بررسی M40: آیا طراحی punch-hole کافی است؟
Samsung Galaxy M40 اسمارت فونی بسیار زیبا است که تعادل خوبی در بین قسمتهای مختلف آن دیده میشود، هرچند که از نظر منتقدان قیمت آن کمی بالا میباشد. این گوشی علاوه بر اینکه از نظر مشخصات فنی و دوربین نسبت به گلکسی M30 بهبود یافته، طراحی جدیدی را به خود میبیند که مشابه آن را در گلکسی A60 دیده بودیم. در ادامه با بررسی M40 سامسونگ با نت نوشت همراه باشید.
[su_label type=”important”]بیشتر بخوانید:[/su_label] مشخصات گلکسی M40
بررسی M40
نقاط قوت و ضعف
نقاط قوت:
طراحی زیبا، سیستم دوربین متنوع
نقاط ضعف:
عمر کوتاه باتری، دوربین سلفی نه چندان قدرتمند، نبود جک هدفون
بالاخره در ماه ژوئن ۲۰۱۹، سامسونگ عضو جدیدی را به خانوادهی گلکسی M خود اضافه کرد: گلکسی M40، اسمارت فونی که بی نهایت شبیه به گلکسی A60 میباشد. در واقع اساسا گلکسی M40 همان گلکسی A60 است که در رنگهای متفاوتی عرضه میشود.
بزرگترین مشخصهی این گوشی، نمایشگر infinity-O آن است، یعنی به جای استفاده از NOTCH در بالای نمایشگر، از یک حفره که به وسیلهی برش لیزری در نمایشگر ایجاد شده است برای قرارگیری دوربین سلفی استفاده میشود.
بدین ترتیب گلکسی M40 ظاهری شیک و موجه همچون اسمارت فونهای سری S10 خواهد داشت. البته برخلاف گلکسی S10ها، در گلکسی M40 حفرهی دوربین سلفی در قسمت سمت چپ بالای نمایشگر جای گرفته است.
این گوشی در حدود ۵ میلیون تومان در بازار ایران قیمت خورده است. اما وقتی به مشخصات گلکسی M40 نگاه میکنیم، به نظر میرسد که قیمت آن در مقایسه با رقبا، حتی رقبای همبرند مثل گلکسی A50 نسبتا بالا است.
بنابراین با بررسی M40 باید ببینیم که آیا این اسمارت فون ارزش خرید بالایی دارد؟ همچنین استفاده از پنل PLS TFT در M40 برای ما کمی عجیب مینماید، اما باید ببینیم که عملکرد این نمایشگر در دنیای واقعی چگونه است؛
و یا استفاده از چیپست Snapdragon 675 به جای پردازندههای اگزینوس سامسونگ چه تفاوتی را ایجاد کرده است؟ با بررسی M40 به سوالات فوق پاسخ خواهیم داد.
بررسی طراحی M40
بررسی M40 را با قسمت طراحی آن آغاز مینماییم. همانند A50، گلکسی M40 هم با بدنهی پلی کربناتی ساخته شده است.
پلی کربناتها گروهی از پلیمرهای ترموپلاستیک هستند که میتوانند استحکام بالایی داشته باشند، بنابراین گلکسی M40 اسمارت فون مستحکمی است و وقتی آن را در دست میگیریم، حس توخالی و تهی بودن بدنهی دستگاه به ما منتقل نمیشود.
همچنین طراحی رنگ گرادیانت این گوشی به کلی متفاوت از چیزی است که تاکنون میدیدیم. یعنی به جای تغییر شدت رنگ از بالا تا پایین بدنه، در گلکسی M40 شدت رنگ در لبههای دور قاب پشتی دستگاه تغییر میکند.
مثلا در رنگ آبی تیره، لبههای قاب پشتی بسیار روشن تر از قسمت مرکزی قاب میباشند. ضمنا چهارگوشهی دستگاه و لوگوی سامسونگ بر روی قاب پشتی دارای طراحی رنگین کمانی بسیار زیبایی میباشند.
فریم دور گوشی از جنس آلومینیوم و با ظاهری براق ساخته شده است. رنگ فریم در سرتاسر دور گوشی مطابق به همان قسمتی از بدنه است که فریم با آن در تماس میباشد. بدین ترتیب گویی فریم جزئی جداناشدنی از قاب پشتی گوشی است.
[su_label type=”important”]بیشتر بخوانید:[/su_label] مشخصات گلکسی A40 | بررسی گلکسی A40: پسر ناخلف سری A!
Galaxy M40 در سه رنگ آبی نیمه شب، آبی دریایی و نارنجی عرضه میشود. تفاوت اصلی این گوشی با گلکسی A60 هم در این بخش خلاصه میشود. زیرا گلکسی A60 فقط در رنگ نارنجی با M40 مشترک بوده و دو رنگ دیگر آن، مشکی و صورتی میباشند. گلکسی M40 و A60 حتی در بحث وزن و ابعاد هم کاملا مثل یکدیگرند: ۱۵۵٫۳*۷۳٫۹*۷٫۹ میلی متر و ۱۶۸ گرم.
اما به بررسی M40 از نظر طراحی برمی گردیم. بدنهی این گوشی نرم و لطیف است و برای اینکه دستگاه به سادگی در کف دست شما بنشیند، لبههای قاب پشتی با شیب ملایمی به سمت فریم گوشی خم شده اند.
اما نرم بودن قاب پشتی بدین معنا است که گلکسی M40 به سادگی خط و خش را به خود جذب میکند. بنابراین حتما باید از یک کیس مناسب برای پوشش بدنهی آن استفاده نمایید. وقتی Galaxy M40 را در دست بگیرید، قطعا متوجه جمع و جور بودن و خوشدست بودن آن خواهید شد.
بر روی قاب پشتی این گوشی، یک سنسور اثر انگشت درست در بالای نام Samsung دیده میشود. آرایه دوربین سه گانه در پشت گوشی و در یک ماژول در گوشهی بالا (سمت راست) جای گرفته است که سنسور وسطی آن با یک حلقهی نقرهای رنگ احاطه شده است.
بدین ترتیب سامسونگ حتی در طراحی جزئیات گلکسی M40 هم سنگ تمام گذاشته است. این گوشی در مقایسه با دیگر اسمارت فونهای سری M و حتی گلکسی A50 و A70 بسیار زیباتر و مدرن تر مینماید و در واقع بحث طراحی بزرگترین نقطه قوت آن میباشد.
[su_label type=”important”]بیشتر بخوانید:[/su_label] مشخصات نوت ۱۰ | مشخصات نوت ۱۰ پلاس
بررسی نمایشگر M40
بررسی M40 را با قسمت نمایشگر آن پی میگیریم. در واقع صفحه نمایش نقطهی تمایز گلکسی M40 با دیگر میان ردههای سامسونگ میباشد. طراحی PUNCH HOLE در کنار استفاده از یک پنل TFT به جای پنلهای سوپرامولد یا حتی IPS، بحثهای زیادی را راجع به عملکرد کلی نمایشگر این گوشی به راه انداخته اند.
در واقع سامسونگ همیشه به سخاوتمندی در استفاده از پنلهای پرنور و زیبای AMOLED در میان ردههای خود معروف بود، اما در گلکسی M40 به دلایلی ناشناخته از یک پنل TFT مشابه با گلکسی M20 استفاده شده است.
TFT و IPS دو نوع مختلف از پنلهای LCD میباشند. در پنل TFT از یک ماتریس فعال استفاده میشود، یعنی در این نوع نمایشگر هر پیکسل به طور مجزا به یک ترانزیستور و خازن متصل شده است. به همین دلیل هزینه ساخت این پنلها بسیار پایین میباشد، عمر طولانی و کنتراست بالایی دارند، ولی زاویه دید این پنلها پایین است و تکثیر رنگ چشمگیری ندارند.
پنلهای IPS نوع پیشرفته تری از پنلهای LCD هستند که نسبت به پنلهای TFT مصرف انرژی کمتری داشته و گرمای کمتری تولید میکنند، زوایای دید وسیع تری دارند، تکثیر رنگ در آنها بهتر صورت میپذیرد و تصاویر روشن و واضح تری را نمایش میدهند.
یکی از دلایلی که باعث شده تا سامسونگ از پنل TFT در گلکسی M40 استفاده کند قطعا قیمت پایین تر این پنل نسبت به نمایشگرهای IPS و AMOLED میباشد.
اما بحث قیمت نمایشگر، قطعا تنها دلیلی نیست که باعث شده تا سامسونگ از قید تکنولوژی سوپرامولد در یکی از معروف ترین میان ردههای خود بزند، بلکه به زعم من، ایجاد حفرهی دوربین سلفی بر روی یک پنل TFT محدودیتهای تکنولوژیکی کمتری داشته و به طور کلی هزینهی تولید کمتری خواهد داشت. البته سامسونگ تاکنون توضیح خاصی در این مورد ارائه نکرده است.
در هر صورت به بررسی M40 از نظر نمایشگر برمی گردیم. در این گوشی از یک پنل ۶٫۳ اینچی TFT LCD با رزولوشن فول اچدی پلاس استفاده شده که تراکم پیکسلی در آن ۴۰۹ppi میباشد. حاشیههای دور نمایشگر گلکسی M40 بسیار کوچک میباشند.
مخصوصا حاشیه زیر نمایشگر که در مقایسه با دیگر میان ردههای هم قیمت نسبتا کوچک به نظر میرسد. به همین دلیل نسبت screen-to-body در این گوشی به نزدیک ۹۰ درصد رسیده است.
خوشبختانه نمایشگر این گوشی نسبتا پرنور است و حداکثر روشنایی آن در حدود ۵۰۰ نیت میباشد که برای یک میان رده عدد خوبی است. زوایای دید این نمایشگر بهتر از حد انتظار هستند و به طور کلی برخلاف نگرانی هایی که وجود دارد، نمایشگر گلکسی M40 قابل اعتماد میباشد.
ولی به هیچ وجه به پای نمایشگرهای سوپرامولد موجود در اسمارت فونهای دیگر سامسونگ مثل گلکسی A30 و A50 و M30 نمیرسد.
همان طور که گفتیم، سامسونگ با استفاده از طراحی PUNCH HOLE ظاهر زیبایی را برای گلکسی M40 به ارمغان آورده است. اما تنها مزیت این طراحی فقط به همان بحث زیبایی گوشی و مدرن تر شدن آن برمی گردد.
در عمل، تجربهی استفاده از یک نمایشگر infinity-O تفاوت خاصی با یک نمایشگر infinity-V یا infinity-U ندارد. فقط در گلکسی M40 حاشیهی زیر نمایشگر کمی نسبت به گلکسی M30 و A30 و A50 کوچکتر شده است که این تفاوت هم بسیار جزئی است.
ولی در عوض، نمایشگر سوپرامولد موجود در ۳ اسمارت فون ذکر شده از هیچ نظر قابل قیاس با نمایشگر TFT موجود در گلکسی M40 نمیباشد. بنابراین خیلی ساده بگوییم که گول طراحی PUNCH HOLE را نخورید و به جای آن به تکنولوژی نمایشگر دقت داشته باشید. یک نمایشگر TFT به هیچ وجه توانایی رقابت با پنلهای سوپرامولد را ندارد. حتی IPS LCD هم پیشرفته تر از TFT میباشد.
بررسی دوربین M40
به بررسی M40 از نظر دوربین میرسیم. سیستم دوربین سه گانهی پشتی این گوشی از یک سنسور ۳۲ مگاپیکسلی با بازشدگی دیافراگم f/1.7، یک دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسلی با زاویه دید ۱۲۳ درجه و یک سنسور تشخیص عمق ۵ مگاپیکسلی تشکیل شده است. همچنین یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی در درون punch-hole روی نمایشگر به عنوان دوربین سلفی گنجانده شده است.
دوربین گلکسی M40 با الگوریتم تشخیص صحنهی سامسونگ قدرت میگیرد، یعنی پس از تشخیص یک منظره، عکس را بهینه سازی مینماید. این ویژگی قدیمی، عکاسی را برای تازه واردان کمی ساده تر میسازد.
اپ دوربین M40 دارای تمامی ویژگیهای اساسی مثل slow-motion و hyperlapse و ویدیوی ۴K و live focus (ورژن مخصوص سامسونگ برای حالت پرتره) و… میباشد.
مثل دیگر میان ردههای رنج ۲۰۰ تا ۳۰۰ یورو، دوربین اصلی ۳۲ مگاپیکسلی گلکسی M40 تصاویر بسیار باکیفیتی را در شرایط با نور مناسب ثبت میکند، اما در شرایطی که نور محیط کم باشد به مشکل برمی خورد.
مثلا در مقایسه با ردمی نوت ۷ پرو، گلکسی M40 در جمع کردن جزئیات در محیط تاریک بسیار ضعیف تر میباشد. تصاویر معمولی ثبت شده با دوربین اصلی گلکسی M40 کاملا سامسونگی هستند! یعنی اشباع رنگ در آنها بالا است و برای پست کردن در اینستاگرام کاملا مناسب هستند، اما از نظر وضوح و جزئیات در دستهی بهترینها جای نمیگیرند.
خوشبختانه پرترههای دوربین این گوشی بسیار حرفهای میباشند (مخصوصا در هنگام روشنایی روز) و لبههای سوژه از بکگراند تصویر به خوبی مشخص میشود. شما میتوانید میزان بلار بکگراند را هم به دلخواه خود تغییر دهید. در کل، تشخیص عمق در گلکسی M40 به خوبی صورت میپذیرد.
دوربین فوق عریض گلکسی M40 طراحی شده تا منطقهی وسیعی را در یک شات برای شما ثبت نماید، اما انتظار نداشته باشید تا کیفیت تصاویر آن به خوبی اسمارت فون هایی چون گلکسی S10 یا OnePlus 7 Pro باشد. این دوربین در حفظ جزئیات صحنه ضعیف عمل میکند و در نور کم نیز اصلا عملکرد خوبی نخواهد داشت.
در ادامه به بررسی M40 از نظر دوربین جلو میپردازیم. آنچه که در گلکسی M40 کمی باعث تعجب ما شد، دوربین سلفی قدرتمند آن بود که با ویژگیهای بهینه سازی تصویر همراه شده است. این دوربین ۱۶ مگاپیکسلی جزئیات بالایی را ثبت میکند و برای عکاسی از چهره در هنگام روز بسیار مناسب میباشد. اما مثل دیگر قسمت ها، دوربین سلفی گلکسی M40 هم کم مشکل ندارد!
اول از همه، مثل دوربین پشت، دوربین جلوی این گوشی در هنگام شب کارایی خود را تا حد زیادی از دست میدهد. دوما، اگر در یک تصویر سلفی سطوح نور مختلفی وجود داشته باشد، یعنی مثلا در حالی از صورت خود عکس بگیرید که خورشید در پشت سر شما باشد، دوربین در تنظیم نور صحنه به مشکل برمی خورد.
سومین مشکل دوربین گلکسی M40 در پردازش نرم افزاری عکس ها، درست پس از ثبت آنها میباشد. گلکسی M40 پس از ثبت تصویر سلفی آن را به صورت نرم افزاری برای شما زیباتر میکند، یعنی مثلا پوست صورت شما را صاف میکند، و گویا شما را مجبور به این کار مینماید!
درست است که اکثر افراد این ویژگی را دوست دارند، اما شاید افرادی باشند که ترجیح دهند تا یک عکس کاملا طبیعی از صورت آنها ثبت شود. البته میتوان از تنظیمات دوربین، beauty mode را بر روی حالت off قرار داد.
نمونه تصاویر گلکسی M40
بررسی سخت افزار، عملکرد و نرم افزار M40
بررسی M40 را با بحث سخت افزاری ادامه میدهیم. مثل اسمارت فون قدرتمند Redmi Note 7 Pro، گلکسی M40 هم از چیپست مخصوص میان ردهی Snapdragon 675 استفاده مینماید. اگرچه این چیپست به پای اسنپدراگونهای سری ۷۰۰ نمیرسد، اما همچنان گزینهای مناسب برای یک میان ردهی کمتر از ۵ میلیون تومان میباشد.
گلکسی M40 شش گیگ حافظه رم و ۱۲۸ گیگ حافظه داخلی دارد. این میزان حافظه برای یک میان رده کاملا ایده آل است و شما در عملکردهای چندوظیفهای با دستگاه خود مشکلی نخواهید داشت. اگرچه این گوشی از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نمیکند، اما ۱۲۸ گیگ حافظه تقریبا برای ذخیره کردن هر نوع اطلاعاتی کافی است.
در بررسی M40 از نظر عملکرد میتوانید به این گوشی امیدوار باشید! Snapdragon 675 در استفادههای معمولی و روزانه کوچکترین مشکلی نخواهد داشت. این گوشی عملیاتهای روزمرهی شما را به صورت کاملا روان انجام میدهد و به سختی متوجه وجود لگ در عملکرد آن خواهید شد.
همچنین این چیپست برای بازی کردن بهینه سازی شده است و با وجود واحد پردازش گرافیکی Adreno 612 توانایی بالایی در اجرای گیمهای مختلف سه بعدی خواهد داشت. البته برای بازیهای بسیار سنگین مثل پابجی، احتمالا نتوانید گیم را با تنظیمات گرافیکی HD اجرا نمایید، چون با افت فریم چشمگیری مواجه خواهید شد.
شاید گلکسی M40 به قدرتمندی ردمی نوت ۷ پرو نباشد، اما رابط کاربری ONE موجود در آن بهتر از MIUI بوده و تجربهی لذت بخش تری را برای کاربران به ارمغان میآورد. بر روی این گوشی سیستم عامل اندروید ۹ با پوستهی One UI ۱.۱ نصب میباشد. در زیر، نمرات کسب شده توسط گلکسی M40 از بنچمارکهای مختلف را مشاهده مینمایید:
بنابراین پردازندهی مرکزی گلکسی M40 در بحث تک هستهای و چندهسته نمرهای تقریبا برابر با پرچمداران سالهای گذشتهی سامسونگ مثل گلکسی نوت ۸ و گلکسی S8 کسب کرده است. بنچمارک چندلایه و همه جانبهی ANTUTU نیز به این گوشی نمرهی خوب ۱۷۱۰۱۱ را میدهد، یعنی تقریبا مساوی با اسمارت فون هایی چون Google Pixel 2 XL و Samsung Galaxy S8 پلاس و Apple iPhone 7.
پس در مجموع گلکسی M40 از نظر عملکرد، نرم افزار و سخت افزار نمرهی مثبتی را از ما دریافت میکند. این گوشی حتی در استفادههای سنگین و اجرای همزمان چندین اپ میتواند وقار خود را حفظ نماید و همچنین برای اجرای بازیهای سه بعدی مناسب میباشد.
اما به دلیل گرم شدن بیش از حد دستگاه نمیتوانید با آن به مدت طولانی بازی کنید. در واقع یکی از معایب نمایشگرهای TFT نیز همین مصرف بالا و تولید گرمای زیاد میباشد.
در بررسی M40 از نظر اتصالات، اول از همه پشتیبانی از ۴٫۵G برای این گوشی نکتهی بسیار مثبتی است. بر روی شبکهی ۴G با بهره گیری از مودم کتگوری ۶، شما میتوانید به حداکثر سرعت اسمی دانلود و آپلود ۴۰۰ و ۵۰ مگابیت بر ثانیه دست یابید. اما متاسفانه گلکسی M40 قابلیت دریافت فرکانسهای LTE باند ۷ که توسط اپراتورهای تلفن همراه در ایران ارائه میشوند را ندارد.
گلکسی M40 علاوه بر سنسورهای مجاورت، اثر انگشت و قطب نما، دارای شتاب سنج و ژیروسکوپ نیز میباشد.
این گوشی علاوه بر سیستم موقعیت یابی جهانی (GPS)، از جی پی اس کمک کننده یا همان A-GPS نیز برخوردار میباشد. علاوه بر این، گلکسی M40 قابلیت دریافت اطلاعات سیستم موقعیت یابی ماهوارهای جهانی (glonass) و BeiDou را نیز دارد. اما در مورد سامانههای موقعیت یابی مختلف چه میدانید؟
[su_box title=”راجع به GPS و A-GPS بیشتر بدانید” box_color=”#000000″ title_color=”#ffffff” radius=”6″]A-GPS در عمل به GPS گوشی شما کمک میکند تا بر روی سیگنال یک ماهواره قفل شود و بدین ترتیب زمان راه اندازی GPS را کاهش دهد.هنگامی که یک دستگاه میخواهد بر روی سیگنال یک ماهواره قفل شود و عملیات Cold Start (همان راه اندازی اولیه) را انجام دهد، میبایست دستگاه GPS اطلاعاتی مثل سیگنالهای ماهواره، اطلاعات کوتاه مدت و هفتگی را دریافت کند تا بتواند موقعیت شما را تشخیص دهد.
این عملیات میتواند تا بیش از ۱۰ دقیقه به طول انجامد. حال اگر برای مدتی از GPS استفاده نکنید و یا به هر دلیلی کش آن پاک شده و یا تغییر یافته باشد، برای اتصال بعدی به GPS باید دوباره بیش از ۱۰ دقیقه معطل بمانید!
در اینجا A-GPS وارد عمل شده و با اتصال به اینترنت میتواند اطلاعات مورد نیاز را به جای سیگنالهای ماهوارهای از طریق GPRS دریافت کند. بنابراین موقعیت یابی مکان شما در کمتر از یک دقیقه انجام خواهد شد.
البته همان طور که از اسمش پیداست، A-GPS فقط به GPS برای موقعیت یابی سریعتر کمک میکند و در مکان هایی که سیگنال ماهوارهای دریافت نشود کاری از دست A-GPS برنمی آید.[/su_box]
glonass و BeiDou به ترتیب رقبای روسی و چینی GPS در امر موقعیت یابی ماهوارهای میباشند که البته هنوز همانند GPS (که اولین بار توسط ارتش امریکا توسعه یافته و استفاده شد و سپس به صورت عمومی مورد بهره برداری قرار گرفت) فراگیر نشده اند. سه سامانهی موقعیت یابی دیگری که هم اکنون در جهان وجود دارند، Galileo (سیستم موقعیت یابی ماهوارهای اتحادیه اروپا)، QZSS (که به منظور بهبود عملکرد GPS در آسیا و اقیانوسیه با تمرکز بر روی جزایر ژاپن و توسط ژاپنیها طراحی شده است) و IRNSS (سامانه ماهوارهای موقعیتیابی ملی هند) میباشند.
بررسی باتری و مالتی مدیا M40
و در انتها باید به بررسی M40 از نظر یکی از مهم ترین پارامترها بپردازیم، یعنی باتری. باتری ۳۵۰۰ میلی آمپرساعتی این گوشی نه خیلی بزرگ است و نه کوچک؛ و در استفادههای معمولی هم دوام خوبی دارد.
در واقع اگر از گلکسی M40 به صورت معمولی استفاده کنید و زیاد از دستگاه خود کار نکشید، حتی میتواند با یک بار شارژ کامل تا بیش از یک روز برای شما کار کند. اما همان طور که گفتیم نمایشگر این گوشی نسبتا پرمصرف است، و پردازندهی مرکزی آن نیز چندان کم مصرف نمیباشد.
پس در صورت اجرای طولانی مدت ویدیو یا بازی کردن زیاد با گلکسی M40، شارژ آن به سرعت خالی میشود و شما تا قبل از پایان روز باید دوباره اسمارت فون خود را شارژ نمایید.
Samsung Galaxy M40 با شارژ سریع ۱۵ وات همراه شده است و بدین ترتیب شارژ صفر تا صد آن فقط در حدود ۹۰ دقیقه طول میکشد. در مقایسه با آن شارژ باتری بزرگ گلکسی M30 در حدود ۱۶۰ دقیقه به طول میانجامد که عدد بالایی است.
به بررسی M40 از نظر مالتی مدیا میپردازیم. گلکسی M40 دارای یک Loudspeaker است که صدای خروجی بلند و باکیفیتی دارد، هرچند کمبود عمق و BASS در آن کاملا احساس میشود. این گوشی دارای earpiece نیست و صدای مکالمهی تلفنی از بلندگوی یکپارچه با صفحه نمایش پخش میشود.
M40 به یک پورت USB-C مجهز است، اما متاسفانه خبری از جک ۳٫۵ میلی متری هدفون در آن نمیباشد. البته در جعبهی گوشی هدفونهای Type-C دیده میشوند که کیفیت مطلوبی دارند.
جمع بندی، نتیجه گیری و معرفی رقبای M40
به پایان مطلب بررسی M40 میرسیم. همان طور که بارها گفتیم، تفاوت عمده و اصلی این دستگاه با سایر میان ردههای جدید سامسونگ فقط به بحث طراحی و نمایشگر آن بازمی گردد. گلکسی M40 ظاهر زیبایی دارد، اما طراحی جدید نمایشگر آن به قیمت صرفه نظر کردن از پنلهای پرنور و زیبای سوپرامولد و اکتفا نمودن به یک پنل TFT تمام شده است.
در واقع این گوشی یک میان رده است و همانند یک میان رده عمل میکند! دوربین گلکسی M40 خوب است، ولی مشکلات موجود در دوربین اسمارت فونهای سری M و A را همچنان به دوش خود میکشد. عملکرد گلکسی M40 بسیار خوب است، ولی در استفادههای بسیار سنگین دستگاه دچار لگ میشود.
مصرف زیاد باتری، نبود جک هدفون و بدنهی نرم پلاستیکی که به سادگی خراشیده میشود از دیگر مشکلات این میان رده میباشند.
با تمام این اوصاف نباید چشم از دیدن نیمهی پر لیوان برداریم. گلکسی M40 برای هر نوع کاربری مناسب میباشد: هم دوربین قدرتمندی دارد و هم برای فیلم دیدن و بازی کردن مناسب است و هم به سادگی از پس اجرای فرامین شما برمی آید.
رابط کاربری آن روان است و از همه مهمتر ظاهر مدرنی دارد و در اطراف نمایشگر آن کمترین حاشیههای ممکن دیده میشود. اما وقتی بحث قیمت به میان میآید، با قیمت بیش از ۲۰۰ یورو، میتوان رقبای قدرتمندی را برای گلکسی M40 نام برد.
وقتی حرف از میان ردهها میشود، سخت است تا اسمارت فون قدرتمندی چون شیائومی ردمی نوت ۷ پرو را از قلم بیندازیم. این گوشی فوق العاده زیبا و قدرتمند است و کیفیت ساخت بالایی دارد و میتوان گفت که در مجموع ارزش خرید آن نسبت به گلکسی M40 بسیار بیشتر میباشد؛
یا حتی گلکسی A50 که با نمایشگر بسیار پرنور خود میتواند جایگزینی برای گلکسی M40 باشد. Honor 20 lite هم یکی از میان ردههای خوشگل و خوش ساخت و قدرتمند سال ۲۰۱۹ است که ارزش توجه کردن را دارد.
فقط رم میره بالا پردازنده ضعیفه