خیلی اوقات پیش آمده نیازمند اطلاعات و دانستن موارد جزیی یا کلی راجع به موضوعات مختلف بوده ایم که دانستن آنها در لحظه نیاز برایمان خیلی اهمیت داشته اند. بلافاصله خودمان را به اینترنت رسانده ایم، google را باز و سوالمان را نوشته و به پاسخ رسیده ایم.
در خیلی از موارد ویکی پدیا یک مرجع خوب و قابل اعتماد به حساب می آید.
چه چیزی بهتر از این که ما بتوانیم این مرجع فوق العاده و کامل را در همیشه و همه جا در اختیار داشته باشیم ؟
خوشبختانه گوگل توانسته است به خوبی هرچه تمام تر سیستم عامل اندروید را همه گیر کند و با فراوانی بسیار ایده آلی اکثر کاربران مشتاق به تجهیزات دارای این سیستم عامل دسترسی دارند. به همین خاطر توجه خوبی از طرف برنامه نویس ها با سمت این OS شده است که هر روزه شاهد اخبار و تازه های نرم افزار در محیط اندروید هستیم.
یکی از همین نرم افزار های خوب و کاربردی که توسط برنامه نویس ها به صورت متن باز منتشر شده Aard dict است که واقعا برای هر محصل، دانشجو و همه افرادی که مشتاق دانستن هستند توصیه می شود.
با نصب و اجرای این نرم افزار شما به صورت آفلاین به دیتابیس ویکی پدیا دسترسی دارید و هر آن با باز کردن نرم افزار می توانید راجع به هر چیزی که فکرش را بکنید در بین مقالات جستجو کنید. زبان فارسی نیز در این لیست مراجع موجود است و کاربران فارسی زبان می توانند به راحتی هرچه تمام تر به ۳۶۸۹۰۶ مقاله مندرج در آن دسترسی داشته باشند.
مقالات از طریق جستجوی ساده قابل ردیابی هستند و تمامی منابع و مطالب مرتبط به هم متصل اند.
این پیشنهاد رد نکردنی برای دانلود فارسی زبانها شامل ۲ بخش است یکی فایل apk که نصب می کنید و دوم فایل دیتابیس با پسوند aar که تنها کپی کردن آن در کارت حافظه کافی است.
حجم دیتابیس مقداری بالاست (حدود ۵۳۵ مگابایت ) و آخرین آپدیت آن دقیقا مربوط به تاریخ ۱۷/۲/۲۰۱۵ می شود. این ۵۳۵ مگابایت واقعا ارزش دانلود را دارد !
از این به بعد نیاز به نصب نرم افزار های مختلف نیست. راجع به بیوگرافی افراد معروف مثل هنرمندان، ورزشکاران، سیاسیون و حتی تاریخی و یا اماکن خاص و حتی دورافتاده و یا بیماری ها و فرقه ها، نظریه ها، قومیت ها و هرچیزی که فکرش را بکنید، تنها کافیست Aard dictionary را باز کنید و به جستجو بپردازید.
برای دانلود مستقیم فایل نصبی اینجا و برای دانلود مستقیم فایل دیتابیس فارسی اینجا را ببینید.
پیشنهاد می شود برای باقی زبان ها به سایت خود Aard Dictionary مراجعه کنید. در ضمن کاربران MAC و ویندوز هم با نصب برنامه معرفی شده در سایت Aard از دیتابیس ها استفاده کنند.