علمی

مسافران زمان به مراسم یادبود استفان هاوکینگ دعوت شده اند!

مسافران زمان به مراسم یادبود استفان هاوکینگ دعوت شده اند

هزار نفر برای شرکت در مراسم یادبود برای فیزیکدان نظری، استفان هاوکینگ در ماه ژوئن (خرداد) دعوت شده اند، کسی که خاکسترش برای همیشه در کنار “سِر آیزاک نیوتون” در دالان های قرن یازدهمی کلیسای Westminster Abbey به خاک سپرده شده است. جالب این جاست که مسافران زمان، یعنی کسانی که از آینده به گذشته سفر می کنند هم برای این مراسم دعوت شده اند!

۰

هزار نفر برای شرکت در مراسم یادبود برای فیزیکدان نظری، استفان هاوکینگ در ماه ژوئن (خرداد) دعوت شده اند، کسی که خاکسترش برای همیشه در کنار سِر آیزاک نیوتون در دالان های قرن یازدهمی کلیسای Westminster Abbey به خاک سپرده شده است. جالب این جاست که مسافران زمان، یعنی کسانی که از آینده به گذشته سفر می کنند هم برای این مراسم دعوت شده اند! در ادامه با نت نوشت همراه باشید.

هر کسی که بیش از ۱۲ سال سن دارد می تواند برای این رویداد در یک قرعه کشیِ عمومی که توسط بنیاد استفان هاوکینگ انجام می پذیرد ثبت نام کند، هرچند که در آخر تنها ۱۰۰۰ نفر انتخاب خواهند شد.

وبلاگ نویس اهل لندن، IanVisits می گوید که برای تکمیل ثبت نام، شما باید تاریخ تولد خود را وارد کنید. جالب است بدانید که تاریخ تولد وارد شده می تواند مربوط به دو دهه ی آینده، یعنی تا تاریخ ۳۱ دسامبر سال ۲۰۳۸ هم باشد!

این بلاگ نویس می گوید، با توجه به جشنی که هاوکینگ در سال ۲۰۰۹ برای مسافران زمان (منظور کسانی است که از زمان های آینده به زمان ما سفر کرده اند) برپا کرد تا ببیند آیا واقعا این افراد در جامعه ی ما وجود دارند یا نه، این نوع ثبت نام کاملا توجیه پذیر می باشد. هاوکینگ عمر خود را صرف مطالعه درباره ی زمان و فضا کرد و آزمایشاتی را برای رد فرضیه ی امکان سفر به عقب در زمان انجام داد.

هاوکینگ در فستیوال علمی سیاتل در سال ۲۰۱۲ گفته بود: “من با شواهد تجربی می گویم که امکان سفر به زمان های گذشته وجود ندارد. من برای مسافران زمان جشنی برپا کردم، اما دعوت نامه های حضور در مراسم را پس از پایان این جشن فرستادم. من برای مدت زیادی آن جا نشستم، اما هیچ کس به جشن من نیامد!”

این مراسم هم می تواند آزمایشی دیگر برای بررسی مسافرت در زمان به حساب بیاید یا شاید هم فقط یک خطای برنامه نویسی ساده باشد. همچنین می تواند یک مسئله ی فنی دیجیتالی به نام “مشکل سال ۲۰۳۸” باشد که در ویکیپدیای انگلیسی مطلبی هم درباره ی آن نوشته شده است.

برای انسان های آینده که برای سفر در زمان تلاش خواهند کرد، هاوکینگ خطرات بسیاری را در این راه برشمرده است، مثلا قبلا گفته بود که پرتاب یک پرتوی رادیوکتیو می تواند منجر به نابودی سفینه ی شما (یا همان ماشین زمان شما) شود، پس بهتر است تا در خانه های خود بمانید!

اگر فرضیه ی سفر در زمان را کنار بگذاریم، برای مردمی که در زمان حال زندگی می کنند، این مراسم در نیمروز ۱۵ ژوئن ۲۰۱۸ (۲۵ خرداد ۱۳۹۷) برگزار خواهد شد.

منبع: mashable.com

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا