع به کار کرده است، چیزی نمی دانند. امروز در نت نوشت قصد داریم ۵ نکته راجع به کمپانی ایسوس را که ممکن است ندانید برایتان بازگو کنیم.
۱ – مبدا نام ایسوس
ایسوس یا Asus یک نام غیر معمول است، اما بهتر است بدانید برگرفته از Pegasus ، اسب بالدار در اساطیر یونانی می باشد که احتمالا شما در فیلم هرکول دیده اید. کمپانی ایسوس ویژگی هایی مانند پرواز، سرعت، فراگیری را از نام این اسب بالدار به خود اختصاص داده است. البته سه حرف اول “Pegasus” حذف گردیده است و این برند “Asus” نام گرفته است.
اما چرا این کمپانی سه حرف اول Pegasus را حذف کرده است؟ این شرکت خواهان این بوده است که حرف اول برند آن با A شروع شود تا اگر در نمایشگاهی یا سخنرانی ای حضور پیدا کرد در ترتیب حروف الفبایی در بالای لیست قرار گیرد.
۲- ایسوس ثروت خود را از طریق گوشی های هوشمندش بدست نیاورده است
ایسوس در ابتدا به عنوان سازنده گوشی هوشمند شروع به کار نکرده است. اولین گوشی هوشمند اندرویدی کمپانی ایسوس در سال ۲۰۱۲ با نام PadFone عرضه شد، اما قبل از آن، این شرکت به تعداد قابل توجهی فروش رسمی در زمینه های دیگر دست یافته بود.
دیگر محصولات ایسوس شامل مانیتور، مادربرد، کارت گرافیک، کارت صدا، heatsinks، نوت بوک، تبلت، روتر، و ….می باشد. این شرکت حتی قطعاتی را برای تولید کنندگان دیگر مانند سونی، اپل، آلنیدر، HP و Compaq تولید کرده است.
۳ – Asus رهبر مادربردها می باشد
با وجود فروش خوب گوشی های هوشمند ایسوس در کشورهایی مانند هند، تایوان و چین، تعداد فروش قطعات کامپیوتری این شرکت بسیار بهتر از گوشی های هوشمند است. در اصل کمپانی ایسوس بزرگترین تولید کننده مادربرد در جهان است، با تقریبا ۴۰ درصد از سهم بازار.
Asus همچنین یکی از ۱۰ شرکت برتر فناوری اطلاعات و یکی از بزرگترین فروشندگان کامپیوتر در جهان است. این شرکت تقریبا تمام قطعات تولیدشده خود را از جمله مادربردهای محبوب در سراسر جهان به فروش می رساند.
۴ – نوت بوک ها را ایسوس به جهان معرفی کرد
اگر شما کمی جوانتر هستید، ممکن است ندانید یک نوت بوک چیست. تا سال ۲۰۱۰، نوت بوک ها، گجت های هیجان انگیزی در سراسر جهان محسوب می شدند. این دستگاه ها حتی از اولترابوک ها، تبلت ها و کروم بوک های این زمان نیز پیشرو تر بودند.
نوت بوک ایسوس که Eee PC نامیده می شد، یک نوت بوک کوچک با صفحه نمایش کوچک و سخت افزار بسیار ساده بود. آنها معمولا لینوکس یا ویندوز را اجرا می کردند و به طور عمده بازارهای نوظهور و افرادی با درآمد پایین تر را هدف قرار داده بودند. Eee PC ها رایج ترین نوع نوت بوک بودند.
۵ – Asus برخی گوشی های هوشمند خود را با Garmin ساخته است
این یک واقعیت مبهم است و افراد کمی در مورد آن می دانند. مشارکت کمپانی ایسوس با Garmin تنها یک سال طول کشید، اما به تولید شش گوشی هوشمند که با لینوکس، ویندوز موبایل و اندروید کار می کرد، منجر شد. بله گوشی های هوشمندی که روی GPS تمرکز داشتند.
این همکاری، که Garmin-ASUS نامیده می شود، بر روی گوشی های هوشمند مهر و موم شده است، البته به پیشنهاد Garmin این گوشی ها روی GPS متمرکز شده بودند. این مشارکت در سال ۲۰۰۹ آغاز شد و در سال ۲۰۱۰ پایان یافت، زمانی که Garmin تصمیم گرفت که بیشتر از این در این نوع محصول سرمایه گذاری نکند.
شما چه فکر می کنید؟ آیا در مورد کمپانی ایسوس چیزهایی می دانید که مایل باشید با ما به اشتراک بگذارید؟