اخبار تکنولوژی

به دنبال حذف انبوه فالوئر فیک توییتر دست سلبریتی های زیادی رو شد!

حذف انبوه فالوئر فیک توییتر

در میان اکانت افرادهای مشهوری که فالوئر فیک توییتر از دست داده‌اند؛ مورد رئیس جمهور رواندا جالب است که یک سوم دنبال‌کننده‌های خود را در یک روز از دست داده است. تعداد فالوئر فیک توییتر این شخص با توجه به بسیار زیاد بوده و با توجه به آمار کنونی تعداد دنبال کننده های پل کاگامه از ۱٫۸ میلیون به ۱٫۲ میلیون رسیده است.

۰

پدیده فروش دنبال‌کننده یا فالوئر فیک علی رغم ایران و سلبریتی های ایرانی در همه جای دنیا رواج دارد. اما خب در ایران که این امر به اوج رسیده و در کمال تاسف اگر در زمینه‌های گوناگون، از خلاقیت‌ها و تلاش‌های آنلاین فرنگی‌ها تقلید نمی‌کنیم، در این زمینه بدون شک صاحب سبک شده‌ایم! در ادامه اتفاق جالبی که راجع به فالوئر فیک توییتر رخ داده را با هم مرور می کنیم.

فالوئر فیک توییتر و بات ها با هم فرق دارند!

نمی توان منکر این شد که فرنگی‌ها و حتی آدم‌های مشهور هم برای بالا بردن تأثیر و اعتبار خود در دنیای آنلاین، گاهی شیطنت‌هایی می‌کنند و فالوور می‌خرند. باید در همینجا متذکر بشویم که ما کاربر-بات‌های خودکار هم داریم که اینها بدون تمایل و درخواست خود کاربر ممکن است او را دنبال کنند و این مهم تفاوت بسیاری با خرید دنبال‌کننده دارد.

از چهارشنبه هفته گذشته، توییتر دور تازه‌ای از تلاش‌های خود برای پالایش سرویس از بات‌ها، فالوئر فیک و کاربران انبوه مشکوک دنبال‌کننده، شروع کرده و به دنبال آن مشاهیر زیادی، تعداد چشمگیری از دنبال‌کننده‌های خود را از دست داده‌اند. البته این کاهش فقط در چند درصد بوده که نشان می‌دهد که مشاهیر فرنگی یا به میزان اندکی فالوور فیک می‌خریده‌اند یا اصلا با همان بات‌های دنبال‌کننده روبرو بوده‌اند.

حالا باید یکی پیدا شود و اکانت‌های توییتر ایرانی را بررسی کند تا ببیند کدام یک از مشاهیر ایرانی، کاهش دنبال‌کننده در حد مثلا بیشتر از ۱۵ تا ۲۰ درصد داشته‌اند، در این صورت، شاید بشود که جذب دنبال‌کننده این اکانت‌های مفروض نشاندهنده روندی غیرطبیعی بوده است.

به آمار مختصری از کاهش فالوئر فیک توییتر آدم‌های مشهور توجه کنید:

اشتون کوچر: بیش از یک میلیون
اپرا وینفری: ۱٫۴ میلیون
شکیل اونیل: یک میلیون
کتی پری: سه میلیون
کیم کارداشیان: چند میلیون
ترامپ: ۳۴۰ هزار
اوباما: حدود سه میلیون
نیویورک تایمز: ۷۳۲ هزار
پاپ فرانسیس: ۳۰۰ هزار

ماه ژانویه، نیویورک تایمز تحقیقی انجام داده بود و متوجه شده بود که شرکت کوچکی در فلوریدا وجود دارد که در زمینه فروش کاربر جعلی یا فالوئر فیک توییتر و همچنین فروش تعاملات رسانه‌های اجتماعی فعال است و صدها هزار مشتری از سراسر جهان شامل سیاستمدارها، مدل‌ها، هنرپیشه‌ها و نویسنده‌ها دارد. این موضوع حتی به کنگره آمریکا هم کشید و در حداقل دو ایالت تحقیق‌های توسط کمیسیون فدرال تجارت شروع شد.

این به نوبه خود موضوعی است بسیار جالب: اینکه اگر شما خیلی عیان و آشکار در گوشه گوشه اینترنت فروش دنبال‌کننده را تبلیغ کنید، در واقع بی‌تعارف حتی در محدوده قوانین غیرشفاف ایران هم قوانینی را زیر پا گذاشته‌اید. چرا که به مشتری‌های خود امکان می‌دهید به مردم دروغ بگویند، تبلیغاتی جذب کنند که باید نصیب کاربران و وب‌مستر‌های دیگر می‌شده. این معضلی جهانی است، اما در ایران هیچ روند خاصی برای مبارزه با آن حتی در مقام سخن هم شروع نشده است.

در میان اکانت افرادهای مشهوری که فالوئر فیک توییتر از دست داده‌اند؛ مورد رئیس جمهور رواندا جالب است که یک سوم دنبال‌کننده‌های خود را در یک روز از دست داده است. تعداد فالوئر فیک توییتر این شخص با توجه به بسیار زیاد بوده و با توجه به آمار کنونی تعداد دنبال کننده های پل کاگامه از ۱٫۸ میلیون به ۱٫۲ میلیون رسیده است.

۲ دیدگاه

2 دیدگاه

  1. Avatar

    حمیدی

    ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ at ۱۱:۰۸

    چقدر خوب میشه که اکانت افراد معروف ایرانی هم بررسی شه

    ۰
    • علی پوربافرانی

      علی پوربافرانی

      ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ at ۱۱:۱۰

      دقیقا حق با شماست، مسلما با بررسی اونها اطلاعات جالبی دستگیر مردم خواهد شد!

      ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا