دانستنی‌های سلامتی

کدام سرطان ها کشنده هستند و کدامیک قابل درمان؟

کدام سرطان ها کشنده هستند

جای تعجب است که چرا برخی از سرطان ها به محض ظاهر شدن طی مدت بسیار کوتاهی فرد را از پا در می آورد و برخی دیگر طی یک دوره درمانی برطرف می شود ؟! نت نوشت در این مقاله از اینکه کدام سرطان ها کشنده هستند و سرطان های قابل درمان برای شما می نویسد.

۱+

سرطان نامی است که شنیدن آن وحشت را افزون می کند. این بیماری که از سخت ترین بیماری های قرن حاضر است نظر تمام دانشمندان و پزشکان را برای درمان به خود جلب کرده است. اما جای تعجب است که چرا برخی از سرطان ها به محض ظاهر شدن طی مدت بسیار کوتاهی فرد را از پا در می آورد و برخی دیگر طی یک دوره درمانی برطرف می شود ؟!  نت نوشت در این مقاله از اینکه کدام سرطان ها کشنده هستند و سرطان های قابل درمان برای شما می نویسد.

تومورهای سرطانی؛ کدام سرطان ها کشنده هستند ؟

cancer

برخی از تومورها ” خوش خیم ” بوده و تهاجمی نیستند و این دسته حتی ممکن است نیازی به درمان هم نداشته باشند

مطالعات بسیاری بر روی افراد مبتلا به سرطان صورت گرفته است که نشان می دهد برخی از تومورها ” بد خیم ” هستند و بلافاصله بعد از بروز علائم سرطانی، سبب مرگ بیماری می شوند و برخی از تومورها ” خوش خیم ” بوده و تهاجمی نیستند و این دسته حتی ممکن است نیازی به درمان هم نداشته باشند و هیچ گونه مشکلی پیش نیاورند. پزشکان در حال حاضر هیچ گونه وجه تمایزی برای این دو نوع تومور سرطانی ندارند و نمی توان گفت که کدام سرطان ها کشنده هستند و شرط عقل را احتیاط و درمان قطعی اعلام کرده اند. چرا که برخی از افراد به سرعت در برابر سرطان نا علاج شده و فوت می کنند و بعضی دیگر طی چندین دوره درمانی می توانند به زندگی ادامه دهند.

جهش سلول های سرطانی

همان طور که سرطان رشد و تکامل می یابد، نوعی جهش سلولی در بدن شکل می دهد که سبب جهش تومور سرطانی می شود. حتی اگر این جهش سلولی خوش خیم باشد باز نیز می بایست تحت نظر پزشک مورد درمان قرار گیرد. به صورت کلی سرطان در سه حالت می تواند به وجود آید. حالت خوش خیم، حالت بد خیم ، حالت میانه.  تومورهای بد خیم به سرعت رشد می کنند و قبل از آن که فرد علائم سرطانی را مشاهده و احساس کند، تومورها به میزان زیادی گسترده شده و به وضعیت بدی در می آیند. در این حالت جراحی کمی خطرناک بوده و تنها مصرف داروها می تواند تا حدودی سرعت جهش تومور را آهسته کند. تومورهای خوش خیم با سرعت آرام رشد می کنند و هرگز برای بیمار مشکلی ایجاد نخواهند کرد و با نظارت پزشک می توانند به راحتی تحت درمان قرار گیرند. تومورهای میانه نیز در ناحیه ای که قرار گرفته اند گسترش می یابند و با جراحی و احتمال بهبودی را افزایش می دهند. با در نظر گرفتن سن تومورهای سرطان های مختلف می توان دوره درمان را از مدتی قبل شروع کرد و یا نهایتا آن عضو از بدن را مورد آزمایش و کنترل قرار داد.

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدیدترین‌های این هفته در نت‌نوشت

برو بالا