دانستنی‌های سلامتی

عوارض واکسن آنفولانزا: حقایقی شوکه کننده از واکسن آنفولانزا

عوارض واکسن آنفولانزا
۱۴+

هر سال با شروع فصل پاییز عده زیادی واکسن آنفولانزا را تهیه کرده و تزریق می‌کنند و از عوارض واکسن آنفولانزا خبر ندارند. متاسفانه خیلی‌ها بدون این که بدانند چرا واکسن می‌زنند از روی عادت این کار را انجام می‌دهند و متاسفانه این دارو در داروخانه‌ها به راحتی و بدون نسخه قابل دسترسی است. اما بهتر است قبل از این که اقدام به زدن واکسن کنید بدانید که هر دارویی عوارض جانبی دارد.

اگر قصد تزریق واکسن آنفولانزا را دارید ابتدا با یک پزشک حاذق مشورت کنید و سپس در صورتی که پزشک آن را تجویز نمود اقدام نمایید.

توجه: این مطلب فقط جنبه اطلاع رسانی داشته و ترجمه چند مقاله معتبر انگلیسی است. منابع اصلی در انتهای مطلب درج شده است!

واکسن آنفولانزا چه کار می‌کند؟

قبل از این که با عوارض واکسن آنفولانزا آشنا شویم بهتر است اطلاعاتی از نحوه عملکرد این واکسن داشته باشیم. در واکسن آنفولانزا یک ماده نگهدارنده جیوه با نام thimerosal وجود دارد. این ماده در برخی از مولتی دوز‌های این واکسن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در واقع وظیفه thimerosal جلوگیری از رشد باکتری‌ها و همچنین میکروب‌ها است. thimerosal همان اندازه که مفید است به همان میزان نیز می‌تواند مضر باشد و عوارض ناشی از واکسن آنفولانزا توسط همین ماده در افراد ایجاد می‌شود.

عوارض واکسن آنفولانزا

آمارها نشان می‌دهد بسیاری از والدین هر سال نسبت به واکسینه کردن فرزندان شان اقدام می‌کنند

آمارها نشان می‌دهد بسیاری از والدین هر سال نسبت به واکسینه کردن فرزندان شان اقدام می‌کنند

با توجه به این که ویروس‌ها همواره در حال تغییر هستند هیچ اطمینانی وجود ندارد که شما در برابر ویروس‌های جدید واکسینه شده باشید. طبق آخرین اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها تمام افرادی که شش ماه به بالا سن دارند هر سال با شروع پاییز و اپیدمی شدن آنفولانزا باید واکسن بزنند.

بارها طی سالهای اخیر گفته شده آنفولانزا بیماری خطرناکی است که حتی ممکن است منجر به مرگ شود. به همین دلیل طی این سال‌ها هر ساله انواع و اقسام مختلف واکسن در داروخانه از راه می‌رسد تا افراد نسبت به زدن واکسن اقدام کنند.

آمارها هم نشان می‌دهد بسیاری از والدین هر سال نسبت به واکسینه کردن فرزندان شان اقدام می‌کنند تا بچه‌ها بیمار نشوند یا آن که بیماری آنها خفیف باشد. ولی بهتر است قبل از زدن واکسن آنفولانزا به چند نکته مهم توجه کنیم.

چرا که به ۶ دلیل گاهی بهتر است اصلا واکسن نزنیم. واکسن‌های آنفولانزا کمتر از آن چه که ادعا می‌کنند امن و مفید هستند و درباره آن‌ها بیشتر اغراق شده است تا بیان حقیقت!

علت اول: بعضی از واکسن‌ها خود عامل ابتلا به بیماری آنفولانزا هستند

تحقیقات طی سالهای ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ نشان داد که استفاده از واکسن آنفولانزایی که به صورت اسپری یا همان افشانه استفاده می‌شود تقریبا بی اثر است و تنها حدود ۲۰ درصد شانس ابتلا به این بیماری فصلی را کاهش می‌دهد. تحقیقات دیگری نشان داده تاثیر این نوع اسپری‌ها حتی از ۲۰ درصد کمتر است. ولی دلیل بی تاثیری این نوع واکسن چیست؟

خیلی ساده است. تقریبا بیش از ۶۶ نوع ویروس آنفولانزا وجود دارد که تمام واکسن‌های تولید شده نمی‌تواند بدن را در برابر بیماری مقاوم کند.

نکته قابل تامل دیگر در مورد عوارض واکسن آنفولانزا این است که خود واکسن می‌تواند باعث ایجاد بیماری شود. این دیگر مساله مهمی است که باید قبل از واکسن زدن به دقت بررسی کنید.

علت دوم: وجود آلومینیوم و جیوه در واکسن

بنا به گفته دکتر جوزف مرکولا Dr. Joseph Mercola مشکل وجود آلومینیوم یا جیوه یا هر دو با هم در بعضی از واکسن‌ها است.

وقتی بدن به فلزات سنگینی مثل آلومینیوم یا جیوه آلوده شود ضمن ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن، سیستم عصبی نیز دستخوش تغییرات ناگواری می‌شود که از جمله ابتلا به آلزایمر است.

علت سوم: وجود سرب در واکسن از عوارض واکسن آنفولانزا

وجود سرب در بعضی از واکسن‌ها انکار ناپذیر است. ورود سرب به بدن باعث خستگی، اضطراب، کارکرد نادرست اعضا و هورمون‌های بدن شده و سیستم ایمنی به شدت ضعیف می‌شود. این مساله بخصوص برای کسانی که هر سال واکسن آنفولانزا می‌زنند اهمیت دارد.

چرا که سرب و به طور کلی فلزات سنگین یا برای بدن فلزات سمی دفع نمی‌شوند و با تجمع در بدن عوارض خطرناکی دارند که از آن جمله می‌توان به ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن و هجوم انواع باکتری، ویروس و قارچ برای بیمار کردن بدن، باعث خستگی، اضطراب، اختلال، افسردگی و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

علت چهارم: بعضی از تولید کنندگان واکسن خودشان هم نمی‌دانند چه می‌کنند

از آنجا که ویروس‌های آنفولانزا هوشمندانه عمل کرده و هر بار خود را به داروهای جدید مقاوم می‌کنند و در عین حال بسیار متنوع هستند، تولید واکسن برای آن که بتواند مانع از ابتلا فرد به آنفولانزا شود بسیار مشکل است.

آمار سال ۲۰۰۹ گواه این ادعا است. در این سال ۱۳۰۰ نفر در آمریکا با تزریق واکسن آنفولانزا دچار بیماری نارکولوپسی narcolepsy یا حمله در خواب شدند. علت آن را می‌توان در تحریک شیمیایی مغز دانست که در نتیجه واکسن به وجود می‌آید و حتی باعث مرگ بعضی از سلول‌های مغز می‌شود.

علت پنجم: یکی از عوارض واکسن آنفولانزا تضعیف سیستم ایمنی بدن است

دکتر مرکولا اعتقاد دارد ما پزشکان هم نمی‌دانیم دقیقا چگونه ولی می‌دانیم که واکسن آنفولانزا سیستم ایمنی بدن فرد را برای مدتی ضعیف می‌کند و عامل ایجاد بعضی از سندروم‌ها مثل سندروم Guillain-Barre می‌شود.

علت ششم: شیوع مکرر بیماری

تحقیقات نشان داده است گاهی تزریق واکسن باعث شیوع بیماری در جامعه می‌شود. اتفاقی که در سال ۲۰۰۹ در آمریکا و در سال ۲۰۱۲ در هنگ کنگ اتفاق افتاد. در عین حال گاهی افرادی که واکسن می‌زنند بیشتر در معرض خطر ابتلا به آنفولانزاها و سرماخوردگی‌های مکرر قرار می‌گیرند. این افراد همچنین از مشکلات تنفسی بیشتر رنج می‌برند.

فراموش نکنیم تنوع ویروس‌های آنفولانزا آنقدر زیاد است که نمی‌توان یک واکسن خاص را برای آنفولانزا تولید کرد. معمولا جامعه پزشکی با توجه به ویروس‌های سال قبل واکسن‌های جدیدی می‌سازند. ولی بهتر است قبل از اقدام به واکسن آنفولانزا حتما بررسی کنید و با یک پزشک معتمد مشورت نمایید.

عوارض واکسن آنفولانزا پس از تزریق

عوارض واکسن آنفولانزا همان طور که گفته شد کم نیستند و این عوارض می‌توانند علاوه بر این که خطر ساز باشند برای شخص ایجاد بیماری هم کنند.

بدن انسان در برابر واکسن آنفولانزا واکنش‌هایی نشان می‌دهد که می‌توان آن‌ها را در لیست عوارض واکسن آنفولانزا قرار داد.

واکنش پوست در محل تزریق

یکی از شایع ترین عوارض جانبی واکسن آنفولانزا واکنش پوست در محل تزریق واکسن است. از آن جایی که این واکسن در قسمت بالایی بازو تزریق می‌شود پس از واکسیناسیون ممکن است احساس درد، قرمزی، گرما و حتی تورم جزئی مشاهده شود. این اثرات کم هستند ولی ممکن است یک یا دو روز باقی بمانند.

خارش و سوزش در سراسر بدن و حتی بثورات پوستی نیز از عوارض واکسن آنفولانزا هستند که معدود افرادی به آن مبتلا می‌شوند.

سر درد و سایر دردها از عوارض واکسن انفولانزا پس از تزریق

بعد از تزریق واکسن آنفولانزا ممکن است فرد به سر درد و یا درد عضلات مبتلا شود. این درد معمولا تنها در روز نخست واکسیناسیون اتفاق می‌افتد.

برای درمان این وضعیت می‌توان از داروهایی مانند استامینوفن یا ایبوپروفن استفاده کرد. برخی از تحقیقات نشان می‌دهد که این گونه داروهای مسکن در کودکان هنگام واکسیناسیون پاسخگو نیست و معمولا کودکان درد بیشتری را احساس می‌کنند.

سرگیجه یا غش

از دیگر عوارض واکسن آنفولانزا می‌توانیم به سرگیجه اشاره کنیم. این وضعیت برخی موارد ممکن است به حالت غش نیز درآید. این حالت نباید بیش از یک یا دو روز طول بکشد.

گاهی سرگیجه می‌تواند با ضعف شدید نیز همراه باشد. اگر این وضعیت بیش از این مدت طول کشید حتما با پزشک خود مشورت کنید.

تب خفیف یکی از عوارض واکسن آنفولانزا است که نهایتا پس از دو روز برطرف می‌شود.

تب خفیف یکی از عوارض واکسن آنفولانزا است که نهایتا پس از دو روز برطرف می‌شود.

تب از عوارض واکسن آنفولانزا

به طور معمول بعد از واکسن آنفولانزا شخص به تب دچار می‌شود. این تب در حدود ۳۸ درجه سانتی گراد است گاهی از این کمتر هم می‌تواند باشد. تب خفیف یکی از عوارض واکسن آنفولانزا است که نهایتا پس از دو روز برطرف می‌شود. این مشکل را می‌توانید با مصرف استامینوفن یا ایبوپروفن درمان کرد.

آلرژی پس از واکسیناسیون

به ندرت پیش می‌آید که شخص واکسینه شده نسبت به واکسن آنفولانزا آلرژی پیدا کند اما برخی از افراد دچار حساسیت شدیدی می‌شوند که طی چند ساعت پس از تزریق واکسن در آن‌ها نشان داده می‌شود. از جمله علائم آلرژی در بدن می‌توان به این موارد اشاره کرد :

  • تورم در ناحیه تزریق
  • ورم محل تزریق
  • مشکل در تنفس
  • تپش قلب
  • سرگیجه شدید
  • ضعف شدید

تشدید اختلال سندرم GBS از عوارض واکسن آنفولانزا

بسیاری از افراد دچار سندر GBS هستند. سندرم گیلین باره یا GBS یک بیماری عصبی است که سبب ضعف و نهایتا فلج در بدن می‌شود. این سندرم به کمک واکسن آنفولانزا شدت یافته و مشکلات بسیاری به همراه می‌آورد.

افرادی که به این سندرم مبتلا باشند هرگز نباید از واکسن آنفولانزا استفاده کنند. در صورتی که از وجود این سندرم در خود مطلع نیستید می‌بایستبا پزشک خود مشورت کنید.

تداخل واکسن آنفولانزا و آلرژی به تخم مرغ

افرادی که نسبت به تخم مرغ حساسیت دارند می‌بایست در تزریق واکسن آنفولانزا بسیار دقت کنند. عوارض واکسن آنفولانزا برای این افراد بسیار خطرناک و جدی است.

این گونه افراد معمولا پس از مصرف تخم مرغ در هر شکل دچار مشکلاتی از جمله کهیر و یا آلرژی می‌شوند. گاهی افراد حساس به تخم مرغ ممکن است پس از مصرف این خوراکی التهاب نقاط مختلف بدن یا سرگیجه داشته باشند.

بنابراین اگر می‌دانید که به تخم مرغ آلرژی دارید هرگز واکسن آنفولانزا را استفاده نکنید.

بسیاری از پزشکان تاکید می‌کنند که برخی افراد مانند افراد سالخورده و افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند حتما با شروع فصل پاییز واکسن بزنند.

بسیاری از پزشکان تاکید می‌کنند که برخی افراد مانند افراد سالخورده و افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند حتما با شروع فصل پاییز واکسن بزنند.

واکسن‌ها آنقدر هم مفید نیستند!

بسیاری از پزشکان تاکید می‌کنند که برخی افراد مانند افراد سالخورده و افرادی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند حتما با شروع فصل پاییز واکسن بزنند

آن‌ها معتقدند که آنفولانزا در این افراد خطرناک است و حتی می‌تواند منجر به مرگ نیز شود. در صورتی که اینچنین نیست. مطالعات نشان داده که تزریق واکسن آنفولانزا هیچ تاثیری در کاهش نرخ مرگ و میر در افراد سالخورده نداشته است!

به ندرت پیش می‌آید که شخص واکسینه شده نسبت به واکسن آنفولانزا آلرژی پیدا کند اما برخی از افراد دچار حساسیت شدیدی می‌شوند

به ندرت پیش می‌آید که شخص واکسینه شده نسبت به واکسن آنفولانزا آلرژی پیدا کند اما برخی از افراد دچار حساسیت شدیدی می‌شوند

عوارض واکسن آنفولانزا برای کودکان

دانشمندان نگرانی‌هایی بابت تشنج حاصل از واکسن آنفولانزا در کودکان دارند! آن‌ها می‌گویند در حالی که بسیاری از پزشکان اصرار بر تزریق واکسن به کودکان بالای شش ماه دارند اما این واکسن‌ها حاوی یک دوز جیوه است که یک سم قوی برای مغز به شمار می‌رود!

تمامی عوارض نام برده در کودکان نیز می‌تواند مشاهده شود. در ضمن همان طور که گفته شد داروهای مسکن در این رده سنی در برابر واکسیناسیون اثر کمی دارند. به همین علت می‌بایست حتما به سن کودک در این مورد دقت کرد و قبل از واکسینه کردن کودک با پزشک مشورت داشت.

بیشتر بخوانید: مزایا، معایب و زمان استفاده از واکسن آنفولانزا

منبع + + + + + + + + + + +

۳۱ دیدگاه

31 دیدگاه

  1. Avatar

    فريده

    ۴ مهر ۱۳۹۵ at ۱۹:۵۹

    نویسنده محترم این مقاله اولا شرکتهای دارو سازی نگفته اند که واکسن بزنید این مطلب را بارها بهترین پزشکان توصیه کرده اند، در ضمن اگر عمر کسی تمام شده باشد نه تنها واکسن انفلوانزا بلکه هیچ دا روی دیگری نمیتواند جلو مرگ او را بگیرد ولی دلیل نمیشود که افراد توصیه پزشکان را نادیده بگیرن و جانشان را ریسک کنند لطفا با این مقاله های بی نام ونشان مردم را به شک نیندازید

    ۱۰+
    • زهره خانی

      زهره خانی

      ۴ مهر ۱۳۹۵ at ۲۰:۵۴

      دوست عزیز
      ممنون از نظر ارزشمندتون
      اما…
      ۱- با احترام به نظر شما باید خدمتتون عرض کنم که کسی که حداقل اطلاعات پزشکی رو داشته باشه میدونه که ویروس ها تغییرات مداوم آنتی ژنی دارند بنابراین ویروس های جدید الظهور کار خود را انجام میدهند.
      ۲- هر پدیده ای در جهان دارای جوانب مثبت و منفی است و حتی یک قرص ساده سرماخوردگی دارای عوارض جانبی بسیاری است ب.نابراین بهتر است همه از عوارض دارویی که استفاده می کنند مطلع باشند و این اطلاع رسانی یکی از وظایف رسانه است.
      اگر شما مایل هستید که این واکسن را دریافت کنید هیچ مشکلی وجود ندارد و این خواست شما است.
      پس لطفا با نظرات زودگذر ذهنی دانشمندان را متهم نفرمایید.
      مطالب نت نوشت کاملا بر طبق منابع دانشگاهی و تحقیقاتی است و بی نام و نشان خواندن آن ها کم لطفی است.
      با کمی مطالعه و جستجو می توانید از صحت مطالب خاطر جمع شوید.

      ۵+
      • Avatar

        منتقد شدید واکسن آنفولانزا

        ۳ آذر ۱۳۹۵ at ۰:۴۷

        مطلب بسیار مفید و ارزشمند است ،حتی المکان نشر میدهم

        ۴+
      • Avatar

        نوید

        ۱۳ آبان ۱۳۹۶ at ۲۰:۰۶

        دوست عزیز چند تا نکته اول اینکه درست است ویروس ها در حال تکامل اند ولی این به این معنا نیست که ویروس های ورژن قبلی وجود ندارند! واکسن هم بدن رو به ویروس های شناخته شده ایمن میکند طبیعتا دوم اینکه این مقاله حتی در استاندارد یک مقاله علمی ترویجی نیز نمی گنجد حداقل اگر آشنایی به مکالمه علمی داشته باشید و فاقد هرگونه اعتباری می باشد زیرا هیچ منبعی ندارد حتی صلاحیت نویسنده نیز در امر پزشکی معلوم نیست ! سوم اینکه در چند کامنت قبل شما بخشی از علم پزشکی را زیر سوال بردید بله درست است شما با زدن یک واکسن تقلبی و احتمالا چینی و بی کیفیت و شاید هم به دلایل بالینی خاص دچار عارضه ای شدید شده اید این اصلا دلیلی بر این نیست که “واکسن” بد و منسوخ است. نتیجه : هرگز هیچ اطلاعاتی را بدون تایید رسمی و بدون رعایت ادبیات علمی رد یا قبول نکنید و ترویج نکنید! دوم هرگز بر اساس تجربیات شخصی حکم کلی غیردقیق ندهید! و سوم اگر ادعای علمی بودن و دانشگاهی بودن مطالب وبسایتتان دارید سعی کنید با ادبیات علمی آن را نشر دهید تا اعتبار آن مشخص شود وگرنه این روزها همه افراد جامعه دانشگاهی و برای خودشان دانشمند هستند!

        ۳+
        • زهره خانی

          زهره خانی

          ۱۳ آبان ۱۳۹۶ at ۲۱:۲۱

          با تشکر از شما بابت نظرتون
          هر چند نظر شما محترمه اما این مطلب ترجمه از یک منبع علمی است و اگر شما مشکلی با اصل قضیه دارید باید با نویسنده اصلی ارتباط برقرار کنید
          هرچند که ادبیات شما نشاندهنده اینه که شما خواننده گرامی هم جز دسته دانشمندان و دانشگاهی های جامعه قرار دارید

          ۰
      • Avatar

        هادی

        ۲۰ مهر ۱۳۹۷ at ۱۱:۳۰

        سلام و عرض ادب.بنده دانشجوی پزشکی هستم.لطفا رفرنس مطالبی رو که فرمودید به ایمیل بنده بفرستید.از دیدگاه من مطالب نوشته شده فاقد بار علمی میباشد.شما نوشتید که گروهی از دانشمندان به فلان نتیجه رسیدند.لطفا اسم این گروه دانشمندان را با ذکر نام آزمایشگاه و دانشگاه و موسسه و یا حداقل اسم مقاله ای که این مطالب رو از اونجا برداشتید بنویسین

        ۲+
    • Avatar

      منتقد شدید واکسن آنفولانزا

      ۳ آذر ۱۳۹۵ at ۰:۴۴

      آخه انسان خطا کار ،همین الان چند هفته است که دارم با بلایی که واکسن سرم آورده دست و پنجه نرم میکنم و حدود ۳۵ میلیون تومان هم هزینه دارو و icu شده ،بیا الان من مثال بارز هستم حالا شما برو دنبال واکسن و مقاله مطمئن
      خدا لعنت بکنه کسی رو که این واکسن ها رو وارد میکنه

      ۵+
  2. Avatar

    سامان

    ۲۳ مهر ۱۳۹۵ at ۱۵:۳۴

    تیتر “به هیچ وجه نزنید” برای این مطلب اصلا و ابدا جالب نبود.هیچ کدام از مطالب نوشته شده هم “شوکه کننده!!!!!” نبود.ضمن انکه واکسن انفولانزا موفقیت ۱۰۰ درصد ندارد ولی ببالاخره اثر دارد و پس از سه هفته بدن ضد ویروس پادتن ترشح کرده و بدن را مقاوم می سازد.در واقع این خود این مقاله خیلی بیشتر از تبلیغات واکسن انفولانزا “اغراق امیز “بود.

    ۳+
  3. Avatar

    ahmad

    ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ at ۱۳:۲۷

    احتمالا اگه سلامت و بهداشت دنیا دست امثال نویسنده بود الان نصف جمعیت دنیا از فلج اطفال و کزاز و هپاتیت و سرخک و سرخچه مرده بودن
    نمیتونید به هیچ وجه خدمتی که واکسن ها به بشریت کردن رو زیر سوال ببرید

    ۶+
  4. Avatar

    محسن

    ۴ آبان ۱۳۹۶ at ۱۶:۵۲

    با سلام من حدود چهارسالی هست که واکسن را میزنم و از بارها مریض شدنم جلوگیری کرده و کسانی را که تا هماکنون استفاده کردن و اونا را میشناسم همه به دنبال استفاده اون در سال بعدی بودن . ولی از عوارض دراز مدت اون اطلاعی ندارم و بنابراین نظری در این مورد نمیتونم داشته باشم . با تشکر

    ۴+
    • زهره خانی

      زهره خانی

      ۷ آبان ۱۳۹۶ at ۰:۲۲

      با سلام و ممنون از نظر ارزشمند شما همراه گرامی نت نوشت
      همانطور که شما فرمودید واکسن انفولانزا در مواردی که ویروس مشابهی بدن را مورد حمله قرار دهد می تواند موثر باشد
      موید باشید

      ۰
  5. Avatar

    سینا

    ۵ آذر ۱۳۹۶ at ۱۵:۴۹

    ممکنه منبع علمی ای که میفرمایید مطلب رو ازش گرفتید رو آدرسشو بگید؟

    ۲+
  6. Avatar

    سارا

    ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ at ۱۶:۳۷

    واقعا فرای درج چنین مطالب بی اساسی متاسفم . من پزشک هستم . و باید بگم بیش از نیمی از مطالب گفته شده اشتباه است و واقعا متاسفم که اجازه انتشار چنین مطالبی داده می شود . مطمئنا هر واکسن و دارویی می تواند عارضه داشته باشد ولی در مورد واکسن انفلوانزا در افراد پرخطر مزایا بسیار بر معایب می چربد و متاسفانه ما هر یال افراد بسیار پرخطری را در اورژانس ها و آی سی یو ها ویزیت می کنیم که به علت عدم تزریق واکسن انفلوانزای شدید گرفتند . بله ویروس ها تغییر می کنن ولی هر سال واکسن جدید برای ۳ یا گاهی ۴ نوع ویروس انفلوانزای جدید تولید می شود که این ویروس ها ربطی به سرماخوردگی ندارند و فقط از انفلوانزا جلوگیری می کنن یا شدت بیماری را می کاهند .
    و اینکه گفتن در زیر ۵ سال اثر ندارد که هیچ منبعی مطمئنا برای این وجود ندارد و واکسن توسط CDC برای همه افراد بالای ۶ ماه به خصوص افراد زیر ۵ سال و نیز سایر افراد خاص مثل دیالیزی ها افراد با ضعف ایمنی و افراد مسن و غیره توصیه شده تست

    ۳+
  7. Avatar

    رها

    ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ at ۱۴:۵۴

    با سلام
    من مادر یک دختر هستم که سالیان سال به علت نامعلوم در بیمارستان به مدت طولانی بستری میشد و با علایم تب بالا

    بعد از کلی تحقیق و نظر \زشکان حاذق داخل کشور و متخخصی از نتیجه ازمایشات المان به این نتیجه رسیدند که تنها با تزریق واکسن انفولانزا فقط جهت بالا بردن ایمنی بدن نسبت به ویروس ها می توان درمان شد و سال گذشته با تزریق واکسن اولین سالی بود که دخترم بستری نشد متاسفانه شما با انتشار این مطلب کذب در برابر خدا بابت انحراف افراد ‍\اسخگو هستید اگر با خواندن این مطلب از تزریق ان خودداری کنند و دچار بیماری ها ی سخت ناشی از ویروس های ناشناخته شوند

    ۰
  8. Avatar

    امیر

    ۶ دی ۱۳۹۷ at ۱۲:۵۷

    به هیچ وجه بار علمی ندارد این مقاله.
    واکسن فرانسوی یا هلندی تزریق کنید و خیالتون کاملا راحت باشه.
    واکسن به هیچ وجه سیستم ایمنی را تضعیف نمی کند . این واکسن در افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف مثل بیماران ایدز تزریق میشود.

    ۱+
  9. Avatar

    سمیه

    ۹ شهریور ۱۳۹۸ at ۱۰:۱۴

    واقعا متاسفم برای این سایت فقط نشر این مقاله برای بالابردن ویزیتور صورت گرفته من خودم دوساله واکسن آنفولانزا میزنم و باتوجه به بیماری کبدی که دارم زرام بسیار مفید بوده

    ۰
  10. Avatar

    سارا

    ۱۳ شهریور ۱۳۹۸ at ۱۱:۱۲

    بسیار غیر مسئولانه نوشته شده است .واقعا به خاطر گمراه کردن افکار دیگران باید در مقابل وجدان خودتون شرمنده باشین .زندگی آدمها بازیچه دست شما نیست.

    ۰
  11. Avatar

    دارابی

    ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ at ۹:۴۹

    واقعا، کاش زودتر خوانده بودم دیروز بچه ها را بردم واکسن زدم
    مطلب زیر هم به نظر شما واقعیت داره

    من فریبا هستم مادر امیر بابک هشت ساله
    دلیل این که مشخصات میگم بخاطر این که میخوام تجربه تلخی که داشتم رو در اختیار همه ی مردم کشورم بذارم، …..
    پسر من روز بیستم مرداد امسال مبتلا به سندرمی شد بنام “میلرفیشر”، یک بچه کاملا سالم که کلاس کاراته میرفت ، درس میخوند و بازی میکرد و از در و دیوار بالا میرفت… ولی به یکباره در ظرف شش ساعت تمام حرکات و توان ماهیچه ها وعلاوه بر ان قدرت بلع و دفع را از دست داد. ..!!
    جلوی چشمان ما ، مثل یک شمع پر نور و زیبا میدرخشید که یکباره کم نور و ضعیف شد…
    پسر من ۳۶روز در ای سی یو بیمارستان بعثت همدان بستری شد.
    روزگار خیلی بدی بود حتی گاهی تنفسش نیز دچار مشکل میشد ولی خداوند بما لطف کرد و بابک تنفس مصنوعی نشد…
    یعنی قدرت تنفس و طپش قلب کوچولوش رو از دست نداد…
    بابک ۲۰روز چشمانش بسته بود و۵۲ روز منع اب وغذا بود چون احتمال خفگی داشت.. فقط سرم درنهایت با امپول مخصوص از طریق مری غذای مخصوص دریافت میکرد… و بعداز ۳۶روز ، پزشکان از تشخیص بیماری اش اعلام ناتوانی کردند . حتی نتونستند بفهمند این بیماری چرا بوجود اومده لاجرم از بیمارستان مرخص شد… الان خانه است
    دیدش برگشته، کم کم بلع وسرفه وعطسش برگشت ولی مدام فیزیو تراپی میشه . حرکات در دستانش برگشته ولی انگشتانش هنوز نه وفعلا قادر به راه رفتن نیست.. امیدمان به خداست تا خواهرش دیماه به دنیا میاد بابک هم سرپا بشه….
    ولی مامانهای گل برای خودم مهم بود بدونم چرا این بلا سر عزیز من امده خیلی تحقیق کردیم ،انواع ازمایشات حتی تا المان هم رفت. این بیماری در نتیجه عفونت ویروسی یا انفولانزا یا سرما خوردگی ایجاد میشود در حالیکه بابک در تابستان هیچ کدام از اینها را نداشت.
    در نهایت یکی از اشنایان که خانم دکتری بودند با تجربه و متعهد و نوه اش دوسال پیش به این بیماری مبتلا شده بودند به دیدار ما امد وایشان عنوان کردند علت را در یکی ازکلینیکهای امریکا بعد از سه ماه تحقیق روی نوه ی ایشان مشخص کردند .. باور کردنش سخته ولی علت واکسن انفولانزا بود…
    بله….تعجب و حیرت شما رو درک میکنم…. چند ماه قبل بابک به توصیه دکترها و بر اثر تبلیغات بیهوده و بدون اصل و اساس جراید و صدا و سیما ، واکسن انفولانزا زد ولی افسوس.. .
    انسان بعد از زدن این واکسن ، دچار تجمع عفونت ویروسی میشه که برای بدن نوعی “خودایمنی” ایجاد میکند که این بدترین حالت رو برای بدن شخص ایجاد میکنه… زیرا واکسن انفولانزا تب نداره این ویروس میره وروی رشته های عصبی مینشینه بعد از مدتی گلبولهای سفید انرا شناسایی میکنند و به آن حمله میکنن ، حمله که میکنند باعث پاره شدن غلاف میلین اعصاب میشود..
    در امریکا گفته بودند که ما در این مملکت به این وسعت تنها واکسن انفولانزا را به ۱)پیرمردان و پیرزنهای بالای شصت سال که توان عفونت ندارن۲)بیماران سرطانی۳)بیماران هپاتیت وایدزی و درنهایت بیمارانی که درمانی ندارند تجویز میکنیم! حتی ما عقیده داریم که کودک ۲ روزه که متولد میشود تحمل انفولانزا را دارد !چرا شما در ایران آن را براحتی تهیه واستفاده میکنید؟
    خواهش میکنم حرف من رو گوش کنید….شما رو به قرآن فریب تبلیغات رو نخورید…سه روز تب یا یک هفته انفولانزا بچه را کاملا وبه صورت طبیعی ایمن میکند ولی واکسن کاملا به بدن املای غلط میدهد.
    به گفته کلینیک امریکایی واکسن شما را در برابر یک نوع سرما خوردگی ایمن میکند ودربرابر۹۹نوع دیگر که تا کنون شناسایی شده ، خود ایمن میشوید که بسیار خطر ناک هست..
    از واکسن آنفولانزا استفاده نکنید?هشدار جدی??
    برای عزیزانتان بفرستید…پاییز در راه است …هجوم همه گونه تبلیغ در راه است…فریب نخورید..عاقل باشید .
    ارمغان الهی

    ⚫لطفا جهت نجات میلیونها نفر و آشناسازی مردم انتشار دهید

    ⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

    ۲+
    • زهره خانی

      زهره خانی

      ۲۵ شهریور ۱۳۹۸ at ۲۲:۱۲

      درود بر شما دوست عزیز
      براتون آرزوی سلامتی دارم
      اینکه این مطلب حقیقت داره یا نه رو نمی دونم ولی شما نگران چیزی نباشید
      هر دارویی عوارضی داره ولی این عوارض در همه افراد بروز نمی کنه
      اما بهتره هیچ دارویی خودسرانه مصرف نشه
      واکسن آنفولانزا برای خیلی از افراد واجبه اما برای خیلی های دیگر هم هیچ ضرورتی نداره
      احتمال ابتلا به آنفولانزا در افراد بسیار کمه و حتی در صورت ابتلا بدن انسان سالم قدرت مبارزه داره
      به هر حال شما نگران نباشید چون هیچ خطری شما و کودکان دلبندتون رو تهدید نمی کنه و ان شالله پاییز و زمستانی پر از سلامتی رو سپری خواهید کرد

      ۱+
  12. Avatar

    مجد

    ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ at ۱۴:۴۵

    من شخصا سعی می کنم بخاطر مشکلات سلامتی به دکتر مراجعه نکنم!
    معمولا اگر ویزیت بشم برای این میرم که بفهمم چه مشکلی دارم و داروهای تجویزی را نمی گیرم. فقط اگر خیلی حالم بد باشه با حداقل دارو به خودم کمک می کنم. دوستان عزیز ما واقعا به این داروها احتیاجی نداریم. طب گیاهی بسیار موثر و کم خطره و جوابگوی نیازهای ما هست. من با مشاهده افراد خانواده و فامیل آشنا متوجه شدم که آنها هیچوقت به وسیله این داروهای شیمیایی درمان کامل نمیشن و فقط معدودی از امراض ساده هست که این داروها کمک می کنه. لذا توصیه ام این است که حتی المقدور با مصرف این داروهای شیمیایی بدن خود را از نظم و تعادل خارج نکنیم. والله قسم این داروها انسان را روز بروز بیمارتر و آسیب پذیرتر میکنه.

    ۱+
  13. Avatar

    دکتر داروساز

    ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ at ۲۳:۵۲

    نویسنده عزیز
    حتی اگر شما منبع ترجمه مقاله هایی که خوندید رو بگید، نوشته شما فاقد ارزش علمی هست. چرا، اول که شما صلاحیت علمی لازم رو ندارید. (تنها مدرکی که از شما درج شده، در مورد زبان هست نه علوم پزشکی) دوم هم که وقتی علم پزشکی یک توصیه می‌کند بر اساس ۱ مقاله نیست. بر اساس مجموعه ای از مقالات علمی سطح بالا، تجربه ی عده ای متخصص و نظرات منطقی ایشان با توجه به علوم پزشکی (و در این باره میکروبیولوژی) است.
    خوانندگان محترم
    واکسن آنفولانزا، واکسن بیماری آنفولانزا هست نه سرماخوردگی (common cold). این واکسن در جمعیت های مختلف و انواع مختلف به طور میانگین حدودا ۷۰% موثر در پیشگیری بوده هست. به تمام افراد بالای ۶ ماه (که حساسیت به تخم مرغ ندارند) توصیه می‌شود ولی به علت هزینه بعضی گروه ها، گروه های با ریسک بالا (اطفال، افراد بالای ۶۵ سال، افراد با بیماری قلبی_عروقی، بیماری تنفسی، بیماری نقص ایمنی و مصرف کنندگان داروهای سرکوب کننده ایمنی و بیماران پیوندی ) هستند که حتما باید برای ایشان استفاده گردد.
    عوارض دارویی در افراد مختلف متفاوت هست؛ برخی ممکن است هیچ عارضه ای نداشته باشند، برخی سردرد یا عوارض قابل تحمل و عده ای خیلی اندک عوارض سنگینی مثل GBS.
    در کل منابع معتبر در زمینه بیماری های عفونی، مصرف این واکسن را در ماه های شهریور و مهر (بسته به جغرافیا) به صورت ۱ بار سالانه توصیه می‌کند. این واکسن سالانه تولید می‌شود تا سوش هایی که در هر سال متداول شده اند استفاده گردد.
    گرداننده سایت
    به نظر من، سایت شما باید به علت نشر اکاذیب و به خطر انداختن سلامت عمومی تعلیق شود. نظر شخصی نویسندگان شما (مث این کامنت من) میتواند نشر شود ولی نه به عنوان یک تیتر که در اولین صفحه سرچ گوگل در مورد واکسن آنفولانزا ظاهر شود. ( همون طوری که من این متن رو دیدم و خیلی تعجب کردم و شروع به خواندنش کردم که ^چیه که توی بهترین منابع علمی آن لاین ندیده بودم^!)

    ۰
    • Avatar

      محراب

      ۱ مهر ۱۳۹۸ at ۱:۱۷

      اوووف چقدر نوشتی…
      اول از شما یه سوال می پرسم جناب آقای داروساز، شما سرچ فارسی می کنید برای خوندن مطالب علمی؟ یا وکیل وصی مردم هستی؟
      اگر واقعا داروساز هستی چرا نمیری منبع انگلیسی رو بخونی؟؟؟؟ و همین اراجیف رو به زبان انگلیسی به نویسنده اصلی بگی؟
      من علت این همه تعصب نابجای شما رو متوجه نمیشم، این مطلب منبع داره، و همون بالا نوشته که از روی منبع ترجمه شده، بنابرین به نظرم به صلاحیت مترجم ربطی نداره…
      و اینکه شما هم بنویسی داروساز هستی و یه ایمیل فیک بذاری دلیل بر صلاحیت علمیت نمیشه و بر فرض اینکه داروساز هم باشی… به بازاریاب قهار بی سواد هستید که فقط میخوایید محصولتون رو به خورد مردم بدید…
      اینکه کسی از واکسن استفاده کنه یا نه … فقط تشخیص پزشک هستش نه شما…

      ۱+
      • Avatar

        دکتر داروساز

        ۳ مهر ۱۳۹۸ at ۲:۴۳

        ۱٫ بله، برای موجودی بازار سرچ فارسی میکنم. و قسم خوردم محافظ جان و سلامتی مردم کشورم و تمام انسان ها باشم.
        ۲٫ ترجمه مطلب رو آوردم. نه از یک مقاله، بلکه چند منبع معتبر علمی. (بهتره هر چیزی رو از متخصصش بخواهیم، مثلا وقتی پاتون درد میکنه برید پیش همکاران عزیز ارتوپدم نه مثلا عزیزان مهندس معمار)
        منبع از uptodate. Com هست، تاپیک واکسن آنفولانزا در بالغین. البته من اشتراک دارم، شما هم میتونید اشتراکش رو بخرید و قسمت هایی که به زبان ساده تر برای جز کادر درمان توضیح داده رو مطالعه کنید.
        ۳٫متاسفانه یا خوش بختانه، برخلاف تصور شما، نه تنها من، بلکه نزدیکانم هم داروخونه ندارن. به خاطر همین هم داشتم دنبال واکسن میگشتم. (۱)
        ۴٫ طبق قوانین، دارویی اگه قرار باشه از داروخانه خارج بشه (حتی با نسخه) با اجازه مسول فنی یا همون دکتر داروساز هست. البته بماند که پزشکان عزیز ما هم در مورد واکسن آنفولانزا همین نظر رو دارن.(چون منابع مختلف معتبر همین نظر رو دارند)
        کادر درمان در کنار هم هستیم و زنجیره ای تشکیل دادیم به هدف ارتقا سلامت و کیفیت زندگی مردم. البته همیشه استثناهایی وجود داره.
        ۵٫ توصیه ام به شما اینکه جبهه نگیرید ولی به خاطر تفکر نقادانتون شما رو تحسین میکنم. در مورد مواردی که به دارو مربوط میشه میتونید با شماره ۸۲۱۰۱ (کد تهران ۰۲۱) تماس بگیرید. اونجا حداقل از نظر شما فیک نیست.

        ۱+
    • Avatar

      Azam

      ۱۳ مهر ۱۳۹۸ at ۱:۰۱

      سلام وقتتون بخیر، من ۸ مهر واکس زذم ، چون آلرژی وحساسیت دارم سالانه میزنم و ۳۱ سالمه، دو روز بعدش چون خانوادم همشون سرما خورده بودن و دقیقا من هم عین اونا سرما خوردم?، سوال اینه که آیا این واکسن جلوگیری از سرماخوردگی درطی سال میکنه ؟؟ و اینکه اثری دربدنم ایجاد میکنه ؟ چون ترس دارم ک نکنه این واکسن تشدید سرماخوزدگی کنه?

      ۰
  14. Avatar

    وطن

    ۴ مهر ۱۳۹۸ at ۱۰:۳۹

    سلام بچه ها را دو سال واکسن زدم که بعد از مدتی از واکسن و هر از گاهی دچار تب و لرز شدید شبانه میشدند دکتر هم که مراجعه کردم می گفتند احتمالا ویروس رسیده ولی بخاطر واکسن مبتلا نشده اند و بخاطر همین فقط دچار تب و لرز شدند ولی با چنین شواهدی که متوجه شدم ویروس ی در کار نبود و سالی که واکسن مصرف نکردند دچار این تب و لرزهای شبانه نشدند این تب و لرزها شبانه بی هیچ علائم دیگر و حداکثر دو روز یا یک شبانه روز طول میکشید و هر دو هفته یکبار تکرار میشد و داروهای تجویزی هیچ تاثیری نداشت ….

    ۲+
  15. Avatar

    نا شناس

    ۱۷ مهر ۱۳۹۸ at ۲۳:۲۷

    متاسفانه نظر شما عاری از حقیقت است.در کشور های پیشرفته واکسن آنفولانزا از رده سنی۶ ماهه تا اخرین رده سنی به صورت رایگان برای تمام افراد زده می شود. مگر شخصی خودش واکسن نزند. اما در کشور های جهان سوم دولت ها برای اینکه برای مردم خود هزینه نکنند! با کمال تاسف برای رده های سنی مختلف داستانی تعریف کرده اند.ان هم با هزینه خودشان!!!

    ۱+
  16. Avatar

    رایان

    ۱۹ مهر ۱۳۹۸ at ۲۳:۲۳

    واقعا براتون متاسفم که این چرت و پرت هارو می نویسید.
    برید یکم تحقیق کنید

    ۱+
  17. Avatar

    علی

    ۲۴ مهر ۱۳۹۸ at ۲:۳۱

    ویروس ضعیف شده یا میکروب ضعیف شده که بنام واکسن تولید میشه دقیقا بدن فرد را به اون بیماری بصورت خفیف مبتلا میکنه و بدن وادار به مبارزه با اون ویروس یا میکروب میشه
    واکسن سل و وبا و فلج اطفال هم همینکار را انجام میدن
    سالهای قبل هنوز توان علمی تضعیف ویروسها نبود ضمن اینکه ویروسها دائما خودشون رو تغییر میدن
    چند ساله که این اتفاق افتاده فقط چون ویروسها دائم تغییر میکنند بناچار باید سالیانه واکسیناسیون انجام بشه
    حال فکر کنید که سرب و جیوه در ویروس ضعیف شده چکار میکند البته ابتلا به بیماری از طریق واکسن اون بیماری از موارد نادر تمام واکسنها است
    ولی اگر خطرناک بود برای گروه جامعه ضعیف و بیمار و کهنسال تجویز نمیشد
    در کل مطالب علمی بدون رفرنس را زیاد جدی نگیرید

    ۰
  18. Avatar

    یکی از همین مردم

    ۱۸ آذر ۱۳۹۸ at ۱۱:۰۳

    یک دیوانه ای سنگی را در چاه می اندازد که صد تا عاقل هم نمی توانند درش بیاورند. مطلب بی رفرنس بی ارزش است و جز تشویش اذهان و ایجاد بی اعتمادی ثمری ندارد. البته در هر کشوری افرادی پیدا می شوند که به هر دلیل با واکسیناسیون مخالفت می کنند، در همین کشور امریکا بعضی از اقوام مخالف واکسنهای سرخک و سرخجه هستند و از تزریق انها به اطفالشان ممانعت می کنند که امسال باعث بروز اپیدمی شده بود. منکر داشتن عارضه برای واکسنها نیستم ولی طبق تحقیقات انجام شده این عوارض در مقایسه با منافع حاصله تزریق سالیانه واکسن انفولانزا را توجیه می کند. فقط محض اطلاع، در کانادا تزریق سالانه واکسن انفولانزا به افراد بالای شش ماه رایگان بوده شدیدا توصیه می شود.

    ۰
  19. Avatar

    مرصاد

    ۷ دی ۱۳۹۸ at ۲۱:۱۰

    حداقل ده ها پزشک در امریکا و اروپا خطرات واکسن و ایجاد فلج های واکسنی و بیماری های جدیدی که واکسن ها ایجاد کرده اند را با مقالات علمی خود ثابت کرده اند و در این خصوص کتاب نوشته اند. مانند دکتر سوزان هامفریز، دکتر کریستوفر شاو، دکتر تونی بارک و… که همه از اساتید به نام امریکا و دانشگاه کلمبیا هستند. پروفسور کریستوفر ایکسلی، محقق آلومینیوم در مقالات علمی خود ثابت کرده که میزان آلومینیوم موجود در واکسن ها بسیار زیاد است و می تواند سبب ابتلا به سه بیماری اوتیسم، ام اس و آلزایمر شود. همچنین سال هاست که ثابت شده جیوه سبب سرطان خون می شود اما همچنان در اکثر واکسن ها جیوه به‌عنوان نگه دارنده استفاده می شود. فرمالدئید یک ماده سرطان زای دیگر است که در واکسن ها وجود دارد. پیشنهاد می کنم تعصب نسبت به واکسن ها را کنار بگذارید و مقاله علمی ترجمه شده مشرق نیوز به نام: واکسن ایمنی زا یا ایمنی زدا را مطالعه کنید و مستند واکسن از مخفی کاری تا فاجعه را جستجو کنید و ببینید. برای دریافت اصل مقالات ارتباط سرطان خون با جیوه موجود در واکسن ها و ارتباط آلومینیوم موجود در واکسن ها با اوتیسم به سایت http://www.learntherisk.org مراجعه کنید. همچنین می توانید به سازمان آزادی واکسن امریکا http://www.nvic.org مراجعه کنید. بسیاری از کشورهای اروپایی مانند فنلاند اجبار واکسن را لغو کرده اند حتی ایالات متحده امریکا از حدود پنجاه ایالت خود چهل و پنج ایالت را واکسن آزاد قرار داده و انواع معافیت های پزشکی،علمی و فلسفی برای خانواده هایی که نمی خواهند جیوه و آلومینیوم وارد خون کودکانشان کنند، قرار داده. مشکل کشور ایران این هست که می خواهد از امریکا هم امریکایی تر شود.

    ۱+
  20. Avatar

    مرصاد

    ۷ دی ۱۳۹۸ at ۲۱:۱۷

    این مقاله ۱۱ منبع دارد که در پایان صفحه با علامت مثبت مشخص شده است. این مقاله ترجمه شده از یازده منبع انگلیسی است که اگر روی علامت های مثبتی که روبروی کلمه منبع در انتها مقاله هست، کلیک کنید اصل منبع برای شما باز می شود.

    ۱+

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا