تلفن همراه

بررسی Mi 9: شیائومی آخرین‌ها را با بهترین قیمت تقدیم می‌کند!

بررسی Mi 9 از شیائومی | بررسی Xiaomi Mi 9 زیر ذره بین نت‌نوشت
۲+

Xiaomi Mi 9 آخرین پرچمدار این کمپانی چینی است که در فوریه ۲۰۱۹ معرفی شد. اگر از یک یا دو مورد کمبود در این اسمارت فون فاکتور بگیریم، می‌توان گفت که شیائومی می ۹ تمامی تکنولوژی‌های روز دنیا در زمینه‌ی تلفن همراه را با خود به همراه دارد. این گوشی با پردازنده‌ی Snapdragon 855، دوربین سه گانه‌ی قدرتمند و طراحی بسیار عالی پا به میدان رقابت گذاشته است. در ادامه با بررسی Mi 9 با نت نوشت همراه باشید.

بیشتر بخوانید: مشخصات Mi 9

بررسی Mi 9

نقاط قوت و ضعف

نقاط قوت:
دوربین قدرتمند، پردازنده جدید Snapdragon 855، طراحی عالی، نرم افزار قوی با میان برها و ژست‌های سودمند، شارژ وایرلس ۲۰ واتی، حسگر اثر انگشت درون صفحه ای

نقاط ضعف:
نبود درگاه حافظه جانبی، باتری نسبتا کوچک

 

همچنان مثل گذشته، شیائومی اسمارت فون‌های خود را با قیمتی پایین تر از رقبا روانه‌ی بازار می‌کند. mi 9 قیمتی در حدود ۴۵۰ یورو خواهد داشت، در حالی که اکثر تکنولوژی‌های روز دنیا را در پکیجی جذاب در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

شاید Xiaomi Mi 9 اسمارت فونی نباشد که دری رو به آینده باز می‌کند (یعنی نوآوری خاصی نسبت به دیگر پرچمداران روز دنیا ندارد)، اما ارزش خرید بسیار بالایی داشته و در رنج قیمتی زیر ۵۰۰ یورو کمتر رقیبی را می‌توان برای آن در دنیا پیدا کرد. حال بیایید تا نگاهی به بررسی Mi 9 داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: بررسی Mi 9 SE   |   مشخصات Mi 9 SE

بررسی می 9

بررسی Mi 9

بررسی طراحی Mi 9

بررسی Mi 9 را با نقد طراحی آن آغاز می‌کنیم. این گوشی واقعا زیبا طراحی شده و کیفیت ساخت بالایی نیز دارد، هرچند که طراحی آن بدون عیب و نقص هم نمی‌باشد. mi 9 یک اسمارت فون نسبتا باریک و سبک است که فقط ۱۷۳ گرم وزن داشته و ابعاد آن برابر با ۱۵۷٫۵*۷۴٫۷*۷٫۶ میلی متر می‌باشد. این گوشی از ۲ سطح شیشه‌ای (با محافظ Gorilla Glass 5 در پشت و Gorilla Glass 6 بر روی نمایشگر) به همراه یک فریم آلومینیومی باکیفیت ساخته شده است.

در قسمت صفحه نمایش، خوشبختانه حاشیه‌های دور نمایشگر mi 9 بسیار کوچک می‌باشند. برخلاف اکثر اسمارت فون‌های امروزی مثل گلکسی S10 که معمولا حاشیه‌ی زیر نمایشگر آن‌ها (چانه‌ی گوشی) بزرگتر از حاشیه‌های دور نمایشگر می‌باشد، در mi 9 تعادل بسیار خوبی در حاشیه‌های دور نمایشگر در ۴ طرف آن مشاهده می‌شود.

در قسمت بالای نمایشگر، وجود یک NOTCH بسیار کوچک در وسط باعث شده تا تقارن در صفحه نمایش mi 9 به طور کامل برقرار باشد. این NOTCH محل قرارگیری دوربین سلفی دستگاه است. هرچند به نظر می‌رسد که نمایشگرهای PUNCH HOLE ترند سال ۲۰۱۹ باشند، اما استفاده از یک NOTCH بسیار کوچک مثل چیزی که در mi 9 می‌بینیم هم چندان بد نیست.

بیشتر بخوانید: بررسی ردمی نوت ۶ پرو ، دوربینی قدرتمند همراه با مشخصات فنی خوب

نمایشگر می‌9 با NOTCH بسیار کوچک

نمایشگر می‌ ۹ با NOTCH بسیار کوچک

اما یکی از نقاط ضعفی که در بررسی Mi 9 از نظر طراحی متوجه آن شدیم، تخت بودن نمایشگر آن می‌باشد. همان طور که می‌دانید، پرچمداران بزرگ دنیا مثل گلکسی اس ۱۰ پلاس دارای لبه‌های گرد و منحنی در گوشه‌های نمایشگر خود می‌باشند. این کار باعث می‌شود تا علاوه بر افزایش زاویه‌ی دید، نمای کلی نمایشگر هم بسیار زیباتر به نظر برسد. ولی در شیائومی mi 9 خبری از صفحه نمایش با لبه‌های منحنی نیست.

بررسی Mi 9 را با نقد طراحی قاب پشتی آن ادامه می‌دهیم. قاب پشتی این گوشی بسیار صاف و ساده است و به غیر سیستم دوربین و فلش LED در قسمت بالا سمت چپ، و علامت mi در پایین قاب، چیز دیگری بر روی آن دیده نمی‌شود. mi 9 در سه رنگ مشکی، آبی و بنفش موجود است که بازتابش نور از سطح پشتی آن ها، به خصوص در رنگ بنفش و آبی باعث درخشندگی سطح قاب و ایجاد طیف هولوگرافیک بر روی آن می‌شود.

بیشتر بخوانید: بررسی Redmi 6 شیائومی : روز از نو روزی از نو!

قاب پشتی با رنگ‌های چشم نواز را نباید در بررسی می 9 از قلم انداخت

قاب پشتی با رنگ‌های چشم نواز را نباید در بررسی Mi 9 از قلم انداخت

اما باز هم یکی از نقاط ضعف موجود در طراحی این گوشی که آن را نسبت به پرچمدارانی همچون گلکسی اس ۱۰ پلاس مجزا می‌کند، برآمدگی بیش از حد سیستم دوربین از روی قاب پشتی می‌باشد. این برآمدگی آنقدر زیاد است که احتمالا برای پوشاندن آن مجبور به استفاده از یک کیس محافظ خواهید شد.

در عوض، شیائومی لبه‌های کناری قاب را به طرز هنرمندانه‌ای به سمت فریم دستگاه سوق داده است. انحنای لبه‌های گوشی باعث می‌شود تا در دست گرفتن آن بیش از اندازه لذت بخش باشد و شما متوجه هیچگونه لبه‌ی تیزی در زیر انگشتان خود نشوید. همچنین ابعاد mi 9 به صورتی است که استفاده از آن با یک دست بسیار ساده می‌باشد. در این مورد، حتی می‌توان گفت که حس در دست گرفتن mi 9 حتی لذت بخش تر از پرچمداران S10 سامسونگ می‌باشد.

لبه‌های منحنی قاب پشتی با دوربین برآمده نمای چشم نوازی به می 9 می‌دهد!

لبه‌های منحنی قاب پشتی با دوربین برآمده نمای چشم نوازی به می ۹ می‌دهد!

بر روی لبه‌ی پایین mi 9، یک پورت Type-C برای شارژ کردن گوشی در وسط و دو مشبک اسپیکر در اطراف آن دیده می‌شود. البته تنها یکی از این مشبک‌ها دارای اسپیکر بوده و دیگری فقط به منظور حفظ تقارن و افزایش زیبایی دستگاه منظور شده است.

تنها اسپیکر این گوشی استریو نیست، ولی صدای واضح و بلندی دارد که می‌توان به آن اتکا کرد. متاسفانه جک ۳٫۵ میلی متری هدفون در mi 9 گنجانده نشده است، در حالی که حضور آن می‌توانست ضعف‌های تنها اسپیکر خروجی این گوشی را تا حدی بپوشاند. در واقع به نظر می‌رسد که شیائومی، جک هدفون و درگاه حافظه جانبی را فدای نازک کردن اسمارت فون خود کرده است و با کاهش ضخامت، دیگر فضایی برای قرارگیری این دو ویژگی در mi 9 وجود نداشته است.

بیشتر بخوانید: بررسی Mi Mix 3 : شاهکار جدید Xiaomi که رقبایش را کنار خواهد زد!

متاسفانه mi 9 دارای جک هدفون و درگاه حافظه جانبی نمی‌باشد

متاسفانه mi 9 دارای جک هدفون و درگاه حافظه جانبی نمی‌باشد

بررسی Mi 9 را با نمایشگر آن پی می‌گیریم. این دستگاه از یک پنل ۶٫۳۹ اینچی Super AMOLED با رزولوشن ۱۰۸۰*۲۳۴۰ پیکسل (فول HD پلاس) با نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹ استفاده می‌کند.

خوشبختانه استفاده از نمایشگری با حاشیه‌های بسیار کوچک باعث شده تا نسبت صفحه نمایش به بدنه در این دستگاه حدود ۹۰ درصد باشد که عدد بسیار بالایی است. اما از طرف دیگر، استفاده از یک نمایشگر فول HD پلاس برای یک اسمارت فون ۶٫۳۹ اینچی باعث شده تا تراکم پیکسلی نمایشگر mi 9 حدودا ۴۰۳ پیکسل در هر اینچ باشد.

اگرچه همین تراکم پیکسلی باعث وضوح تصویر بسیار بالایی می‌شود، اما در مقایسه با mi 9، پرچمدار گلکسی S10 از نمایشگر QHD+ با تراکم پیکسلی ۵۵۰ppi بهره می‌برد. اما در عمل، فقط در هنگام مشاهده‌ی یک ویدیوی ۴K یا اجرای یک بازی بسیار باکیفیت ممکن است متوجه تفاوت بین نمایشگر این دو پرچمدار شوید.

ضمن اینکه ویژگی‌هایی همچون DCI-P3 و HDR10 در نمایشگر شیائومی mi 9 باعث می‌شوند تا فیلم دیدن با آن به تجربه‌ای بی بدیل تبدیل شود.

می 9 و نمایشگری با حاشیه‌های بسیار کوچک

می ۹ و نمایشگری با حاشیه‌های بسیار کوچک

بررسی ویژگی‌های Mi 9

بررسی Mi 9 را با معرفی ویژگی‌های خاص آن ادامه می‌دهیم. اولین و مهم ترین ویژگی mi 9، حسگر اثر انگشت درون صفحه‌ای آن می‌باشد. بدین معنی که شما برای باز کردن قفل گوشی، فقط کافیست تا انگشت خود را بر روی قسمت پایین نمایشگر آن قرار دهید.

همچنین با نگه داشتن انگشت بر روی نمایشگر می‌توانید به میان به اپ‌های دلخواه خود دسترسی پیدا کنید. هرچند که سرعت و دقت عمل این سنسور بالاست، اما به پای سنسورهای اثر انگشت سنتی که بر روی قاب پشتی اسمارت فون‌ها گنجانده می‌شد نمی‌رسد.

همچنین برای عمل کردن سنسور، شما باید انگشت خود را دقیقا بر روی محل خاصی که با علامت اثر انگشت بر روی نمایشگر مشخص شده است قرار دهید. اما با این وجود، استفاده از سنسور اثر انگشت درون صفحه‌ای بسیار جالب تر از سنسورهای اثر انگشت قدیمی به نظر می‌رسد و می‌توان آن را یک ویژگی مثبت و یک حرکت روبه جلو از شیائومی محسوب کرد. به غیر از اثر انگشت، شما می‌توانید از قفل تشخیص چهره هم برای باز کردن قفل صفحه نمایش mi 9 استفاده کنید.

البته تشخیص چهره در mi 9 توسط دوربین سلفی انجام می‌شود و خبری از تشخیص چهره‌ی سه بعدی (مثل چیزی که در Mi 8 دیده بودیم) نیست.

بیشتر بخوانید: بررسی ردمی نوت ۷ : سوپرشاهکاری جدید از شیائومی!

xiaomi mi 9

xiaomi mi 9

از دیگر میان برهای جالب در mi 9 می‌توان به دکمه Google Assistant در بالای لبه‌ی سمت چپ گوشی اشاره کرد که برخلاف دکمه Bixby در اسمارت فون‌های سامسونگ، اصلا آزاردهنده نیست و در محلی مناسب قرار گرفته است. البته شما می‌توانید این دکمه را برای کاربردهای دیگری مثل چراغ قوه یا باز کردن آخرین اپی که در اسمارت فون شما اجرا می‌شده هم برنامه ریزی کنید.

بررسی باتری Mi 9

بررسی Mi 9 را با قسمت باتری آن ادامه می‌دهیم. این گوشی دارای یک باتری ۳۳۰۰ میلی آمپر ساعتی است که به سختی می‌تواند یک روز کامل پاسخگوی نیازهای شما باشد. هرچند که قدرت این باتری کم نیست، اما شیائومی می‌توانست برای پرچمدار خود از یک باتری بزرگتر استفاده کند تا قابل رقابت با دیگر پرچمداران دنیا باشد.

البته پشتیبانی از شارژ سریع نسخه‌ی ۴ (شارژ سریع ۲۷ واتی) و شارژ وایرلس قدرتمند ۲۰ واتی باعث می‌شود تا نگرانی چندان زیادی در مورد باتری mi 9 وجود نداشته باشد. البته متاسفانه بر خلاف Mi Mix 3، گجت شارژ وایرلس مخصوص mi 9 در جعبه‌ی دستگاه وجود ندارد و شما باید آن را جداگانه تهیه نمایید.

بیشتر بخوانید: بررسی Mi 8 Lite شیائومی : فبلتی قدرتمند با قیمتی مناسب

نرم افزار، سخت افزار و عملکرد در بررسی Mi 9

قسمت نرم افزار همواره یکی از نکات قوت گوشی‌های شیائومی بوده است و رابط کاربری مخصوص این کمپانی چینی، طرفداران بسیار زیادی را در سرتاسر دنیا دارد. در بررسی Mi 9 از نظر نرم افزاری، نسخه‌ی اندروید ۹ به همراه آخرین ورژن از رابط کاربری محبوب MIUI، یعنی نسخه‌ی ۱۰ بر روی این دستگاه نصب می‌باشد که البته شما می‌توانید نسخه‌ی ۱۰٫۲ را هم برای آن دانلود نمایید.

همان طور که یادتان هست، شیائومی در ابتدا کار خود را به عنوان سازنده‌ی کاستوم رام شروع کرد. بنابراین محبوبیت بالای MIUI اصلا نکته‌ی عجیبی نیست، زیرا این رابط کاربری با سابقه‌ای طولانی، دارای حداقل باگ ممکن در بین پوسته‌های اندرویدی می‌باشد.

در شیائومی mi 9، پردازنده‌ی فوق العاده قدرتمند Snapdragon 855 که با فرایند تولید ۷ نانومتری ساخته شده است، به همراه ۶ گیگ (یا ۸ گیگ) RAM و سیستم عامل MIUI عملکردی بسیار روان و سریع را برای کاربران به ارمغان می‌آورند. اگرچه  MIUI با تقلید از iOS  طراحی شده است، اما ویژگی‌های منحصر به فردی دارد که آن‌ها را در هیچ سیستم عامل دیگری نمی‌بینیم. MIUI 10 دارای ناوبری‌های حرکتی جدیدی است که برخی عملیات‌هایی مثل اسکرین شات گرفتن را بسیار ساده تر می‌کنند.

در MIUI مدیریت حافظه و مصرف باتری به خوبی صورت می‌پذیرد و محیط آن به گونه‌ای طراحی شده است که شما می‌توانید به سادگی به هر چیزی که می‌خواهید دسترسی داشته باشید. file manager مخصوص MIUI از تمامی اپ‌های مدیریت حافظه‌ای که در گوگل پلی وجود دارند بهتر است و همچنین شما در این رابط کاربری می‌توانید تکامی اپ‌های از پیش نصب شده‌ای که دوست ندارید را uninstall کنید.

پس با این اوصاف، تعجبی ندارد که بگوییم، شیائومی mi 9 از ۹۹ درصد از اسمارت فون‌های حال حاضر دنیا سریعتر بوده و عملکرد بهتری دارد، و این واقعیتی است که از تست معتبر AnTuTu استخراج شده است. پردازنده‌ی Snapdragon 855 قدرتمندترین پردازنده‌ی اندرویدی حال حاضر در دنیاست و چیپست Adreno 640 هم به شما این امکان را می‌دهد تا سنگین ترین بازی‌های ۳ بعدی موجود برای اندروید را بدون کوچکترین نگرانی و مشکلی اجرا کنید.

اگرچه در بررسی Mi 9 از نظر عملکرد همه چیز بر وفق مراد است،  اما در بررسی Mi 9 از نظر حافظه اوضاع چندان جالب نیست! این گوشی در دو مدل با ۶۴ یا ۱۲۸ گیگ حافظه داخلی عرضه می‌شود و دارای اسلات کارت حافظه جانبی هم نمی‌باشد! بنابراین کاربران شیائومی mi 9 همواره مجبور خواهند بود تا از اطلاعات شخصی خود مثل عکس‌ها و ویدیوها یک نسخه‌ی بکاپ داشته باشند.

بررسی دوربین Mi 9

بررسی Mi 9 را با یکی از اصلی ترین نقاط قوت آن پی می‌گیریم، یعنی دوربین. این گوشی دارای سیستم دوربین سه گانه‌ی ۴۰+۱۶+۱۲ مگاپیکسلی در عقب و یک دوربین ۲۰ مگاپیکسلی در جلو می‌باشد که مشخصات و ویژگی‌های آن‌ها را به طور کامل در مطلب “مشخصات شیائومی mi 9” بیان کردیم. حال در این مطلب به بررسی Mi 9 از نظر عملکرد دوربین می‌پردازیم.

دوربین اصلی این گوشی همان لنز ۴۸ مگاپیکسلی معروف IMX586 سونی است که دارای تکنولوژی pixel binning می‌باشد. یعنی در هنگام نیاز، ۴ پیکسل ۰٫۸ میکرونی این دوربین به یکدیگر متصل شده تا با تشکیل پیکسل‌های بزرگتر و تبدیل به یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی استاندارد، نور بیشتری را از محیط جذب کنند.

بدین ترتیب کیفیت تصاویر دوربین در محیط‌های کم نور بالاتر رفته و نویز موجود در تصاویر تا حد زیادی حذف می‌شود. خوشبختانه در عمل، تصاویر ثبت شده با دوربین mi 9 دارای کیفیت و جزئیات بی نظیری می‌باشند، محدوده دینامیکی در آن‌ها بالاست و رنگ‌ها بسیار سرزنده و شاداب به نمایش درمی آیند.

فوکوس خودکار این دوربین به خوبی و با سرعت عمل می‌کند و بازشدگی بالای دریچه دیافراگم آن به ثبت هرچه بهتر جزئیات عمق تصاویر کمک می‌کند. اگر کمی حرفه‌ای باشید، با استفاده از تنظیمات pro mode در اپ دوربین mi 9 می‌توانید تصاویری را ثبت کنید که حتی آیفون قادر به ثبت آن‌ها نیست.

pro mode

pro mode

دوربین mi 9 برای ثبت تصاویر با افکت‌های بوکه هم بسیار مناسب می‌باشد. این دوربین می‌تواند سوژه‌ی مورد نظر را به خوبی تشخیص داده و آن را از بکگراند تصویر جدا کند. دقت عمل دوربین mi 9 برای انجام این کار مثال زدنی است.

توانایی عکاسی بوکه را نباید در بررسی می 9 نادیده گرفت

توانایی عکاسی بوکه را نباید در بررسی Mi 9 نادیده گرفت

دوربین دوم mi 9 یک سنسور فوق عریض (ultra wide) می‌باشد. زاویه دید این دوربین ۱۱۷ درجه است که در مقایسه با دوربین فوق عریض جدید اسمارت فون‌های سری S10 با زاویه دید ۱۲۳ درجه، چه از نظر کیفیت و چه از نظر گستردگی پوشش منطقه، حرف چندانی برای گفتن ندارد. اما توانایی‌های این دوربین را نمی‌توان به سادگی زیر سوال برد!

عملکرد دوربین فوق عریض mi 9 درر محیط‌های با نور مناسب بسیار خوب است و شما می‌توانید با آن به سادگی از گروه بزرگی از دوستان خود عکس بگیرید. دوربین سوم mi 9 یک لنز تله فوتو است که می‌تواند با زوم ۲X اپتیکال، بدون از دست رفتن جزئیات تصویر از سوژه مورد نظر عکس بگیرد.

دوربین اصلی

دوربین اصلی

دوربین فوق عریض می 9

دوربین فوق عریض می ۹

عملکرد کلی سیستم دوربین سه گانه‌ی mi 9 به طور کلی عالی است و شما می‌توانید با توجه به نیاز خود و با استفاده از هر کدام از این سه دوربین از سوژه‌ی مورد نظر خود بهترین تصویر ممکن را ثبت کنید. هوش مصنوعی بالای این اسمارت فون هم به شما در انتخاب بهترین تنظیمات ممکن کمک می‌کند.

اما یکی از مشکلات اصلی این دوربین، پررنگ بودن بیش از حد رنگ‌ها در برخی تصاویر می‌باشد که باعث غیرواقعی شدن عکس می‌شود. البته این مشکل آنچنان چشمگیر نیست که بتواند عملکرد این دوربین قدرتمند را زیر سوال ببرد.

اما در بررسی Mi 9 از نظر دوربین جلو هم شرایط بسیار عالی است و دوستداران شبکه‌های اجتماعی می‌توانند سلفی‌های بسیار زیبا و باکیفیتی را با دوربین ۲۰ مگاپیکسلی این گوشی ثبت کنند.

دوربین سلفی شیائومی mi 9 دارای حالت‌های بسیار مختلفی برای عکاسی و فیلمبرداری می‌باشد (مثل فیلم کوتاه چند ثانیه‌ای و حالت slow motion). همچنین حالت زیبایی این دوربین به خوبی کار می‌کند و شما می‌توانید با آن چین و چروک‌های صورت خود را از بین ببرید و با باریک تر کردن صورت خود، تصویر زیباتری (اما کمی غیرواقعی!) از چهره‌ی خود ثبت کنید.

بیشتر بخوانید: بررسی ردمی نوت ۷ پرو: بهترین میان کنونی رده‌ی دنیا؟

عملکرد دوربین در بررسی می 9 در محیط بسیار کم نور

عملکرد دوربین در بررسی Mi 9 در محیط بسیار کم نور

در بررسی Mi 9 از نظر فیلمبرداری، این گوشی در رده‌ی بهترین اسمارت فون‌های دنیا قرار می‌گیرد. mi 9 دارای ویژگی OIS (لرزشگیر تصویر اپتیکال) نیست، اما با وجود EIS (لرزشگیر تصویر الکترونی)، تمامی لرزش‌های موجود در هنگام فیلمبرداری حذف می‌شوند.

ویدیوهای ثبت شده با mi 9 دارای نویز بسیار کمی می‌باشند و حتی در محیط‌های تاریک هم رضایت شما را جلب خواهند کرد. دوربین اصلی این اسمارت فون می‌تواند ویدیوهای ۴K را در سرعت ۶۰ فریم بر ثانیه ضبط کند.

بیشتر بخوانید: مشخصات Mi 9

جمع بندی بررسی Mi 9

به پایان بررسی Mi 9 می‌رسیم. آیا mi 9 بهترین اسمارت فون اندرویدی ۲۰۱۹ است؟ با وجود اسمارت فون‌های سری S10، جواب این سوال قطعا منفی می‌باشد. اما از طرف دیگر، Xiaomi Mi 9 با قیمتی در حدود نصف اسمارت فون گلکسی S10، بسیاری از ویژگی‌های مدرن این دستگاه را با کیفیتی بسیار بالا ارائه می‌دهد. پس در هر صورت، Xiaomi Mi 9 یکی از بهترین اندرویدی‌های ۲۰۱۹ است که ارزش خرید بسیار بالایی دارد.

این گوشی ۴۵۰ یوروی رقیبی جدی برای Huawei P20 Pro با قیمتی در حدود ۶۲۰ یورو می‌باشد. این دو اسمارت فون ویژگی‌های مشابه بسیار زیادی دارند (مثل دوربین سه گانه‌ی قدرتمند)، اما هر دو دارای یک ضعف عمده هم می‌باشند: عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی. مخصوصا Xiaomi Mi 9 که به شما حداکثر ۱۲۸ گیگ حافظه داخلی ارائه می‌دهد.

اما از طرف دیگر، بررسی‌ها نشان می‌دهند که پردازنده‌ی Snapdragon 855 در کل و به خصوص در عملکرد گرافیکی بهتر از Kirin 980 مخصوص پرچمداران هواوی عمل می‌کند. بنابراین امسال هم مثل گذشته، کمپانی Xiaomi توانسته تا رقیب چینی خود (هواوی) را به چالشی جدی دعوت کند. به طور کلی می‌توان گفت، درست است که Xiaomi Mi 9 بهترین اسمارت فون اندرویدی و قدرتمندترین پرچمدار حال حاضر دنیا نیست، اما در رنج قیمتی حدود ۵۰۰ دلار واقعا نمی‌توان رقیبی برای آن پیدا کرد.

۱ دیدگاه

یک دیدگاه

  1. Avatar

    طراحی سایت

    ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ at ۲۰:۰۷

    شیائومی از لحاظ طراحی ظاهر یکی از برترین گوشیهاست…

    ۲+

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا