تلفن همراه

بررسی ردمی نوت ۷ پرو: بهترین میان کنونی رده‌ی دنیا؟

بررسی ردمی نوت ۷ پرو
۵+

Redmi Note 7 Pro آخرین و قدرتمندترین مدل از سری اسمارت فون‌های ردمی نوت شیائومی تا به امروز می‌باشد. این اسمارت فون واقعا برای هر نوع کاربری مناسب است. ردمی نوت ۷ پرو دارای دوربینی قدرتمند، باتری حجیم، طراحی زیبا، پردازنده‌ای توانا و نرم افزار سریعی می‌باشد و در واقع نقطه ضعف خاصی را نمی‌توان برای آن برشمارد. فقط می‌توان گفت که بار دیگر شیائومی در بازار میان رده‌ها غوغا کرده است! پس بیایید تا نگاهی به بررسی ردمی نوت ۷ پرو بیندازیم. در ادامه با نت نوشت همراه باشید.

بررسی ردمی نوت ۷ پرو شیائومی

نقاط قوت و ضعف

نقاط قوت:
طراحی زیبا، خوش دست، شارژ سریع نسخه‌ی ۴، عملکرد خوب، دوام بالای باتری، قیمت بسیار مناسب

نقاط ضعف:
گرم شدن در هنگام اجرای گیم، وجود تبلیغات در رابط کاربری

بیشتر بخوانید: مشخصات ردمی نوت ۷ پرو شیائومی

بررسی ردمی نوت 7 پرو شیائومی

بررسی ردمی نوت ۷ پرو شیائومی

اسمارت فون‌های ردمی نوت ۷ و ردمی نوت ۷ پرو تولد دوباره‌ای برای کمپانی شیائومی، پس از سلطه‌ی ۴ ساله‌ی این کمپانی بر بازار میان رده‌ها می‌باشند. پس از ردمی نوت ۳، آپگریدهای موجود در بخش طراحی و صفحه نمایش در اسمارت فون‌های سری ردمی نوت چندان جالب توجه نبودند، اما ردمی نوت ۷ پرو آمده تا دوباره همه را شگفت زده کند.

این اسمارت فون دقیقا شبیه به ردمی نوت ۷ است و فقط چند آپدیت سخت افزاری در آن صورت پذیرفته است. اگرچه ردمی نوت ۷ پرو یک میان رده‌ی ۲۰۰ یورویی (حدود ۴ میلیون تومان در ایران) است، ولی ظاهری شبیه به یک پرچمدار گران قیمت دارد.

شیائومی ترکیبی از طراحی زیبا، سخت افزار و نرم افزار قدرتمند و تکنولوژی‌های به روز را فقط با قیمت ۲۰۰ یورو عرضه می‌کند. اما باید ببینیم که آیا این اسمارت فون می‌تواند تاج پادشاهی را در میان رده‌های ارزن قیمت بر سر بگذارد؟ در ادامه‌ی بررسی ردمی نوت ۷ پرو سعی می‌کنیم تا حد ممکن به این سوال پاسخ دهیم.

بررسی طراحی ردمی نوت ۷ پرو

بررسی ردمی نوت ۷ پرو را با قسمت طراحی آن آغاز می‌کنیم. همان طور که گفتیم، این گوشی میان رده‌ای است که ظاهری شبیه به یک پرچمدار دارد، یعنی باکیفیت، خوش ساخت، زیبا و خوش دست می‌باشد. بنابراین پس از مدت‌ها ما شاهد یک بهبود کلی در طراحی اسمارت فون‌های سری ردمی نوت هستیم.

ردمی نوت ۷ پرو از دوران آلومینیوم عبور کرده و این بار با بدنه‌ای شیشه‌ای عرضه می‌شود. اگرچه ظاهر این گوشی، و یا بهتر بگوییم، زبان طراحی ردمی نوت ۷ پرو بسیار شبیه به بسیاری از اسمارت فون‌های اخیر هواوی و آنر می‌باشد، اما شیائومی ادعا می‌کند که جنس بدنه‌ی این گوشی از بهترین مواد ممکن بوده و دوام بالایی دارد.

بیشتر بخوانید: بررسی ردمی نوت ۷    /   مشخصات ردمی نوت ۷

جک 3.5 میلی متری هدفون بر روی لبه‌ی بالایی

جک ۳٫۵ میلی متری هدفون بر روی لبه‌ی بالایی

اول از همه، هر دو سطح شیشه‌ای ردمی نوت ۷ پرو با پوشش گوریلا گلس ۵ محافظت می‌شود، و یک فریم فلزی مات هم در سرتاسر دور گوشی به کار رفته است. شیائومی ادعا می‌کند که قدرت بدنه‌ی این گوشی آنقدر بالا است که می‌توانید با آن گردو بشکنید!

البته ما جرات انجام چنین تستی را نداریم، ولی در کل کاملا مشخص است که ردمی نوت ۷ پرو اسمارت فون بسیار سفت و سختی می‌باشد، هرچند که از شیشه ساخته شده است. همچنین در ادامه بررسی ردمی نوت ۷ پرو می‌توانیم به کسب گواهینامه‌ی IP53 برای آن اشاره کنیم.

یعنی این گوشی در برابر ورود گرد و خاک و همچنین نفوذ قطرات آب مقاوم می‌باشد. البته به طور کلی نمی‌توان گفت که ردمی نوت ۷ پرو اسمارت فونی کاملا عایق و ضد آب می‌باشد و شما نمی‌توانید آن را به طور کامل در درون آب فرو ببرید.

Redmi Note 7 Pro از نظر ابعاد همانند Redmi Note 5 Pro و ۶ Pro می‌باشد، ولی با این حال سایز نمایشگر آن بزرگتر از دو اسمارت فون ذکر شده است. در واقع شیائومی با کوچکتر کردن حاشیه‌های دور نمایشگر و استفاده از یک notch کوچک در بالای نمایشگر توانسته تا به این مهم دست یابد.

این گوشی با ابعاد ۱۵۹٫۲*۷۵٫۲*۸٫۱ میلی متر و وزن ۱۸۶ گرم برای دستان شما مناسب خواهد بود، البته اگر دستان خیلی کوچکی نداشته باشید! ضمن اینکه شاید سنگین وزن بودن ردمی نوت ۷ پرو یکی از نقاط ضعف طراحی آن باشد.

مثلا در مقایسه با آن، اسمارت فون گلکسی M30 سامسونگ که دارای یک باتری بسیار بزرگ ۵۰۰۰mAh  است، فقط ۱۷۵ گرم وزن دارد. البته بدنه‌ی M30 از جنس پلاستیک ساخته شده است و ردمی نوت ۷ پرو هم به دلیل توزیع جرم بسیار متعادل، خوش دست تر از چیزی است که تصور ان را می‌کنید.

بیشتر بخوانید: مقایسه A50 با ردمی نوت ۷ پرو

پورت Type-C و Loudspeaker بر روی لبه‌ی زیرین

پورت Type-C و Loudspeaker بر روی لبه‌ی زیرین

همچنین در مورد قاب شیشه ای، اگرچه مقاومت شیشه کمتر از پلاستیک و آلومینیوم می‌باشد، اما در عوض بدنه‌ی ردمی نوت ۷ پرو در برابر خراش بسیار مقاوم است.  هر دو سطح این گوشی از شیشه‌ی خمیده‌ی ۲٫۵ بعدی ساخته شده و فریم دور آن هم کاملا گرد و بدون لبه می‌باشد.

محل قرارگیری دکمه‌های تنظیم صدا و پاور بر روی لبه‌ی گوشی بسیار مناسب هستند و به طور کل این گوشی به خوبی در دست یک فرد بالغ می‌نشیند. همچین شیائومی بالاخره دست از تقلید مطلق از آیفون برداشته و این بار سیستم دوربین اصلی را با ظاهری کمی متفاوت تر از قبل جاسازی کرده است.

بیشتر بخوانید: بررسی می ۹ شیائومی آخرین‌ها را با بهترین قیمت تقدیم می‌کند

لبه‌های کاملا گرد

لبه‌های کاملا گرد

از دیگر مواردی که در بررسی ردمی نوت ۷ پرو از نظر طراحی می‌توان به ان اشاره کرد، وجود حسگر اثر انگشت بر روی قاب پشتی است. بر روی قاب پشتی این گوشی به خوبی با رنگ‌ها بازی شده و طراحی gradient آن قطعا زیباتر از ظاهر ساده‌ی میان رده‌های سامسونگ می‌باشد. این گوشی در ۳ رنگ قرمز و آبی و مشکی عرضه می‌شود که رنگ آبی آن شیک تر از سایر رنگ‌ها به نظر می‌رسد.

طراحی رنگ فوق العاده

طراحی رنگ فوق العاده

بررسی نمایشگر ردمی نوت ۷ پرو

بررسی ردمی نوت ۷ پرو را با قسمت نمایشگر آن ادامه می‌دهیم. این گوشی از یک پنل ۶٫۳ اینچی IPS LCD با رزولوشن ۱۰۸۰*۲۳۴۰ پیکسل (تراکم ۴۰۹ پیکسل در هر اینچ مربع) و نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹ استفاده می‌کند.

خوشبختانه نمایشگر این گوشی نسبتا کم مصرف بوده و به همین دلیل گرمای چندان زیادی را تولید نمی‌کند. همچنین با وجود اینکه ردمی نوت ۷ پرو برخلاف پرچمداران دارای پنل اولد نیست، اما هم در بحث روشنایی و هم در بحث کنتراست توانسته تا نمرات بسیار خوبی را از تست‌های مختلف کسب کند و از این نظر می‌تواند با اسمارت فون‌هایی مثل Samsung Galaxy A30 رقابت نماید.

نمایشگر این گوشی رنگ‌ها را هم بسیار دقیق نمایش می‌دهد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت. ضمنا کوچک بودن حاشیه‌های دور نمایشگر و استفاده از یک notch کوچک U شکل در بالای آن باعث شده تا نسبت صفحه نمایش به بدنه در ردمی نوت ۷ پرو در حدود ۸۱٫۵ درصد باشد که از این حیث هم می‌تواند با میان رده‌های جدید سامسونگ مثل گلکسی M30 برابری کند.

بیشتر بخوانید: بررسی ردمی نوت ۶ پرو ، دوربینی قدرتمند همراه با مشخصات فنی خوب

نمایشگر زیبا با حاشیه‌های بسیار کوچک را نباید در بررسی ردمی نوت 7 پرو نادیده گرفت

نمایشگر زیبا با حاشیه‌های بسیار کوچک را نباید در بررسی ردمی نوت ۷ پرو نادیده گرفت

بررسی دوربین ردمی نوت ۷ پرو

به بررسی ردمی نوت ۷ پرو از نظر دوربین می‌رسیم. این گوشی از سیستم دوربین دوگانه در پشت که شامل یک سنسور ۴۸ مگاپیکسلی با بازشدگی دیافراگم f/1.79 و یک سنسور تشخیص عمق ۵ مگاپیکسلی می‌باشد، استفاده می‌کند. همانطور که می‌بینید، حتی اسم دوربین ۴۸ مگاپیکسلی هم برای اسمارت فونی در رنج قیمت ۲۰۰ یورو بسیار دهن پرکن است.

این دوربین می‌تواند تصاویری با رزولوشن ۸۰۰۰*۴۰۰۰ پیکسل را ثبت نماید. یعنی شما می‌توانید تصاویر آن را بر روی یک پرده‌ی بزرگ با ابعاد ۲۱۱*۲۸۲ سانتی متر پرینت کنید، بدون اینکه نگران از دست رفتن جزئیات آن باشید!

با این حال رزولوشن دوربین تنها یک فاکتور برای سنجش عملکرد کلی دوربین است و آیفون‌ها و گلکسی‌ها با دوربین ۱۲ مگاپیکسلی تصاویری به مراتب زیباتر از سایر اسمارت فون‌ها ثبت می‌کنند. حال با ذکر این جمله بهتر است تا در بررسی ردمی نوت ۷ پرو از نظر عملکرد دوربین دقیق تر شویم.

در ردمی نوت ۷ پرو از سنسور جدید IMX 586 (ساخت شرکت سونی) استفاده شده است که ما قبلا عملکرد آن را در بررسی اسمارت فون Honor View 20 به زیر ذره بین آورده بودیم. خوشبختانه این سنسور علاوه بر رزولوشن بالا و ثبت دقیق جزئیات، تصاویر بسیار دقیقی را با کنتراست عالی و دقت بسیار خوب در ثبت رنگ‌ها به تصویر در می‌آورد.

همچنین اپ دوربین ردمی نوت ۷ پرو دارای تنظیمات بسیار زیادی بوده و به شکلی است که شما می‌توانید با کمی تمرین به حداکثر توانایی دوربین خود دست یابید.

دوربین ۴۸ مگاپیکسلی ردمی نوت ۷ پرو در شرایطی که نور در محیط بسیار شدید باشد، تصاویر را در حالت ۴۸ مگاپیکسلی ثبت کرده و بدین ترتیب جزئیات بسیار بالایی را نمایش می‌دهد. با کاهش نور محیط، در صورتی که در تنظیمات دوربین از حالت اتوماتیک استفاده کنید، دوربین به رزولوشن استاندارد ۱۲ مگاپیکسل سوئیچ می‌کند.

یعنی با ترکیب ۴ پیکسل مجاور، رزولوشن دوربین کاهش می‌یابد، ولی در عوض نوری که توسط هر پیکسل جذب شده افزایش چشمگیری خواهد داشت و بدین ترتیب کیفیت کلی تصاویر افزایش می‌یابند. همان طور که از تصاویر زیر می‌بینید، دوربین ردمی نوت ۷ پرو محدوده دینامیکی بالایی را تولید کرد و نمایش رنگ‌ها و کنتراست تصاویر هم بسیار خوب می‌باشند (به خصوص زمانی که از حالت هوش مصنوعی آن بهره ببرید).

بیشتر بخوانید: بررسی Redmi 6 شیائومی : روز از نو روزی از نو!

تصویر 48 مگاپیکسلی با جزئیات فوق العاده

تصویر ۴۸ مگاپیکسلی با جزئیات فوق العاده

حالت هوش مصنوعی

حالت هوش مصنوعی

حالت نرمال دوربین با رزولوشن 12 مگاپیکسل در شب

حالت نرمال دوربین با رزولوشن ۱۲ مگاپیکسل در شب

استفاده از Night mode در شب: برای استفاده از این ویژگی باید دست شما کمترین لرزش ممکن را داشته باشد

استفاده از Night mode در شب: برای استفاده از این ویژگی باید دست شما کمترین لرزش ممکن را داشته باشد

در بررسی ردمی نوت ۷ پرو از نظر عملکرد دوربین در ثبت تصاویر پرتره هم می‌توانیم بگوییم که این گوشی بهتر از اسمارت فون‌های هم رده‌ی خود عمل می‌کند. یعنی اگرچه تصاویر پرتره کاملا دقیق نیستند، ولی باز هم مرز بین سوژه و بکگراند در آن‌ها خیلی بهتر از دیگر میان رده‌ها مشخص می‌شود و از همه مهم تر، تصاویر حالت طبیعی خود را حفظ می‌کنند.

بررسی ردمی نوت ۷ پرو را با عملکرد آن در هنگام فیلمبرداری ادامه می‌دهیم. دوربین اصلی این گوشی می‌توانید ویدیوهای با کیفیت ۴K را در سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه ضبط کند، یعنی همانند اسمارت فون P30 پرو.

همچنین با وجود پایدارسازی الکترونیکی تصویر (EIS)، مشکل لرزش دستان شما در هنگام فیلمبرداری تا حد زیادی مرتفع می‌شود. ضمنا شما می‌توانید با سوئیچ کردن به حالت ۱۰۸۰P، ویدیوها را در سرعت ۱۲۰fps ضبط کنید و در این حالت حتی می‌توان از یک اتومبیلی که با سرعت در حال حرکت می‌باشد هم بدون هیچگونه تاری و کشیدگی تصویر فیلمبرداری کرد.

در بررسی ردمی نوت ۷ پرو از نظر عملکرد دوربین سلفی هم شرایط مناسب می‌باشد. دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی این گوشی می‌تواند تصاویر با جزئیات بالایی را ثبت کند و بهینه سازی‌های نرم افزاری اسمارت فون هم در این امر بسیار کمک حال دوربین می‌باشند. با این حال مثل دیگر میان رده ها، در شرایط نور کم دوربین سلفی ردمی نوت ۷ پرو هم کمی دچار مشکل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: بررسی Mi Mix 3 : شاهکار جدید Xiaomi که رقبایش را کنار خواهد زد!

بررسی بر سخت افزار و نرم افزار ردمی نوت ۷ پرو

بررسی ردمی نوت ۷ پرو را با قسمت سخت افزاری آن پی می‌گیریم. در این گوشی از پردازنده Snapdragon 675 استفاده شده که حداکثر کلاک هسته‌های Kryo 460 آن ۲ گیگاهرتز می‌باشد. این گوشی در دو مدل با ۴ یا ۶ گیگ حافظه RAM و ۶۴ یا ۱۲۸ گیگ حافظه داخلی عرضه می‌شود و همچنین از واحد پردازش گرافیکی Adreno 612 استفاده می‌کند.

اما حتی در صورتی که از مدل ۴ گیگ ردمی نوت ۷ پرو استفاده کنید، در اجرای اپ‌های بسیار سنگین و بازی‌های با گرافیک بالا مشکلی چندانی نخواهید داشت. Multitasking در این گوشی بسیار خوب صورت می‌پذیرد و در بدترین حالت با لگ‌های بسیار کوتاه و صدم ثانیه‌ای مواجه خواهید شد.

برای اطمینان خاطر شما باید بگوییم که حتی بازی‌های سنگینی مثل PUBG Mobile هم با ردمی نوت ۷ پرو در بالاترین تنظیمات گرافیکی قابل اجرا هستند، هرچند که شاید در استفاده‌های طولانی مدت گوشی شما کمی بیش از حد داغ شود که این خود مشکل دیگری است.

البته با کاهش تنظیمات گرافیکی بازی، مشکل داغ شدن گوشی تا حد زیادی رفع می‌شود و شما با افت فریم نیز مواجه نخواهید شد.

در ادامه بررسی ردمی نوت ۷ پرو از نظر سخت افزاری می‌توانیم به پشتیبانی از بلوتوث نسخه‌ی ۵، وای فای دوبانده‌ی نسل پنجم و پورت Type-C اشاره کنیم. این گوشی دو سیمکارته است و هر دو سیمکارت آن قابلیت دریافت سیگنال‌های ۴G و استفاده از ۴٫۵G را دارند.

همچنین شما می‌توانید به جای سیمکارت دوم از کارت حافظه microSD تا ظرفیت ۲۵۶ گیگ استفاده نمایید. Redmi Note 7 Pro دارای تمامی سنسورهای معمول یک اسمارت فون امروزی مثل شتاب سنج، قطب نما، ژیروسکوپ و مجاورت می‌باشد.

بررسی ردمی نوت ۷ پرو را با قسمت نرم افزاری آن ادامه می‌دهیم. این گوشی با سیستم عامل اندروید ۹ به همراه پوسته‌ی محبوب MIUI 10 ران می‌شود. تقریبا تمامی کسانی که از custom ROM معروف شیائومی استفاده کرده اند، آن را بهترین پوسته‌ی اندرویدی حال حاضر دنیا می‌دانند. به هر حال شیائومی در ابتدا کار خود را با MIUI آغاز کرد و بعدا به ساخت اسمارت فون رسید. شاید هم اکنون بزرگترین رقیب MIUI در دنیا (در بین اندرویدی ها)، ONE UI سامسونگ و Oxygen OS وان پلاس باشند.

بیشتر بخوانید: بررسی Mi 8 Lite شیائومی : فبلتی قدرتمند با قیمتی مناسب

رابط کاربری MIUI در شیائومی ردمی نوت 7 پرو

رابط کاربری MIUI در شیائومی ردمی نوت ۷ پرو

MIUI بسیار زیباست و برخلاف EMUI (رابط کاربری مخصوص هواوی) چندان شلوغ و درهم و برهم نمی‌باشد. animation‌ها و transition‌های این نرم افزار کاملا عالی و لذت بخش هستند و همچنین برخی از اپ‌های از پیش نصب شده‌ی این رام هم بسیار کاربردی می‌باشند.

البته شما می‌توانید اپ‌های از پیش نصب شده‌ی آن را به دلخواه خود آنینستال نمایید. با این حال وجود تبلیغات در MIUI از نقاط ضعف آن می‌باشند، البته برای کاربران متخصص تر، گزینه‌ای برای غیرفعال کردن تبلیغات در عمق تنظیمات رام گوشی وجود دارد. به هر حال MIUI دست کاربران را برای ایجاد تغییرات گسترده کاملا باز گذاشته و قابلیت شخصی سازی بسیار بالایی دارد.

بررسی باتری ردمی نوت ۷ پرو

و در آخر، بررسی ردمی نوت ۷ پرو را با قسمت باتری آن پایان می‌دهیم. این گوشی به یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی مجهز شده که از Quick Charge 4.0 (شارژ ۱۸ وات) پشتیبانی می‌کند. اما متاسفانه در جعبه‌ی گوشی، شما یک شارژر ۱۰ واتی دریافت می‌کنید که البته خیلی هم بد نیست، زیرا دستگاه شما را در حدود ۹۰ دقیقه به طور کامل از صفر تا ۱۰۰ درصد شارژ خواهد کرد.

شما با ردمی نوت ۷ پرو می‌توانید حداقل ۶ تا ۷ ساعت به طور مداوم کار کنید و در استفاده‌های معمولی، باتری دستگاه شما حتی بیش از یک روز کامل هم دوام خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: مشخصات ردمی نوت ۷ پرو شیائومی

جمع بندی بررسی ردمی نوت ۷ پرو

به پایان مطلب بررسی ردمی نوت ۷ پرو می‌رسیم. با تمام جزئیاتی که ذکر کردیم، و با نیم نگاهی به بررسی اسمارت فون‌های دیگری که در سایت نت نوشت منتشر کردیم، می‌توانیم با اطمینان ۹۹ درصد عنوان کنیم که Xiaomi Redmi Note 7 Pro بهترین اسمارت فون حال حاضر دنیا در محدود قیمت ۲۰۰ یورو می‌باشد. این گوشی زیباست، نمایشگر خوبی دارد، قدرتمند است، نرم افزار و دوربین آن حرف ندارند (البته اگر موفق به غیرفعال کردن تبلیغات موجود در MIUI شوید!)، باتری حجیمی دارد و در کل از هیچ نقطه ضعف بزرگی رنج نمی‌برد.

ردمی نوت ۷ پرو چه برای گیمرها، چه برای عاشقان عکاسی و چه برای کاربران معمولی بسیار مناسب می‌باشد و می‌توانیم به جرات بگوییم که هیچ کس از خریدن آن ضرر نخواهد کرد! با این حال اگر به هر دلیلی از این اسمارت فون چینیِ ساخت کمپانی شیائومی لذت نمی‌برید، اسمارت فون‌های سری گلکسی A سامسونگ هم می‌توانند جایگزین‌های مناسبی باشند.

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا