عوارض ایبوپروفن و عواقب مرگبار مصرف آن!
این یک واقعیت است که بسیاری از افراد از ایبوپروفن یا دیگر مسکن ها استفاده می کنند بی آنکه نگران عوارض ایبوپروفن باشند. اغلب افراد این دارو را مسکنی برای سردرد یا کمردرد خود می دانند بی خبر از اینکه عوارض جانبی این دارو بسیار نگران کننده است. احتمالا شما هم درباره عوارض ایبوپروفن و البته قدرت ضد درد آن شنیده اید. بیماری هایی همچون آرتریت که درد زیادی را برای بیمار به همراه دارند با استفاده از مسکن هایی مانند ایبوپروفن کاهش درد خواهند داشت و بیمار آرام تر می شود. می دانیم که داروهای شیمیایی هر چه مثمر ثمر باشند و بتوانند درد را کاهش دهند در نهایت مضراتی کم یا زیاد برای بدن همراه خواهد داشت. ایبوپروفن نیز به همین صورت است.
ایبوپروفن مضرات بسیاری دارد و از بدترین و بیشترین عوارض ایبوپروفن آسیب رسانی به قلب است ایبوپروفن به طور قابل توجهی خطر ابتدا به حملات قلبی و سکته مغزی را حتی در طول دوره مصرف کوتاه مدت، افزایش می دهد. این در حالی است که خطرات قلبی و مغزی در افراد بالای چهل سال به طور طبیعی بیشتر است و با مصرف این دارو این احتمال را به واقعیت نزدیکتر می سازند.
مضرات این داروی شیمیایی بسیار بیشتر از مزایای آن می باشد. از جمله عوارض ایبوپروفن می توان به کم خونی، آسیب DNA ، فشار خون، سقط جنین، آرتروز، از دست دادن تراکم استخوانی، از دست دادن شنوایی و جنون نام برد. تمام تلاش ما در نت نوشت حذف داروهای شیمیایی و روی آوردن به استفاده از مواد گیاهی که موهبت های بی نظیری از طرف خداوند هستند، است.
عوارض ایبوپروفن بیشتر از مزایا
ایبوپروفن یکی از مسکن های پر مصرف است. معمولا در هنگام مواجه با انواع دردها استفاده از این مسکن می تواند بسیار مفید باشد. اگر عوارض ایبوپروفن را بشناسید مصرف آن را به حداقل می رسانید یا اینکه به طور کلی قطع خواهید کرد. مطالعات نشان داده است که مصرف طولانی مدت داروهای ضد درد و انواع مسکن ها خطر از دست دادن شنوایی را چند برابر افزایش می دهد.
یک باور اشتباه رایج بین مردم این است که دارویی که می توان بدون نسخه پزشک برای تسکین دردها استفاده کرد عموما بی ضرر است و همچنین این که معمولا این قرص به راحتی و بدون نسخه پزشک در دسترس می باشد.
طی مطالعات محققان استفاده طولانی مدت ایبوپروفن با دوز بالا یا حتی دیگر داروهای مسکن به میزان مصرف مواد مخدر می تواند بدن را به خطر حملات قلبی نزدیک سازد.
عوارض ایبوپروفن در زنان
عوارض ایبوپروفن برای زنانی که ایبوپروفن یا استامینوفن را برای شش سال یا بیشتر استفاده می کنند بیشتر است. کم شنوایی یا از دست دادن این قوه به خصوص در زنان مسن ممکن است منجر به افسردگی حاد شود. طی تحقیقات یک تیم در بیمارستان بریگهام که آزمایشاتی بر روی ۵۴۰۰۰ زن انجام شد. زنان بین ۴۸ الی ۷۳ سال که از آسپرین، ایبوپروفن و استامینوفن استفاده کردند در آستانه از دست دادن شنوایی بودند. دوزهای مصرف طولانی مدت آسپرین این عارضه را شدت می بخشد.
شنوایی و سن بالا
هر چند که از دست دادن کیفیت شنوایی در سن بالا به خصوص بالای ۶۰ سال یک عارضه طبیعی محسوب می شود. ولی مسکن های نامبرده این عارضه را تسریع می کنند. یکی از عوارض ایبوپروفن و آسپرین و استامینوفن اختلال در شنوایی به خصوص در خانمها می باشد.
تا حد امکان استفاده مدام از این داروها را می بایست محدود کرد یا در صورت نیاز از مصرف پشت سر هم آن خودداری کرد. بهتر است بین مصرف این مسکن ها مدتی تعویق انداخته شود.
چگونه ایبوپروفن مصرف نکنیم؟
می توانید مصرف مواد غذایی که التهاب آور است را به حداقل برسانید. افرادی که از درد مزمن رنج می برند گمان می کنند مصرف این دارو در دوز کم بی مشکل خواهد بود در صورتی که مصرف ایبوپروفن در دراز مدت حتی در دوز کم می تواند بسیار مشکل ساز باشد و بهتر است ریشه درد را درمان کنید تا مدام ناچار به مصرف مسکن باشید. حذف بسیاری از مواد غذایی یا رژیم های خاص می تواند التهابات و ریشه درد ها را درمان کند.
قند
شکر یک ماده شیمیایی است که برای بدن شما سم محسوب می شود. شکر سبب خفه شدن سلول می گردد در نتیجه التهاب به وجود می آید. شیرین کننده های طبیعی مانند عسل را جایگزین قند و شکر کنید.
نمک
نمک سفره یا همان نمک پردازش شده عاری از همه مواد معدنی مفید است. استفاده از این نمک می تواند مشکل ساز باشد و در طولانی مدت بیماریهای مختلفی را ایجاد کند.
گوشت و محصولات لبنی
از گوشت و محصولات لبنی تجاری که سطح هورمون های مصنوعی و آنتی بیوتیک ها در آن ها بالاست، التهابات بسیاری به سیستم بدن وارد می شود.
مواد افزودنی
غذاهای فراوری شده معمولا سرشار از رنگ های خوراکی و مواد نگهدارنده و مصنوعات افزودنی، طعم دهنده، امولسیفایر و . . . هستند که شامل مقادیر قابل توجهی سموم می باشند.
این مواد فیلتری در کبد ایجاد کرده و مانع فعالیت صحیح کبد می شوند.
بهترین مسکن های طبیعی جایگزین ایبوپروفن
اگر چه داروهای ضد درد فقط با ارسال پیام هایی به مغز سیگنال درد را تا مرحله خاموشی کاهش می دهند، ولی منبع درد و دلیل اصلی آن را درمان نمی کنند. با این حال بسیاری از مواد غذایی و طبیعی و گیاهان بسیاری وجود دارند که خاصیت ضد التهابی دارند و به خوبی می توانند جایگزین مواد شیمیایی داروها باشند و هیچگونه عوارض جانبی همراه نداشته باشند.
این لیست کوتاه را در برنامه غذایی خود قرار داده و از خواص آن ها بهره مند شوید.
زردچوبه: کورکومین یک ماده مغذی گیاهی همانند زردچوبه است که خاصیت ضد التهابی دارد.
زنجبیل: اسیدهای چرب امگا ۳ و چغندر می توانند خواص ضد التهابی و ضد آرتریت داشته باشند.
با مصرف این مواد غذایی از بروز درد پیشگیری کنید و در زمان نیاز می توانید دردهای بدنتان را به وسیله آنها درمان کنید و بدون نیاز به مسکن ها که عوارض جانبی بسیاری دارند به آرامش برسید.