تلفن همراه

۹ گوشی لاکچری قدیمی و خاص که هنوز هم رقیبی ندارند

امروزه اکثر تلفن های همراه دارای سبک ظاهری یکسان هستند، ولی در گذشته هر یک از شرکت ها و برند ها برای خودشان در طراحی گوشی ها تلفن همراه از ایده ها و سبک و سیاق خاصی استفاده می کردند. به قولی از دور امکان تشخیص اینکه فلان شخص چه تلفن همراهی در دست دارد کار نسبتا راحتی بود. در ادامه با معرفی ۹ گوشی لاکچری قدیمی و خاص با نت نوشت همراه باشید.

گوشی لاکچری قدیمی و خاص

گوشی های تلفن دارای المان های خاصی بودند و در طراحی ها شرایط بخصوصی در نظر گرفته می شد تا مشتری پسند باشند و افراد با سلایق مختلف را مجذوب خود کنند. برخی دارای بدنه به صورت چرخشی بودند، خیلی ها دارای درب بازشو و تعداد بسیاری هم که خیلی پیشرفته تر به نظر می رسیدند. دارای کیبورد کامل QWERTY بودند. هرچقدر گوشی ها تلفن دارای حجم و سایز کوچکتری بودند چشم نواز تر به نظر می رسیدند، بر خلاف سلیقه های اکنون بازار که هر چقدر عریض تر و دارای صفحه نمایش بزرگتر باشند کاربر پسند ترند.

بیشتر بخوانید: بدترین گوشی های هوشمندی که تاکنون ساخته شده اند را اینجا ببیند!

شرایطی که در بازار حاکم بود باعث ایجاد طراحی های شگفت انگیز و ابداعات بی نظیری شده بود، تا حدی که هنوز هم کاربرها را وسوسه می کند تا گاهی این مدل های گوشی لاکچری قدیمی را در دست بگیرند.
بر همین اساس تصمیم گرفتیم پلی بزنیم به گذشته و چند مورد از طراحی های عجیب و به یاد ماندنی از گوشی لاکچری قدیمی بین سال های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۷ را با هم بررسی کنیم.

Vertu-Signature-S

Vertu Signature S

این گوشی لاکچری قدیمی در سال ۲۰۰۷ وارد بازار شد. طراحی این گوشی تلفن همراه واقعا خیره کننده است و به عنوان یک گوشی فوق العاده لوکس وارد بازار شد. این گوشی تکمیل شده نسخه قبلی ان با نام Signature S است. می شود این گوشی تلفن همراه را یکی از منحصر به فرد ترین طراحی های پیاده شده برای تلفن همراه دانست.

Mobiado-350PRL

Mobiado 350PRL

گوشی Mobiado Grand 350PRL اولین تلفن همراه دارای صفحه کلید QWERTY است، که بعد ها الگوی خوبی برای طراحی NOKIA E71 شد. در Grand 350PRL از متریال های خاص و گران بهایی برای ساخت استفاده شده بود. جنس بدنه از فلز به کار رفته در بدنه هواپیما و یا نیکل سیاه رنگ در قسمت های خاص گوشی ! صفحه کلید این گوشی لاکچری قدیمی از کریستال های یاقوت کبود و فولاد ضد زنگ ساخته شده بود.

بیشتر بخوانید: بهترین گوشی سامسونگ در میان تمام محصولات این غول کره‌ای

Nokia-8800-Sirocco-Edition-0 sc001

Nokia 8800 Sirocco Edition

این گوشی لاکچری قدیمی زیبا و پولدار پسند در سال ۲۰۰۶ وارد بازار شد. این گوشی از نظر مشخصات سخت افزاری در زمان خودش یک غول به حساب می آمد، از جمله ویژگی های آن پوشش یاقوت کبود برای صفحه نمایش با عمق رنگ ۲۶۲K ، بدنه براق از جنس استیل و از همه مهمتر دوربین ۲ مگاپیکسلی بود.

BenQ-A520

BenQ A520

به احتمال زیاد شما BenQ را بخاطر مانیتور هایش می شناسید، نه گوشی های تلفن همراه. اما در سال ۲۰۰۵ بود که این کمپانی گوشی A520 را به عنوان یک پیشرو معرفی و روانه بازار کرد. پشتیبانی از tri-band GSM و همچنین دارا بودن ۲ صفحه نمایش با کیفیت ۶۵k با تکنولوژی OLED و دوربین VGA با کیفیت ۶۴۰*۴۸۰ و حافظه ۲ مگابایتی و همچنین مرورگر اینترنتی سازگار با تکنولوژی WAP واقعا در زمان خودش وسوسه انگیز بود !

بیشتر بخوانید: بدترین نامگذاری گوشی های اندروید در دهه گذشته !

Samsung-SGH-E910

Samsung SGH-E910

SGH-E910 در نوع خودش واقعا یک گوشی لاکچری قدیمی منحصر به فرد بود، که می شود از آن به عنوان یک اتفاق عجیب و غریب در صنعت تلفن همراه نام برد. این گوشی خاص دارای صفحه نمایش با عمق ۲۶۲K و دوربین با کیفیت ۶۴۰*۴۸۰ و صفحه کلید دایره ای و همچنین امکان چرخش تا ۱۸۰ درجه را دارا بود.

Vertu-Ascent

Vertu Ascent

باز هم طراحی کلاسیک ! در آن زمان انقدر این مدل طراحی ها پرطرفدار بود که این شرکت ۵ مدل مختلف از این طرح را روانه بازر کرد. Ascent TI ،  Ascent 2010 و Ascent Ferrari GTهمگی الهام گرفته از این مدل هستند.

 

Siemens-SX1

Siemens SX1

طراحی این گوشی را نمی توان در زمان خودش بی نقص ترین خواند اما هنوز هم که هنوز است SX1 عجیب و غریب به نظر می رسد. طراحی این گوشی به سال ۲۰۰۳ بر می گردد. همانطور که در تصویر هم قابل مشاهده است صفحه کلید این گوشی در اطراف صفحه نمایش چیده شده است و دارای ظاهری متفاوت است.

بیشتر بخوانید: برترین گوشی چینی ۲۰۱۸

Motorola-RAZR-V3

Motorola RAZR V3

Motorola RAZR یک گوشی تمام عیار با ضخامت ۰٫۵ اینچ یکی از شیک ترینهای بازار در زمان خودش برای مشکل پسندان بود. صفحه ی بزرگتر نسبت به همه رقبا باعث پرطرفدار بودن و کمیاب بودن این تلفن در بازار شد.

Nokia-2651--2650

Nokia 2650

در سال ۲۰۰۶ بود که نوکیا ۲۶۵۰ را به بازار روانه کرد. طراحی خیلی خوب این تلفن همراه با امکانات معقول و سطح بالا در زمان خودش بسیار مورد پسند بازار بود.

علی پوربافرانی

علی پوربافرانی هستم، سالهاست در زمینه IT و تکنولوژی فعالیت می کنم و نوشتن از بهترین سرگرمی هام به حساب میاد. عکاسی و گرافیک رو بسیار دوست میدارم و پیگیر اخبار و مطالب روز دنیای تکنولوژی هستم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا