شبکه‌های اجتماعی

دردسر های تلگرام برای دنیا! تلگرام بستر انتشار غیرقانونی آثار منتشر شده در Netflix و Spotify شده است!

پاول دورف، موسس تلگرام

بر اساس تحقیقی که Outline انجام داده است، مشخص شده که مردم از پیام رسان تلگرام برای پخش و انتشار فیلم ها و نمایش ها بدون اجازه ی صاحبان اثر و همچنین به اشتراک گذاردن اکانت های دزدیده ی شده ی سرویس هایی همچون Netflix و Spotify استفاده می کنند.

۰

بر اساس تحقیقی که Outline انجام داده است، مشخص شده که برخی افراد از پیام رسان تلگرام برای پخش و انتشار فیلم ها و نمایش ها بدون اجازه ی صاحبان اثر و همچنین به اشتراک گذاردن اکانت های دزدیده ی شده ی سرویس هایی همچون Netflix و Spotify استفاده می کنند. Outline فاش ساخت که برخی از کانال ها و گروه های تلگرام صرفا به منظور دزدی هنری، یعنی پخش محتوا بدون اجازه ی ناشران آن ها ساخته شده است. حتی در مواردی مشاهده شده که در تلگرام اطلاعات ورود (login) دزدیده شده ی برخی سایت ها به اشتراک گذاشته می شود. همان طور که حتما شنیده اید، طبق اخبار، تلگرام در هفته ی گذشته به دستور دادگاهی در روسیه فیلتر شد. در ادامه با نت نوشت همراه باشید.

طبق تحقیقی که توسط Outline صورت پذیرفته است، تلگرام به مکانی امن برای برخی افراد تبدیل شده تا بتوانند آثار هنری مانند فیلم ها را بدون کسب اجازه از ناشران منتشر کنند. همچنین برخی افراد اقدام به پخش کردن اطلاعات شخصی ورود به سایت هایی همچون Netflix و Spotify کرده اند. کانال ها و گروه های خاصی کلا فقط به منظور رسیدن به چنین اهدافی ساخته شده اند.

آن ها (محققان Outline) همچنین چندین مصاحبه را با صاحبان این کانال ها و گروه ها ترتیب داده اند. کسانی که از Telegram برای اهداف غیرقانونی استفاده می کنند می گویند که Telegram را به عنوان پلتفرمی می شناسند که در مقایسه با سایر گزینه های مشابه نامحدود تر است و همچنین می گویند که تلگرام در مورد حذف گروه ها و کانال هایی که متمرکز بر اشتراک موارد محرمانه و غیرقانونی است، نظارت شدیدی را اعمال نمی کند.

حفظ شدید حریم خصوصی افراد همیشه مهم ترین نکته در افزایش محبوبیت تلگرام بوده است، بنابراین این مساله که شاید برخی افراد بخواهند از این پیام رسان به منظور نقض قوانین کپی رایت و دزدی اکانت های شخصی استفاده کنند اتفاق غیر منتظره ای نیست. به روشنی بگوییم که، استفاده از Telegram برای به اشتراک گذاشتن موارد جاسوسی و یا سرقت، شرایط و سرویس (terms and service) برنامه را نقض می کند، که به وضوح بیان می کند که این شرکت دارای “سیاست تحمل صفر” می باشد.

سخنگوی Telegram در یک بیانیه به The Outline اذعان کرد که برنامه با افزایش چالش های جدید روبرو شده است. در ماه می (اردیبهشت)، تعداد کاربران فعال تگرام در یک ماه به ۲۰۰ میلیون نفر افزایش پیدا کرد.

در حالی که ویژگی های مستحکم رعایت حریم خصوصی توسط تلگرام روزنامه نگاران، سیاست مداران و علاقه مندان به حریم خصوصی را مجذوب خود ساخته است، وقتی که گروه تروریستی داعش شروع به استفاده از این پیام رسان کرد، کمپانی تلگرام با انتقادهای فراوانی روبه رو شد. در ماه سپتامبر (شهریور)، نیویورک تایمز در گزارشی اعلام کرد که تلگرام به طور وسیعی مورد استفاده ی گروه های تروریستی نظیر داعش قرار گرفته است و پس از حمله ی تروریستی در شهر پاریس، این سرویس به تلاش برای تمیز کردن کانال هایش از فعالیت های مرتبط با تروریست ها مواجه شد.

تلگرام در این هفته به دلیل دستور دادگاهی در روسیه مبنی بر فیلتر شدن این پیام رسان در صدر اخبار قرار گرفت. در روز جمعه، یک دادگاه در شهر مسکو در دادرسی ۱۸ دقیقه ای حکم داد که سرویس پیام رسانی مبتنی بر cloud محبوب را پس از اختلاف گسترده در مورد دسترسی دولت به پیام ها متوقف کند. دادگاه درخواست دسترسی به کلیدهای رمزنگاری و پیام ها را داشت تا از آن ها به منظور کشف جرم و حملات تروریستی استفاده شود. تلگرام این درخواست را نپذیرفت و بیان داشت که این درخواست دادگاه با توجه به سیاستی که از ابتدا تلگرام درباره ی حفظ حریم خصوصی در پیش گرفته است منافات دارد.

همان طور که نیویورک تایمز به آن اشاره کرد، این اتفاقات دولت روسیه را در وضعیت خاصی قرار داده است، زیرا حتی مقامات رسمی روسیه از جمله دفتر مطبوعاتی ولادیمیر پوتین هم از این پیام رسان استفاده می کرده اند.

منبع: www.businessinsider.com

 

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا